![]() |
תוצאות בדיקת מחשב פיאט פונטו בפייס 2001
חברתי את האוטו למחשב וזה הראה לי את הבעיות האלה
לפי חיפושים באינטרנט יש מצב ממיר קטליטי??!!:shock: בנוסף מנורת בלם היד דולקת קבוע לא יודע אם זה קשור מישהו יודע מזה אומר התקלות האלה? ולמה זה יכול לגרום? http://up415.siz.co.il/img1/oc5ytq4mytm4.png |
באיזה אפליקציה אתה משתמש ?
|
זה אומר שהתקלות האלה מצביעות להלן:
PO420 ממיר קטליטי חלש שיכול לגרום לזיהום אוויר. PO130/PO139 שני חיישני חמצן קידמי תקול ואחורי עם תגובה איטית, שישפיעו על היחס בין אוויר לדלק בצילינדרים. יש לטפל קודם בממיר, יש מצב שבגללו חיישני החמצן לא פועלים כראוי אבל הם בסדר. דוד. |
מה עלות הטיפול???
מה עלות הטיפול???
והאפליקציה obdcardoctor צטט:
|
מנורת בלם יד דולקת קבוע
בדוק אם לא חסר נוזל בלמים.
אם חסר יש לבדוק למה חסר ולתקן זאת. בברכה - רפי לין |
רפי הסבר בבקשה, מה הקשר לנוזל בלמים. ?
עד כמה שאני זוכר מחבר פורום שהלך לרוני אגזוזים ברחובות להחלפת ממיר. ביקש 1200 ש"ח לפני מע"מ. אני מעריך שמשומש במצב טוב כחצי המחיר כולל עבודה. אם תחליט יש ברשותי שני ממרים במצב טוב. דוד. |
רפי מה הקשר נוזל בלמים???
צטט:
ואיך בודקים |
הקשר
פותח השרשור כתב גם את זה:
בנוסף מנורת בלם היד דולקת קבוע לא יודע אם זה קשור בברכה - רפי לין |
בקשר למנורת הבלם שדולקת אכן יש לבדוק מיפלס נוזל בלמים רק מוזר שאתה לא מרגיש כשל כלשהו בדוושת הקלאצ שמיכל הנוזל שלו משותף עם אותו מיכל נוזל של מערכת הבלמים וצנרת הקלאצ במיכל הזה ממוקמת גבוה כך ששמן לא יגיע למשאבות לפני שלא יגיע למערכת הבלמים. בכל מיקרה בדוק מיפלס ואם תקין בדוק את יוניט בלם היד.
לגבי התקלות שיצאו בסריקה יתכן שאלו תקלות ישנות ששמורות במחשב ניהול המנוע כך שאני אישית הייתי מאפס ובודק אם מנורת התקלה חוזרת ומבצע שוב סריקה במידה וכן. |
הרכב אוטומט
צטט:
איך אפשר לאפס אתה יודע? ועוד משהו איך בודקים נוזל בלמים איפה זה נמצא? |
ישנם סורקים שמאפסים. תבדוק אם הסורק שהיתחברת אליו מצליח לאפס.
נוזל הבלמים ממוקם בצד ימין קרוב לשמשה אם אתה מרים מיכסה מנוע ועומד מולו...ממש במקביל להגה בתא המנוע. |
שלום רפי
צטט:
|
אז צריך לבדוק את היוניט של בלם היד.
|
יוניט
צטט:
|
היוניט ממוקמת באיזור בלם היד או מתחתיו.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 12:57. |