![]() |
מחפש המלצה למוסך, ומחיר מומלץ - לקלאץ פונטו
כולל מעמ, עבודה, משאבה וכל מה שצריך...
כרגע בירושלים.. אז עדיפות לירושלים.. (הבעיה שההילוך נכנס רק שהקלאץ פחות מס"מ לפני הסוף - זה סימן שהקלאץ גמור, נכון??) |
מוסך בירושלים
אם מורשה היבואן אז יש 2 בירושלים:
http://www.fiat.co.il/default.asp?ca...48B4DF3AF69%7D כדאי קודם לבצע בדיקה ולראות מה בדיוק לא תקין. בברכה - רפי לין |
תודה , האם אתה ממליץ על המורשה ברכב ישן 2004 ??
כמה לדעתך אני אמור לשלם במידה וצריך להחליף קלאץ ומשאבה כולל חלקים עבודה ומעמ לאחר עריכה..: טוב אז במוסך המורשה בגבעת שאול ירושלים- ישר אמר 2000 כולל חלקים עבודה ומעמ, ולא כולל שום דבר נוסף! ובמוסך המורשה תלפיות ירושלים, ביקש מספר רכב (???שאלתי בשביל מה, הוא טען שרק ככה יכול לתת לי מחיר).המחיר 2090 !!!!, רק סט מצמד (דיסק פלטה ומיסב לחץ) A |
מי איבחן שעליך להחליף את המשאבות?
המשאבות אינן מוחלפות דרך קבע במקביל להחלפת המצמד, אלא רק לפי הצורך. |
המורשה מבקש מספר רכב בכדי לבדוק איזה חלק מתאים בדיוק לפי הקטלוג
המוסך שנצן לך הצעה של 2000 שח להחלפה היא סבבה מאוד אך כמו שאמר רק קלאצ ולא מעבר כך שאם הפקק מים דפוק תוסיף עוד כמה שקלים וכנל לגבי משאבות קלאצ שעדיף להחליף ביחד עם הקלאצ כי הן עושות בעיות עם קלאצ חדש כי הן עיפות |
צטט:
לא ידוע מתי החליפו וכל עוד הן תקינות, מה הטעם להחליף חלק תקין? במוסך יגבו ממנו כ 600 ש"ח (ויותר) להחלפת שתי המשאבות, החלפה שאינה חייבת להיות כל עוד המשאבות תקינות. באותה מידה ניתן יהיה להחליף את המשאבות גם תוך שנה אם הן יסיימו את חייהן, זה לא אמור לעלות יותר מאשר עכשיו... |
תודה חברים..
2000 נשמע לי יקר.. חשבתי לשלם על זה באזור ה1000.. אז כנראה שחייתי באשליות... |
צטט:
רוב הסיקויים שזה בעיה במשבות, כול משבה עולה סהיבות 250 ש"ח שאתה מרים קלץ קצת עד הנקודה, רכב לא נוסע לך בקפיצות? |
משאבות דפוקות יגררו תגובהה לא חלקה של הרגלית והיתקעות שלה קפיצות נובעות לרוב מהקלאצ או גלגל תנופה שצריך חריטה
|
צטט:
נראה שאתה לא מתמצא במחירים לאורך זמן. ככול שיוקר המחיה עולה, באותה מידה ויותר עולים גם החלקים והעבודה. דוד. |
אני אתאר שוב את הבעיה. הבעיה מפריעה בעיקר בזינוק בעלייה. אני מחכה להגיע לנקודה, עולה עוד ועוד עם דוושת הקלאץ עד שהיא מורמת כמעט עד הכי למעלה כדי להגיע לנקודה.
כנ"ל שאני מעלה הילוכים, ההילוך נכנס רק שהדוושה למעלה לחלוטיו, לפני זה , אני כמו בניוטרל.. לפני שנה הוחלף גיר וקלאץ ע"י בעלים קודמים... מה הבעיה? |
צריכים לראות אם המשאבה שעל הגיר זזה בהתאם למהלך הרגלית אך גם יכול להיות שהבעיה היא הקלאצ לך תיסמוך על המוסך של הבעלים הקודמים
|
דבר עם מאור30
יעשה לך את העבודה בחינם , חלקים עלייך הוא גר בחדרה |
צטט:
את המשאבות. אם המשאבות תקולות, ברור שצריך להחליף אותן וזאת כלל לא השאלה. השאלה היא האם בעת החלפת מצמד, כחלק מתהליך החלפתו יש להחליף גם את משאבות המצמד, והתשובה לכך לדעתי היא לא. לגבי יוקר המחיה - בשביל זה רשמתי 600 ש"ח ויותר ;) . |
צטט:
מזה הבנתי שבעוד שנה, המחיר לא אמור לעלות יותר מאשר עכשיו. דוד. |
צטט:
הכוונה ב"זה לא אמור לעלות יותר בעוד שנה" היא שלעומת החלפת משאבת מים תוך כדי החלפת רצועת טיימינג, שבה מתבצעת עבודת פירוק דומה, ובעצם העבודה הנוספת להחלפת משאבת המים היא זניחה יחסית לאם לא עושים טיימינג ורוצים להחליף רק אותה, לא כך עם המשאבות - העבודה הנוספת הנדרשת לצורך החלפת המשאבות לא תיהיה משמעותית גבוהה יותר בלי החלפת המצמד אל מול ביצוע שתי העבודות גם יחד (גם לא במחיר). "לא אמורה" - כי כניראה המוסכניק "יעשה מחיר" על שילוב העבודות, כלומר כן תיהיה הנחה כלשהי, אך אינני מאמין שזה מה שאמור להפוך לכדאי פעולה של החלפת חלקים תקינים. |
עכשיו אתה ברור, ונכון כתבת.
דוד. |
האם המחיר שקיבלתי להחלפת מצמד ב2000 שח הינו מחיר סביר??
או שאפשר למצוא לא מורשים שיסכימו לעשות זאת גם ב1000 שח (מבלי להסתכן בזריקת אבנים ....) |
מזה המחיר הזה 2000 שקל ? קלאץ מקורי של פיאט עולה כ550 שקל
ותחליפי מצויין של ואלייאו כ400 ,יש הבדל במחיר בין לV8 -V16 . עבודה להחלפה לוקחים 500 שקל . |
תודה זה מה שחשבתי. אם מישהו יוכל להפנותי לבעל מקצוע במחירים כאלו .. אודה לו מאוד :)
|
צטט:
לגבי העבודה המחיר שצוין זה בדוק רק אצל הבני דודים בדרך כלל לוקחים בין 1000-1500 שח פירוק והרכבה הכל טלוי אם צריך גם פקק מים על הדרך או לא בעני תעשה איפו שרפי לן המליץ לך אם זה נוח לך או אצל davidmzr כיוון שביקשת עוד המלצה שתי ההלמלצות טובות אני יכול להעיד באופן אישי על davidmzr ששם העבודה מעולה לפי נסיון שלי ושל עוד חברי פורום אבל הכדור בידים שלך |
צטט:
ולא ,500 שקל ! בכל המוסכים הנורמלים באשקלון .שום בני דודים וחבריהם . מוכן להראות לך לפחות 3 כאלה . ואפילו המורשה פיאט יותר זול ממה שכתבת מכיוון שכבר הורדתי אותם ל1500 שקל כולל מע'מ על עבודה וקלאץ מקורי של V16 |
הציעו לי להחליף קלאץ חדש ב850 שקל כולל עבודה.
לא מוסך מורשה, פונטו 96 1100 , איך המחיר? |
נשמע הזוי לחלוטין המחיר הזה כי הקלאצ עצמו עולה כמעט חצי מהעלות הכללית
|
צטט:
תראה מה תעשה ,לך לחנות חלפים ותבקש קלאץ מקורי או חברה מוכרת כמו ואלייאו .תתמקח על מחיר .לא אמור לעבור את ה400 שקל . עלות עבודה להחלפה הוא 500 שקל . |
צטט:
|
צטט:
אני את שלי יוכל להוריד בעוד 100 שקל יצא לי סך הכל 700-750 |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:46. |