מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פעילויות המועדון (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=4)
-   -   חגיגה מוטורית בכרמיאל 25.5.2013 (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=16612)

צביקוש23 17-05-13 22:08

חגיגה מוטורית בכרמיאל 25.5.2013

חברים יקרים ! בפעם ה 4... אירוע הענק ... חגיגה מוטורית בכרמיאל של מועדון ה 5 ועיריית כרמיאל יוצא לדרך ! ביום שבת 25.5.2013 , באירוע כמו כל שנה לוקחים חלק כל מועדוני הרכב !! גם מודרנים וגם אספנות !! מועדון פיאט יגיע גם הוא... לצד האירוע יהיה מתחם כמו שנה שעברה לשאר המועדונים לחנות ! אני קורא לכולם , אבל כולם להגיע ולקחת חלק בחגיגה המוטורית הגדולה ! פרטים נוספים בקישור : . http://www.carsforum.co.il/vb/showth...75#post3890775

צביקוש23 18-05-13 12:57

איפה כל חברי המועדון? המנהלים ? החובבים ? אנחנו המועדון היחיד שלא מגיע לאירוע . שבת הבאה זו הזדמנות מצוינת למיפגן נוכחות ! מי מגיע ?

laptawp 18-05-13 13:14

צטט:

במקור פורסם על ידי צביקוש23 (הודעה 121293)
איפה כל חברי המועדון? המנהלים ? החובבים ? אנחנו המועדון היחיד שלא מגיע לאירוע . שבת הבאה זו הזדמנות מצוינת למיפגן נוכחות ! מי מגיע ?

יא מצחיק...:D

צביקוש23 19-05-13 18:44

מביש , עצוב , החוסר היענות המוחלט של מועדון שהיה נחשב פעם למועדון פעיל ומכובד

stio 19-05-13 19:39

אני באופן אישי לא מבין למה אתה לא מנהל בפורום - היית יכול להקפיץ פה את המועדון גם בזכות הפעילות שלך כאן, הנחישות, והרצון לארגן טיולים ומפגשים. אין ולא היו על הטיולים שלך לצפון - אני לא אשכח את זה בחיים. למה אתה לא מארגן עוד? הייתי בא עם כל רכב, העיקר שאתה הוא זה שיארגן (אגב רצוי לפני ה- 15 ליוני, מתחילה התקופת מבחנים, ואז תאבד את קהל הסטודנטים) :)

פעם היו זמנים וזה לא רלוונטי - אנשים מכרו את המכוניות, ובהיעדר היצע ראוי לפיאט (שילוב של רכב מאובזר ומחיר הוגן) כולם ברחו למתחרים. רובם כבר לא כותבים בפורום אבל יוצא לי לדבר איתם בפייסבוק למשל. אגב, יש לי את כל התמונות מפעם משנת 2005 וכשאני מסתכל עליהם אני מחייך כל פעם מחדש.

כרגע באתר יש יותר מנהלים מחברים פעילים - לדעתי יש צורך בתכנית שיקום מקיפה למועדון - ולא מתפקידי לתכנן אותה, אז זה אני משאיר למומחים. לכל מי שקורא את זה אני אומר זאת לטובת המועדון ולא כדי להעביר ביקורת. תזכרו דבר אחד: לא מסתכלים על ההווה, אלא על העתיד.
לגבי האירוע בכרמיאל אני אנסה להגיע, אבל מה הכתובת להזין בוויז? בכל מקרה זה לא ממש יעזור למועדון - לא מבחינת סוג הרכב ולא מבחינת שנת ייצורו.

dennis 19-05-13 20:05

אממ

אשתדל להגיע ...! ולגביי משרשם stio , הוא צודק בהחלט !! אני מחזק את הדברים שהוא רשם !!!

רפי לין 19-05-13 20:56

מפגשים

אפילו STIO שגר ביקנעם וקרוב יותר לכרמיאל, כותב רק לגבי האירוע בכרמיאל אני אנסה להגיע.
לא כל בעל רכב כלשהוא, מרוכז וממוקד במפגשי רכב, כאלו ואחרים ויש הרבה פורומי רכב ומועדונים באינטרנט (וגם גדולים ותיקים יותר) שאינם עושים מפגשים.
אף אחד לא מונע ממישהוא, כאן ובכל מקום אחר, לארגן מפגשים, טיולים, נופשונים וכו'.
בברכה - רפי לין

stio 19-05-13 21:42

קודם כל אני הגעתי גם לאירוע האחרון בהרצליה ביחד עם מועדון אלפא, שם הושקה הפיאט 127 שנת 84 הלבנה.
לגבי האירוע בכרמיאל המרחק לא משחק תפקיד - אותו אירוע היה יכול להיות גם בתל אביב, ואם הייתי רואה שיש מכוניות מעניינות הייתי מגיע בכל מקרה. אני אנסה להגיע, רשמתי בפניי את התאריך ואמתין להתפתחויות מצד המועדון הזה אבל זה בעיקר פונקציה של כמות המשתתפים מהמועדון - אני חובב איטלקיות ולא אגיע לשם כדי לראות סובארו (בלי להעליב אף אחד). מעבר לזה לא נעים להגיע לאירוע שאני לא מכיר שם אף אחד...

אני עדיין קורא לצביקה לארגן טיולים, באופן חד משמעי אני אגיע כל עוד לא מדובר בתקופת מבחנים (במקרה שלי מאמצע יוני עד סוף יולי) ולא משנה איפה זה יהיה בארץ. מועדון בלי טיולים ומפגשים זה לא אותו דבר, תראו את ההתנהלות המעוררת קנאה של מועדון אלפא.
תזכרו (הותיקים) איך נהננו בטיולים לצפון שארגן צביקה וגם ניר בפעם אחרת. נסענו עם דגלים, עצרו אותי ברמזורים לשאול אותי למה יש פה כ"כ הרבה פיאטים, ואמרו לי שזה ממש יפה ושכל הכבוד לנו. המפגשים היו מפוצצים במכוניות...

dennis 19-05-13 22:15

אממ

צטט:

במקור פורסם על ידי stio (הודעה 121328)
קודם כל אני הגעתי גם לאירוע האחרון בהרצליה ביחד עם מועדון אלפא, שם הושקה הפיאט 127 שנת 84 הלבנה.
לגבי האירוע בכרמיאל המרחק לא משחק תפקיד - אותו אירוע היה יכול להיות גם בתל אביב, ואם הייתי רואה שיש מכוניות מעניינות הייתי מגיע בכל מקרה. אני אנסה להגיע, רשמתי בפניי את התאריך ואמתין להתפתחויות מצד המועדון הזה אבל זה בעיקר פונקציה של כמות המשתתפים מהמועדון - אני חובב איטלקיות ולא אגיע לשם כדי לראות סובארו (בלי להעליב אף אחד). מעבר לזה לא נעים להגיע לאירוע שאני לא מכיר שם אף אחד...

אני עדיין קורא לצביקה לארגן טיולים, באופן חד משמעי אני אגיע כל עוד לא מדובר בתקופת מבחנים (במקרה שלי מאמצע יוני עד סוף יולי) ולא משנה איפה זה יהיה בארץ. מועדון בלי טיולים ומפגשים זה לא אותו דבר, תראו את ההתנהלות המעוררת קנאה של מועדון אלפא.
תזכרו (הותיקים) איך נהננו בטיולים לצפון שארגן צביקה וגם ניר בפעם אחרת. נסענו עם דגלים, עצרו אותי ברמזורים לשאול אותי למה יש פה כ"כ הרבה פיאטים, ואמרו לי שזה ממש יפה ושכל הכבוד לנו. המפגשים היו מפוצצים במכוניות...

וואי.. לצערי לא הייתי בתקופה של הטיולים (עם הדגלונים). נשמע ממש מהנה.. חבל מאוד שאין את זה יותר.. אם יחזרו להיות מפגשים כאלה.. ללא ספק לא מפספס שום מפגש כזה!! חלום לנסוע בשיירה של פיאט בארץ :-)

רפי לין 19-05-13 22:37

מפגשים, טיולים וכו'

אני זוכר היטב את חלק מהתגובות למפגשים, טיולים וכו', שחלקם אפילו צביקה ניסה לארגן שהיו כאלו:
אני בדיוק עובד.
יש לי מילואים.
אני בתורנות בצבא.
אני בהשתלמות בעבודה.
זה רחוק לי לנסוע.
ועוד ועוד ועוד....
ההתלהבות וההענות גדולים כשזה על מסכי פורומים וככל שמתקרב מועד הארוע מתחילים לסגת
ובנוסף לאלו ש"מנמקים" למה לא יגיעו, יש כאלו שפשוט לא באים וזהוא.
האם מישהוא ניסה לארגן, אי פעם, מפגש של חבריו בפייסבוק או בטוויטר?.
בברכה - רפי לין

צביקוש23 19-05-13 22:46

הגיע הזמן לחילופי מנהלים במועדון ......

stio 19-05-13 23:49

צטט:

במקור פורסם על ידי רפי לין (הודעה 121330)
אני זוכר היטב את חלק מהתגובות למפגשים, טיולים וכו', שחלקם אפילו צביקה ניסה לארגן שהיו כאלו:
אני בדיוק עובד.
יש לי מילואים.
אני בתורנות בצבא.
אני בהשתלמות בעבודה.
זה רחוק לי לנסוע.
ועוד ועוד ועוד....
ההתלהבות וההענות גדולים כשזה על מסכי פורומים וככל שמתקרב מועד הארוע מתחילים לסגת
ובנוסף לאלו ש"מנמקים" למה לא יגיעו, יש כאלו שפשוט לא באים וזהוא.
האם מישהוא ניסה לארגן, אי פעם, מפגש של חבריו בפייסבוק או בטוויטר?.
בברכה - רפי לין

גם אני זוכר ויודע על מה אתה מדבר, אך:
1. לא ניתן לבוא בטענות כלפי מישהו שמעדיף לעבוד במקום להגיע לטיול. יש פה חיילים, סטודנטים, בעלי משפחות ואנשים שצריכים להחזיק רכב ולשלם משכנתא - שזה אומר שצריכים כסף ולכן אין ברירה.
2. לא ניתן לבוא בטענות כלפי מישהו שעושה מילואים באותו היום - שירות המדינה מעל לכל. כנ"ל חייל סדיר בתורנות בצבא.
3. לא ניתן לבוא בטענות כלפי מישהו בנמצא ב"השתלמות בעבודה" - ואם הבוס מכריח אותו לנסוע להשתלמות? זה או להגיע לטיול, או לעזוב מקום עבודה. מה עדיף?
4. לא ניתן לבוא בטענות לאדם שלא מעוניין להגיע בגלל מרחק. ככל שהמרחק גדול יותר, כמות הדלק שהמנוע יצרוך גדולה יותר, וכמות השקלים בארנק יורדת. לא נכנס לכיס של אנשים.

רפי, לדעתך - האם כדאי לוותר מראש ולהרים ידיים, או להוציא מפגשים וטיולים תוך מחשבה שעדיף האיכות על הכמות? האם לדעתך כולם שקרנים וממציאים פה סיפורים, או שבאמת לא יכולים להגיע?
לדעתי להוציא טיולים בכל זאת. אין שום בעיה להוציא גם טיול של 5 מכוניות אחרי שעוד 15 אישרו ואח"כ ביטלו או לא הגיעו לקראת הסוף. לא חושב שזה כישלון של המועדון.

צריך לדעת להעיז ולהוציא לפועל אירועים, ולא להרים ידיים מראש. לדעתי...
אני נמצא פה עוד לפני שהוקם המועדון בשנת 2005, נכנס לאתר כל יום ומגיע למפגשים (וכן, לא אגיע למפגשים במידה ואני עובד/לומד. מה הבעיה עם זה? עדיף להיכשל במבחן או להפסיד מקום עבודה?), ואני טוען שצריך לעשות פה תכנית שיקום. מי, מו, מה ואיך זה כבר לא תפקידי וזה גם לא יהיה הוגן/מכובד מבחינתי להציע פה הצעות שיקום - לשם כך יש פה מנהלים שאמורים לטפל בזה. אני כתבתי רק את דעתי האישית בצירוף עובדות מהעבר - מה המנהלים יעשו עם זה והאם ירצו להרים את הכפפה או לא - זה כבר שיקול שלהם.

Caveman 20-05-13 01:06

צטט:

במקור פורסם על ידי צביקוש23 (הודעה 121331)
הגיע הזמן לחילופי מנהלים במועדון ......

כי אם יהיה כתוב לך מנהל מתחת לשם המשתמש, זה ידרבן אנשים להגיע יותר למפגשים האלה שאתה מפרסם כאן?
או שאולי זה יתן לך לגיטימציה לנסות ולמשוך אנשים שהגיעו כבר למפגש מועדון, בזמן המפגש לא פחות, למפגש מועדון אספנות אחר? (סתם דוגמא שמבוססת על סיפור אמיתי)
או שאולי זה יתן לך לגיטימציה לרשום שוב ושוב על גבי הפורום שאנשים כאן ביזיוניים, או שהמועדון/האתר הוא ביזיון?

אין הענות כי אין הרבה אנשים כרגע במועדון.
אלו שכן, לרוב רק מראים נוכחות בפורום.
עד שלא יצטרפו עוד אנשים, יהיה רדום.

למה אין אנשים? היצע הרכבים לא היה משהו, ולכן אנשים התקדמו לרכבים אחרים, ועזבו. לגיטימי לחלוטין.

צביקוש23 24-05-13 12:17

חברים, בעלי פיאט ובעלי רכבי אספנות :

מחר האירוע:

שיירות:
שיירה מהמרכז לכרמיאל:
מוביל השיירה: מר נחום קדמיאל יו"ר מועדון ה 5 .
8:45 - התכנסות בצומת ירקונים , מול מרכז הקניות שליד המשתלה (ליד הכיכר) .
9:00 - יציאה
מסלול השיירה: מחלף ירקון, כביש 5 מזרח, כביש 6 צפון , ירידה במחלף עין תות , יוקנעם, מחלף יגור , מחלף סומך , צומת אחיהוד , ימינה לכרמיאל , ומשם למדרחוב של כרמיאל.

שיירה מהצפון:
מוביל השיירה: מר עדי גולדנברג
התכנסות ויציאה: בשעה 10:00
התכנסות ויציאה מתחנת דלק קריון , נסיעה עד צומת עכו , ימינה לכרמיאל , ומשם למדרחוב של כרמיאל.

כללי:חברים המגיעים באופן עצמאי: מוצבים שלטי הכוונה בכניסות לעיר

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:03.