![]() |
AUTOmotoITALIA - החגיגה הגדולה של אוהבי הרכב האיטלקי מתקרבת!
http://www.fiatclub.co.il//images/fiat/automi.gif
בראשון בנובמבר 2008, יום שבת, תיערך תצוגת ענק של מכוניות ורכב דו גלגלי מתוצרת איטליה,מכל הסוגים והשנתונים, במתחם מיני ישראל (לטרון), על משטח מסלול הקרטינג . זהו האירוע שלכם אוהבי הרכב – בין אם אתם מעוניינים להציג את רכבכם, או "רק" לבקר ולהתרשם. בתכנית: תצוגת מועדוני פיאט, אלפא רומיאו, מועדון ה-5, לנצ'יה, וספה, מוטו גוצי, תצוגות יבואני רכב ושאר תוצרת איטליה. הרכבים המוצגים ישתתפו בתחרות יופי (עפ"י קטגוריות שונות) וגביעים יוענקו לזוכים. אז הנה כל מה שאתם צריכים לדעת כדי לבוא וליהנות: מבקרים: • תצוגת הרכבים תיפתח לקהל בין השעות 10:00 – 14:00. • אטרקציה לכל המשפחה: האירוע צמוד למתחם מיני-ישראל, הכולל מלבד תצוגת האתרים המיניאטוריים גם מתנפחים ומשחקים לילדים. • חניה חופשית תתאפשר בחניון מיני-ישראל הסמוך. מציגים: • התצוגה מיועדת לבעלי כל כלי הרכב האיטלקיים – דו גלגלי, תלת וארבע גלגלי, מכל מותג, סוג ושנה, חדשים וישנים! • המעוניינים להציג את רכבם ולהשתתף בתחרות, מתבקשים להירשם מראש – אנא הסדירו הרשמתכם עד 24 באוקטובר. • על מנת להירשם, יש לפנות לאחד מנציגי ועדת ארגון (פרטיהם בסוף ההודעה),או לנציגי המועדונים המארגנים את האירוע. * • ביום האירוע מתבקשים המציגים להגיע למתחם התצוגה עד שעה 9:00 בבוקר. לא תתאפשר יציאת הרכבים לפני השעה 14:00 אלא במקרה חירום. • לכל בעלי הרכבים אשר ישתתפו בתצוגה יוענק שי מיוחד: זוג כרטיסים חינם למיני ישראל + קפה ומאפה במסעדת המקום • לאורחים אשר יגיעו עם המציגים ברכבם (עד שני אורחים לרכב) יוענק שי זוג כרטיסים ב-50% הנחה למיני ישראל. כללי: • אנו מבקשים מכל המגיעים לאירוע, מציגים ואורחים, להקפיד על נהיגה בטוחה וזהירה בדרך אל האירוע וממנו, ובמתחם התצוגה. • המעוניינים להתנדב ולסייע בהסדרת האירוע (הכוונת רכבים וקהל) מוזמנים ליצור קשר עם נציגי ועדי המועדונים. AutoMotoITALIA – מקסימום איטליה במיני ישראל * מלבד אישור בשרשור זה,ההרשמה לתצוגה תתבצע דרך שליחת הודעה פרטית לאחד מהמנהלים, או שליחת מייל ל- fiat.il@gmail.com, יש לציין את דגם הרכב, שנה, צבע ומס' רישוי. להתראות :). |
תעשו מפגשים בצפון, באיזור עכו-נהרייה.
(הודעה נערכה עקב מקלדת תקועה) |
AutoMotoItalia – מועדון ה-5, מועדון אלפא רומיאו, מועדון פיאט, מועדון לאנצ'יה, מועדון הווספות, מועדון נקסוס, מועדון מוטוגוצי ויצירות איטלקיות נוספות – נותרו שבועיים.
תזכורת + עדכונים: חברי מועדון ובעלי פיאט שטרם סידרו את הרישום לאירוע, מתבקשים לעשות זאת עד סוף השבוע הבא ( 24.10.08 ). אנא הקפידו להעביר את הפרטים הבאים (COPY- PASTE) בהודעה פרטית לאחד מהמנהלים או למייל - fiat.il@gmail.com : דגם הרכב: שנת ייצור: צבע: מס' רישוי: שם משתמש באתר: שם בעל הרכב: מס' אנשים המגיעים ברכב: בעלי הרכבים המציגים יקבלו את השי הבא:
יופי/אסטטיקה של פנים וחוץ הרכב, מקוריות, ניקיון, תא מנוע, וייחודיות. גביע יוענק לזוכה מכל מועדון. ב"זמן איכות" שיהיה לכל מועדון, מועדון פיאט יקיים השקה "מחודשת" לפיאט קופה 20VT והפתעות נוספות. עוד באירוע: האירוע ילווה בסיקור תקשורתי רחב. תצוגת כלי רכב (מכוניות ואופנועים) של סמל"ת ועופר אבניר. DJ מקצועי. במיני ישראל יתקיים הפנינג לילדים. האירוע אינו כרוך בתשלום ופתוח חינם למבקרים. |
מה לגבי הקטע של האי אפשרות להזיז רכבים עד השעה 14:00?
בתכלס זה הדבר היחיד שמונע ממני להציג את רכבי, כי אני לא יכול להתחייב שאני אוכל להישאר לכל הזמן... ונניח שאני לא מציג, אז אני מחנה את הרכב בחניה של המקום, הרחק מעיני כל? אני חושב שבמקרה כזה ייצא מצב שיגיעו הרבה אנשים עם רכבים איטלקיים, אבל פשוט לא יראו אותם (את הרכבים)... |
בשל מימדי האירוע וכמות הרכבים שיוצגו בחנייה, אנו לא משאירים פתח לתקלות ובטח שלא לאירועים בטיחותיים. לא תתפאשר הנעת רכבים ותזוזה במהלך האירוע.
לגבי מי שלא מציג, החניה היא בחנייתהמבקרים. דעתי האישית ובנימה קצת פחות רשמית: הושקע רבות בארגון האירוע, מי שיתן נפח לאירוע הם המציגים. במקרה זה כשמדובר באירוע במימד כזה (מכל הבחינות), אני חושב ששווה לפנות מס' שעות ולתרום לנפחו, סה"כ המציגים מקבלים תמורה. ניתן למלא את הזמן ביעילות בין תצוגת הרכבים, ביקור במיני ישראל ופעילויות ביניים. אגב, לגבי הערתך האחרונה - נצטרך לחכות ל AutoMotoItalia 2009 בכדי לראות אותם :). מקווה שנתראה שם :). |
פרסום
|
אפשר רק לדעת מה עלות הכניסה לאירוע????
|
גורנישט.....
צטט:
|
חינם אין כסף.
|
תהנו, וכל הכבוד על הארגון, פשוט להוריד את הכובע.
|
אתה לא מגיע גיא? :|
|
אני לא אגיע לצערי. זה מאוד מאוד רחוק לי מכאן (כ- 350 ק"מ סה"כ) ואני לא יודע גם ככה את הדרך.
חוץ מזה גם ככה אין לי מה להציג ואת רוב המכוניות בתצוגה אני מכיר מהמפגשים שלנו, אבל אני בטוח שיהיה מדהים, לא לשכוח תמונות :) |
חבל, לדעתי הנסיעה שווה את זה. מה גם שבפאביה יהיה לך יותר נוח. חוץ מזה, זה בדיוק סוג ההרצה שהרכב צריך. נסיעה מתונה למשך זמן ממושך.
|
אתה בטוח שהוא צריך נסיעה ממושכת?
אני חשבתי שאסור לעבור 100 קמ"ש ו- 3500 סל"ד ב- 1500 ק"מ הראשונים ללא קשר למשך הנסיעה. כי אם זה ככה המצב עגום ביותר, הרכב עומד בחנייה כבר מיום חמישי בערב ללא תזוזה ועבר רק 222 ק"מ בשבועיים שהוא אצלי... :) |
צטט:
|
צטט:
אף אחד לא אמר לך לא לעבוד את ה 3500 סל"ד, אמרו לך לנהוג בעדינות. נסיעה במהירות של 100 קמ"ש ממש לא תפגע לך ברכב, גם לא בתקופה הזו של ה"הרצה". |
עד כה נרשמו לאירוע מעל 30 פיאט-'ים'.
נותרו עוד 5 ימים לרישום, אנא הסדירו זאת בהקדם. לחברים שנרשמו מוקדם, אנא הוסיפו את הפרטים החסרים: דגם הרכב: שנת ייצור: צבע: מס' רישוי: שם משתמש באתר: שם בעל הרכב: מס' אנשים המגיעים ברכב: חג שמח :). |
אזה בעסה לא אוחל להגיע כי ב30.10 אני טס לטורקיה
|
עזוב אותך טורקיה, כאן יהיה יותר מעניין. :)
ממה שיצא לי לראות בארץ, זה הולך להיות אחד הארועים הגדולים. |
שחר, סע לטורקיה - רק תשאיר לנו את האוטו :D
וברצינות - דרושים אנשים שיציגו את הרכבים שלהם :) הולך להיות מאוד מעניין ומפתיע. פרסים יקרי ערך וכו'. |
הריי זה ברור מאליו שגם אם יש פרסי יקרי ערך, הם יוענקו לבעלי המכוניות הספורטיביות.
נניח פיאט אונו במצב תצוגה וללא שיפורים מול פונטו ספייס HGT במצב תצוגה. למי לדעתם יוענק הפרס? ל- HGT. למה? כי זה רכב ספורטיבי. לכל בעלי המכוניות העממיות הרגילות: 127, אונו, פונטו, פונטו ספייס, טמפרה וטיפו אין שום סיכוי לזכות בכלום. לעומת זאת, שחר עם הפונטו GT השחורה בהחלט היה יכול לקטוף איזה פרס נחמד כנ"ל ה- HGT, קופה, לנציות וכ', וזאת דעתי בלבד. חוץ מזה במפגשים אנשים מראים אחד לשני את הרכב, כולם מכירים אחד את השני, פותחים מכסה מנוע וכ'. מה יהיה בתצוגה שם? הריי כל המכוניות יהיה נעולות והבעלים שלהם ילכו לטייל במיני ישראל (אני שואל ברצינות). סמל"ת תציג? כל הכבוד על היוזמה, אבל מה יש להם להציג? ואני לא אומר את זה להקניט, אלא ברצינות. פיאט פנדה, גרנדה פונטו ופיאט דובלו, או שהם יביאו את המכוניות המיוחדות שיש להם? אשמח לתשובה! |
מכיוון שיש כמה קטגוריות - אז יהיו כמה פרסים.
למשל אם יבוא מישהו עם פיאט 127 שמורה במצב תצוגה, אז הגיוני יותר שהוא יזכה בפרס "הרכב המקורי ביותר" (רק לדוגמא) ולא מישהו עם פונטו HGT (כי גם הגיל הוא פקטור). אין בעיה שהרכבים יהיו פתוחים, ולפתוח מכסה מנוע. רק אסור להניע אותם. |
עוד שבוע בלבד לארוע...
זמן נהדר להבריק את האוטו ולהציג אותו בגאווה! |
צטט:
http://i474.photobucket.com/albums/r...S/DSC_4989.jpg http://i474.photobucket.com/albums/r...S/DSC_4993.jpg http://i474.photobucket.com/albums/r...S/DSC_5118.jpg תודה לג'ניה על הצילום. |
אני מקווה השבוע יהיה זמן לנקות את הרכב, אחרת אני מגיע עם רכב אותנטי מטיול מועדון כולל חולות קדושים מהרי ירושלים על הגג ואבק ים תיכוני. :D
|
בישראל כמו בישראל.
נשלחה אלי הודעה ממועדון הווספות שהאירוע בוטל. האמנם?
|
חברים יקרים,
עקב חילופי מנכ"לים שהתרחשו לאחרונה במיני ישראל, נוצר, למרבה הצער, מצב דברים לפיו לא עלה בידי מיני ישראל לעמוד בהבנות והבטחות אשר הושגו בינינו למיטב הבנתנו. לפיכך, בשלב הזה, האירוע במתכונתו המקורית נדחה ונעשים מאמצים קדחתניים בכדי לאפשר את קיום האירוע במקום חלופי, עוד במהלך חודש נובמבר 2008. הודעה מפורטת אודות האירוע החדש תצא בהקדם. עמכם הסליחה ומקווים לראותכם עימנו במועד החדש. בכבוד רב: הוועדה המארגנת. |
ממש חבל .... אני בטוח שש"ס רצו קיצבאות השתתפות מוגזמות :eek::D
|
איזה דיכאון. :(
|
אני מקוה מאוד שהמועד החליפי לארוע לא יהיה בשבת. אנא קבעו ליום ו' כדי שגם דתיים יוכלו להשתתף בארוע.
איתי. |
לא, אני לא יכול בנובמר.
אם זה אחרי ה-2 בדצמבר באמצ"ש- אני בפנים. דבר איתם, תעשה ג'סטה ;) |
צטט:
|
איזה באסה...זה היה 10 דק' מהבית :(
בכל מקרה, מקווה שזה יהיה לפני ה3 לדצמבר [מתגייס :)] |
///
משהוא יודע מתי האירוע יתקיים בסופו של דבר ואיפה?
|
חבל,
גם מזג האויר היה מבטיח לשבת.. אני מקווה שבפעם הבאה יבחר מקום קרוב יותר לצפון כי נסיעה עם רכב אספנות מחיפה ללטרון אינה משימה של מה בכך... |
גם אני מבואס לחלוטין מזה.
תאריך אחר ומיקום אחר יפורסמו בקרוב :) |
צטט:
באמת חבל שהאירוע נדחה (אומנם לא התכוונתי להגיע אך ציפיתי לתמונות שהיו באות אח"כ), אבל אולי הוא יתקיים במקום שהוא יותר קרוב לצפון ואז אוכל להגיע בתור צופה ולצלם בעצמי.. זה שאין לי כרגע פיאט זה לא אומר שאני לא חובב המותג :) |
צטט:
|
לא, אני קניתי רכב חדש ולא יכולתי להחזיק 2 מכוניות (וגם אין צורך). רק הביטוח של הפאביה עלה 6500 ש"ח!
רציתי בהתחלה לקנות פונטו HGT ולהשאיר את האונו אבל לא היתה מציאה למכירה. אח"כ בדקתי אפשרות של הגרנדה פונטו והיו בעיות עם האבזור, אז קניתי את הפאביה. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:04. |