![]() |
היכן ניתן להשיג פלסטלינה (לשימוש עצמי) בארץ?
מישהו מכיר חנות במרכז? בארץ?
מה המחיר פחות או יותר? האם כדאי להזמין מחו"ל? (EBAY) רוב תודות, רענן. |
מה יעזור לך פלסטלינה אם אפשר לדעת?
|
היא תעזור להסיר ג'יפה מהצבע, ותכשיר את השטח לקבל ווקס בצורה טובה יותר. |
זה פלסטלינה רגילה?!
|
זה לא פלסטלינה רגילה :D
זה חומר מיוחד ולכן שאלתי אם יש מי שיודע היכן ניתן להשיגו בארץ. |
אחי אבל תגיד זה בריא לצבע כי זה נראה לי מושך חום ואז בשמש הצבע יתחיל להיתקלף?
|
ראית את הסרט שצירפתי?
הרעיון של הפלסטלינה הוא למשוך החוצה את הלכלוך שנעוץ ודבוק לצבע הרכב. הפלסטלינה לא נמרחת על הרכב אלא משמשת למשיכה של הלכלוך אליה. |
רענן, אני איתך בקניה :)
|
גדעון,
קראתי ב-CF שפלסטלינה לא מומלצת לצבע מטאלי ולא הבנתי למה. אחרי הכל זה נראה לי כדבר הכי נכון לביצוע על צבע מטאלי, לא כך?! זה הדבר היחיד שכרגע מונע ממני מלרכוש ולהזמין מחו"ל. מה דעתך? |
האמת שדיי קטונתי בענייני חומרים עבור סוג צבע שונים.
אולי כדאי להתייעץ עם פחח מקצועי בנושא? |
אני משתמש בפלסטלינה הזאת כבר הרבה זמן ל HGT בצבע צהוב זה חומר מדהים אני משתמש עם הפלסטלינה ביחד עם מים להחליק את הצבע ולאחר מכן מסיים עם ווקס התוצאות פשוט מדהימות.
|
מצטער על ההקפצה - פלסטלינה
רענן , גדעון וכל שאר הפדנטים :D
אחרי שגדלנו בשנה מאז הדיון הנ"ל הייתי מעוניין לשמוע אם יש לכם דעות חדשות לגבי הפלסטלינה רענן- ע"פ השרשור טענת שזה לא טוב לצבע מטאלי , יש לך מסקנות חדשות מאז? ניראה לי שמה שהצבע שלי צריך כרגע זה בדיוק חומר כזה , פלסטלינה מישהו מתכוון לרכוש בקרוב ומוכן להכניס אותי לקנייה ? אני לא מוצא את החומר בדרכים סטנדרטיות ואין לי ויזה בינ"ל לאיביי.. שבת שלום שחר |
רענן, במקום העבודה שלי באור יהודה אני חושב שהפחח שלנו ישמח למכור לך קצת פלסטלינה לשימוש עצמי (הוא קונה בדליים), אז אם אתה בעניין רק תגיד, וכן הוא משתמש עם זה גם על צבע מטאלי.
|
אכן גדלנו בשנה מאז והידע שנצבר גם גדל מעט.
לא טענתי שפלסטלינה לא מתאימה לצבע מטאלי, אלא אמרתי שקראתי שהיא לא מתאימה ונראה לי שזה לא נכון. אז ככה, יצרתי קשר עם מספר חברות גדולות בארה"ב שמוכרות\מייצרות את המוצר, (שירות לקוחות, אתם יודעים?!) ושאלתי לגבי נושא ההתאמה לצבע מטאלי. כפי שחשבתי, אין שום בעיה, אפשר להשתמש עם פלסטלינה גם על צבע מטאלי. לפני חצי שנה בערך (אולי יותר) רכשתי פלסטלינה מ-EBAY במחיר של קרוב ל-200 ש"ח לגוש יפה של 200 גרם מחברת MEGUIAR'S וזו כמות יפה מאוד ביחס למחיר ולאיכות המוצר. אני חייב לציין כי החומר הזה עושה עבודה מדהימה בכל הקשור לניקיון הרכב. פעם, לפני הרבה זמן, נפגשנו אנוכי והסמב"צית ליום ניקוי. אחרי שרחצנו את הרכבים (רחצנו טוב) התחלנו לעבוד עם הפלסטלינה, מהר מאוד ניתן לראות כי המים הנקיים שמשמשים ל"החלקת" הפלסטלינה הופכים עכורים מלכלוך שיוצא מתוך הצבע. כשאני אומר מתוך הצבע אני מתכוון לזה, הרבה לכלוך ננעץ בשכבת הלקה שעל הצבע ואינו מוסר בשטיפה, הפלסטלינה מושכת אותו החוצה בדומה למה שעושות המבקות להוצאת "שחורים" מהעור (היות והרוב גברים כאן, בטח לא תבינו :D). מהר מאוד הרכב הופך חלק מאוד, וזה ללא שימוש בוקס. מה שכן, חובה ליישם וקס לאחר ביצוע פלסטלינה. הוצאת הלכלוך מהצבע יוצרת חרירית עדינים שאליהם יכנס שוב לכלוך ואת זה אנחנו רוצים למנוע. לגבי רכישה למי שאין ויזה בין לאומי, הנושא פשוט. שחר, אם יש לך כרטיס של חברת ויזה אפשר לרכוש איתו בחו"ל גם אם אינו בין לאומי, בין אם תוך שימוש ב-PAYPAL (עדיף) או בשליחת פרטי האשראי למוכר (פחות עדיף) בהנחה שאתה רוכש מחוץ ל-EBAY. פתח חשבון PAYPAL, הכנס את פרטי האשראי, ישנו תהליך שהכרטיס עובר עד שניתן להשתמש בחשבון ה-PAYPAL אך לאחר שבוע עד חודש החשבון פעיל ואפשר להתחיל לרכוש תוך שימוש בו. עידו, תודה רבה, אני מסודר. :) |
רענן תודה על התשובה המפורטת
יש לך המלצות לחברות מסוימות שהפלסטלינה שלהן נמכרת באיביי (מלבד חברת MEGUIAR'S) אני רוצה לראות כמה מוצרים לפני שאני קונה? אולי לינק למוצר מומלץ ? תודה |
אין לי מושג יותר מדי בהבדלים היות והנסיון שיש לי הוא עם מוצר אחד. למרות זאת, אינני חושב שאפשר לטעות עם מוצרים של חברות גדולות. החברות הגדולות שנתקלתי בהן ב-EBAY הן: 3M, MEGUIAR'S, MOTHERS ו-ADAM's Polishes.
שים לב לכמות שאתה מקבל, ביחס למחיר. לשם הדגמה, להערכתי, חתיכה של 70 גרם יכולה להחזיק לך סביב ה-10 מחזורים להערכתי של רכב בסדר גודל הפונטו. אולי כאן תוכל למצוא קצת מידע: http://www.autopia.org/ ובכלל בצע חיפוש אחר Detailing Claybar ותמצא הרבה חומר ברשת. |
אי אפשר להשיג בארץ? פרט למה שעידו ציין?
אני זוכר שעם אוראל עשינו טיפול עם פלסטלינה ל-HGT ובאמת יצא לכלוך מאוד קשה שלא ירד בשטיפה רגילה והצבע היה חלק כמו טוסיק של תינוק :grin: |
באמת שזה לא מובן.
למה אי אפשר לקנות את זה בחנות כלי-רכב, אפילו במחיר יקר יותר מEBAY ? |
האם מישהו יכול להמליץ על מוצר מסויים. אם אפשר גם למי שהתנסה, לכמה פעמים איזו כמות מהמוצר מספיקה. או נשאל אחרת: מה הכמות בגרמים שכדאי לקנות?
עריכה ראיתי חומרים המתוייגים כ- AGGRESSIVE ויש חומרים המתוייגים MILD. מה מומלץ לצבע מיטלי? |
אני, כאמור, יכול להמליץ על MEGUIAR'S.
כמות מומלצת לרכישה לדעתי כ-100 גרם. רשמתי למעלה שלהערכתי חתיכה של 70 גרם תספיק ל-10 מחזורים בערך. לגבי תיוג החומרים - אני מניח שיש צורך להשתמש ב-MILD פרט למקומות שבהם יש לך לכלוך מאוד קשה וכדומה ואז משתמשים נקודתית בחומר האגרסיבי יותר. כדאי לנסות לקרוא חומר על הנושא בחו"ל, שם התחום מאוד מפותח. צטט:
|
הייתי עכשיו ב ACE ואין :(. אני מניח שבכל הרשת אין ( גם ב אוטודיפו)
קראתי בקארספורום שמישהו מצא פעם בהום סנטר,לפני כמה שנים טובות, אני בספק אם יש עדיין. ניראה שאין מנוס מלהתחיל ללמוד איך איביי עובד .. |
צטט:
אגב נתקלתי במוצר הנ"ל במחיר אטרקטיבי - כולל משלוח יוצא כ- 120 ש"ח. המוצר מגיע עם 50 גרם פלסטלינה + מרסס חומר סיכה האם שווה או שכדאי לחפש משהו ערכה עם פלסטלינה אגרסיבית? |
מוצר נוסף ללא שם מותג. 100 גרם פלסטלינה כ- 80 ש"ח כולל משלוח לארץ.
|
איפה ראית את המשקל של המוצרים הללו ? לא מצאתי איפה זה כתוב
עריכה : מצאתי , ניראה מרשים למרות שאומרים שגם עם מים זה עובד יופי אז אולי חבל לקנות את הספריי |
בבדיקה שערכתי ב EBAY הבריטי, אין הרבה אפשרויות. רוב הסוחרים לא שולחים לישראל. שני המוצריפ שציינתי הם האטרקטיביים היחידים שמצאתי. השאלה היא האם כדאי ללכת על מוצר ללא שם. יש פה אלמנט של סיכון כפול. 1. המוצר לא יעשה את מה שהוא אמור לעשות 2. יגרום נזק לצבע הרכב.
אני אמשיך לנסות ולחפש מוצרים נוספים. |
שאלתי את הפחח אצלנו ויש לו של חברת 3M אז מי שמעוניין יכול ליצור קשר.
|
|
עידו - עם מי ליצור קשר ?
gsk - חבל לא דיברתי איתי היינו מזמינים יחד וחוסכים עלות מישלוחה.. רשמתי שאני מחפש מישהו להזמין איתו |
צטט:
|
[quote=shachar;46625]עידו - עם מי ליצור קשר ?
איתי. אני לא מרוויח פה שקל כמובן והכל עם חשבונית ואפשרויות תשלומים. |
צטט:
|
צטט:
|
האתר אמין? איך הולך התשלום? גם פייפל?
תודה. |
בעקרון זה אתר המיועד לרכישת חלפים של מכוניות סאאב.
לגבי אמינות האתר, לא יודע נחכה שאקבל את המשלוח. ראיתי תגובה של אחד מחברי הקומונה של סאאב בתפוז והוא אמר שלא היו בעיות בהזמנה מאתר זה. התשלום בכרטיס אשראי בינ"ל של ויזה או מאסטרקארד בלבד. |
צטט:
תעדכן שהמוצר יגיע ותן איזה חוות דעת. |
2 צירוף קובץ(ים)
עדכון ביניים:
המוצר הגיע כשבוע לאחר שהזמנתי אותו מאתר ELKPARTS. סה"כ עלות כולל משלוח כ- 104 ש"ח ל- 200 גרם מוצר. ביקשתי מהשולח שיציין על המוצר שמדובר במתנה ששוויה מתחת ל-50 דולר אמריקאי. המוצר הגיע עם הוראות. שם נכתב שניתן להשתמש עם כל הגוש או לפצל ל-4. אני בחרתי לפצל מהסיבה שאם המוצר נופל על הרצפה בזמן העבודה, לא ניתן לחזור ולהשתמש בו. אם אגלה שהגושים קטנים מידי, אאחד את ארבעת הגושים לשני גושים. מתכוון מחר לנסות אותו, מקווה שהוא יעמוד בציפיות. מצרף תמונות לבנתיים. |
בהצלחה
תעדכן באמת מה האיכות כי המחיר באמת אטרקטיבי לגבי המוכר, איך יצרת איתו קשר ? הקנייה היא מול האתר לא ? זה לא כמו איביי (או שכן) |
צטט:
הקנייה מתבצעת באמצעות כרטיס אשראי בינ"ל. אגב. אני זוכר שאחרי שהזמנתי, בדקתי באתר NETCAR ומישהו שם שאל עלאיך ניתן להשיג פלסטלינה בארץ. מסתבר שיש יבואן באתר למוצר CLAY MAGIC. בידי מושיקו הנהג מ NETCAR יש את שם היבואן, זו יכולה להיות גם אופציה למי שלא רוצה/ יכול להזמין מחו"ל. מעניין כמה לוקח היבואן הזה בארץ על 200 גרם מוצר? אם אתם רוצים, אני יכול לשאול את מושיקו הנהג מי היבואן. |
תשאל בבקשה
אני יצרתי קשר עם יבואן 3M . המחירים בשמיים |
צטט:
תודה. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:14. |