![]() |
עזרה בשיפור הפונטו שלי (ערוך)
שלום יש לי פונטו 2001 חדשה אצלי ואני צריך את עזרתכם:
הפונטו שלי היא רגילה ולא כוללת שום שיפור, הייתי רוצה לדעת במחירים לא בשמיים באילו מקומות ברכב טוב וצריך בהתחלה לשפר את האוטו כדי שאני לא יביא דברים סתם כי אין לי בנתיים שום מושג על הפונטו וניסיונכם יעזור לי מאוד!! תודה רבה! |
קח לך בחינם עצה שתחסוך לך הרבה כסף:
אל תנסה לשפר כלום ברכב. הוא מצויין כמו שהוא. אם ברכב ספורטיבי חשקה נפשך עזוב אותך מפונטו וחפש לך משהו אחר. שיפורים הם בד"כ יקרים וטובים או זולים וגרועים. שיפור יקר וטוב יעלה לך המון כסף וחבל להשקיע ברכב שבבסיסו לא בנוי לכך. שיפור זול יעלה לך המון המון המון כסף. אתה תתחיל להרוס את האוטו ב"שיפורים" שרק יגרמו לך נזק ויעלה הרבה לתקנם. דבר נוסף- שיפורים לא "מביאים"- שיפורים רוכשים או מקבלים. *הודעה זו מתייחסת לדגמי S,SX,ELX בלבד. ;) |
על איזה שיפורים מדובר?
שיפורי התנהגות, כח או קוסמטיים? |
וכמה כסף יש לך?
|
שיפורים קוסמטיים נראלי להתחלה עדיף לא?
מה אתם חושבים? |
שיפורים קוסמטיים לא יתרמו דבר לביצועי הרכב, אלא רק לפי טעמך האישי.
באיזה דגם מדובר? אם אתה מעוניין בשיפורים טכניים, ההמלצה הראשונה שלי היא סט צמיגים איכותי. לאחר מכן קורס נהיגה מתקדמת. |
שיפורים קוסמטיים הם האחרונים לטעמי.
בראש ובראשונה אני הייתי הולך בכיוון של שיפור אחיזה, כפי שגדעון אמר, ע"י צמיגים איכותיים. לאחר מכן, קורס נהיגה מתקדמת על מנת לשפר את הנהג. תתפלא לגלות כמה רע אתה נוהג כעת לאחר קורס כזה וכמה ימי תרגול. שיפורי כח, לא הייתי משקיע בתחום הזה בכלל. כל שקל שאתה חושב להשקיע בעניין עדיף שיחסך עד שלבסוף תרכוש איזה HGT או רכב אחר. זאת לאחר שלמדת לנהוג. שיפורי קוסמטיקה, דאג לטיפול דיטיילינג עצמאי או ע"י מקצוען, ליטוש הפנסים בהתאם לצורך. כמובן, חישורי סגסוגת הם אחד הדברים שיכולים לסייע מבחינה קוסמטית. |
אין צורך לצטט הודעה שמעל.
להזכירך כתבתי שאני חדש בעסק אז אני לא הבנתי עדיין כל כך מה רשמתם לי - מדובר בפונטו רגילה 2001 נפח: 1242 באיזה מחירים נעים כל הדברים האלה שרשמתם לי וכמה יעלה לי קורס נהיגה מונעת? |
איזה דגם יש לך?
דיטיילינג = "שיפור מראה חיצוני" ע"י שימוש בפוליש (אם הצבע מטאלי אז להמנע מפוליש) וקס ושאר חומרים. קורס נהיגה מתקדמת = קורס ללימוד נהיגה בצורה מקצועית יותר, יציאה ממצבי חירום ואיך להמנע מלהכנס אליהם בכלל. הקורס נעשה במגרשים סגורים. לפי מה שהצלחתי להבין המטרה היא בעיקר שיפור קוסמטי ולכן הייתי מבצע לרכב טיפול דיטיילינג על-מנת לשמור על הצבע לאורך זמן ולקבל מראה נוצץ יותר של הרכב, ובנוסף רכישה של ג'אנט מגנזיום (סגסוגת) כולל צמיגים איכותיים. אגב, איזה צמיגים הרכב שלך נועל ומאיזה שנת יצור הם? |
דבר ראשון: מה המחיר של הקורס נהיגה מתקדמת?
ודבר שני אני לא יודע איזה צמיגים יש לי ומאיזה שנת ייצור הם, הצמיגים הוחלפו לפני 3 שנים בערך... הג'נטים לפיאט יקרים? מה המחירים? |
רע מאוד שאתה לא מודע למצב או סוג הצמיגים שברשותך.
עלות קורס נהיגה מתקדמת סובבת את ה 1000 ש"ח לדעתי. |
צטט:
http://www.tires4u.co.il/page19872/ |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:58. |