מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   מכירה (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   אונו טורבו למכירה ביד-2 (נערכה הכותרת ההיסט (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=3493)

etavz3 04-03-08 17:56

אונו טורבו למכירה ביד-2 (נערכה הכותרת ההיסט

פיאט אונו טורבו יד ראשונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

נשמע קצת הזוי לאאאאא קצת לא אמיתי :o:o

קישור למודע ביד 2 :confused:

http://www.yad2.co.il/Cars/CarGaller...=&Info=&Page=2

stio 04-03-08 18:00

נראה טוב חוץ מהק"מ שבעננים... אבל ברכב כזה זה לא הכי רלוונטי אני מניח.
שמישהו ירים את הכפפה..

KoF-sHeLeG 04-03-08 19:00

27,000 ש"ח?
חי בסרט...

שחר 04-03-08 21:48

ש

היתחלק על הכיפה הבחור.
לא עדיף פונטו GT באותו מחיר.?

dabab 04-03-08 22:27

הבחור מוכר מאיזור חיפה... האונו הכי שמורה/נדירה (תבחרו אתם) בארץ.

רכב מדהים

ניר בן טובים 05-03-08 10:00

פונקציה של נדירות. והמחיר בהתאם...

רפאל גואטה 09-03-08 23:53

הבנאדם חיי בסרטט התקשרתי אליו והוא רציני 27 אלף אני יכול להביא 10 פיאט אונו
לא מאמין שמישהו יקנה

Caveman 10-03-08 00:53

אני חושב שאתם אלו שחיים בסרט. באמת שלא מובן לי מה כל ה"טררם" שאתם עושים מהמחיר.
מדובר בפיאט אונו טורבו מקורית. אחת האגדות המוטוריות הבולטות.
אם הרכב במצב טוב, תוחזק כמו שצריך, ק"מ אמיתי וכן היד, אני לא רואה סיבה למה לא לשם לו את המחיר שהוא מבקש.

זה ש"אפשר להביא 10 פיאט אונו" (מת על הביטוי "להביא" אגב, שנון) באותו מחיר, לא ממש מעניין אף אחד.
לצורך העניין, אתם יודעים כמה יחידות של טויוטה קורולה אתם יכולים לקנות במחיר שתעלה לכם פורשה 911S חדשה?
זה אומר שהן (גם יחדיו) תהינה שוות חצי ממה שה911 תהיה שווה? או יתנו את אותה תמורה?

מתאים לכם להחזיק ברכב? להיות חלק ממשהו עם היסטוריה? תקנו. לא מתאים לכם, בואו בבקשה נסגור את הדיון לגבי "המחיר המופרז שהמוכר מבקש".
אתם מוזמנים ללכת ולקנות את אחד ממאות האקזמפלרים האחרים שמסתובבים בארץ. אם תמצאו יותר מ2, תודיעו לנו.

KoF-sHeLeG 10-03-08 01:12

גדעון, הגזמת.
עם כל הכבוד לאונו טורבו, ההשוואה ל-911S קצת גדולה עליה.
וזה שיש מעט מאוד רכבים כאלה שנותרו היום על הכביש עדיין אינו מצדיק את המחיר, המופרז לכל הדיעות, שהבן אדם מבקש. כרכב פרופר, האונו טורבו לא שווה מחיר שכזה.

מצד שני, זכותו של כל אדם לבקש על רכבו כמה שירצה, ואני מאחל לבחור בהצלחה במכירה.
אני מעריך שאם הוא ימכור במחיר הזה זה יהיה למישהו שבאמת חולה נוסטלגיה.

etavz3 10-03-08 11:25

אני מכרתי את האונו טורבו שהייתה לי 18000 אלף ... רכב מדהים אבל באמת 27 זה קצת יותר מדי מוגזם ..באמת במחיר זה אתה מביא פונטו GT שבפונטו יש גם ABS , מזגן ,כרית אויר .ולפי טעמי
{ לא להיתנפל אלי זה עיניין של טעם } הפונטו יותר יפה ויותר מרוווחת .את המחיר שהוא מבקש זה לפי דעתי ביגלל היד 1 בגלל זה המחיר גבוהה .. כי עם היא הייתה יד 10 אני לא מאמין שהוא היה מקבל 15 אפילו ..

Eddie 10-03-08 11:46

היום על AR GTV עם מנוע 2.0 TS שנת 96-98 מבקשים 80T.
למה? כי אין כאלו מכוניות, כי הן יפות, ,הנות ומיועדות לאנשים עם טעם.

לא רואה שום סיבה לא לשלם אל UNO TURBO 27T.
ברור שלא כל אחד ירצה את זה, אבל לדעתי המחיר הוא די ריאלי, למרות שאני הייתי מעגל ל 25T.
אני חושב שזה מה שהמוכר גם יעשה במידה ויגיע קונה רציני.
לגבי ההבדל בין פונטו ו"יתרון" של הימצאות ABS , AIR BAG - אני לא חושב שזה ממש יתרון. ABS לפעמים רק מפריע, ו AIR BAG כבר זקוק להחלפה (כל 10 שנים)

למשפט של החוכמולוג - "אני יכול להביא 10 אונואים" - כמו שכבר רשמו מעליי לא שווה להתייחס.
אדם כמוך גם אף פעם לא יקנה ולא ידע להעריך את הרכב הנ"ל.
תמשיך לנסוע באונו רגילה, ותהנה, תשים מדבקות וחצאיות של אונו טורבו, ותוסיף מדבקה של FIAT על השמשה הקדמית ו NO FEAR על האחורית. כמובן אל תשכח ספויילר של COLT על הגג.

etavz3 10-03-08 16:12

צטט:

במקור פורסם על ידי Eddie (הודעה 23160)
תמשיך לנסוע באונו רגילה, ותהנה, תשים מדבקות וחצאיות של אונו טורבו, ותוסיף מדבקה של FIAT על השמשה הקדמית ו NO FEAR על האחורית. כמובן אל תשכח ספויילר של COLT על הגג.

[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח:D:D:D

חזק כן אני מכיר אותם יש להם גם כונס אויר שהם גנבו מהקאיה קרניבל

שחר 10-03-08 17:04

צטט:

במקור פורסם על ידי Eddie (הודעה 23160)
היום על AR GTV עם מנוע 2.0 TS שנת 96-98 מבקשים 80T.
למה? כי אין כאלו מכוניות, כי הן יפות, ,הנות ומיועדות לאנשים עם טעם.

לא רואה שום סיבה לא לשלם אל UNO TURBO 27T.
ברור שלא כל אחד ירצה את זה, אבל לדעתי המחיר הוא די ריאלי, למרות שאני הייתי מעגל ל 25T.
אני חושב שזה מה שהמוכר גם יעשה במידה ויגיע קונה רציני.
לגבי ההבדל בין פונטו ו"יתרון" של הימצאות ABS , AIR BAG - אני לא חושב שזה ממש יתרון. ABS לפעמים רק מפריע, ו AIR BAG כבר זקוק להחלפה (כל 10 שנים)

למשפט של החוכמולוג - "אני יכול להביא 10 אונואים" - כמו שכבר רשמו מעליי לא שווה להתייחס.
אדם כמוך גם אף פעם לא יקנה ולא ידע להעריך את הרכב הנ"ל.

ויש לציין שהיא גם יתר יציבה מהאונו.

Eddie 10-03-08 18:38

כן, מי שישמע איזה פניות לוקחת פונטו, במיוחד טורבו.....

רפאל גואטה 10-03-08 19:01

חחחחח מה אתה משחק אותה מבין במכוניות אתה תקנה ב27 אלף שקל אוטו מעפן לא אני
ותאמין לי שהאונו שלי לא נראת ככה בהזדמנות אני יצלם ואני יראה לך מה זה אוטו לא רואה טורבו בכלל(בצורה חיצונית)

fpclub 10-03-08 19:11

צטט:

במקור פורסם על ידי רפאל גואטה (הודעה 23189)
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח מה אתה משחק אותה מבין במכוניות אתה תקנה ב27 אלף שקל אוטו מעפן לא אני
ותאמין לי שהאונו שלי לא נראת ככה בהזדמנות אני יצלם ואני יראה לך מה זה אוטו לא רואה טורבו בכלל(בצורה חיצונית)

[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח, אהבתי. אתה ראית פעם אונו טורבו? אתה יודע בכלל מה זה הרכב המדהים הזה?
להגיד על האוטו הזה מעפן זה ממש חילול קודש.

שחר 10-03-08 19:41

צטט:

במקור פורסם על ידי Eddie (הודעה 23184)
כן, מי שישמע איזה פניות לוקחת פונטו, במיוחד טורבו.....

שלא תדע .
ובטוח יותר טוב מהאונו

שחר 10-03-08 19:49

צטט:

במקור פורסם על ידי fpclub (הודעה 23191)
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח, אהבתי. אתה ראית פעם אונו טורבו? אתה יודע בכלל מה זה הרכב המדהים הזה?
להגיד על האוטו הזה מעפן זה ממש חילול קודש.

חוץ משהוא נוסע סבבה כלום
אם הוא עובר את המהירות 150 מ"ש הוא מתחיל להיזרק לצדדים
במילה אחת (קרטון)

אמין 10-03-08 20:16

:oראיתה איזה בנאדם זה נראלי נפל על הראש לפני שפרסם את האונו טורבו שלו

eliran_a 10-03-08 20:40

3 צירוף קובץ(ים)
אני לא מצליח לראות את האונו טורבו בלינק בהודעה הראשונה אבל הנה אחת שראיתי לפני כמה זמן למכירה (אולי זאת אותה אחת) ולא ממש נראה לי שזה מציאותי

צטט:

במקור פורסם על ידי שחר (הודעה 23195)
חוץ משהוא נוסע סבבה כלום
אם הוא עובר את המהירות 150 מ"ש הוא מתחיל להיזרק לצדדים
במילה אחת (קרטון)

ממש לא! זאת הטעות שלך , במקרה שאתה מדבר עם האונו 1800 טורבו שנמצאת באיטליה , אני מוכן להעלות לך סירטון שבו רואים אותה נוסעת 240 קמ"ש והיא ממש לא נזרקת לצדדים. שלא נדבר על זה שאני נסעתי עם האונו הרגילה שלי 170 קמ"ש , זאת הייתה חוויה קצת מפחידה אבל בכלל לא כמו שאת מתאר אותה.

נ.ב
לצורך השוואה העלתי תמונה גם של האונו ה"מצ'וקמקת" שלי

שחר 10-03-08 21:44

צטט:

במקור פורסם על ידי eliran_a (הודעה 23200)
אני לא מצליח לראות את האונו טורבו בלינק בהודעה הראשונה אבל הנה אחת שראיתי לפני כמה זמן למכירה (אולי זאת אותה אחת) ולא ממש נראה לי שזה מציאותי

ממש לא! זאת הטעות שלך , במקרה שאתה מדבר עם האונו 1800 טורבו שנמצאת באיטליה , אני מוכן להעלות לך סירטון שבו רואים אותה נוסעת 240 קמ"ש והיא ממש לא נזרקת לצדדים. שלא נדבר על זה שאני נסעתי עם האונו הרגילה שלי 170 קמ"ש , זאת הייתה חוויה קצת מפחידה אבל בכלל לא כמו שאת מתאר אותה.

נ.ב
לצורך השוואה העלתי תמונה גם של האונו ה"מצ'וקמקת" שלי

אני מדבר על אונו טורבו סתנדרתית ולא אחת שמשופרת מהתחת,עם מנוע 1800 טורבו,וקפיצי הנמכה ובלמים,וג'נט 16 עם צמיגים 215

Caveman 10-03-08 21:47

צטט:

שנגיע לחצי ממה שאדי מבין (במיוחד בדגם הזה של האונו), אז נדבר לגבי מה הוא מבין ואיזה רכב הוא יקנה (תופס לשנינו, וגם לרוב החבר'ה).
אז בוא לא נמשיך את התקיפה הזו בבקשה.

צטט:

במקור פורסם על ידי KoF-sHeLeG (הודעה 23150)
גדעון, הגזמת.
עם כל הכבוד לאונו טורבו, ההשוואה ל-911S קצת גדולה עליה.
וזה שיש מעט מאוד רכבים כאלה שנותרו היום על הכביש עדיין אינו מצדיק את המחיר, המופרז לכל הדיעות, שהבן אדם מבקש. כרכב פרופר, האונו טורבו לא שווה מחיר שכזה.

מצד שני, זכותו של כל אדם לבקש על רכבו כמה שירצה, ואני מאחל לבחור בהצלחה במכירה.
אני מעריך שאם הוא ימכור במחיר הזה זה יהיה למישהו שבאמת חולה נוסטלגיה.

לא גדולה ולא בטיח גל, הגדלה פרופורציונאלית, זה הכל.
אם נראה לך שההשוואה כן גדולה, קח את הגולף GTI הראשונות כאמת מידה, אל מול סובארו ג'סטי נניח.

אל תשכחו, עושה רושם שהרכב מקורי, שימו לב שזה גם נדיר במחוזותינו, מטופל ושמור כמו שצריך. לא בדקתי זאת, אך זה הרושם.
אם כך המצב, אני חושב שהמחיר שהוא מבקש ריאלי ביותר.

אגב, אתם מפספסים לגמרי את היעוד של רכבים כאלה. אלו רכבי סופר-מיני חמים, לא משפחתיות גדולות.
הם לא אמורים לנסוע מהר, הם אמורים להיות זריזים, קלים על הרגליים ולתת הנאה מנהיגה.

שחר 10-03-08 21:50

צטט:

[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח מה אתה במכוניות אתה תקנה ב27 אלף שקל אוטו מעפן לא אני

יפה אמרתה (משחק אותה מבין)

stio 10-03-08 22:08

צטט:

במקור פורסם על ידי Caveman (הודעה 23149)
אני חושב שאתם אלו שחיים בסרט. באמת שלא מובן לי מה כל ה"טררם" שאתם עושים מהמחיר.
מדובר בפיאט אונו טורבו מקורית. אחת האגדות המוטוריות הבולטות.
אם הרכב במצב טוב, תוחזק כמו שצריך, ק"מ אמיתי וכן היד, אני לא רואה סיבה למה לא לשם לו את המחיר שהוא מבקש.

זה ש"אפשר להביא 10 פיאט אונו" (מת על הביטוי "להביא" אגב, שנון) באותו מחיר, לא ממש מעניין אף אחד. (ההמשך נמחק לפינוי מקום).

מסכים עם גדעון בכל מילה ומילה, אין צורך להוסיף אפילו עוד מילה נוספת אחת.

צטט:

בכל הזדמנות שיוצאת לך אתה מתווכח עם חברי המועדון על שטויות.
האונו טורבו היא לא "אוטו מעפן", ורואים שאתה לא נסעת/ ישבת או ראית אחת כזו במציאות, אז תחסוך מאיתנו את מה שאתה כותב בבקשה.

eliran_a 10-03-08 22:16

צטט:

במקור פורסם על ידי שחר (הודעה 23208)
אני מדבר על אונו טורבו סתנדרתית ולא אחת שמשופרת מהתחת,עם מנוע 1800 טורבו,וקפיצי הנמכה ובלמים,וג'נט 16 עם צמיגים 215

אז זהו שזאת סטנדרטית (באיטליה) וככה היא באה מהחברה. אולי פה ושם זה שיפורי יופי אבל בהחלט יש באיטליה פיאט אונו שהיא 1800 טורבו ושהיא יוצאת מהחברה ככה.

שחר 10-03-08 22:46

צטט:

במקור פורסם על ידי eliran_a (הודעה 23220)
אז זהו שזאת סטנדרטית (באיטליה) וככה היא באה מהחברה. אולי פה ושם זה שיפורי יופי אבל בהחלט יש באיטליה פיאט אונו שהיא 1800 טורבו ושהיא יוצאת מהחברה ככה.

אז זהו שפו בארץ היא 1400
נ"ב
באיטליה יש גם פונטו GT עם מנוע 2000 טורבו

Caveman 10-03-08 23:15

אני אשמח לראות נתונים לגבי היצורים האלו שאתם מזכירים כאן.
עד כמה שידוע לי, וגם לאתר carfolio שאפשר לסמוך עליו (וגם בויקיפדיה לצורך העניין), לא שווקו דגמי אונו עם מנועי 1.8, ופונטו עם מנועי 2.0.
כן יצא לי לראות פעם פרוייקט של שילוב מנוע ה 5צל' של הקופה בפונטו דור ראשון, אבל מעבר לזה, אני בספק אם היה שיווק המוני.

צביקוש23 10-03-08 23:22

האמת שחבר שלי שהיה באיטליה היה מוכן להישבע שראה במו עיניו פיאט אונו 1800 , גם אני מפקפק בזה אבל אולי באמת קיים יצור כזה (וכמו שאומר המצחיק מארץ נהדרת.. "מבולבלים.. גם אנחנו...")
לגבי אונו טורבו בארץ..
אז טורבו דור ראשון קיימים כמה עשרות (אני מעריך 20 בערך אם לא יותר) ששרדו..
לגבי טורבו דור שני.. הדעות חלוקות.. אבל לפי נתוני משרד התחבורה כמה שהבנתי מסתובבות בערך 14 בערך (אני מעריך שפחות)

צטט:

במקור פורסם על ידי Caveman (הודעה 23233)
אני אשמח לראות נתונים לגבי היצורים האלו שאתם מזכירים כאן.
עד כמה שידוע לי, וגם לאתר carfolio שאפשר לסמוך עליו (וגם בויקיפדיה לצורך העניין), לא שווקו דגמי אונו עם מנועי 1.8, ופונטו עם מנועי 2.0.
כן יצא לי לראות פעם פרוייקט של שילוב מנוע ה 5צל' של הקופה בפונטו דור ראשון, אבל מעבר לזה, אני בספק אם היה שיווק המוני.

Eddie 10-03-08 23:39

כן כן כן , יש גם פונטו V6 3.7 24V של AUTODELTA
ביצור סדרתי.
תמורת תוספת קטנה תקבל אותו SUPERCHARGED

גדעון, אל תתווכח איתם, עזוב אותך...
כך אתה מראה שמישהו מתייחס לשטוית שהם רושמים.

יש לי למשל לקוח שמוכר 205 GTI 1.9 מקורית לחלוטין עם 160T ק"מ, ב 45000 ש"ח
רכב שמור מאד, הכל שלם,הכל במקום והכל עובד.

אבל החברה האלו (בגלל הבנתם הגדולה במכוניות ומכונאות)יסבירו לך ולנו שהוא נפל על השכל , התחלק במקלחת וכד.....
עזוב, אתה רואה שאין עם מי לדבר...

eliran_a 11-03-08 00:58

לא נראה לי שאונו מנוע 1400 משופרת ככל שתהיה יכולה להגיע לביצועים שבסרטון

http://youtube.com/watch?v=YnmarC_xz7A

אתם מוזמנים להכיר גם דגמים נוספים של אונו על ידי חיפוש צמד המילים fiat uno
תתפלאו לדעת שיש גם אונו טורבו דיזל ועוד כמה דגמים מעניינים כמו 4X4

Eddie 11-03-08 08:18

צטט:

במקור פורסם על ידי eliran_a (הודעה 23245)
לא נראה לי שאונו מנוע 1400 משופרת ככל שתהיה יכולה להגיע לביצועים שבסרטון

http://youtube.com/watch?v=YnmarC_xz7A

אתם מוזמנים להכיר גם דגמים נוספים של אונו על ידי חיפוש צמד המילים fiat uno
תתפלאו לדעת שיש גם אונו טורבו דיזל ועוד כמה דגמים מעניינים כמו 4X4

יכולה ומגיעה.
המנוע מצויין, קראנק מאוזן עד 10000 סל"ד, מנוע מדהים.

etavz3 11-03-08 10:36

שוב פעם אני יגיד .. אונו טורבו רחוקה רחוקה מסיבובים גם פונטו GT .. אבל לא כמו שהאונו
שהיה לי בזמנו את האונו טורבו מרוב שהוא היה קל כשהיתי עומד ועובר לידי אוטובוס כול הרכב היה מתנדנד .. בנסיעה מהירה במהירות 180 קמ"ש היה כאלה רוחות שהאוטו היה סוטה מהמהסלול .
אין מה להגיד הוא רכב מדהים ורק מי שהיה לו כזה יודע מה זה הרכב הזה .. {מיותר לציין שהרכב שלי היה סטנדרט בלי שיפורים} .. עם היתי ניכנס לסיבוב , בכניסה אתה עוזב גז ואז לקראת היציאה אתה מדביק את הדוושה ושהטורבו היה ניכנס היייתה מקבל כזה תת היגוי פשוט לא היה לך ההגה ..

מה אני יגיד לכם חוויה ו100% הנאהה .. אז בו נקצר את זה ... על הנאה משלמים !!!!ומי שרוצה באמת להנות אז שישקיע 27 אלף למרות שזה המון . ורק להזכירכם שבמחיר הזה ואפילו פחות!! יש מלא מכוניות שיספקו לכם את אותה הנאה ...:D

puntoGT 11-03-08 12:17

אני חושב שכל הויכוח פה מלכתחילה הוא דיי מיותר.
הבנאדם רוצה X כסף על האוטו שלו וזאת זכותו המלאה לדרוש את זה בין אם האוטו יד 1 או יד 10,אתם רוצים לקנות תקנו,לא רוצים לקנות אל תקנו.
וזה בכלל לא משנה אם זאת HOT MINI נדירה\שמורה או סובארו DL שנת 88 עם דשבורד מתפרק.

אני למשל חובב מושבע של AR אבל לא הייתי משלם סכום שהוא מופרז לדעתי ולא משנה עד כמה האקסמפלר יהיה שמור\יפה\עוד כל מיני תיאורים למיניהם.

בקיצור חברים,חבל על הויכוחים והירידות ההדדיות,הפורום אמור להיות ברוח טובה ובואו ננסה לשמור אותו ככה.
המשך יום טוב,אדיר.

שחר 11-03-08 18:16

צטט:

במקור פורסם על ידי Eddie (הודעה 23242)
כן כן כן , יש גם פונטו V6 3.7 24V של AUTODELTA
ביצור סדרתי.
תמורת תוספת קטנה תקבל אותו SUPERCHARGED

גדעון, אל תתווכח איתם, עזוב אותך...
כך אתה מראה שמישהו מתייחס לשטוית שהם רושמים.

יש לי למשל לקוח שמוכר 205 GTI 1.9 מקורית לחלוטין עם 160T ק"מ, ב 45000 ש"ח
רכב שמור מאד, הכל שלם,הכל במקום והכל עובד.

אבל החברה האלו (בגלל הבנתם הגדולה במכוניות ומכונאות)יסבירו לך ולנו שהוא נפל על השכל , התחלק במקלחת וכד.....
עזוב, אתה רואה שאין עם מי לדבר...

כן ידוע לי שאתה אחד כזה שתופרים אותו מכל הכיוונים.
למשל לקנות אונו טורבו ב27.000 ופג'ו 205 ב45.000
רוצה לקנות את הפונטו שלי ב60.000?
נ.ב
מפאת העובדה שאינכם מתייחסים ל"שטיות" שאנחנו רושמים כדברייך- לפחות אני לא קורא לעצמי "ממוחה טכני"!!!!!!!!!

ניר בן טובים 11-03-08 19:21

אני מבקש להרגיע את הדיון הזה. חלאס כבר עם האונו טורבו. אחלה אוטו, יש לו שוק, אין לו שוק, זה מעניין בערך עשרים אנשים שיודעים להעריך משהו.

שחר, לידיעתך, אדי "מומחה טכני" כי הוא באמת כזה ואת הכינוי קיבל בזכות , עם תעודות וקבלות מפה ועד ניו-זילנד. אז נצור את לשונך. הוא לא צריך את האישור שלך לכך, מספיק לו אלפי האנשים שהוא עובד איתם.

כושי 16-03-08 13:53

אני חושב שהמחיר שהוא דורש זה מחיר סביר לרכב מסוג כזה(המחיר זה מחיר למי שרק מעונייין ביחודיות כזו ואני מכיר כאלה ששילמו סכומים מופרזים על מכוניות סטנדרטיות)
אני חושב שאני הייתי נוהג כמוהו(לא כל אחד חייב להסכים איתי על המחיר שאנקוף אבל ממש לא אשחרר בכל מחיר את הרכב)
יש רכבים שיצאו מזמן מגבול המחירון(נכון אז יש כאלה שמשלמים 3,5,7 מעל המחירון ויש כאלה שישלמו גם פי 2)השאלה עד כמה רוצים..עד כמה שווה המחיר (או החלום...התענוג )

DanieL_A4A 31-03-08 01:29

שווה את המחיר אם היה לי את הכסף הייתי משקיע אוטו ממש מיוחד
אין הרבה כאלו
25 מוכר?

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 12:22.