מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פונטו - טכני (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=24)
-   -   סטארטר (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=17697)

moroz.a24 27-04-14 18:40

סטארטר

היי,

אני כבר כמה זמן מנסה למצוא איזה דגם סטארטר אני צריך לפונטו שלי.
אני מאוד ישמח אם מישהו יודע איזה דגם בדיוק (לחלק מקורי) של סטארטר מתאים לפונטו ספייס ידנית שנת 2002.
אני פשוט עובד בחברה שמיבא חלקים מקוריים, וקצת מתקשים פה למצוא את הדגם הספציפי

תודה

Nuker 27-04-14 18:51

63101015 מה עם איזה הטבה לחברי הפורום בהזמנת חלקים? (:

moroz.a24 27-04-14 22:21

ידעתי שזה יהיה טעות לפרסם כזה דבר!

אבל אולי מישהו פה יודע, הבעיה שלי עם הסטארטר היא שהוא לפעמים עובד ולפעמים לא!
החלפתי לחדש (לא מקורי) לפני חודש, הוא עבד מצויין למשך שבוע ואחרי זה התחיל לעשות בעיות.
העיניין הוא!!! שבדרך כלל אני לא צריך להרביץ לסטארטר כדי שהוא יעבוד! מספיק שאני נוגע בו עם מוט ברזל ותוך כדי מתניע, הוא עובד!
אבל לפעמים גם זה לא מספיק!

יש לכם תאוריה ללמה זה יכול להיות?? בעיה במגעים? מתח חשמלי? אני כבר לא יודע!

eli_h1 27-04-14 22:39

למה טעות? לא תרצה לעזור לחברי הפורם ולעסק שלך? אם יהיו מחירים אטרקטיבים חלק גדול מחברי הפורם יקנה ממך.

Nuker 27-04-14 22:39

זה לא סתם מספרים מה שרשמתי... זה המקט של הסטרטר...
לגבי הטעות שלך.. לא בכוח,
בתור התחלה לבדוק שהסטרטר מקבל 12V כהלכה משם כבר להחליט סטרטר או הזנה.

davidmzr 27-04-14 22:47

בד"כ אם מכים על הסטרטר, והוא מתחיל לעבוד, הבעיה באוטומט.
דוד.

moroz.a24 27-04-14 23:00

לגבי החברה, זה חברה גדולה שעובדת בעיקר מול רשתות ומוסכים, פחות שוק פרטי. אז גם אם הייתי רוצה לעזור לא באמת הייתי יכול.

ולענייננו, כבר הייתי במוסך אחד, בדקו הזנה ואמרו שהכל תקין (למרות שאני לוקח את זה בערבון מוגבל), החליפו את החיבורי חשמל של הסטארטר. זה עבד למשך כמה ימים אבל זה כל הזמן חוזר.
פשוט מאוד מוזר לי כל הסיפור הזה, שלפעמים עובד לפעמים מספיק רק לגעת בו עם משהו מברזל, ולפעמים שום דבר לא עוזר ונשאר רק לדחוף!

בכל מקרה, מחר אני במוסך פיאטון ששמעתי שהוא הממוחה הגדול בעניין. נראה מה הוא יגיד!

תודה לכל העונים!!!

yair791 27-04-14 23:05

סטארטטר דפוק בפונטו זה לא צרה
סטרטר דפוק במיצובישי מאגנום זו צרה ואחת הרעות זוכר דוד ?? אני עדין נושא צלקות נפשיות מהעבודה הקשה :)

פיאטון 04-05-14 12:05

לגבי הסטרטר שיבקשתה עזרה הרי פתרנו את הבעיה למה אתה לא מפרסם זאת שלמה מוסך פיאטון

לגבי הרכב עם הבעיה בסטרטר {מתנע } לאחר שחלפת סטרטר וביקשת מיאתנו להחליף לך
סטרטר נוסף שאת היבאתה לאחר בדיקה קצרה בעיתך נפתרה ללא החלפת המתנע מדוע אתה לא מפרסם זאת הרי בקשתה זערה בפורום נא פרסם זאת שלמה מוםך פיאטון בנוסף שלח מיסר
תודה לרפי ששלח אותך אלינו שלמה מומסך פיאטון בגתודה מראש

assafP2003 04-05-14 23:05

אולי תשים מה שנקרא מגבר התנעה זה מחובר למצבר .לך לחשמלאי הוא מלחים לך לחוטים

רפי לין 05-05-14 00:10

מגבר התנעה

אין כזה דבר "מגבר התנעה" אלא ממסר שמחברים אותו להפעלת סולונואיד המתנע (סטרטר) ברכב ישן שיש בו מפל מתח במעגל פיקוד המתנע או כדי למנוע בלאי ממתג ההצתה או כדי לנטרל הנעת מנוע הרכב בהילוך, בתיבת הילוכים אוטומטית/רובוטית.
קצת על ממסר ופעולתו כאן: www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=2555
בברכה - רפי לין

moroz.a24 05-05-14 08:46

קודם כל הבעיה עוד לא טופלה!
הייתי במוסך פיאטון והם נתנו לי שירות מעולה, ובמקום להחליף סטארטר הם הצליחו לטפל בבעיה בלי להחליף! אבל לצערי התיקון לא החזיק מעמד וכרגע עדיין יש בעיות!

moroz.a24 05-05-14 11:54

עלות החלפת קלאץ' ומשאבות קלאץ'

אני באמת חייב לציין שאין שני למוסך פיאטון! באתי היום, ולמרות כל העומס שיש להם הם קיבלו אותי ועכשיו (בתקווה פעם אחרונה ) עובדים על הסטארטר שלי! עובדים מדהימים שמסבירים לך בדיוק מה הבעיה ואיך לטפל בא ולא מסתירים ממך מידע חשוב, כמו הרבה מוסכים שהייתי בהם!

ולדבר השני, לא רציתי לפתוח טופיק חדש לשאלה קטנה. כמה לדעתכם יהיה מחיר הגיוני להחלפת קלאץ ומשאבות קלאץ?
פשוט הקלאץ שלי התחיל להיתקע (נתקע למטה ולא עולה כמו שצריך ) בצורה מסוכנת תוך כדי נסיעה.

רפי לין 05-05-14 12:30

החלפת מצמד (קלאץ') ומשאבות

בדוק כבר גם את זה עם שלמה במוסך פיאטון, מחיריו הגיוניים.
בברכה - רפי לין

yair791 05-05-14 14:02

צטט:

במקור פורסם על ידי moroz.a24 (הודעה 128566)
אני באמת חייב לציין שאין שני למוסך פיאטון! באתי היום, ולמרות כל העומס שיש להם הם קיבלו אותי ועכשיו (בתקווה פעם אחרונה ) עובדים על הסטארטר שלי! עובדים מדהימים שמסבירים לך בדיוק מה הבעיה ואיך לטפל בא ולא מסתירים ממך מידע חשוב, כמו הרבה מוסכים שהייתי בהם!

ולדבר השני, לא רציתי לפתוח טופיק חדש לשאלה קטנה. כמה לדעתכם יהיה מחיר הגיוני להחלפת קלאץ ומשאבות קלאץ?
פשוט הקלאץ שלי התחיל להיתקע (נתקע למטה ולא עולה כמו שצריך ) בצורה מסוכנת תוך כדי נסיעה.

התקלה המתוארת היא משאבות לא תקינות ולא בהכרך גם הקלאצ העלות של החלפת משאבות לא אמורה להיות רצינית
מתי מישתלב לך ההילוך בחלק העליון של מהלך הרגלית ?

moroz.a24 05-05-14 16:33

כן, ושם גם בדיוק הרגלית נתקעת.

הוא לא נמצא שם כרגע. סתם רציתי לדעת למה לצפות

moroz.a24 06-05-14 16:53

אחרי הרבה בדיקות הבנתי שזה כנראה בעיה במשאבת קלאץ' תחתונה. מצאתי הרבה מדריכים והסברים מפורטים לגבי איך להחליף את המשאבה.

אתם חושבים שזה יהיה רעיון טוב לנסות לעשות את ההחלפה הזאת בעצמי? אין לי הרבה ניסיון במכונאות רכב אבל ידע תכני לא חסר!

מאור30 08-05-14 07:33

אתה יכול לבצע את ההחלפה של המשאבה לבד אך על הדרך מומלץ גם להחליף את המשאבה העליונה. חפש פרוייקטים שכאלה באינטרנט..גם תיהנה מהחוויה!

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:38.