![]() |
למכירה פונטו GT 1995
5 צירוף קובץ(ים)
פונטו GT מטופלת עד הבורג האחרון
1400 טורבו 200 כ"ס טורבו איסוזו פורק לחץ אניטר קולר חזית + מתזי מים לקירור ווסגייט מתכוונן מזרקים וולבו 250 קפיצי הנמכה קוני גאנטים חדשים פחות מחודש ללא שירטה אחת דוד אחרי של אימפרזה שעון גדישה אוטו גייג חוטי הצתה 8MM מצבר חדש פנסים מושחרים הרכב אחרי טיפול גדול פלאגים, ברקסים, חוטי הצתה,פילטרים,תושבת גיר מנוע חדש מיבוא מאושר ברשיונות המנוע שופץ מחדש בוכנות מחוזקות רינגים מחוזקים טלטלים מחוזקים הטורבו עבר שיפוץ לפני שבוע הרכב כוון והכל עובד כמו שעון. השקעה של יותר מ10000 שקל רק בחודשיים האחרונים 0542873182 קובי |
לא מזמן קנית אותה לא?
למה אתה מוכר? |
החברה גרה במרכז ואני בצפון כל סופ"ש נסיעה לשם קצת קשה והיא לא מוכנה לעלות על האוטו הזה בשום מחיר כי היא מפחדת אז אני בבעיה
בכאב אני עושה את זה למה תמיד רציתי את האוטו וכמו שאתה רואה השקעתי עליו לא היה בתכנון בכלל מכירה |
לדעתי תלכו לפסיכולג :)
לא חבל למכור? |
חבל למכור בגלל כזאת סיבה ...
בהמה האוטו הזה .... נאור . |
תנסה לשכנע את החברה לשנות את דעתה, אולי היא מפחדת כי אתה נוסע מהר מידי? (לא שיש עם זה בעיה, פשוט יש בנות שמפחדות שהנהג נוסע במהירות "מופרזת", מניסיון...)
עוד אפשרות (זה רק למקרי חירום) זה להעמיד את הרכב, להקפיא רישיונות וביטוח ולחכות לימים טובים יותר. מקסימום לקנות רכב פשוט להתנייד מהצפון למרכז. חבל, זה רכב של פעם בחיים. |
צטט:
קדימה גיא זו הזדמנות של פעם בחיים ;) |
אם הייתי יכול, הייתי רוכש דגם רכב אחר שאני רוצה. ליתר דיוק זה חלום, וחלומות צריכים להתגשם במוקדם או במאוחר, לא?
טוב, בעצם אני יכול, אבל אין למכירה מה שאני רוצה... :sad: |
אתה מחפש אבארט לא?
דווקא תתפלא יש אחת למכירה במצב מצויין לכל המחפשים! |
לפעמים..חלומות מתגשמים.. בנתיים קח GT את ה H תוסיף בשלב מאוחר יותר :)
|
כן.
את ההיא למכירה מת"א תאמינו לי שאני ראיתי ראשון, היא עברה 17K בשנה, זה קצת גבוה מידי לטעמי. אני עם האונו עושה 7K בשנה ועוד זה רכב משפחתי. לפעמים חלומות מתגשמים, לפעמים לא... בינתיים שהכסף ימשיך לצבור ריבית, לא מפריע לי :razz: |
לא תמצא אחת במצב טוב יותר תיהיה בטוח בזה.
|
אני לא מאבד תקווה לרגע. יהיה מה שיהיה, אומרים שהכל לטובה.
אני לא אשכח איך ראיתי את האונו ממש במקרה תוך כדי נסיעה מהירה באותו לילה קיצי לפני 7 שנים חונה בצד עם פתק למכירה... |
אל תאבד.אבל אני יודע פחות או יותר מה המצב בשוק של כל ה-אבארטי'ם למיניהם.
ולא קיים חוץ משלי ושל גדעון עוד אבארט עם קילומטרז נמוך מזו. ואם קיים אז הן גמורות לגמרי. לדעתי עוד אחת כזו לא תיהיה למכירה. חבל שתפספס אם יש לך ת'כסף. אני מקווה שמישהו מהמועדון יקנה אותה. |
ע"פ נתונים רשמיים יש 16 כאלו בארץ.
יש את שלך ושל גדעון, את ההיא שהיתה פעם בטרייד מוביל, יש את ההיא מת"א ויש את האבארט המוזרה גם למכירה. איפה עוד 11 יחידות? |
אני ראיתי עוד כמה במהלך חיי. חלקן במוסך המרכזי. ממה שאני יודע נמכרו רק 9 אולי אני טועה.
אני מכיר לפחות 6 או 7 אבארטים. חלקן מסרו נפשותם לבורא אני מאמין. אתה כניראה לא ממש רציני לגבי זה! הנושא של הקילומטרז זה מה שמפריע לך ? זה ממש נתון לא מענין בקנית רכב. אלא אם כן הקילומטראז גבוה במיוחד. |
קובי - סיבת המכירה נשמעת מוזרה ביותר. עדיף כבר למכור את החברה ;).
|
צטט:
עיניין הק"מ ברכב הוא אחד הנתונים הכי חשובים והמרכזיים ברכישת הרכב, כמובן אחרי מצבו הכללי של הרכב והשלדה. הריי כל אחד יעדיף לרכוש רכב עם 40K על פני רכב עם 90K. הבלאי ברכב עם הק"מ הנמוך יהיה יותר קטן, גם אם נחשיב את נושא הצמיגים והגומיות שמתייבשים מחוסר שימוש שוטף. מאז גיל 17 שהוצאתי רישיון נהיגה רציתי רכב משלי. אומנם אז לא ידעתי בדיוק איזה רכב אני רוצה, אך בשנה האחרונה אני יודע בדיוק. זה לא העיניין שכאילו אני "לא ממש רציני", פשוט לא יכול להתפשר על משהו שהוא לא מציאה, מכיוון שאם אני אקנה אני אחזיק את הרכב שנים רבות (מאוד), ולכן כל דבר חשוב. בינתיים יש לי רכב מצויין. האמת זה מפריע לי שבכבישים המפותלים בצפון אני צריך ללחוץ על הבלם יותר מאשר על הגז ולא יכול לשמור על הפיאט הנוכחית לפי איך שאני רוצה, מכיוון שהרכב נמצא רוב הזמן אצל אימי, ואני לא יכול להגיד לה לכסות בכיסוי חיצוני את הרכב לדוגמא. אני לא ממהר לשום מקום, אף אחד לא רודף אחריי, אני מאוד סבלני. אני מודע למצב השוק, אם אלוהים ירצה אני אמצא רכב כזה עם ק"מ נמוך ומקורי. אם הוא לא ירצה? כנראה זה לטובה. |
החברה אמרה לך למכור את הרכב .............. לפי דעתי זאת לא הסיבה :confused::confused: גם לי היה את אותה בעיה ובסוף אמרתי לעצמי חרא .... {סליחה } אני לא מוכר את האוטו .עם החברה שלך אוהבת אותך ואוהבת לראות אותך מאושר אז על תמכור את האוטו .... היא בסוף תתרגל לעניין . חלק גדול מהאנשים שמוכרים את הרכב הזה זה בגלל אחזקה !! הרכב הזה דורש אחזקה שוטפת אחרי כול לחיצה של הרכב אתה מתפלל שלא קרה כלום למנוע .. והדלק שהוא שותה עם המצב של היום זה חור , בור , תאום של כסףףףףף .. לפי דעתי בעניין זאת הסיבה
|
לכל הפסיכולוגים ויוסי סיאס למינהם
לא ביקשתי עצות בקשר לחברה לפעמים יש דברים יותר חשובים בחיים היא אצלי שלושה חודשים אני נהנה ממנה כל יום אבל מה לעשות לא מסתדר אומנם האחזקה אכן יקרה אבל זה לא משהו שמשפיע עליי כל כך אני עובד מספיק כדי להחזיק אותה אז תודה על העצות אבל זה המצב . האוטו שנת 95 ואני דורש 28000 שקניתי את הרכב עשיתי לו בדיקה שילדה תקינה מנוע וגיר. עוד פרטים בטלפון. |
צטט:
|
היום העלנו גדישה במילה אחת בהמה:-x
|
גיא, מה מספר הרישוי של האבארת' המדוברת?
XX-007-50 - אם איני טועה, זה היה הרכב הדגמה... המספר 007 זכור לי מהמבחן ב"אוטו" דאז. |
רכב הדגמה?! מסתבר שאני לא טועה בתחושות הבטן שלי..
אכן, המספר של האבארט הוא XX-007-50. אי אפשר לזהות את 2 הספרות הראשונות מהתמונה המצורפת שם. |
אני מנחש שאתם מדברים על האברט' שביד2? צהובה עם 85K מתל אביב?
הרכב הזה די אופציה לקניה (גם מחפש HGT) , מישהו יודע עליו משהו? (מצב? מחיר?) ובנוגע לפותח השירשור, איזה באסה זה חברות אה? :) סתם , תעשה מה שחשוב לך בתכלס.. מקווה שתמצא קונה רציני , בהצלחה במכירה. |
כן, אנחנו מדברים על הרכב הזה. תתקשר לשאול מחיר, רק קח בחשבון שהוא כנראה היה רכב הדגמה בעבר.
|
אין לי מושג איך הגעתם לכל זה בשרשור אבל הפונטו עדיין למכירה
תגיבו אם צריך בבקשה |
כן, לפעמים יש שרשורים שיוצאים מהקשרם ללא קשר לפותח השרשור..
בכל מקרה, מניסיון עם 2 מודעות למכירה עבור חברים/ קרובי משפחה שמפורסמות כרגע בלוח יד 2 על ידי, אני יכול להעיד שקשה מאוד מאוד למכור היום רכב, השוק פשוט בתרדמת עמוקה, וגם אלה שבכל זאת מתקשרים רוצים רכב בחינם.. (אני לא מכליל את מקרה האונו שלי, חטפו את הרכב תוך פחות מ- 24 שעות מרגע שפרסמתי והתקשרו בלי סוף, אבל זה היה מקרה חריג בגלל הרכב הספציפי הזה). פרסם גם בלוח יד 2/ קארספורום/ אוטו ספורט ותקווה לטוב. בהצלחה. |
אני בכל מקרה מעדיף GT בלי הH:D
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] זאת סיבה למכור את הרכב???
לא מוכנה לעלות שלא תעלה מי הבחורה בקשר הזה אתה או היא? |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 18:58. |