![]() |
מפגש פיאט - בקארטינג!
עידכון עמוד 5
http://up378.siz.co.il/up2/mun0t5lybdim.jpg חבר'ה: אני מרים מפגש קארטינג. המפגש יתקיים באיזור פתח- תקווה או קריית אונו. המקום עוד לא סגור, מכיוון שאני צריך לדעת את כמות המשתתפים (לפחות 10, על מנת לסגור את המתחם רק בשבילנו). כמו גם התאריך עוד לא סגור. בשביל להתאים לחבר'ה כאן. (חלקכם לומדים , עובדים). תראו בגדול כול זה ראשוני. ויצא לי לשאול כמה וכמה חבריי מועדון באופן אישי. ומספר לא קטן של חברים רוצה להיות שותף במפגש. נ.ב. אם לא תיהיה כאן הענות, זה לא מפריע לי לקיים את המפגש גם 4-5 אנשים שכן רצו.. בסך הכול באים להנות, וקצת אווירה של מועדון. לאחר מסלול ה קארט אפשר לצאת ולעשות צילומים לפיאטים. אני מביא איתי מצלמה. ואדאג לעוד חבר שיבוא לצלם. משזה מצריך מכם: 1) הענות. כמה שיותר יגיעו ככה גם מחיר הקארטינג יהיה זול יותר לכול אחד ואחד. 2)לרשום כאן או בפרטי. באיזה יום אתם מעדיפים :שישי, שבת או אמצע שבוע. (קחו בחשבון שבשבת המחיר יהיה טיפה יותר גבוה. 3)מי מגיע, איזה רכב. 4)מי משתתף בקארטינג (ייתכן וחלקכם ירצו להגיע רק לצילומים, או היכרות). למי שיש מצלמה זרוקה בבית , שיבוא איתה לא להתבייש :) 5)ותאריך. (הכוונה לקיים את המפגש בחודש הבא). כמה שיותר מהר תאשרו , ככה יותר מהר יצא המפגש. תחילת חודש או סוף חודש?! נ.ב. לרשום או בשרשור או בפרטי. חשוב לי להדגיש , שגם אם לא תהיה הענות אני בכול זאת מקיים את האירוע, אני וחברי הצלם, והבודדים שכן יאשרו. אישרו הגעה: or 22d (אור) - טיפו ספורטיבה מאפיונר (איתי) - פונטו HGT yair791(יאיר)-פיאט אונו -שולם (+בת זוג) abarth (נאור)-פונטו איבו אבארט - שולם strenberg(גיא)-פונטו SX yojik (קיריל)- פונטו HGT caveman(גדעון)-פונטו איבו אבארט tomerzhr(תומר)- בראבו shay11(שי)- פונטו HGT michael(מיכאל)- פונטו HGT thezal ( - בראבו מגניפיקו - שולם Kiwi (מיכאל) - פונטו HGT dennis (דניס)- פונטו HGT -שולם william (וויליאם)- פונטו GT nir sink (ניר) - פונטו HGT kadir (כדיר) - מגיע עם איגור (igar) שולם (+בת זוג) igar (איגור) - פונטו HGT -שולם שחרון (שחר)- בראבו -שולם laptaw (איגור) - פונטו HGT shotdown (דרור)- קופה Ozio- פונטו GT matanel (מתאנל) -פונטו איבו avi (אבי שמעוני) - פונטו GT eliyhu (אלי)- פונטו HGT bbaarr88 (בר)- פונטו SX/בראבו 97 -אודי- (אודי) - פונטו גרנדה Hitm () - פונטו GT dodihob (ערן)- פונטו ELX ליאור23 (ליאור)-??? elihuta (אלי) - פונטו ELX אורחים: אור-יונדאי אקסנט קופה -שולם עידכון עמוד 5 |
יגיע עם hgt עדיפות ליום שבת ויש גם בבילו אחלה קרטינג הייתי מהעבודה שם ממש אחלה
|
מגיע כמו שאמרתי לך עם פונטו אבארת' סקסית ומיוחדת במינה תאריך וים לא משנה כל עוד לא ייפול על מבחן
|
אממ
מעולה.. תמשיכו לאשר הגעה!! איתי , אני מודע שיש בבילו , אבל השבוע אני אקפוץ לקארטינג פתח תקווה , לבדוק אופציה של לסגור את המתחם , וחהוריד עלות לחבריי המועדון .. ;) אגב יצא לי כבר להיות בפתח תקווה בקארטינג .. הוא ממש לפנים :-)
|
סבבה לא הייתי שם אבל בהילו אני גם יידע שאפשר לסגור את המתחם
|
יש קארטיניג חדש ביס פלאנט בראשון!
שווה ביותר!!! |
אממ
צטט:
|
צטט:
תתחשבו בצפונים. ;/ |
מעדיף יום שישי או שבת תאריך אני לא יכול לתת אבל יש סיכוי שגם אישתי תישתתף
|
אמממ
מעולה.. הענות מדהימה!!
בהמשך היום אני אעדכן רשימה שלכול מישמגיע!! מיכאל.. אני יודע.. אבל זה קצת בעייתי כי גם דרומים מגיעים..! תדבר עם איגור מהצפון, הוא כנראה מגיע..תגיעו ביחד.. |
מגיע אם לא יהיה בעיה
|
לי נוח באמצע השבוע בשעות הערב, סופ"שים גם בשעות היום.
גם אני שמעתי דברים טובים על הקארטינג החדש בראשון לציון. |
מגיע, מקווה שזה לא יתקיים בשבת!
|
אמממ
חבר'ה .. הענות מדהימה, קרוב ל -20 חברים כבר אישרו הגעה.. בהמשך היום נעלה את הרשימה של המגיעים..!
נ.ב. רפי לין, צביקה.. מנהלים, וותיקים שעוד לא אישרו הגעה.. אנא ממכם, המפגש הוא מפגש סטטי, אין נהיגה של הרכבים. גם מי שלא רוצה להשתתף בקארטינג, לא חייב.! יש צילומים של הרכבים . אפשרי גם להביא כיבוד.. המפגש, הוא מפגש חברים. לא נהיגה ספורטיבית.. כול רכבי פיאט מוזמנים גם קלאסיקות!!:rolleyes::D |
תרשמו אותי בפנים! אני אשתדל לבוא עם הפונטו שלוש דלתות שמשתפצת לה בימים אלו, מקסימום נגיע עם ה75...
ביום שישי בערב היה מפגש של ליצנים משפרים מכוניות בסופר לנד בראשון. עברתי שם במקרה פגשתי פונטו אבארט חדשה בידיוק נוסעת הבייתה וחוצממנה לא הייתה שום פיאט. היו שמה המון רכבים חדשים ויפים עם המון כוח,יציבות,מהירות וכו וכו אבל מה שווה כל התחום של השיפורים אם הוא נמדד לפי תקציב? לדעתי הרבה יותר מעניין לראות אוטו ישן שהושקעה בו עבודה עצמיץ ואהבה. עצוב שהרכבים הישנים נעלמים מהעולם, חברים לא לקנות חדשות!!!!!!:o:D |
בע"ה כל עוד לא יהיו דברים לא מתוכננים אני מגיע עם הרכב שלי.
אין לי בעיה עם תאריכים, מתי שתחליטו |
צטט:
העלת רעיון מצוין, רק בלי משהו קונקרטי. אני מבטיח לך שלחלק לא יהיה נוח עם היום לכשיקבע אחד כזה. שזה בסדר גמור אגב, אבל זה לא אומר שכל מי שהגיב כאן ורשם את הזמנים שנוחים לו, יגיע. |
צטט:
אני לא רוצה לפתוח פה את הנושא הזה אבל בנתיים אני נודד לי ממועדון למועדון ארץ כדי לעשות טיולים או להשתתף במפגשים |
אממ
צטט:
|
מגיע
לא משנה לי איזה יום |
שישי נראה לי טוב גם בגלל ששבת נכנסת מאוחר ויש אור עד 1930.
|
איפה ראיתם שכתבתי שהרעיון לא טוב? או שלא "נתתי תפיחה על השכם" ?
לקחתם את זה לכיוון אחר לגמרי. כרגע מה שיש לנו זה מספר יפה של אנשים שאמרו שהם רוצים להיפגש לקארטינג. שזה מראה היענות יפה מאוד. אבל זה לא נקרא לאשר הגעה לצערי. |
אממ
גדעון ידידי , הכול טוב ;) לגביי האנשים, מלא אישרו באופן אישי.. בפלאפון , וואטסאפ או פייסבוק , לצערי אין לי אותך ועוד כמה בודדים מפה בפלאפון או בפייסבוק .. אחרת גם אתה הייתה מקבל הודעה באופן אישי .. מי שרוצה להוסיף אותי בפייס dennis stepanov.
|
צטט:
|
אממ
צטט:
|
בשתי המקרים זה לא עובד וגם כאשר אני רושם בואפן ידני
תנסה להוסיף אותי Yair Antoshvinski |
אממ
חבר'ה, העלתי עידכון של כול מי שאישר הגעה עד עכשיו.. כאמור יום אחד אחריי שהעלתי השרשור.. יש כבר 20 חברים שמגיעים.. מחכה לעוד כמה חברים שאמורים לאשר.. ואז נעשה הצבעה. באיזה יום אתם מעדיפים: שבת , שישי , חמישי או אמצע שבוע.
למי שיש חברים: ממועדונים אחרים, ורוצים לקחת חלק. יכולים בהחלט להגיע, רק שיעדכנו פה (אפשרי גם דרך חבריי הפורום כאן). * הכמות לאורחים מוגבלת. על מנת שבראש וראשונה חבריי מועדון פיאט ייהנו! |
מגיע עם פונטו ג׳יטי רודף אחרי וויליאם כל הדרך!
|
איזה באסה שזה בפתח תקווה הייתי מת להגיע יש לי פונטו s55
3 דלתות שמורה יד 2 XD אני מבאר שבע. |
אממ
צטט:
|
רק לאחר שיהיה תאריך אני אוכל לדעת אם אני מאשר הגעה או לא.
|
דניס, תעלה תאריך פעם אחת סגור וזהו.
מי שיוכל להגיע בכייף, מי שלא זהו. אי אפשר לקבוע לפי כל אחד והקפריזה שלו. |
אמממ
צטט:
|
איפה ובאיזה יום עושים בסוף ?
|
מגיע,
מתנאל- פונטו איבו ספורטינג |
עדכוןן!!
עדכון: הרוב בחר, שהמפגש יהיה ב מוצ'ש... מחר אני סוגר מקום בקארטינג. אני מאמין שמחר בערב כבר יהיה לי תאריך מדויק..
הודעות פרטיות לגביי תאריך , מיקום, וזמן האירוע.. יישלחו לכול אילו שאישרו הגעה! |
למה בהודעות פרטיות ולא כאן?
אם זה מוצ"ש אז סביר להניח שאני כן אוכל להגיע. אלא אם כן יהיה לי מבחן יום למחרת. |
יש מצב ואוכל להגיע.. שוב תלוי בתאריך, שבוע הבא תקופת מבחנים :???:
|
יש מצב שאגיע, גם אם לא אשתתף, אגיע לפגוש פרצופים ישנים וגם חדשים :)
סתם שאלה לא חשובה בעליל, מה לגבי עלויות וזה? |
תעדכן תאריך!
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 16:03. |