![]() |
אחרי שעה וחצי של ניקיון חיצוני לבראבוו
4 צירוף קובץ(ים)
האוטו מצוחצ[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] למהדריך.
מה דעתכםם?! |
יפה מאוד, למרות שהחישוקים לא לטעמי :|
|
באמת יפה, למרות שעל נושא הפנסים האחוריים אפשר קצת להתווכח. אולי פנס קצת שקוף יתן "פוזה" טובה יותר לרכב, ככה יש תחושה של נגמ"ש למרות שהשאר מחפה על כך.
אני אוהב את הבראבו, רכב יפה לטעמי. אגב, שעה וחצי זה בקטנה, נסה 7 שעות רחיצה שכללו: רחיצה חיצונית, פלסטלינה, עוד רחיצה חיצונית, פוליש עדין וטיפול בפגיעות קלות, המבורגר, צ'יפס, כדורי פירה וצ'ייסר ויסקי, ווקס וניקוי עמוק לג'אנטים והצמיגים ובסוף את הרחיצה הפנימית השארנו ליום אחר. :D אהה שכחתי שהיה שם גם משהו בצורת פסטה. |
אבל למה להלשין על הפסטה שלי???
צטט:
|
כי מי בכלל אוכל פסטה?! :p
אגב, אלעד, איזה מודל הרכב? |
7 וחצי שעות?! מה אתה משוגע?!
צריך הפסקות אוכל בין לבין... ורענן - הרכב מודל 97. |
אם שמת לב, בערך חצי מהזמן הושקע באוכל ושתיה, בחצי השני של הזמן היינו שיכורים. :D
האמת שתכלס עבודה זה לקח כ-5 שעות, כל השאר מסביב זה התעסקות בדברים אחרים. בכל מקרה לא כל יום הרכב מקבל טיפול כזה. |
7 וחצי שעות?
זה כולל את הרחיצה של הרכב של הסמבצ"ית? כי לפי הסמלון שלה נראה שכן... אגב, מה זאת אומרת "היינו שיכורים" (ברבים), אתה מתכוון לעצמך ולהילה? :razz: |
בכדי לא לסטות יותר מדי מנושא השרשור אפסיק לקשקש על רכבים אחרים שהם לא הבראבו השחורה שבראש הגלריה.
גיא רק בגלל ששאלת אסכם זאת כך: לקום מוקדם בבוקר שבת = חצי שיכור עובד כמה שעות על הרכב = חצי שיכור תוסיף על זה צ'ייסר וארוחת צהריים שמכבידה על הבטן ותבין על מה מדובר. :D |
ואללה רכב מהממם יש על הרכב הזה פוזה...
|
תודה רבה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]...
למען האמת יש עליו קצת שריטות ודפיקות... אבל ככה זה שאנשים קנאים... בהתחלה חשבתי לתקן אבל אמרו לי שזה נגד עין הרע... אז שיהיה... מזה משנה |
נוספו עוד תמונות חדשות
|
ואללה
ואללה יש הרבה אנשים קנאים מגעילים לא יכולים לראות רכב יפה
גם לי אותו דבר בדיוק אין טעם כי עם תתקן זה יחזור שוב ימותו הקנאים..!!! |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:17. |