![]() |
מפגש מועדון פיאט, 22.2.08, איקאה.
ביום ו' 22.2.08 בשעה 13:45, יקיים מועדון פיאט מפגש גדול בחניית איקאה, במרכז האירוע - השקת פיאט 127 ספורט '81.
לו"ז לאירוע:
-ניתן יהיה להרשם כ"חבר מועדון" מן המניין תמורת סכום סמלי של 100 ש"ח, בתמורה יקבל כל חבר: * חולצה הנושאת את לוגו המועדון (חדש). * כובע הנושא את לוגו המועדון (חדש). * מדבקה לרכב. נשמח לראותכם במפגש, גדול במיוחד, שיכלול מגוון רחב של רכבי פיאט ממגוון דגמים ושנים. אנא שריינו מועד זה ואשרו השתתפותכם. להתראות, הנהלת המועדון. תמונות מפגש מועדון פיאט, 18.5.07, איקאה מפה: http://www.fiatclub.co.il/images/fiat/Ikea.jpg |
מפגש המועדון
אני מאשר השתתפות ומקווה לפגוש גם את החדשים שהצטרפו לאחרונה.
בברכה - רפי לין :) |
מאשר הגעה, אני כמובן אעקוב אחרי מזג האוויר, אפשרי לדעת כיוון מז"א אפילו שבוע שלם קודם- מקווה שיהיה יום יפה.
גם אני קורא לכל החברים שהצטרפו לאחרונה מכל אזורי הארץ, להגיע למפגש- נשמח לראות את כולכם. |
מאשר הגעה.:)
|
מגיע!
|
ב"ה בלי נדר, +1.
|
יהיו בוטנים
אל תחמיצו...
אני כמובן אגיע עם העגלה. |
כל כך רציתי לבוא :-(
אבל יש לי מבחן באותו בוקר :-( אולי זה במקרה אחה"צ? :p |
14:00 בצהריים. מתאים לך?
|
בהחלט כן!
מעולה :p |
אגב, יש עוד בחורות שמגיעות או שאני נטע זר? :cool:
|
את נטע זר. אולי סנופי הכלבה שלי תבוא גם :)
מגיע כמובן. שחרון |
קשה לי להאמין שתהיי שם היחידה וגם אם כן, כולנו נחבור לצד הנשי שבנו ונתלונן על המחירים המופקעים של רשתות האופנה. ;)
|
1 צירוף קובץ(ים)
טוב, אז תביא את סנופי
תהיה לי נטייה להרגיש מחוץ לעניינים אם אני חריגה ;-) הייתי מביאה את סימבה החתיך שלי, אבל הוא יאכל לכם חלקים מהאוטו, חבל. |
ניר, הייתי מצפה שמההיכרות העמוקה שלנו כאן אתה תדע שאני לא בקטע של אופנה ו/או דיבורים על לק וכו' :D
אני יותר בקטע של הפיאט שלי, כלבים וסיינפלד :-) (ועכשיו אחמד הטרוריסט המת, למי שמכיר) |
תמירי את הבחירה שלי ב"אופנה" לפלאגים וצמיגים.
ואל תתחילי עם סיינפלד, כי זה לא יסתיים עד מחר. יש לי מכרים שמכנים אותי לארי דיוויד, אז הישמרי לך. :cool: |
מאחר ואני מחזיקה בבעלותי את מארז כל העונות ב-DVD, ומאחר ואני מדקלמת פאנצ' ליינס מסיינפלד מתוך שינה, ומאחר ואני יודעת את המופע האחרון שלו בע"פ, נראה לי שאני יכולה להרשות לעצמי לדבר עם לארי דיויד על ענייני סיינפלד... :D
אז אל תתחיל אתה, חבל 8-) |
"the sea was angry that day my friends. like an old man trying to send back soup at the delli"
;) |
בא :D
ניר, אולי תשנו מיקום? מצ'עמם במתחם של איקאה :cool: |
אוראל, תבוא עם האיביזה- לא ישעמם לנו :)
|
צטט:
|
ניר, זה לא בסדר - זאת סביבה לא מעניינת לצילום. בשביל מה אני פה? תאתגר אותי ;)
גיא, לא ידעתי שהאיביזה כ"כ מעניינת אותך... |
בהתחשב בעובדה שלא ראיתי אותה אף פעם במציאות אלא רק בתמונות, זה מאוד מעניין :smile:
|
בכבוד.
עד אז אני אסדר את השפשופון בפגוש, וזהו... :razz: |
צטט:
אל תדאג, יגיע הטיול, נתלה אותך על איזה דקל שתקבל פרספקטיבה מענינית לצילום, וגם לחיים. :) |
אני חדש פה בפורום ואני מעוניין להגיע למפגש...
אבל אני צריך עוד פרטים: כמה זמן ייערך המפגש? מה בדיוק קורה במפגשים אלו? תודה מראש...! :) |
צטט:
|
צטט:
במפגשים- נפגשים. מצלמים, מדברים וכ'.. |
אני צריך להודיע שאני מגיע?
אני בפנים, כנראה עם הכלבה - בתקווה גם עם האישה. ובאמת כל החבר'ה החדשים צריכים להראות את הפרצוף שלהם :) |
למרות שזה מאוד רחוק לי אני מקווה מאוד להגיע :)
אני אשמח מאוד להכיר את כולם. |
צטט:
http://youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go |
פיליפ, נראה אותך בנתניה? :)
|
אני כנראה גם אגיע...90% (הצבא לפעמים מפריע)
|
גם אני מקווה להגיע
|
אם אני לא יהיה באילת אותו יום, אני אגיע למפגש.
|
לא הבנתי מה בדיוק קורה במפגש ..
היה מפגש חביב בדיוק כשהצטרפתי ולא הספקתי להבין מה הענינים פה והוא כבר יצא לדרך עשיתם טיול עד רמה"ג ועברתם דרך הבית שלי (ופיספסתי) מה הולך להיות עכשיו בתוכניה? |
היכרות, קצת נשנושים, הפתעה קטנה (שהיא תרוץ לחגיגה), קצת קשקושים והרבה אווירה טובה.
פרטים מדוייקים יהיו בהמשך. מומלץ בחום להגיע לדעתי :) (אפילו רק בשביל להכיר את האנשים שנמצאים מאחורי המסך) |
בא ;)
|
בתולה =באבוא באו בה.....
מגיע בעזרת השם. בברכה צביקה |
*עדכון:
ביום ו' 22.2.08 בשעה 13:45, יקיים מועדון פיאט מפגש גדול בחניית איקאה, במרכז האירוע - השקת פיאט 127 ספורט '81. לו"ז לאירוע:
-ניתן יהיה להרשם כ"חבר מועדון" מן המניין תמורת סכום סמלי של 100 ש"ח. נשמח לראותכם במפגש, גדול במיוחד, שיכלול מגוון רחב של רכבי פיאט ממגוון דגמים ושנים. אנא שריינו מועד זה ואשרו השתתפותכם. להתראות, הנהלת המועדון. מפה: http://www.fiatclub.co.il/images/fiat/Ikea.jpg |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 04:48. |