![]() |
מפגש מועדון פיאט, 12.9.08, איקאה.
1 צירוף קובץ(ים)
עדכון ( 10.9.08 ) :
ביום ו' 12.9.08 בשעה 14:00, יקיים מועדון פיאט מפגש גדול בחניית איקאה, במרכז האירוע - השקה לפיאט 238 קראוון (CAMPER) מודל 1974, של אהרון (spiderman). לו"ז לאירוע:
-במקום יוגש כיבוד קל. -ניתן יהיה להרשם כ"חבר מועדון" מן המניין תמורת סכום סמלי של 100 ש"ח, בתמורה יקבל כל חבר: * חולצה הנושאת את לוגו המועדון. * כובע הנושא את לוגו המועדון. * מדבקה לרכב. נשמח לראותכם במפגש, גדול במיוחד, שיכלול מגוון רחב של רכבי פיאט ממגוון דגמים ושנים. אנא שריינו מועד זה ואשרו השתתפותכם. ניתן לאשר הגעה גם כאן. להתראות, הנהלת המועדון. מפה: http://www.fiatclub.co.il/images/fiat/Ikea.jpg |
מגיע!
|
יהיה ממש חם וכנראה שגם ממש מגניב.
|
99% שמגיע. אדע סופית במהלך השבוע שלפני המפגש.
|
אם לא יקרה משהו בלתי צפוי, מגיע.
|
מפגש
אני מגיע.
בברכה - רפי לין :) |
אמנם זה בעייתי בשבילי להגיע מכיוון שזה ביום שישי (משפחתי שומרת שבת), אך מכיון ששבת נכנסת בשעה 19:00 לערך, ייתכן ואגיע.
ראיתי שרב המפגשים במרחשים באיקאה. יש אפשרות לארגן מפגש "דרומי" יותר? |
מגיע.
|
מגיע ... (:
יוצאת שיירה מהסינמה סיטי ? |
אני צריך לציין?
|
היי
מגיע
|
מגיע!
|
אני מאמין שאגיע - מפגש ראשון שלי.
|
ברוך הבא :)
אל תתבייש לגשת ולהציג את עצמך |
היי
ארילו... העם דורש שתגיע עם מכונית הסופרמן....:)
צטט:
|
לביישנים שלא מרבים בכתיבה, ניתן לאשר הגעה כאן.
|
מכונית הסופרמן תהיה אצל אחותי שבאה לביקור מולדת בדיוק בזמן הזה.
אני אסתפק כרגיל בפונטו הישנה והחבוטה. |
נכון לעכשיו מגיע.
|
מכונית הסופרמן
אז תביא גם את אחותך (עם המכונית) ;-).
בברכה - רפי לין :) |
כנראה שנגיע...
סיכוי רב שהפעם אגיע ועם האחת והיחידה (תרתי משמע בישראל) ה-238 שלי שמסיימת בימים אלו את השיפוץ.
|
היי
תביא בהחלט אם אתה יכול:9 נשמח לראות את הרכב המיוחד הזה.
כמו כן יש במודיעין בחור עם משאית פיאט משנות ה 70 שעדיין נוסעת יום יום . רק חבל שאין לי פרטים שלו.. היייתי מזמין אותו גם צטט:
|
אנסה להתחמק מהעבודה ולהגיע בפעם הראשונה כבעלים גאה של פיאט
|
מגיעה,
אשמח לעזור שוב בארגון, גיל - יש לך את המספר שלי |
הייתי מגיע בכיף למפגשים האלו. יוזמה מבורכת, אבל למה לא לארגן משהו יותר בכיוון רחובות או המרכז?
לדעתי ולאור התגובות, יגיעו הרבה יותר אנשים... הגיע הזמן להכיר את כל מי שכותב כאן, לא? |
זה מספיק מרכז שביל שיגיעו הרבה אנשים.
המגש האחרון למשל היה הצלחה גדולה בתחום הזה. אתה מוזמן להרים את הכפפה ולארגן משהו באיזור המרכז בתיאום איתנו כמובן. |
בתור התחלה שיריינתי לי את התאריך. :)
נמאס לי שרכבים כותבים בפורום, אני רוצה לראות את האנישים מאחורי הרכב ד"א- רפי לין אמיתי? |
בעזרת השם אשתדל להגיע...
|
אמיתי לגמרי... תאמין לנו ידידי...
צטט:
|
גיא (STIO) מארגן שיירה מהצפון:
מקום המפגש בצפון הוא מיד לאחר צומת יקנעם, בצד ימין מיד אחרי תחנת האוטובוס. ההגעה למקום התכנסות השיירה תהיה ב- 13:00, והיציאה ב- 13:10. |
יש שיירה דרומית? יש עניין לארגן אחת כזו?
ד"א- דגלונים לרכב יהיו? |
היו פעם דגלים לרכב (הדגל שלי עדיין ישנו) אבל אלו דגלים שסמל"ת סיפקו בזמנו.
הם הביאו לנו גם חולצות, מדבקות, ספלים, פדים לעכבר (הכל עדיין אצלי). אגב, אם בזה כבר עסקנו: פעם היתה נוכחות של סמל"ת. מה קרה שהם הפסיקו לבוא למפגשים? האם הם יבואו (במקרה) למפגש הקרוב? אולי יביאו רכב מיוחד איתם כמו ה- 500/ 500 אבארט/ גרנדה פונטו אבארט/ בראבו/ כרומה וכ'. בנוסף, האם יהיו מדבקות פרסום של המועדון ללוחית רישוי האחורית כמו שדובר בזמנו? בתמונה: הרכב שהגיעה איתו מנהלת הפרסום של סמל"ת (נעמה). בעיגול האדום: על המגש האחורי של התא המטען היא הניחה ספלים של פיאט וחילקה לחברי המועדון. שימו לב שדלת תא המטען היתה פתוחה. צילמתי את זה במפגש ביקום לפני כמה שנים. היו זמנים... http://img233.imageshack.us/img233/3448/005qr1.jpg |
צטט:
*כמו בכל מפגש, נשמח לקבל יד ממספר חברים שיקדימו מעט (13:30) על מנת להכין את השטח. *מלאי הדיגלונים אזל.. צטט:
לגבי הרכבים, נשאיר זאת ל-AutoMotoItalia, כנ"ל המדבקות. |
מגיע
מגיע...
אולי אני יפתח עוד גלריה, חבל שיודעים רק להשתמש בתמונות ולא להודות... |
צטט:
קבל את התנצלותי. ולמי ששאל: מדובר על התמונות היפות שכאן. תודה יגאל. |
התקבלה,
מחכה למפגש הזה, נתראה ? |
אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה שיירה דרומית ,
אבל כנראה נפגש בחנייה של הסינמה סיטי ומשם נצא לכיוון המפגש . כמו לפני חודש ומשו למפגש של "אוטו ספורט" . סיימון , מאיפה אתה ? נאור . |
אני מק.גת. מתי נפגשים? כמה סה"כ דרומיים יש?
|
STIO אתה מתכוון לתחנה שארי הצומת של ה"קניון" לכיוון ואדי ערה?
|
זה לא וואדי ערה אלא וואדי מילק (כביש 70).
כן, בצומת יקנעם יש משמאל את הכניסה ליקנעם עילית וממוקם שם קניון הדרכים. המשך ישר, עבור את הצומת. מיד לאחר הצומת, בצד ימין יש מפרץ חנייה לתחנת אוטובוס ובהמשך הרבה מקום יחסית להעמדת הרכבים. אם היו הרבה רכבים הייתי מפנה אתכם לחניון של "כוכב יקנעם" אבל אין צורך, זה סתם יוצר עיקופים. |
אני גם אגיע כנראה.
יוצא מראשון לציון |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:35. |