מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פעילויות המועדון (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=4)
-   -   מפגש עם מועדון מאזדה, מתחם "מסלולים" 29.12.07 (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=2863)

gilgil 11-12-07 19:37

מפגש עם מועדון מאזדה, מתחם "מסלולים" 29.12.07

1 צירוף קובץ(ים)
ביום שבת 29.12, נחבור למועדון מאזדה המקיים מפגש במתחם "מסלולים".
שעת יציאה מהמרכז ושעת המפגש יפורסמו בהמשך.

התכנסות "במסלולים" בשעה 10:00

אנא אשרו השתתפות,
להתראות.

הנחיות:
כביש 4 לכיוון דרום.
יציאה במחלף אשדוד אל איזור התעשיה ניר גלים.
פונים ימינה ברמזור הראשון שבו אפשר (זה יוצא הרמזור השני סה"כ).
נוסעים ישר, עוברים את פסי הרכבת, ופונים ימינה לאחר המתחם עם המיכלים.
מצורפת מפה מגוגל.

נקודת מפגש צפונית - מסעדת מקסים בחיפה. שעה 08:00 במקום יהיה שמוליק, מנהל מועדון מאזדה.
נקודת מפגש דרומית - צומת פלוגות. שעה 08:50, מאספים אלכס וקוסטה, מועדון מאזדה.
נקודת מפגש מרכז - תחנת דלק פז הסיירים. שעה 09:00, במקום יהיו אביעד, ניר ואני.

רצוי להביא איתכם בקבוק מים, מצלמות (סטילס ווידיאו) והכי חשוב עם המון חשק ורצון להפוך את הארוע למהנה.

ניר בן טובים 11-12-07 21:34

רישום

אם יש חברים [שבד"כ כן מגיעים למפגשים, והרבה] שאינם מתכוונים להגיע, רשמו עצמכם בשרשור כלא מגיע. [נועד למטרות רישום ומעקב זה הכול].

ארילו 11-12-07 21:39

אני שם (בהנחה שהאוטו שלי עובר טסט)

fpclub 11-12-07 21:48

אני כמובן מגיע. יש לי שאלה, זה יהיה מפגש סטנדרטי או שתהיה איזו פעילות מוטורית? הרי מדובר ב"מסלולים", ישר המוח שלי מעלה רעיונות.

ניר בן טובים 11-12-07 21:59

צטט:

במקור פורסם על ידי fpclub (הודעה 18780)
אני כמובן מגיע. יש לי שאלה, זה יהיה מפגש סטנדרטי או שתהיה איזו פעילות מוטורית? הרי מדובר ב"מסלולים", ישר המוח שלי מעלה רעיונות.

כן ליאור. הם עורכים שם ג'ימיקנה. אם מישהו מאצלנו מעוניין להשתתף כמובן שזה אפשרי.

פאנקיעיראקי 12-12-07 00:37

בטח שבוודאי שאני מגיע :lol:

KoF-sHeLeG 12-12-07 01:01

אני אשמח להגיע, ואני אשמח גם להשתתף, השאלה היא כמה זה יעלה... (סטודנט תפרן, מה לעשות... :rolleyes:)

והאם זו תהיה ג'ימיקנה סגורה לחברי שני המועדונים, או תחרות פתוחה שבאותה הזדמנות יערך מפגש?

vRS 12-12-07 05:26

בא לצלם, להשתתף - הכל :twisted:

שחרון 12-12-07 08:03

מגיע כמובן.

שולה מעפולה:d

ניר בן טובים 12-12-07 08:09

צטט:

במקור פורסם על ידי KoF-sHeLeG (הודעה 18786)
אני אשמח להגיע, ואני אשמח גם להשתתף, השאלה היא כמה זה יעלה... (סטודנט תפרן, מה לעשות... :rolleyes:)

והאם זו תהיה ג'ימיקנה סגורה לחברי שני המועדונים, או תחרות פתוחה שבאותה הזדמנות יערך מפגש?

מפגש בכל מקרה יהיה. התחרות היא פתוחה ויש עלות מסויימת [לא גבוהה מידי]

raanan_t 12-12-07 10:35

מאוד רוצה להגיע אך כרגע מדובר על סבירות של 50-50.
חבר ותיק מגיע מחו"ל, לתקופה קצרה, ומתוכנן איזה טיול רציני שאני חייב להיות בו.

אשתדל מאוד להגיע ואולי אף להיכנס לג'ימקאנה.

רענן.

fpclub 12-12-07 12:53

תתכוננו להרבה קונוסים נופלים, טונות של תת היגוי ומופע בלרינות יכול להיות שאני אשתתף עם הדייהטסו. הכל תלוי באישור מאחותי ( אין מה לעשות, זה אוטו שלה.)

fiat-bravo 12-12-07 16:18

איפה זה מסלולים?
ואיפה אתם נפגשים במרכז?

vRS 12-12-07 17:06

אגב, מה הקשר תשלום?

המגרש הרי נטוש... :rolleyes:

ניר בן טובים 12-12-07 17:14

צטט:

במקור פורסם על ידי vRS (הודעה 18808)
אגב, מה הקשר תשלום?

המגרש הרי נטוש... :rolleyes:

את החשבון מקבלים במוסך אחרי הג'ימיקנה 8-)

vRS 12-12-07 17:42

התכוונת אצל הפאנצ'רמעכר.

לא נורא, גם ככה יש לי חרא של צמיגים :D
1 רביעיית Dunlop SP2000E SPORT על הגחלים ;)

ניר בן טובים 12-12-07 18:09

צטט:

במקור פורסם על ידי vRS (הודעה 18814)
התכוונת אצל הפאנצ'רמעכר.

לא נורא, גם ככה יש לי חרא של צמיגים :D
1 רביעיית Dunlop SP2000E SPORT על הגחלים ;)

אצלו [בפנצ'ריה] זה החלק הזול. אני מכיר לא מעט מכוניות שהתעקמו להן כל מיני דברים אחרי ג'ימיקנה. אבל אצלך לא הייתי דואג, הרכב חדש. אם אני אכניס את שלי לשם אני אחזור הבייתה כשהגיר תקוע בוונטה:wink:

Caveman 12-12-07 18:17

טוב שלא הגזמת ניר :)

fpclub 12-12-07 18:17

אוי ואבוי אם אני אשתתף עם האוטו שלי אני אצטרך להביא ארגז כלים שיהיה לי איך לאסוף את האוטו [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR].

פיליפ 12-12-07 18:26

אשתדל מאוד להגיע.

vRS 12-12-07 18:28

ניר, אני דווקא בעד חיסול הטרור (או: חיסול הדנלופ'ס) :lol:

צביקוש23 12-12-07 20:17

לא אגיע

לא ממש הבנתי מה קשור מאזדה לפיאט

בכל אופן אני עובד על מיפגש גדול ומכובד של מועדון פיאט:)

יש למה לחכות

ניר בן טובים 12-12-07 21:48

מעקפים

צטט:

במקור פורסם על ידי צביקוש23 (הודעה 18832)
לא ממש הבנתי מה קשור מאזדה לפיאט

בכל אופן אני עובד על מיפגש גדול ומכובד של מועדון פיאט:)

יש למה לחכות

כמה דברים צביקה...

א. זו זכות גדולה עבורנו לשתף פעולה עם כל מועדון. מה זה משנה אם זה מאזדה, לאדה, או איגוד מכסחי המדשאות בפארק הלאומי. הקשר הוא קשר מוטורי. האירוע אגב הוא פרי מוחו של מנהל מועדון מאזדה [שמוליק] שוודאי אינו זקוק לנו שנרבוץ לו שם, אבל טרח להזמין אותנו בכל מקרה. אז על כך אנחנו מודים לו ובאותה הזדמנות לכל חברי מועדון מאזדה.

ב. כל יוזמה היא מבורכת. [לראייה הטיול שארגנת עם גיא]. אבל יש לך כנראה נטייה או סיבה לא ברורה, להתעלם פעם אחר פעם מהבקשות של המנהלים לתאום מראש של אירועים שאתה מתכוון לארגן. אין לי מושג על איזה מפגש גדול אתה מדבר , וגם ההודעה הביזארית שלך [שוב תוך התעלמות מנהלים פשוטים] ל "על האש" הייתה לא פחות מחתרנית.
לחנך אותך אני לא מתכוון [בטח לא כשאתה מתעלם מהודעות פרטיות מהמנהלים] , אבל אני מציע לך לשקול היטב את השרשורים שאתה פותח פה ומצהיר בהם על מיני אירועים.

נוסף על כך , משהו שהובא לתשומת ליבי. בטיול האחרון "דנתם בעתיד המועדון". אלא אם כן זה מועדון פרטי שלך , לא מובן לי מה לך ולעתיד המועדון. ז"א יש לך עתיד פה, אבל על פי ההתנהגות שלך לאחרונה , הוא מתחיל להיות בספק. לתשומת לבך

לגביי אירועים...
בשלב הזה יש לנו שני אירועים בדרך. האחד עם מאזדה כמובן, ולאחריו מפגש די גדול [שעוד עובדים עליו כרגע] ומעניין.

fpclub 12-12-07 23:23

באמת כל הכבוד למועדון מאזדה על השיתוף פעולה עם המועדון שלנו. חשוב מאוד שבקהילה המוטורית בארץ יהיו שיתופי פעולה וכל אחד כזה הינו מבורך. אני כבר מחכה בקוצר רוח לכל פעילות של המועדון וחשוב שזו תהיה פעילות מאוחדת שמקובלת על כולם ולא שיהיו למועדון כמה ראשים. ככה לא נגיע לשום מקום.

בברכה, ליאור:).

vRS 13-12-07 05:44

ניר, נשמע מעניין - תעדכן אותי לגבי המפגש השני...

raanan_t 13-12-07 06:54

צטט:

במקור פורסם על ידי ניר בן טובים (הודעה 18839)
בשלב הזה יש לנו שני אירועים בדרך. האחד עם מאזדה כמובן, ולאחריו מפגש די גדול [שעוד עובדים עליו כרגע] ומעניין.

ניר, אני לא אגלה ממי8-), אבל שמעתי משהו על המפגש שיבוא לאחר המפגש עם מועדון מאזדה. נשמע כמעניין מאוד ושווה להמתין.

מקווה מאוד שהדבר יצא לפועל.

ניר בן טובים 13-12-07 19:41

צטט:

במקור פורסם על ידי raanan_t (הודעה 18867)
ניר, אני לא אגלה ממי8-), אבל שמעתי משהו על המפגש שיבוא לאחר המפגש עם מועדון מאזדה. נשמע כמעניין מאוד ושווה להמתין.

מקווה מאוד שהדבר יצא לפועל.

שמעת נכון. וכולנו מקווים שזה ייצא לפועל. :wink:

fpclub 13-12-07 20:02

חבר'ה זה לא יפה לשמור סודות בחברה.

ארילו 13-12-07 20:09

ברגע שהכל ייסגר - נפרסם את כל הפרטים.
אתה יודע למי מראים חצי עבודה?

צביקוש23 13-12-07 22:16

הרשה לי להתעלם מגיבוב השטויות שרשמת.

אני אכן עובד על אירוע... ואתה לא חייב להגיע אם לא יאה לך.

שבת שלום

צטט:

במקור פורסם על ידי ניר בן טובים (הודעה 18839)
כמה דברים צביקה...

א. זו זכות גדולה עבורנו לשתף פעולה עם כל מועדון. מה זה משנה אם זה מאזדה, לאדה, או איגוד מכסחי המדשאות בפארק הלאומי. הקשר הוא קשר מוטורי. האירוע אגב הוא פרי מוחו של מנהל מועדון מאזדה [שמוליק] שוודאי אינו זקוק לנו שנרבוץ לו שם, אבל טרח להזמין אותנו בכל מקרה. אז על כך אנחנו מודים לו ובאותה הזדמנות לכל חברי מועדון מאזדה.

ב. כל יוזמה היא מבורכת. [לראייה הטיול שארגנת עם גיא]. אבל יש לך כנראה נטייה או סיבה לא ברורה, להתעלם פעם אחר פעם מהבקשות של המנהלים לתאום מראש של אירועים שאתה מתכוון לארגן. אין לי מושג על איזה מפגש גדול אתה מדבר , וגם ההודעה הביזארית שלך [שוב תוך התעלמות מנהלים פשוטים] ל "על האש" הייתה לא פחות מחתרנית.
לחנך אותך אני לא מתכוון [בטח לא כשאתה מתעלם מהודעות פרטיות מהמנהלים] , אבל אני מציע לך לשקול היטב את השרשורים שאתה פותח פה ומצהיר בהם על מיני אירועים.

נוסף על כך , משהו שהובא לתשומת ליבי. בטיול האחרון "דנתם בעתיד המועדון". אלא אם כן זה מועדון פרטי שלך , לא מובן לי מה לך ולעתיד המועדון. ז"א יש לך עתיד פה, אבל על פי ההתנהגות שלך לאחרונה , הוא מתחיל להיות בספק. לתשומת לבך

לגביי אירועים...

raanan_t 13-12-07 23:00

צטט:

במקור פורסם על ידי fpclub (הודעה 18910)

ליאור, אני גיליתי את זה ממש בטעות ולא דרך מישהו מהאתר. קצת סבלנות, אני מאמין שברגע שכל הפרטים יהיו סגורים כולנו נשמע על זה כמו שצריך. גם אני מחכה לקצת יותר פרטים. :)

fpclub 13-12-07 23:27

אני אחכה בסבלנות.

stio 13-12-07 23:30

צטט:

במקור פורסם על ידי ניר בן טובים (הודעה 18776)
אם יש חברים [שבד"כ כן מגיעים למפגשים, והרבה] שאינם מתכוונים להגיע, רשמו עצמכם בשרשור כלא מגיע. [נועד למטרות רישום ומעקב זה הכול].

המרחק, המרחק...
מדינה כ"כ קטנה עם מרחקים כ"כ גדולים.. :sad:
כנראה לא אגיע בגלל המרחק ובגלל שאני לחלוטין לא מתמצא בכבישי הדרום והמרכז. למעשה אני כרגע מברר לגבי GPS.

צטט:

במקור פורסם על ידי fpclub (הודעה 18822)
אוי ואבוי אם אני אשתתף עם האוטו שלי אני אצטרך להביא ארגז כלים שיהיה לי איך לאסוף את האוטו [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR].

אם אני הייתי משתתף הייתי מתהפך עם הרכב. חבל לא ראית מה קרה לי ברמת הגולן באחד מה- "מגה סיבובים".

צטט:

במקור פורסם על ידי fpclub (הודעה 18910)

האם יש סיכוי להדלפה? :wink:

ארילו 13-12-07 23:43

צטט:

במקור פורסם על ידי צביקוש23 (הודעה 18937)
הרשה לי להתעלם מגיבוב השטויות שרשמת.

אני אכן עובד על אירוע... ואתה לא חייב להגיע אם לא יאה לך.

שבת שלום

לתשומת לבך,

אנחנו בעד שתיזום ארועים, אבל יש גבול לרמת הזלזול והיחס הלקוי שלך, אם יש לך קושי בהבנה לבקשות חוזרות ונשנות לא לארגן אירועים על דעת עצמך מבלי לתאם עמנו, אז האמן לי שכל סעיף לרמת הפרט בהודעה של ניר יופעל כנגדך ואתה תמצא עצמך נעול מחוץ לכתלי המועדון הזה.

gilgil 14-12-07 00:41

צביקה,

צר לי שבהודעתך זו בחרת להמשיך בדרך קלוקלת וביחס נבזי וחצוף כשאתה ממשיך בהתעלמות מהבקשות החוזרות ונשנות שלא לצאת בהודעות ארגוניות על דעת עצמך ויוצא בהצהרות מרד וזלזול. בדרכך זו אתה מסב נזק למועדון!

אם כך אתה רוצה להמשיך – הסר ספק מליבך כי לא יאחר היום ואכן תתבצע פה פעולה במסגרת הפורום שלא תאפשר לך לכתוב שום דבר, לא לקחת חלק בכלום וכפי שאביעד ציין, מקומך לא יהיה בינינו.

ארילו 14-12-07 01:22

צטט:

במקור פורסם על ידי stio (הודעה 18949)
מדינה כ"כ קטנה עם מרחקים כ"כ גדולים.. :sad:
כנראה לא אגיע בגלל המרחק ובגלל שאני לחלוטין לא מתמצא בכבישי הדרום והמרכז. למעשה אני כרגע מברר לגבי GPS.

גיא בחייך - בטיול האחרון לרמת הגולן אני נסעתי מהרצליה ועד מצוק עורבים. מרחק שהוא הרבה יותר גדול מאשר יוקנעם - אשדוד.

אתה מוזמן להגיע עם מישהו אחר, אבל חבל שלא תגיע רק בשביל זה. ואגב, אני בספק אם תצליח להפוך את האונו שלך :)

fiat-bravo 14-12-07 02:59

איפה זהמסלולים איך מגעים מאשדוד? ומתי זה?

שחרון 14-12-07 09:49

צטט:

במקור פורסם על ידי fiat-bravo (הודעה 18956)
איפה זהמסלולים איך מגעים מאשדוד? ומתי זה?

מסלולים זה באזור תעשיה אפק.
ליד כפר קאסם.

שולה

raanan_t 14-12-07 09:54

צטט:

במקור פורסם על ידי stio (הודעה 18949)
האם יש סיכוי להדלפה? :wink:

מצטער, אני חתום על הסכם סודיות :D

Caveman 14-12-07 10:10

צטט:

במקור פורסם על ידי שחרון (הודעה 18962)
מסלולים זה באזור תעשיה אפק.
ליד כפר קאסם.

שולה

לא למתחם הזה אנו מתכוונים שחר, כי אם לזה שממוקם באשדוד.

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 05:01.