![]() |
מפגש מועדון פיאט "סיבובים בכרמל" 17.1.2014
1 צירוף קובץ(ים)
http://up402.siz.co.il/up3/mmgztwd41qm5.jpg
מפגש מועדון פיאט ביערות הכרמל!!! 17.1.2014 לאחר הצלחה של המפגש האחרון בנתניה שהיו לפחות 30 רכבים!! חברים הפעם נקיים מפגש בצפון, המפגש יתקיים ביום שישי בשעות הבוקר - צהריים בתאריך 17.1.2014. המפגש יהיה מפגש סטטי- על האש, כמובן שבמקום יש מספר כבישים מעניינים, ולאלו שירצו לנסוע או סתם להיצטלם בצפון היפה שלנו זו ההזדמנות! חברים על מנת שיהיה סדר, הוחלט שפרטי המיקום המדויקים יישלחו אך ורק למאשרי הגעה! כמובן שיהיו שיירות מהדרום ומהמרכז לכיוון המפגש. מאשריי הגעה: אור דורון -פיאט קופה- 2 בקבוקי שתייה, 2 קילו קציצות. דניס -סיאט 20VT - נקנקיות חריפות, חד פעמי, שתייה. ארז -פונטו GT- 2 בקבוקי שתייה, בשר,שימורים, חד פעמי. אלון - HGT תומר - בראבו עוז - פונטו GT- קילו חומוס, פיתות. קיריל - סיוויק יאיר - אקסנט -מנגל, גחלים ,חומרי הדלקה, בשר ושתיה. ניר -סיוויק וויליאם -פונטו GT אדריאן - פונטוGT אהרון -HGT - חומוס , פיתות, חד פעמי. שחר - בראבו - עומר -HGT - mozes- בראבו- יותם -HGT -קילו סלט כרוב, 2 חבילות בשר. בבקשה עדכנו מה כול אחד מביא! |
מגיע!
|
מגיע! מקווה שהאוטו גם יגיע ;)
|
מגיע
|
עוד פעם צפון?
מה עם מרכז-דרום ? |
אממ
לכול המאשרים במהלך השבוע תקבלו הודעות פרטיות לגביי מיקום ושעה..
אודי, המפגש הקרוב יהיה באיזור הצפון. |
יאללה אודי תרים את הכפפה למפגש דרום :D
|
מגיע עם אישתי
|
צטט:
|
בוקר-צהריים של יום שישי בצפון. כשבשעה 4:20 כבר נכנסת שבת זה לא פשוט לשומר שבת שגר בבאר שבע.
קח בחשבון שחוץ מהנסיעה יש גם את ההכנות.. חוץ מזה שימי שישי בשבילי הם זמן מעולה לעבוד, ולקראת החתונה כל שקל חשוב. ותוסיף לזה שבדקות אלה מחיר הדלק עולה, כך שנסיעה מבאר שבע ליערות הכרמל עולה סכום יפה.. בקיצור, במפגש הזה אני לא אהיה. אני בטוח שיהיו עוד הזדמנויות. |
דניס תהיה בריא, שבת נכנסת מוקדם רצח ואני מסיים לימודים רק ב 14:00 :\ אולי תעביר את זה לאיזה יום חמישי או משהו
|
אממ
צטט:
|
אממ
עודכן הדף הראשי.
אנא תאשרו הגעה! המפגש בעוד שבוע! |
חברים, אני באמת שלא מבין למה כולם מתלוננים על זה שהמפגש הזה נערך בצפון.
מפגש קודם שהיה בנתניה זה לא שינה כלום כשזה היה יורד מרכזי ובאמצע לרובנו. תמיד יהיה מפגש בצפון, שיהיה רחוק לדרומים וההפך. לגבי שומרי שבת מצטער שזה יוצא ככה, ימי ראשון עד חמישי כולם עובדים, שבת במוצ"ש זה כבר מאוחר וגם אז רובכם לא תגיעו כי זה שבת ומאוחר. בכל אופן , מי שמגיע בבקשה שירשום מה הוא מביא איתו. דברים שצריך להביא. רצוי שכל אחד יביא איתו 2 חבילות בשר + בקבוק שתיה או שניים וסלט. בנוסף מנגל, מדליק, גחלים, כלי מנגל. כלים חד פעמי, כוסות, צלחות, מזלגות, סכינים. סלטים, שימורים כסאות לא צריך כי יש שם שולחנות, תרגישו חופשי להביא נרגילות, בירות ומה שבא לכם. |
אני מסיים לעבוד ביום שישי בשעה 13:00. אני אצטרך לקחת יום חופש...
פונטו איבו. אשמח לקבל פרטים אודות מיקום המפגש ושעת הכינוס... |
משה, דבר איתי בנייד. תקבל את כל הפרטים
|
אממ
הדף הראשי עודכן. הודעות פרטיות ישלחו עם מיקום וזמן ישלחו לכול מי שאישר ביומיים הקרובים!
|
אני מביא מנגל גחלים וחומרי הדלקה ועוד קצת בשר ושתיה
|
אצמ
היום יהיה עידכון בערב של כול אחד מה הוא מביא.. בנוסף ישלחו הודעות פרטיות לכול מי שאישר הגעה לגביי מיקום מדויק!
|
אני מגיע.
דניס בבקשה תוסיף אותי לרשימה. |
אממ
להיתעורר!!!!
|
נראה אולי אני יחתוך מוקדם מהלימודים, בכל מקרה בגלל שאני מתנדנד תן לי להביא משהו שאפשר על הדרך נגיד בתחנות דלק וכאלה .
שתייה, פיצוחים או משהו בסגנון אגב אני יתקבל בברכה גם עם מכה במכסה מנוע? :( |
דרור אתה מוזמן גם בלי הרכב.
תעדכן אם אתה מגיע או לא ונגיד לך מה להביא, נבדוק חוסרים. |
אני בבעיה אין לי רכב לנסוע בו הפיאט בלי טסט ויונדאי עם בעית ברקס ואין מצב שאני נוסע בטנדר זה מלאה דלק אם אני לא אגיע לתקן את היונדאי מחר ואין טרמפ אני אאלץ לותר על זה
|
תיקנתי את הרכב דניס תודה על העזרה במציאת טרמפ
|
לצערי הרב יום שישי הוא יום מאד מאד לא נח . אני עובד .
תהנו |
אממ
1 צירוף קובץ(ים)
קובץ מצורף 8552
חברים תענוג של מפגש היה!! הגיעו הרבה חבר'ה! נוכחות מקסימלית של הקופה!!:D מקווה שנהנתם גם! אגב למי שיש תמונות שיעלה... |
אממ
1 צירוף קובץ(ים)
עוד תמונה שאני פשוט חייב לעלות מאתמול..קובץ מצורף 8554
|
היה פשוט אחלה מפגש
|
אחלה מפגש! בפעם הבאה גם נעשה שיירה על הכביש של בית אורן...
|
דניס איפה הקרדיט לצלם? :D
היה אש! לא יכול לחכות למפגש הבא. |
כל הכבוד על היוזמה. אם לא הייתי תקוע עמוק בתקופת מבחנים הייתי מגיע לצלם.
|
מה עם השנה ?
|
ב16/1/15 אמור להיות מפגש אלפא בהרצליה עם השקת GTV של גיא.
ישנם מספר חברים עם בראבו שמתכוונים לבוא. קישור לאירוע: https://www.facebook.com/events/603900356405249/ |
מפגש מועדון אלפא רומאו בהרצליה
1 צירוף קובץ(ים)
מצורפת מפת מיקום המפגש של מועדון אלפא רומאו ישראל, בהרצליה.
אני אשתדל גם להגיע ולהיות שם. בברכה - רפי לין |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:19. |