![]() |
מפגשי יום שישי
טוב חברה,
מה קורה ביום שישי? אתם רוצים להפגש איפושהו? |
אני בעד החניון של הסינמה סיטי, אבל אני מוגבל בזמן (ב-16:00 יש לי אימון).
|
מפגש יום שישי
אני גם כן בעד לקיים מפגש ולא ממש משנה לי המיקום, לא משנה מה הוא יהיה אני אהיה שם. :D
|
רוצים לקבוע ב 15:00 , 14:30 בניון סינמה סיטי?
מי שירצה - יגיעה . נכון? |
מקום הפגישה
איפה זה נימצא הסינמה סיטי?
|
אם באים מכיוון אשדוד , אז בכביש החוף ממש לפני הרצליה.
יש תחנת דלק של "סונול" מאחורי התחנה זה החניון של סינמה סיטי. |
מתי נדע בתוח אם מפגש זה יתקיים?
האם אפשר להעביר אותו קצת דרומה? :wink: |
בקשר ללהעביר קצת דרומה - אני לא יודע
אם המפגש יתקיים- אני חושב שכן , זה לא משהו גדול וגרנדיוזי. אני מאמין שיש מספיק אנשים שירצו ויגיעו. |
החל מיום שישי הקרוב מתחילים מפגשים קבועים לחברי המרכז ובכלל כל מי שמעוניין.מקום המפגשים יהיה חניון אצטדיון ר"ג.זמן קיום המפגש-הגעה החל משעה .14:00 כל רכב דואג לשתיה אחת לפחות וכיבוד כל כלשהוא.רצוי לשתוף את המכונית!
בהצלחה ולהתראות במפגש גיבוש ראשון של מועדון פיאט! תבואו יהיה אחלה! :wink: |
אחלה, נצפה לכמות מכוניות מכובדת אשר יגיעו.
8) רק לגבי השעה , אני הייתי ממליץ בין 14:00 ל- 15:00 |
מפשי המועדון
שלום לכולם,
לכל מארגני המפגש, אם אפשר לציין מקום המפגש ושעת המפגש במדויק? כיוון שלפני זה נקבע בסינמה סיטי עכשיו ברמת גן, אז אם אפשר לדייק סופית. בתודה מראש |
אני חושב שנסגור על ר"ג , כי לרוב החברה באים מהמרכז. גם לאלה שבאים מהדרום,
זה מיקום די סבבה. למגיעים מצפון זה קצת אולי רחוק, אבל בעתיד אני בטוח שנמצא גם לזה פיתרון יצירתי. לגבי השעה- כמו שכתבתי לפני, בין 14:00 , 14:30, 15:00 , למי איך שנוח. 8) |
אכן המקום הסופי הוא ברמת-גן ,תשתדלו להתחיל להגיע מהשעה 14:00 ובעצם עד שיימאס :P
|
אם ככה אנחנו נתראה שם! הרבה יותר נוח לבוא לשם :wink:
|
אני שמח לראות שהדברים מתגבשים לכדי מפגשים קבועים.
ימי שישי עמוסים מדי עבורי, ובטח ובטח שלא אוכל להגיע כל שבוע. אני מקווה שהפסימיות שלי לא תתממש, והמפגשים האלו לא יגססו מהר מאוד (ע"ע "מפגשי שישי-ראשון"). |
חניון איצטדיון ר"ג
חניון איצטדיון ר"ג הוא גדול מאוד אז רצוי לקבוע היכן במדויק יותר.
בברכה - רפי לין :) |
מאחורי הקניון , מאחורי האיצטדיון יש הרבה מאוד מקומות חניה.
באחת מהחניות , אני בטוח שלא נלך לאיבוד. |
תודה רפי, הזנחנו את הפרט הזה באמת.
מיקום המפגש הוא איפה שאדי אמר,מאחורי הקניון בין תחנת האוטובוסים לבין הכביש. |
מישהו יודע פחות או יותר כמה מכוניות יגיעו?
|
אני מתכוון להגיע :)
הכוונה למקום הרגיל איפה שכל הבלגאן הלא רצוי מתרחש? :| |
כן, אבל אל דאגה, אנחנו נמצא לנו פינה שקטה!
8) |
לצערי לא אוכל להגיע, מקווה להגיע למפגש הבא.
עידן |
לא לשכוח לבוא עם החולצות והכובעים ;)
|
תגובה
שלום..
א.. יפה מאוד שהחלטתם להתכנס. ב. לא בעד מקום המפגש ולא, אין לי אלטרנטיבה ראויה/מתאימה כרגע. ג. תשתדלו לשמור על איפוק . אמנם מגרש חנייה, אבל מקום ציבורי ואנשים בו הרבה. באופן אישי , הייתי מעדיף מפגש במקום אחר באווירה אחרת [כן גם אם זה על חצי רגל ודורש עוד שבוע-שבועיים התארגנות] אך אם זה מספק אתכם.. לבריאות. תהנו , ובהצלחה... |
נכון , ניר, אני מסכים איתך.
התוכנית זה קודם כל להתחיל איזושהי סדרת מפגשים ולדון כמובן על מקום טוב,שקט ונעים לצורך מפגשים קבועים. עדיף משהו מאשר שום דבר. 8) נ.ב. אני גם לא מאד מרוצה מהמיקום של המפגש הקרוב, אבל בואו קודם נתחיל עם משהו, לאחר מכן "נשדרג". אני חושב שהרוב יסכימו איתי. להתראות מחר :wink: |
אני גם כמובן אגיע, אבל אני באמת מאוד מקווה שאני לא אפגוש שם את כל הערסים עם ההונדות סיוויק המשופרות שלהם. :wink:
נתראה במפגש, ליאור. :) |
דרך אגב, אני מצטער אם זה יפריע למישהו אבל לא נראה לי שאני אספיק לשטוף את האוטו לקראת המפגש מחר אבל אני אעשה את מיטב המאמצים להספיק ולשטוף אותו כי את האמת הוא די מלוכלך.
בברכה, ליאור. :) |
בקשר למפגש מחר
הייתי בטוח שאני מגיע,
אבל אני לא סגור אל זה עכשיו, כיוון שיש מחר זימקנה באשדוד לחוק הקידום הספורט המוטורי פרטים: http://maslulim.co.il/index.php?i=298 מבקש סליחה אם זה מפריע למישהוא או פודע בו, אוליי יש מצב שהמועדון יגיע חד פעמית לאשדוד כי יהיה ממש מעניין. הצע מענינת, ניתן להשתתף לכל מי שרוצה במסלול צריך רק להירשם. אז כוונתי לאדי אוליי אתה רוצה להשתתף ליצג את המועדון. אם הודעתי פגעה בגיבוש או במפגש מבקש את סליחתכם וראו הודעה זאת כמבוטלת. |
בכיף הייתי מגיע, אבל לא מחר.
לא נורא תגיע למפגש הבא. HAVE FUN 8) |
חברה,כל מי שמודאג מיזה שהאוטו שלו מלוכלך מקבל ממני פטור חד פעמי למחר(כי כנראה גם אני יהיה מלוכלך) :P :wink:
העיקר שכולם יגיעו ויהנו. |
תודה על הפטור ;)
אני מגיע ככל הנראה לשעה קלה. |
:lol: שלום לכום,הנה אנחנו כבר באמצע השבוע אבל אצלי לפחות ההרגשה היא כבר של סוף שבוע ממש!ומה קורה אצלנו בסופי שבועה? יש מפגש!
תראו שבוע שעבר הוכחנו את עצמנו ולעצמינו שאנחנו רוצים,צריכים ,והכי חשוב יכולים לקיים מפגשי גיבוש שבועיים! וכמו שאתם יודעים דברים טובים נגמרים מהר ואנחנו נאשרים עם טעם של עוד בציפיה לפעם הבאה. אובכן,הפעם הזאת(כמעט) הגיע!! אז קדימה חברים להתחיל להתפקד לקראת הסופ"ש הקרב ולהודיע האם אתם רוצים עוד מפגש\לא רוצים עוד מפגש ,אם כן אז איפה הפעם,והכי חשוב מי מתכוון להגיע. 8) :lol: |
מפגש יום שישי
אם מחר יהיה מפגש אני מגיע . :)
תעדכנו אם יש איפה מתי ? בתודה מראש |
נשמע לי סביר לקבוע שוב באותו המקום בר"ג, בערך באותה השעה (14:00).
אני מתכוון לקפוץ לשם לשעה קלה. (אם מזג האוויר ירשה זאת). |
אני כמובן אגיע למפגש רק צריך לקבוע שעה ואיפה.
בברכה, ליאור. :) |
מצוין,אז בינתיים זה נשאר כמו פעם שעברה.אם למישהו תהיה הצעה מעניינת הוא מוזמן לשתף אותנו.
|
בניגוד לפעם שעברה, הפעם אני אעשה מאמץ ואגיע.
רק תגידו מי בדיוק מגיע, שאני לא אהיה שם לבד... :oops: |
המזג אוויר בחוץ נראה סביר, קצת קריר אבל לא נורא.
אני מתכוונן להגיע כל עוד לא ירד יותר מידי גשם. תעשו קצת מאמץ חברה :P גדעון. עדכון: אני מגיע, מצפה לראותכם :) |
לכל הדואגים היום לא אמור לרדת שום גשם.
וקופ שלג אין לך מה לדאוג תראה כמה חברה מגיעים,לבד בטוח לא תהיה :lol: |
נו יש עדכונים/תמונות מהמפגש היום?
תראו איך היה לכולנו שלא יכלנו להגיע :wink: |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 08:42. |