![]() |
מי אני ועל מה אני נוהג?
שלום לכולם אני טל קפלן בן 17 מגן יבנה (ליד אשדוד), כן אני נהג חדש.. וברשותי פיאט גרנדה פונטו 2008 שחורה 4 דלתות ידני, נפח מנוע 1.4.. ולפני הגרנדה הייתה לנו פונטו ספייס 1.2 ידני שנת 2001 ולפניה פונטו 98 אני חושב.., מקווה להשתלב [=
|
מי אני ועל מה אני נוהג?
היה לנו פעם שרשור כזה אבל הוא הלך בדרך כל בשר עם האתר הישן - אז הנה אחד חדש.
אני אביעד ואני נוהג על אונו 95' שברשותי משנת 96' (האוטו הראשון שקניתי בעצמי) ועל פונטו 98'. (למי ששואל הבראבה הלכה לבית חדש, ואת המגאן אני לא סופר :) ). כולם מוזמנים להציג כאן את עצמם. |
כמו קבוצת תרפיה :)
גדעון, נס-ציונה. מתנייד על פונטו Hgt אבארת' דור שני. |
אני ליאור בן 21 מפ"ת. היתה לי פיאט פונטו Elx 80 "קלאב", תיבת הילוכים רציפה, שנורא אהבתי וטיפחתי אבל עקב אילוצים היינו חייבים למכור. כיום אני מתנייד עם דייהטסו סיריון 1.3 (102 כ"ס) שנת 2004 שזה בעצם האוטו של אחותי אבל גם אני משתמש בה. אני מאמין שבעתיד תהיה עוד פיאט, עד שאני אצליח לחסוך מספיק כדי לקנות קופה;).
|
גל, בן 23 מחולון.
סטודנט למדעי המחשב באונ' העברית. בעלים של פונטו Hgt שנת 01'. ממוצא איטלקי וחולה על כל מה שקשור לארץ המגף :-) |
אוראל, אוטוטו בן 20, מנס ציונה.
מתנייד לי ב-Seat Ibiza SPORT 1.6 מודל 08 צהובה כמובן :D |
צביקה רמת גן פונטו ספייס Elx 16v 2001 ידנית
|
רענן - Punto ELX 2002 כסופה.
|
דניאל אברהם משדה אליעזר(מושב ליד ראש פינה) לפני צבא נוהג על בראבו 1.6 97 יפייפיה (:
|
ברוך הבא :)
אני חושב שאתה החבר הכי צפוני... |
פונטו!
ולדי, מירושלים
עובד בתור אח בהדסה, לומד שיאצו ונוסע על פונטו Elx אוטומטית 2002 יום מקסים לכל חברי הפורום! 8-) |
יגאל , פונטו 96 לבנה Sx 1225cc
חייל |
נוסע
שכחתי מהשרשור הזה...:rolleyes:
ניר, בן 28 מתל אביב. בעבר נהגתי על פיאט קופה 16V שנתיים, [נמצאת היום אצל ארז פה במועדון] , וכרגע עם הבראבו HGT שאיתי כבר למעלה מ5 שנים. |
שחרון(שולה)
פונטו Hgt אבארת' צהובה. שחרון |
האמת שתהיתי - למה שולה?
|
ככה בא לי כרגע.
אולי זה ישתנה בעתיד:d שולה |
עכשיו אני..
צביקוש....
בעבר הייתה לי פיאט אונו 45 שנת ייצור 1993 הושבתה בתאונה לפני כמה שנים בטבריה באשמתי (מודה ועוזב ירוחם....). עד ראש השנה האחרון נהגתי על אונו .i.e.s 1400 שנת ייצור 1994. הושבתה בתאונה שלא באשמתי (נהג שנירדם על ההגה נכנס בי בצורה קשה) בערב ראש השנה האחרון. כיום נוהג בפיאט טמפרה 1600 שנת ייצור 1994 ומחזיק גם בפיאט 127 903 סמ"ק שנת ייצור 1979 שמחכה לשנת 2009 לעלות לכביש כרכב אספנות. בעבודה אני נוהג על משאית Daf Lf 55.220 שנת ייצור 2006 |
פיליפ בן 23 מערד!
סטודנט לכלכלה וחשבונאות. נוהג על פונטו Hgt 02, כשה-hgt נחה אני לוקח את הרכב של אמי, פונטו ספייס 01'. |
שחר בן 25
נוהג על פונטו Gt |
נשמח לראות אותך (ואת הפונטו) באשדוד :)
אה, וברוך הבא כמובן |
ראיתי שרשמת בשרשור אחר שיש לה 240 כ"ס!!! מדהים. ברוך הבא למועדון.
|
יוסי
פונטו Mk2 Sx שנת 01 בצבע מיוחד. היסטוריה: האיטלקיות שהיו בבעלותי אלפאסוד שתיים ליתר דיוק (לא אשכח את החוויה לעולם ) פיאט אונו 1.4 Ies ועכשיו פונטו ספייס. |
פונטו Gt
אני ייטב סיגאוי בן 24 משוהם . עובד כסוכן מכירות בפורשה
בעבר הייתה לי אונו טורבו אדומה רכב מדהים ..לאחר מאמצים ואין סוף חיפושים אך לשב .. רכשתי לעצמי פונטו GT כתחליפה לאיטלקיה האדומה ... לא שאני מאוכזב חס וחלילה http://www.max-tuning.com/gallery/us...em=fiat/fiat_2 |
שלום לכולם
שמי אמיר, בן 28 מחולון.
נוהג בהנאה בפיאט בראבה אוטומטית שנת 2001 מצויידת במנוע בנפח 1.6 ל', 103 כ"ס - 16v. זאת הפיאט הראשונה שלי, נמצאת ברשותי כשנה וחצי. |
ברוך הבא.
הזכרת לי את המורה לחינוך גופני מהתיכון שהיה טוען שיש אנשים שאת ריצת 60 המטרים שלהם ניתן למדוד בלוח שנה במקום בסטופר. :d אתה מוזמן להעלות תמונות לשרשור הרלוונטי. כמובן, לקראת סוף החודש יתקיים טיול מועדון ואתה מוזמן בחום. יהיה יפה. |
שלום לכולם
אני יניב מת"א בן 20 נוהג על פיאט פונטו Hgt שנקנת רק לפני מספר חודשיים... רכב מדהים אני מרוצה מאוד ואני גם חדש פה...
נעים להכיר כאן את כולם המשך יום יפה |
ערב טוב לכל החברים שמי שי בן 26 גר בנהריה נוהג על פיאט טיפו 1.6i.e שנת 1994 לבנה ועובד במוסך טויוטה במיפרץ חיפה...
|
שלום לכולם! :)
ויטלי מאשקלון. אני נוהג על פיאט בראבה לבנה... |
ברוכים הבאים :)
מקווה שניפגש בטיול הקרוב. |
שלום לכולם, אני סטס גר באור-עקיבא...
נוהג בפונטו hgt 2001 בורדו. טכנאי מחשבים בפנדה. |
שלום..
עמי מלכה מצפת בן 18. נוהג בפונטו Stile 2000 (בקרוב בעזרת ה' תוחלף באיביזה 1.6 צורה חדשה) לפני גיוס... |
אלהן אני טל ואני חדש פה... בן 21 מראשון נוהג על בארבה 97
|
קוראים לי איתי, אני בן 18 (נכון לעכשיו), גר בקיבוץ רבדים (אל תשאלו איפה זה, זה לא מעניין...), לפני כמה ימים קניתי את האוטו הראשון בחיים שלי (!!!) פיאט אונו 94' 1400 סמ"ק גיר ידני (כמובן) במצב מעולה ואני ממש אוהב אותה!
ביום חמישי לקחתי אותה לטסט והחארות לא העבירו אותה בגלל שהלוחית רישוי הקדמית הייתה בלוייה (לטענתם כמובן...) לבסוף החלפתי לוחית והכל היה בסדר. לפני זה נהגתי על האוטו של אבא, פיג'ו 305 מודל 88' אוטו' והיא לימדה אותי הרבה! (בגלל כל הבעיות שהיא עשתה לי...) אין לי עדיין דוקטורט למכוניות וראיתי שיש המון חברים בפורום עם ידע ממש רחב בנושא ואני מקווה לצמצם את הפער הזה. נכון לעכשיו, אני מתעסק בעיקר במוסיקה ובאוטו. אין סם יותר טוב מלנקות את האוטו תוך כדי שאני שומע את המוסיקה שאני אוהב במערכת. ביינתים המצב הפיננסי שלי לא בשמיים אבל אני בכל זאת מתכנן להרכיב מערכת אודיו נחמדה וכמה שיפורים ויזואלים לאוטו (מבפנים ומבחוץ) אם למישהו יש חלקים לפיאט שלי (אני מחפש גריל יפה לחזית של האוטו) או חלקים למערכת (אני צריך רק מגבר וסאב... לא יקר) אני אשמח לקבל הצעות. אז זהו ביינתים... נקווה לטוב! |
לא שמתי לב לשרשור הזה קודם אז נצטרף עכשיו:
אורי צדוק מרמת השרון. נוהג על פיאט אונו 94 IES. עדיין חייל למשך חצי שנה... אחרי זה הולכים לעולם המוזיקה הגדול. |
שלום לכולם!
קוראים לי בן,
גר בראשון לציון יש לי פונטו HGT שנת 2002 שעברה 50 אלף קילומטר :) |
הילה, מחולון, בת 22
נוהגת על פונטו ספייס 01 דגם SX, כסופה הרכב בבעלותי בדיוק שבוע הקודם היה אונו 94' שהיה בבעלות [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR], שטס לחו"ל והשאיר לי את הרכב הספייס זו הקניה הראשונה שלי, מקוונ שאהיה מרוצה בטווח הארוך :) |
תתחדשי.
ותעלי תמונות. שחרון |
ברוכה הבאה ותתחדשי.
כמה ק"מ יש לרכב? |
תודה,
תמונות יועלו בהמשך, אני קצרה בזמן ועוד לא ביקרתי במוסך מאז הקניה. אחרי השיפוץ שצריך (סתם מכניקה) אני אצלם ואעלה קניתי אותו עם 134 אלף ק"מ יד שניה פרטית |
עוד אחד לקבוצת התמיכה
באיחור רב,:D
שחר (יש הרבה כאלה פה ..);) בן 27 במרץ סטודנט להנדסת מערכות מידע בטכניון מתנייד על פונטו דיינמיק צבע כחול (לגונה) שנת 2005 נמצאת ברשותי מסוף יוני 2004 (הגיעה באחת הנאגלות הראשונות של שנתון 2005):-P |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 05:33. |