![]() |
מפגש FIAT ספורט/יביות /קופה .
רבות דובר על מפגש ע-נ-ק,של הגירסאות הספורטיביות של
קונצרן פיאט- בעיקר FIAT Coupe. FIAT Uno Turbo ie FIAT BRAVO HGT 20V FIAT PUNTO HGT/ABARTH FIAT 127 Sport 1050/1300 FIAT X1/9 FIAT SPYDER ועוד.... האם מתוכנן מפגש בקרוב? אני מוכן לעזור בעניין ה FIAT Coupe. אילן פייביש turbo |
אני יהיה בפנים :P
|
אכן דובר רבות, בשבוע הקרוב ינתנו הפרטים.
בעקבות שרשורים שבהם "דברים" הוצאו מהקשרם ולא נלקחו בפופורציות המתאימות, המפגש הנ"ל יהיה ללא דגש על סוג ודגמי הרכבים, תהיה נוכחות מקסימלית מדגמי הספורט והקלאסיות אך הדגש על קונצרן פיאט כ-ו-ל-ו . המפגש הקרוב יהיה מאורגן, מסודר, מעניין וגדול מכל המפגשים שנערכו עד כה :!: :!: :!: . יש למה לצפות :!: :!: :!: . הפתעות בהמשך. |
אני מקווה שזה יהיה לטובת לכולם
|
זה יהיה מאוד לטובת כולם. פרטים - בהמשך. נא להכין את הרכבים :)
|
אני ממש לא מצליח להבין על מה כל השמחה והאופטימיות, במיוחד אחרי שהובהר לנו חגיגית ע"י כמה מחברי הפורום שבעלי הרכבים הישנים לא רצויים כלל במפגשים, ובמיוחד האונו.
אביעד: בשביל מה להכין את הרכב? כדי שאחרי המפגש כשאני יעלה תמונות שלו לרשת אני יקבל תגובות בסגנון של "בשביל מה אתה מעלה את התמונה הזאת? חרא אוטו.." רק תחשבו על זה, אין טעם לפתוח את הנושא מחדש. |
גיא תאמין לי לא הייתי מעז להוציא אפילו מילה רעה לאונו ואני אומר שוב לכל בעלי אונואים בלי קשר חראות של דגמים:אתם מוזמנים!! :)
אני לא מבין למה ישנים לא רצויים בכלל במפגשים.... :roll: |
גיא, כולם רצויים במפגשים. גם בעלי הרכבים הישנים וגם בעלי האונו.
בפעמים הקודמות שהגעת למפגשים ולטיולים - נהנית? היה לך כיף? הרגשת לא רצוי? להזכיר לך שגם אני מגיע בד"כ עם האונו שלי, גם רפי לין וגם גלעד? כשאתה העלית תמונות של האונו שלך, מישהו שאל אותך למה אתה מעלה אותן? דיי עם הגישה השלילית!!!! ולגבי האנשים האחרים, כשאתה מטייל, אתה מצלם כל אבן שאתה רואה בדרך? או שאתה מצלם את הדברים המעניינים והלא שגרתיים שאתה תראה? וין דיזל, גם הדגמים הישנים האחרים של פיאט מוזמנים ורצויים במפגשים. אל תשכחו להכין ולרחוץ אותם לפני :) אני מקווה שזאת הפעם האחרונה שאנחנו מנהלים את הדיון הזה. אין לאף אחד סיבה להיעלב. |
תודה ארילו המבין יבין.
ועוד משהו ישנה דבר אחד שאתה צודק :lol: :lol: לא רחצתי את הרכב מאז חורף ועד כה ונמאסתי לרחוץ בכל הפעם שיורד גשם וחלטתי ואמרתי לעצמי לא ארחץ וזה רק יהיה בזבוז כסף שיגיע אביב או קרוב לקיץ ארחץ את פונטו שלי בכייף וחסל ליכלוך מהגשם! בכל אופן תגיעו עם רוח המרומם ותשכחו מעניין וניהנה במסע! :wink: :arrow: |
צטט:
אם אתה רוצה אני יכול לצרף תמונות מסך, ציטוטים וקישורים שמוכחים שדווקא אנו לא רצויים. יכול להיות שמי שאמר את הדברים לא התכוון, אבל המסר הועבר. בפעמים הקודמות ברור שנהנתי, אך זה לא קשור אחד לשני. יש הבדל בין טיול באופן עצמאי לבין מפגשי מועדון. כשיש מפגש, כל חבר מצפה שבאיזה תמונה יראו את הרכב שלו. כשאני העלתי את התמונות של האונו, אף אחד לא אמר כלום, דווקא קיבלתי רק הערות טובות על הרכב, אבל חברים אחרים כשהעלו תמונות של האונואים שהיו במפגש האחרון- תקפו אותם. אגב, אני לא בגישה שלילית ואני לא אמרתי שאני לא יגיע למפגש הקרוב, אך כמובן שזה תלוי בבעלי אונואים נוספים משום שהובהר לי מצד חברים מסוימים ב- ICQ שהם לא מתכוונים להגיע למפגשים יותר. |
ואללה יוצא לי תמיד להיות בעמדתו של גיא (SITO למי שלא מכיר... וזה לא שאני מצדיק אותו כי אני מכיר אותו אישית!!! אני מכיר אותו רק מדיבורים כאן בפורום ובICQ...) אני גם חושב שנוכחותי ממש מיותרת... איך אמרו לאחר המפגש הקודם (היחידי שאני הגעתי) בשרשור שנפתח על אותו מפגש, אין למה לצלם את האונו זה סתם רכב מרובע וכל החרטות האלו, שוב גיא כותב לכם בברור את כל מה שחושבים בעליי האונו... לפחות את מה שאני חושב...
מקווה לקצצצצצצתת יחס הולם בפעמים הבאות (ואני מקווה שאני יגיע)... אלי |
בזאת נגמר שוב הדיון הזה.
אני מבהיר לכולם חד וחלק, כל בעל פיאט באשר הוא ובאשר רכבו מוזמן ויתקבל בברכה במפגשי המועדון. נקודה. אגב, דעו לכם שיהיה מאוד נחמד הפעם, עם דגש על המאוד :) |
פשששש נשמע ממש מעניין. אני כמובן אגיע אם הכל יהיה תקין באוטו, בעזרת השם..
נ.ב. אני ממש במתח לדעת מה יהיה במפגש. מישהו מהאחראים לאירגון יוכל להדליף לי פרטים בפרטי? גילי, אביעד, גדעון, מישהו? |
ליאור, אני מבין שאתה מצפה בכיליון עיניים למפגש..
אתה מזכיר לי את עצמי לפני כשנתיים, עוד בשרשור ההקמה של המועדון ב"קארס פורום". כ"כ התלהבתי מאפשרות שיוקם מועדון לחובבי פיאט בישראל, שפירסמתי את האתר הזמני שהיה לנו אז בכל חור. שלחתי מאות הודעות פרטיות למשתמשים ב- CF, פירסמתי בכל פורמי המכוניות (עד שבתפוז כבר חסמו אותי מהפורום). ערכתי את ההודעה הזאת. דיי, מספיק, חלאס לדבר על מה שהיה. אם למישהו יש טענות או מה לומר בנושא הוא יכול לפנות אלי בהודעה פרטית. - אביעד. גיא. |
תגובה
אוואו סוף סוף מפגש יאלההההה רק תגידו מתי ואיפה !
|
תגובתי בנושא.
אני מגיע לכל מפגש (משתדל לפחות) - ובכלל אין לי פיאט (הפונטו שייכת לאחי וטוב שכך) אתה רואה אותי מתבכיין כל הזמן? להפך! אני נהנה להגיע למפגשים - גילי, ניר, ארז, אדי, אביעד, סטס, ציון וליאור (וכמובן גדעון. מי ששכחתי לציין - סלחו מראש) - אנשים זהב! תמיד כיף לשוחח ולצחוק איתם! אתם בוכים על זה שלא צילמו לכם את האונו - אתם ילדים קטנים? לא רוצים - אל תבואו! אבל תפסיקו להתבכיין כל הזמן! וכן, זאת כולה אונו! Sorry, אבל זה המצב! מה לעשות שלא את כולנו האונו מעניינת, בעיקר האונו עם הצנרת ביוב, מדבקות אל-פחד ( :lol:) ושאר השטויות. לצד ה-HGT Abarth/HGT, הקופ'ס, ה-X1/9, הבראבו HGT, ה-AR164 (המדהימה!) של אדי, והאונו טורבו של סטס - האונו שלכם (וגיא, אני מעריף את ההשקעה שלך ושל גילי בשמירה על המכוניות שלכם) פשוט לא מרגשות או מעניינות במיוחד - ואין צורך לקחת את זה כ"כ קשה! אף אחד לא אמר שאתה לא מוזמן להגיע. תחשבו על זה... גילי, אשמח אם תיצור עימי קשר בה"פ. יום נעים לכולם :) |
יש כבר פרטים ?
|
אני מקווה שהפעם אוכל להגיע,אני גם מקווה שהמפגש לא יהיה "דרומי מדי" לחיפה ושהתאריך לא בין 15 ל 25 ליוני...
|
תגדיר מה זה "דרומי מדי". עד לאיפה אתה מוכן לנסוע עם הרכב לצורך המפגש?
|
תגובה
יש לי מצלמה בין האיכותיות שיש !!
אני יצלם את כולם כך שלא יהיו מריבות וויכוחים מיותרים !! אז רק שלא יפול על ה3.5.07 או משהו כזה כי יש לי בחינת בגרות בחשמל !! |
יש לי מצלמה בין הפשוטות שיש (קודאק 5.0 מגה- פיקסל) ואני מבטיח לך שהתמונות יצאו באותה רמה בדיוק מהתמונות שלך.
כל התמונות יהיו בגודל 1024X768 (בניגוד ל- 800X600 פעם), יעברו הוספת חדות, מחיקת לוחיות רישוי (חובה על כל הצלמים) ושאר "שיפוצים" חיוניים בפוטושופ. |
תנו יום ושעה ואני שם
|
יש לי Canon EOS 400D DSLR, מי יכול לדבר איתי? :roll:
וברצינות, אני אצלם - כהרגלי. גדעון, אומנם עבר זמן - תעלה את התמונות מהקארטינג ומלטרון. |
גם ה- Kodak c340 תעשה את העבודה מצויין, פשוט צריך לדעת איך לצלם ולנצל את כל מצבי הצילום של המצלמה. מבטיח תמונות איכות מצויינות אחרי המפגש, יש למה לצפות..
|
תגובה
אז ככה לי יש MINOLTA Dimage 7i
5 מגה פיקסל איכות רזולוציה מירבית 2560X1920 ועוד המון המון אופצויות שאין בכל מצלמה ! אז רק תחליטו על תאריך שכולם יסכימו |
זה מפגש של חובבי מצלמות או רכב :roll:
|
אלא אם המצלמות שלכם מצלמות דרך קירות... :)
כל עוד תצלמו את הרכבים של חברי המועדון.... |
תגובה
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
נו מה אין תאריך מי מחליט תתנו מקום טוב מרכז כי אני לא מתמצא בדרכים ! |
Re: תגובה
צטט:
תמיד עדיף להקטין את התמונות, זה נותן לך גם איכות תמונה טובה יותר. אגב, לא להקטין/ לערוך תמונות בצייר של Windows, זה פוגם באיכות התמונה, ועל איכות אני לא מתפשר. יש הרבה תוכנות לעריכת תמונות, אני משתמש בפוטושופ וגם בתוכנה הקלילה IrfanView. |
תגובה
כן גם לי יש תוכבה אני מצלם במסיבות לפעמים אז יש לי את הכלים !!
אז אל דאגה חביבי !! נו מי נותן את התאריך והמקום !!! |
לא לדאוג, בקרוב ינתנו הפרטים.
|
למי שעדיין לא עשה רענון בדף הבית, המפגש ייערך ביום ו', 11.5.07 ביקום.
פרטים נוספים ועדכונים יינתנו בהמשך. |
באיזה שעה מתאספים?
|
תגובה
אני כבר שםםםםםםם !!!
|
Re: תגובה
צטט:
אם זה דמוי SLR - אני צנצנת. אוראל, שנכנס לעסק ה"זכוכיות" עסק יקר :wink: |
אים אני אצליח להשתחרר מהעבודה
אני מגיע :lol: יוסי 8) |
לכל החברים מצפון הארץ:
כל החברים מהצפון שלא באו למפגשים וביקשו שייערך מפגש- הנה הוא נערך. הנכם מתבקשים להתחיל לשרשור אישורי הגעה. אם תהיה נוכחות סבירה של חברים מהצפון- אני רוצה לארגן שיירה שתצא מהצפון ועד למקום המפגש. לחברים שמעונינים לבוא מהצפון אבל לא יכולים להגיע עם הרכב שלהם מסיבות שונות- גם אתם מתבקשים להגיב. כל חבר שמאשר, נא לרשום בבקשה היכן הוא גר. גיא. |
יש מפה ?
|
לצערי באריך הנ"ל אני באילת
אך אם מישהו יהיה באילת עם מצלמה... מוזמן למלם את האונו :)
תהנו |
שימו לב!!!
המפגש נדחה ל-18.5 מפה ושאר פרטים בהודעה הרשמית שתצא בהמשך. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:33. |