מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פיאט כללי (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   יכול להיות שאני מייבא גרנדה פונטו אבארת' (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=2771)

יניב 12-11-07 23:43

יכול להיות שאני מייבא גרנדה פונטו אבארת'

היום הלכתי לסוכנות סיטו מוביל ברמת גן כדי לבדוק כמה יעלה לי לייבא את האבארט לארץ אז המחיר המשוער לפני תוספות חול הוא עומד כרגע בסביבות 170000 אלף וזה משתנה לפי שער יורו בינתיים בודקים את כל האישורים המתאימים ויכול מאוד להיות שהשבוע אני מזמין אותו :mrgreen:
איזה כיף :D

raanan_t 13-11-07 00:48

בהצלחה.

נשמח לשמוע עדכונים בנושא.

stio 13-11-07 08:17

אני לא חושב שתצליח, מכיוון שאתה צריך שסמל"ת יחתמו לך שהם לוקחים אחריות לטפל ברכב, והם כמובן כמו שאר יבואני הרכב לא יחתמו.

ארילו 13-11-07 09:00

גרנדה פונטו אבארת'?

raanan_t 14-11-07 05:51

http://www.carmagazine.co.uk/first_o...sid=504&page=2

יניב 14-11-07 11:56

היום הלכתי להזמין

אחרי הרבה אישורים משרד התחבורה והרישוי בילבולי שכל אבל זה היה שווה אני הוספתי פול תוספות ניראה לי כל מה שהופיע בקטלוג ויצא לי בסביבות אחרי הנחה של חול משהוא בסביבות 179500 אלף אני אמור לקבל אותו תוך משהוא כמו חודש עד שמטיסים אותו לפה יש לי מעקב אחרי כל שנייה שהוא יוצא מהמפעל עד שהוא מגיע לישראל אז ברגע שאני מקבל אני ישר מודיע שכל הפורום ידע ומקווה לשים תמונות.
המשך יום נעים :d

stio 14-11-07 15:36

נראה לי שהרכב הזה יהיה יחידי בארץ.

קצת קשה לי להאמין לראות פונטו אבארת' עם לוחיות צהובות- אבל אם באמת הזמנת את הרכב והצלחת להתמודד עם כל הבלאגן של האישורים- פשוט כל הכבוד, ותתחדש!

fpclub 14-11-07 15:42

כל הכבוד על הרצון והנחישות. אני בטוח שזה יהיה שווה את הכל. מקווים כמובן לראות אותך איתה במפגשים הבאים. רכב מדהים!.

vRS 14-11-07 17:11

חבר'ה, אתמול הזמנתי גרנדה פונטו אבארת' Ss, לבנה - לקחתי פול תוספות, וזה יצא 200k.
עוד חודש היא תגיע ע"י החסידה הלאומית האיטלקית!

לרכב אין תקינה בארץ, אז בוא תסביר לי איך הזמנת כזאת? עד אני לא רואה בעיניים, אני פשוט לא מאמין - זה הזוי לגמרי.

בקיצור, בלוקבסטר זה לא פה - זה עוד כמה רחובות הלאה.
ומומלץ שתבטל את המנוי, אתה לוקח את הסרטים ברצינות יתר על המידה.

fpclub 14-11-07 17:35

אוראל אתה תמיד חושב על הכל. על זה באמת לא חשבנו. אם לרכב אין תקינה בארץ אפשר לייבא אותו, אפילו בייבוא אישי? ד"א התקינה הישראלית היא לא לפי התקינה האירופית?

ניר בן טובים 14-11-07 17:50

תגובה

במדינה שלנו [ארץ הקומבינות והסחר-מכר] הכול יכול לקרות. אז ברמה הטכנית מובן שאוראל צודק. ברמה האפורה אי אפשר לדעת עד שלא מנסים.
כרגע , he is innocent until proven guilty

נחייה ונראה

vRS 14-11-07 17:52

כל עוד אין תקינה "ישראלית" - לא ניתן, ולא משנה כמה מקומבן תיהיה (אלא אם הוא הבן של מנכ"ל סמל"ת)
ואני אומר את זה מניסיון :(

ארילו 14-11-07 17:52

כל רכב שיש לו תקינה ארופאית יש לו תקינה ישראלית באופן אוטומאטי.

השאלה היא האם היבואן הרישמי יהיה מוכן לחתום על זה.

יש בארץ לא מעט רכבים חדשים שלא מיובאים לכאן ע"י אחד היבואנים הרישמיים.

vRS 14-11-07 18:01

ארילו, זה לא מדוייק - ונוכחנו לדעת את זה לפני חודשיים
שרצינו לייבא לנו פביה Mk2 ידנית/רומסטר ידנית - והתברר שזה בלתי אפשרי כי אין לה תקינה ישראלית - למרות שיש אירופאית.

יניב 14-11-07 20:03

אתם לא מאמינים

אתם לא תאמינו עד שלא תיראו אותה את הבובה שלי מחר אני אמור לקבל פקס איך הרכב ניראה לפי דעתי הוא נראה כמו בונבון ברגע שאני מקבל אותה אני עושה לה ישר בוק יפיפיה אמיתי מומלץ למי שחושב לקחת אותה ביבוא אישי גם אני בהתחלה חששתי זה פעם ראשונה שאני מזמיןל דרך ייבוא אישי אבל זה שווה כול זמן שמתבזבז רק סתם שתדעו אחד בה לשם והזמין אלפא 159 למרות שמוכרים אותה בארץ הוא רצה שהיו ריפודי עור לבנים והוא גם היה צריך אישורים תכלס זה בולשיט אם יבואן מחליט להביא רכב אז הוא מביא ולא צריך לעשות הרבה בלאגן :d

stio 14-11-07 20:36

השאלה היא איך השגת אישור מהיבואן.
אני מבין שיש לך קרוב משפחה שעובד במרכז המסירה של סמל"ת בפלמחים, האם הפעלת קשרים?

יניב 14-11-07 23:10

האמת שכן

אני לא יכול לשקר קצת קשרים וקצת דיבורים עם המנכל קיבלתי אישור עם מישהוא צריך עזרא אני יכול לעזור לכול מי שיבקש בשמחה אני מוכן לעזור האמת שבן דוד שלי הוא אמור לקבל את האוטו למרכז בפלמחים ושם לעביר טסט לשטוף את האוטו ולהכין לי אותו עד שיהיה מוכן לקבלת הלקוח מקווה שעזרתי אם באמת מישהוא צריך עזרא שאני אסדר לו רק שיגיד :d

stio 15-11-07 12:45

תשמע, אני לא מתכוון להעליב או משהו כזה אבל זה נשמע לי קצת מוזר.
אם היית אומר שהזמנת את הגרנדה פונטו מולטיג'ט עם אבזור מלא בייבוא אישי, ובעזרת קשרים הצלחת לקבל אישורים עוד הייתי יכול להאמין.

אבל בין זה לבין האבארת' זה הבדל של שמים וארץ. מי יודע לטפל ברכב הזה לאחר שהוא ינחת בארץ? תקלות, טיפולים שוטפים?

אפילו במערכת נעילה מרכזית מקורית של אונו אחד מהמוסכים המורשים של פיאט לא ידע לטפל לי.

Eddie 15-11-07 13:24

אין שום בעיה עם טיפולים שוטפים, אולי תהיה בעיה (מבחינת זמן) להזמנת חלק ספציפי ומסויים בזמן כשל\שבר
בסה"כ זה לא מנוע מסובך בכלל. מערכת ניהול רגילה - מולטיפלקס.

אבל אני לא מבין משהו אחר - למה לקנות פונטו ב 200k, במיוחד חדש, עם איכות הרכבה כמו שמרכיבים היום??? לא שאיטלקים מתישהו ידעו להרכיב טוב :d

אבל בהצלחה.

יניב 15-11-07 21:08

אני חושב שאתם טועים

קודם כול טסטתי לאיטליה כדי להתרשם מהאוטו נכנסתי וישבתי באבארט ונהגתי בו ומאוד התרשמתי לטובה ישר אחרי הרכישה סידרתי עיניינים עם בן דודי שהוא ישר מקבל את האוטו והא דואג שהכל יהיה מסודר באוטו בלי הרכבה של שום דבר באוטו האוטו בה עם מערכת אורגינל מחו'ל אז שבארץ לא ישנו לי ולא יגעו לי למה הם יכולים לחבל במערכות אחרות אם הם יתחילו להרכיב קודנית איתוראן וכ'ו אז אני לא דואג לגבי כשל במערכות לגבי חלפים מי שציין את זה אני מודה לזה ואמרו לי שהרכב יכול להיות מושבת בין שבוע לשבועיים פלוס מינוס כי החלק מגיע באקספרס מקווה שעזרתי ועכשיו אני רציני עם מישהוא מזמין אוטו חדש שיצור איתי בפרטי ואני אדאג שהאוטו שלו יהיה מטופל באופן מיוחד :d

KoF-sHeLeG 16-11-07 01:14

במידה ונכון, יהיה נהדר לראות סוף סוף את האבארת' החדשה.
מצפה לעדכונים...

orenhazan 17-11-07 05:46

יניב לא רוצה לקלקל את החגיגה אבל אל תטעה חברים אחרים פה באתר ותשלה אותם.
לפי בדיקה פנימית עם סמל"ת לא ניתן אישור וגם לא ינתן לייבא גרנדה אבארת' לכן תצא מהסרט שאתה חי בו ותפסיק להטעות אנשים.
זה לא קשור למאפיה שיש לך או אין לך אלא קשור לחוקיות היבוא האישי של רכב כזה לארץ.
אז אם בא לך להיות בסרט תשאיר אותו לעצמך ותשתדל להשאיר את חברי האתר הנפלא הזה מחוץ לעניין.

vRS 17-11-07 07:08

בדיוק כמו שאמרתי... בלוקבסטר זה ברחוב הבא, אז תחזיר את הסרט.

יניב 18-11-07 12:20

זה לא מעניין אותי

מי שרוצה להאמין שיאמין ומי שלא אז לא שתראה את האוטו אתה תישאר אם הפה פעור ולא תאמין שתראה אותה אז בקיצור כל אלה שמקנאים שיהיה להם לבראיות לי זה לא מעניין מה כל אחד אומר הרי כל אחד אומר מה שהוא רוצה להגיד שיהיה לו לבריאות :d

/F/I/A/T/ 19-11-07 10:25

צודק [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] כולם פה מקנאים בך בגלל שאתה סתם מבלבל לנו את המוח וכותב ללא סימני פיסוק וככה קשה להבין מה בכלל אתה רוצה מאיתנו אבל זה לא משנה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] העיקר תהנה עם האבארת שלך ואל תשכח לעדכן אותנו כשתקבל אותה עם סנטה קלאוס ב1 לינואר 2008

Caveman 19-11-07 18:18

אני חושב שכדאי לעצור את הפיאסטה הזו.
אנא עדכן אותנו (או שלא) באם הרכב אכן יגיע ארצה עם תמונות.

יניב 06-12-07 14:44

חזרתי!!!

אני רוצה לבשר לכולם שאני אמור לקבל את הבובה שלי עוד שבועיים ואני ישר אבשר לכם מתי האבארט שלי תנחת בארץ איזה התרגשות אני כבר לא יכול לחכות לבובה אני מצפה לה בכליות עיניים 8-o כי זה פעם ראשונה שאני מביא אותה ביבוא אישי המבין מבין :-d ומי שלא מבין אז שלא יבין חבל!!!

stio 06-12-07 14:59

צטט:

במקור פורסם על ידי orenhazan (הודעה 18314)
יניב לא רוצה לקלקל את החגיגה אבל אל תטעה חברים אחרים פה באתר ותשלה אותם.
לפי בדיקה פנימית עם סמל"ת לא ניתן אישור וגם לא ינתן לייבא גרנדה אבארת' לכן תצא מהסרט שאתה חי בו ותפסיק להטעות אנשים.
זה לא קשור למאפיה שיש לך או אין לך אלא קשור לחוקיות היבוא האישי של רכב כזה לארץ.
אז אם בא לך להיות בסרט תשאיר אותו לעצמך ותשתדל להשאיר את חברי האתר הנפלא הזה מחוץ לעניין.

יניב, האם יש לך תגובה להודעה הזו של אורן?
כאמור, לפני בדיקה שלו עם היבואן לא ניתן אישור לייבוא לרכב זה.

יניב 09-12-07 00:10

כן אכן יש לי תגובה!

אני אמרתי עוד בהתחלה היה קשה להשיג הרבה אישורים ונכון אני קצת פניתי לעזרה במשפחה שלי אני לא יודע אם מי אורן דיבר אם איזה סוכן או סוכנת אז היא או הוא בטוח אמרו לו שאי אפשר לייבא כי החברה לא מייבאת!! זה לא אומר שאני בתור לקוח עצמאי לא יכול להביא אחת בעצמי אז חבל על הקישקושים :eek: שאנשים מדברים פו חבל שאני לא יכול לעלות מסמך מי פיאט איטליה שאני קיבלתי על זה שרכשתי את האוטו ואני גם לא יכול לעלות תמונה של הבובה שאני רכשתי אבל זה לא משנה אני אמור לקבל אותה בתוך מכולה סגורה הכל יש לי תמונות מתעועדות והיא אמורה להגיע לישראל בתוך שבוע וחצי ואז כול אלה שדיברו סרט מה בלוקבסטר עובד על כולם אז הם יבינו לבד שהם טעו מקווה שעניתי על השאלה שלך :wink:

turbo 09-12-07 15:06

בקיצור

יניב

בקשה לי אליך.
כשאתה מקבל את הגרנדה פונטו אבארט' בארץ.
צור קשר לפני כן בה"פ
ואני בא לערוך נהיגת מבחן לכתבה .

שיהיה לך בהצלחה

אילן פייביש
turbo

שחרון 12-05-08 17:10

נו יש תמונות? :cool:

ניר בן טובים 12-05-08 17:17

אל תעורר את המתים.. ובמקרה הזה גם החולמים.;)

שחרון 12-05-08 17:56

תן לעשות ענין בפורום:D

orenhazan 12-05-08 19:17

אני לא רוצה להגיד "אמרתי לכם"

יניב 12-05-08 19:18

האוטו בארץ

האוטו אכן בארץ וכל אלה שמלכלכים שאני חולם וכל השטויות אתם יכולים לעבור בנמל חיפה ותוכלו לראות אותו אני עדיין בהמתנה עד לקבלת האישור של משרד התחבורה אבל אני מקווה שיסתדר כל העניין ולא תהיה בעיה.
אני כבר ראיתי את הרכב בנמל הוא נמצא בקונטיינר חום אני גם ישבתי ברכב איזה דבר אבל אסור להניע אותו ברחבה של הנמל אגב יש שם מרצדסים ובימרים שחבל על הזמן וכל המכוניות שם מחכות לאישור.
אז חבל על הלכלוכים.
יניב 8)

ניר בן טובים 12-05-08 19:22

פעם הבאה שאתה בנמל... תרביץ כמה תמונות... ואז נעניק לך את המעמד הראוי.

stio 12-05-08 19:25

אנחנו לא יכולים לעבור בנמל חיפה, לא נותנים לאזרחים להיכנס.
אני הייתי שם כמה וכמה פעמים בזמן שירותי הצבאי, אבל זה היה אך ורק עם רכב צבאי ועם טופס עבודה חתום ומסודר.

יניב 12-05-08 19:41

צטט:

במקור פורסם על ידי ניר בן טובים (הודעה 26357)
פעם הבאה שאתה בנמל... תרביץ כמה תמונות... ואז נעניק לך את המעמד הראוי.

פעם הבאה בס"ד זה יהיה שאני אלך לאסוף את הרכב אני מקווה.
זה מתיש חבל על הזמן אני חשבתי שלהביא ביבוא אישי זה פשוט אבל אני טעיתי והרכב הבא זה בטוח לא יהיה ביבוא אישי יש לי חבר שרכש פיאט 500 מאיטליה לבנה ב160.000 שקל והרכב חיכה חצי שנה עד שהוא קיבל את הרכב.
אגב יש לי טופס מיוחד אשר הקנה לי להגיע ישר למקום בו נאספים הרכבים שמגיעים בייבוא אישי ואותי לייוו אנשי בטחון של הנמל עד להגעה למקום.
וגם לא יכולתי לצלם את הרכב כי הוא היה בקונטיינר ולא היה אפשרי לצלם את הרכב תאמין לי שאני מקבל את הרכב אני ישר נרשם למועדון,עושה בוק ומראה לכול אלה שצחקו עלי אני אראה לכם שזה לא היה סתם.
יניב

stio 12-05-08 19:48

צטט:

במקור פורסם על ידי יניב (הודעה 26355)
אתם יכולים לעבור בנמל חיפה ותוכלו לראות אותו

צטט:

במקור פורסם על ידי יניב (הודעה 26360)
אגב יש לי טופס מיוחד אשר הקנה לי להגיע ישר למקום בו נאספים הרכבים שמגיעים בייבוא אישי ואותי לייוו אנשי בטחון של הנמל עד להגעה למקום.
וגם לא יכולתי לצלם את הרכב כי הוא היה בקונטיינר ולא היה אפשרי לצלם את הרכב תאמין לי שאני מקבל את הרכב אני ישר נרשם למועדון,עושה בוק ומראה לכול אלה שצחקו עלי אני אראה לכם שזה לא היה סתם.
יניב

מצד אחד אתה מזמין אותנו לנמל לראות את הרכב, מצד שאני אתה כותב שיש לך טופס מיוחד שבזכותו נכנסת לנמל, ואם זה לא מספיק מאבטחים ליוו אותך עד לרכב. רק לי משהו כאן לא מסתדר?

בנוסף- אם ישבת ברכב אין שום בעיה גם לצלם אותו. אני צילמתי תמונות בתנאים הרבה הרבה יותר גרועים.

שחרון 12-05-08 20:17

אפשר לדואג שאיזה צלם ילך איתו לא?

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:14.