![]() |
מחפש שיפורי קוסמטיקה לHGT
מצאתי אתר שמוכר מלא שיפורים מדליקים , החל מפנסי איתות מושחרים ספויילרים וקיטים ף לצערי האתר בריטי ,www.nicedeals.co.uk ' רציתי לדעת , במידה ואני מזמין מאתר כזה פנסים אחוריים שקופים , האם ייתכן שאני לא יצליח להרכיב אותב בגלל ההפכים(אנגליה נוהגים הפוך ) , כמוכן ישלמשהו מושג לגבי עלויות משלוח וכדומה, אשמח לתשובות ממי שכבר יצא לו להזמין מאתרים בחו"ל...
|
תעלה תמונות של הפריטים שאתה רוצה להזמין, כדי שנוכל לחוות עליהם דיעה.
אולי גם תמצא מישהו שיזמין אחד מהם ביחד איתך... |
הפנסים השקופים לפונטו מכוערים בטרוף.
יש שמוצאים את קיט האבארט יפה מאוד ומהווה שיפוריופי טוב, אני אוהב בעיקר את הספויילר האחורי וחצאיות הצד. |
לדעתי, חפש לך באיביי זוג פנסים אחוריים של Mk2B.
אני גם מאוד אוהב את הספוילר, ובכלל את חלקי הבודי-קיט של האבארת' 5דל'. לא אמורה להיות בעיה עם הפנסים, רוורס ימין, ערפל שמאל, זה הכל. מה שכן, יש לו בוקים במחירים טובים מאוד ! |
צטט:
בכל מקרה עברתי היום בפיט סטופ ומצאתי פנסים אחוריים בקלית שקופה והפנים מושחר - מדהים ... מורכב כבר על הרכב , עכשיו אני צריך ספויילר אחורי שלא היה להם שם וגם לא את הטמבון הקידמי של האבארט' , נדיר להשיג , כמו כן פנסי איתות אני רוצה להשחיר , מישהו מכיר מקום שעושה זאת , מכיוון שלהזמין נראה לי מסובך מידי מחו"ל... |
מעמדים שתומכים ברכב כאשר רוצים לעבוד מלמטה.
|
צטט:
לדעתי תשאיר מקורי ותשקיע את הכסף על טיפולים. |
הכל מקורי , פשוט יהיה ייחודי ...:-D
|
זה לא יהיה יחודי, זה יהיה מכוער.
כמובן זה רכב שלך וכסף שלך, אבל זו דעתי בכל אופן. |
זה עניין של טעם אישי גיא. גם לטעמי זה מאוד לא אסטתי.
אם הבחור אוהב את העיצוב, זכותו :) |
1 צירוף קובץ(ים)
מדהים! מצפה לתגובות...
|
אישית אני אוהב את המקורים אולי עם השחרה קלה.
למרות שזה ניראה סבבה. נ.ב תקנה מצלמה יגרלן:) |
היי נראה ממש סבבה.
אתה יכול לפרט לגבי עלויות, כולל של ספויילר שאתה מתכוון להוסיף? |
1 צירוף קובץ(ים)
הפנסים 900ש"ח בפיט סטופ , לגבי ספויילר - בעייתי - כרגע זה רק להזמין מחו"ל ולדעתי המשלוח+הצביעה+ההתקנה יהיה יותר יקרמהספויילר , הצעד הבא שלי זה פנסי איתות מושחרים ,22 פאונד כולל משלוח ... משהו מכיר איפה ניתן לצבוע בארץ בפחותמחיר אך שיהיה מקצועי וחוקי לטסט?
|
אני חושב שכל עוד האור הבוקע מהם הוא כתום ונראה מספיק, לא אמורה להיות בעיה מיוחדת.
רק בזהירות שאתה שולף את הישנים, זה דיי עדין :) |
..אני זוכר בעבר שהיה ספרי צבע מיוחד לפנסים ... כבר לא מחזיקים אותו בשום מקום , יודע על מה אני מדבר? או איפה להשיג ?
|
לקח להם חודש שלם לשלוח אותם!!! לא נורא , הותקנו כבר על הרכב - יפה , לא משנה כמעט כלום...
שלב הבא .. יש למישהו רעיון ? |
לא יודע מה איתך אני מתכנן סאן רוף וספוילר מנוף ראיתי בראבו אם הספויילר הזה נראה סוף
|
סאן רוף http://sunroof.co.il/gal2.aspx?a=191
המדגמן שם הגרנדה שלי :) |
שמעתם את הפרסומת שם?
|
קצת חסר באתר מידע על מחירים ... כמה עלה לך ?
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 10:35. |