מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   מכירה (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   למכירה! ספייס ידנית 2001 שמורה. (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=16579)

דניאל_חיפה 08-05-13 17:33

למכירה! ספייס ידנית 2001 שמורה.

5 צירוף קובץ(ים)
פיאט פונטו ספייס 2001, מנוע 1242 סמ"ק 8 שסתומים, 60 כ"ס, תת דגם sx (איבזור דומה לelx,מלבד מנוע) גיר ידני.
2 כריות אוויר,2 חלונות חשמל,מחשב דרך,כיוון אורות חשמלי ועוד.

יד 4 (03)
ק"מ: 165,500
טסט עד 15.11.13

היסטוריית טיפולים מלאה, כולל ספר רכב מקורי, הרכב תמיד היה פרטי ולא השכרה או משהו כזה.
טופל במהלך השנים במוסך "כחול-לבן" בפ"ת מורשה פיאט.
נוזל קירור ייעודי בלבד! (אחת הסיבות שקניתי את הרכב!)
אצלי במשך כמעט שנה, ו16 אלף ק"מ.
יש לי שני מפתחות מקוריים!! (כלומר שני צ'יפים מקוריים! נדיר בפני עצמו)

הכל פועל!
המזגן תקין ומקפיא! אחרי החלפת פילטר מזגן ומילוי גז.
החימום תקין, גם מפשיר השמשות האחורי.
כל החשמל ברכב תקין ופועל, אין נורות דולקות בלוח שעונים ולא כלום.
עבר ניקוי מכל מיני חוטים של אזעקות ודיבוריות ישנות שהותקנו בעבר, אין קומבינות בחשמל.
הגה city תקין. (יש קבלות על זה שהוא שופץ ב07', במורשה)
4 צמיגי good year במצב מעולה, בני 28 אלף ק"מ סה"כ.

הרכב אחרי יישור קו ענקי בזמן שהוא אצלי: (הכל חדש ומקורי!)
מערכת הקירור תקינה לחלוטין: החלפת נוזל קירור (ייעודי לפיאט), החלפת תרמוסטט, הוחלף פקק מים בבלוק, הוחלפה משאבת מים, הוחלף הטיימינג!!!

הוחלף בנוסף:
מסרק הגה חדש מקורי קומפלט (ציריות תפוחים הכל בניילון)
שמן מנוע סינטטי 5w30, שמן גיר gl5, פלאגים, פילטר אוויר, פילטר שמן, נוזל בלם, רצועת מנוע, צלחות ורפידות קדימה, חיישן הצתה, מגבים חדשים, מחזירי שמן חדשים.

היישור קו נעשה רק בגלל פדנטיות ולא בשל תקלה, חשוב לציין שהרכב מניע בנגיעה, נוסע חלק, ולא מתחמם גם ביום הכי חם בשנה וגם לא בעליה הכי גבוהה שיטפס, 0 תקלות!

צריכת דלק מעולה! 1-15 בחיפה (עליות-פקקים) 1-18 בנסיעה פרברית, ומחוץ לעיר 1-21 ק"מ לליטר!
חלפים זולים מאוד מניסיון, בשפע גם, קל לתחזוקה ונוח לגישה, ביטוח זול מאוד, אגרת רישוי זולה.

חיווט 4 גייג' למערכת. (תימכר בנפרד למעוניינים)

הרכב עבר חידוש פנים, כל הריפודים האורגינליים ללא קרעים\כתמים או אבק, נראים כמו חדשים, הדשבורד שלם ללא סדקים, הכל קיים ותקין, תאורה בפנים הוחלפה ללדים לבנים.
כיסוי הגה חדש, וילון אחורי מקורי, תאורת לדים כחולה בבאגז.

לא עישנו ברכב, לא אצלי ולא אצל הבעלים הקודם (והוא טען כך גם לגבי ידיים קודמות), אין סימנים של עישון ברכב, ויש ריח של קליפורינה דובדבן ברכב.

הרכב אחרי פלסטלינה-פוליש-וקס, אך למרות זאת, הצבע מקורי וכבר מתחיל להתקלף בגג הרכב, חוץ מזה מצב הפחחות מקורי ונדיר! אומנם יש שריטות אבל לא רציניות, בטח ובטח לרכב מ2001.
זאת המגרעה היחידה של הרכב, ועבורי היא מעולם לא הייתה קריטית כל עוד הרכב נוסע בלי תקלות.
אפילו תא המנוע עבר ניקוי יסודי, וכך גם הבאגז'.

לרכב יש חלונות מושחרים מאחורה
הותקנו שלטי נוחות לנעילה מרכזית
יש קסנון H7 6000K לבן .
לדים באורות חנייה ולוחית רישוי.
משענת יד דמוי עור.

עם הרכב אני מוסר מחזירי שמן, שדורשים החלפה (לא דחופה) ולא הוחלפו מכיוון שצריך להוריד גיר בשביל להחליף אותם, ודחיתי את זה למתי שכבר יעשה קלאץ' אז על הדרך, מוסר בנוסף חצי בקבוק של נוזל קירור איכותי, 4 ליטר שמן מנוע, 4 ליטר שמן גיר.
בנוסף גם סט ריפודים למי שירצה להרכיב, אני העדפתי את המקורי.

המחיר שאני דורש הוא 16,500 גמיש מעט.
הרכב נמצא בחיפה או בטבריה (אפשר לתאם)
לא תמצאו עוד ספייס שמורה כזאת.
נמכר עקב מעבר לאופנוע, למי שבאמת רוצה לדעת למה.

למי שלא מתאים המחיר, מי שחושב שזה לא שווה, שיש יותר זולים בשוק, שאפשר לקנות בכסף הזה xyz, בבקשה, שיילך לחפש את מה שהוא רוצה, אני לא תמיכה טכנית, ואני לא יורד במחיר.

אחרי שזה נאמר, אז אני דניאל, 052-470-5962

תמונות נוספות של הרכב ניתן למצוא בגלריה:
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=15683

laptawp 08-05-13 22:31

HGT שלי בכל מקום )))

דניאל_חיפה 15-05-13 23:37

מקפיץ, מוכן להתגמש במחיר למי שבא לראות, להניע ולנסוע האוטו מיושר קו.

מוכן להחליף באופנוע.

שחרון 15-05-13 23:56

עפת על עצמך עם המחיר! אתה לא חושב?

Michael 15-05-13 23:59

עף עף

דניאל_חיפה 16-05-13 02:03

זה לא המחיר שאני מצפה למכור, זה המחיר שאני מצפה להעיף זייני מוח ולמשוך רציניים שמתעניינים ברכב ומגיעים לראות, שזה יקרה המחיר יירד פלאות, מלבד זאת הרכב מיושר קו, לקנות פונטו ב8 ולהביא אותו למצב מיושר קו יעלה פחות או יותר במחיר כזה.

בנוסף כל ההשקעה מגובה בקבלות ואפשר לראות שהמחיר שאנ דורש קטן ממחיר ההשקעה האמיתית

וחוץ מזה, אנ רק בתהליכים של הוצאת רישיון ללא הגבלה לאופנוע, ככה שהמכירה של הרכב לא לחוצה ואני ממש לא ממהר להוריד במחיר

ידעתי שתגובות כמו שלכם יגיעו ואני מצדיק אותם, ולאלה שאומרים שאפשר לקנות במחיר הזה hgt אז שיסתכל פה בפורום על שירשור של הבחור שקנה את הכחולה ב17 אלף, כמה בעיות הוא טוען שיש לו איתה, אז לפני שאתם ממהרים להסיק מסקנות, ככה או ככה מי שרוצה רכב תקין יוציא מחיר כזה מהכיס שלו.
למצוא פונטו ב7-8 זה לא משימה קשה, וזה נחמד שאתה מוציא מעט על הרכב, אבל התקלות שמצטברות עולות לסכום שנראה קטן כי זה בתשלומים כאילו, אני מוכר רכב מיושר קו

שחרון 16-05-13 09:25

קונים ספייס הדגם המפואר שנת 2005 במחיר הזה!

yair791 16-05-13 09:33

אפשר גם לקנות 2 יונדאי אקסנט 98 במחיר :Dהזה
רכב זה נכס בעל ערך יורד זה לא השקעה שמחזירה את עצמה זה לא כמו בית קרקע שנימכר במחירx אם אין לו אישורי בניה לקומה נוספת או קומה נוספת לצערנו אין כל דבר שאנו יכולים לעשות כדי להעלות את ערך הרכב שלנו יש מחירון ויש את מה שהולך בפועל

דניאל_חיפה 16-05-13 11:39

אז תקנה ספייס דגם מפואר בכסף הזה מה אתה רוצה ממני מה אני פתחתי שירותי תמיכה?
כאילו המחיר שרצית על הרכב שלך יותר הגיוני, אנ יכול לתת לך הרבה דוגמאות של מה קונים בכסף הזה

וכנראה לא קראת את התגובה הקודמת שלי אז בגלל זה אתה עונה ככה, אני לא מצפה לקבל מחיר כזה אני מצפה להעיף זייני מוח שיש להם תגובות כמו שלך איתו

Markab 16-05-13 12:47

קודם כל לא קניתי את הHGT שלי ב17K אבל זה לא משנה.
המחיר שלך באמת קצת מוגזם לSX לא משנה עד כמה הרכב מיושר קו!

דניאל_חיפה 16-05-13 12:58

עדיין, כמה דברים אמרת שצריך לסדר? כמה הם יעלו לך? כמה זה יוצא בסופו של דבר? לא היית מעדיף לקנות כבר ביוקר רכב מיושר קו ולהימנע מכל זה?

Markab 16-05-13 13:36

תחשוב שאתה קונה בית במילון שקל אחרי שיפוץ והכול...
ואני קונה את אותו הבית אבל לא משופץ ב650 אלף ומשפץ בעוד 200 אלף ומגיע לאותו בית כמו שלך....
מה עדיף?

דניאל_חיפה 16-05-13 13:42

בספק אם זה נכון, אם מישהו קונה ומתקן מאה אחוז לבד אולי הוא יכול ליישר קו במחיר מאוד זול.

אני מגבהה את ההשקעה בקבלות, ושוב, אני לא באמת מצפה למכור במחיר, אני רוצה פחות.

DorDahan 16-05-13 17:26

צטט:

במקור פורסם על ידי דניאל_חיפה (הודעה 121236)
בספק אם זה נכון, אם מישהו קונה ומתקן מאה אחוז לבד אולי הוא יכול ליישר קו במחיר מאוד זול.

אני מגבהה את ההשקעה בקבלות, ושוב, אני לא באמת מצפה למכור במחיר, אני רוצה פחות.

אותי יותר מעניין אם מישהו בכלל התקשר ואמר שיש על מה לדבר בסכום שפרסמת בו.

דניאל_חיפה 16-05-13 17:35

למען האמת, לפני חודש פירסמתי את הרכב ביד2, התקשר בחור רציני מעתלית ורצה להגיע באותו יום לקחת אם אהיה מוכן לרדת ל15, אמרתי שכן, בסוף התקשרתי אליו ואמרתי לו שאני יורד מהעניין, הצטערתי רגע לפני המכירה, הוא כנראה התלהב מהעניין והבין שמדובר במציאה והציע לספוג עלות העברת בעלות ולהגיע עד אליי, אני עדיין סירבתי.

ממש היה קשה לי למכור אחרי כל ההשקעה.

עכשיו זה קצת יותר רלוונטי כי אני כבר יודע איזה אופנוע אני רוצה ויש כזה אחד במצב מושלם וכבר דיברתי עם הבחור שמוכר, אז המכירה חזרה לפרק, מאז הפירסום קיבלתי 2 טלפונים, אחד הציע החלפה על לנסר דור חדש, מכיוון שלא הסכמתי הוא אמר שברגע שהלנסר תימכר הוא יחזור אליי, והשני חיפש פונטו אבל אין לו תקציב, העריך את ההשקעה ואמר שאם היה לו הוא היה מוסיף אבל יש לו תקציב מוגבל.

אגב, האופנוע שאני קונה ייקנה מעל המחירון כי הבחור השקיע בו המון וזה גם נראה לעין, לפחות אני יודע להעריך השקעה.

מה שאותי מעניין, זה מה המצב של הרכבים של כל אלה ש"סוקלים" אותי, כי בטח קניתם פונטו שנוסעת מעולה ב6 אלף לא?

בכל רגע נתון, אני יכול לחתוך את המחיר ולקבל 1000 טלפונים, אני מעדיף לחכות כי גם ככה אני עדיין לא עם a ביד, אני לא לחוץ, אם מישהו יגיע במחיר גבוה יחסית, אז הרווחתי, תקריאו לזה שיטת מצליח תיקראו לזה נוכלות, יש לי קבלות על כל בורג שהחלפתי באוטו וכל בורג שהוחלף מהיום שהוא על הכביש, אני לא מסתיר כלום.

דניאל_חיפה 19-05-13 16:38

1 צירוף קובץ(ים)
הרכב עבר 10 אלף ק"מ מאז הטיפול האחרון (שהיה היישור קו שעשיתי), ולכן, הוחלף היום שמן מנוע 5w30 סינטטי, מסנן שמן ומסנן אוויר, על הדרך נבדקו כל הנוזלים ברכב, מנוזל שמשות ועד נוזל קירור, הכל במפלס תקין כמו שציפיתי, נעשתה לרכב בדיקת בטיחות (ברקסים ומערכת הגה וכו') וניתן מבט כללי על הרכב מהמוסכניק, לא חשבתי אחרת, הרכב יצא פיקס.

כמובן שיש קבלה על הטיפול, למי שתהה לרגע, 10 אלף בול מאז הטיפול הקודם, סרגל.

טיפול הבא רק בעוד 10 אלף ק"מ, חוץ מזה אין מה לגעת ברכב.
אגב, מי שקצת פחות פדנט יכול גם לעשות פעם ב15 טיפול, אבל אני לא עושה דברים כאלה.

retrohaifa 21-05-13 10:00

מכרתי את הפונטו 2006 שלי בתוך שעה וחצי, במחיר מחירון (מחירון משוקלל כולל הורדת ליסינג וק"מ).

אולי בסוף הייתי מוצא פראייר אם הייתי מבקש 18K ולא יורד שקל, אבל בשביל מה להחזיק רכב שאתה לא רוצה בו? כדי להרוויח 2500 שקל תיאורטיים?

שמחתי למכור מהר ואני מקווה שזה יהיה ככה עם הפנדה הנוכחית שלי, ביום שארצה למכור אותה.

דניאל_חיפה 21-05-13 14:54

אני יודע שאם אני מוריד את המחיר, יודע מה, 2000 שקל גם מעל המחירון, שזה אומר 11,400, אני מוכר תוך פחות מיום.
ויותר מזה, אנשים התקשרו והתווכחו שאני יוריד ל12 והם יבואו לקחת, אז אני יכול למכור גם ב12 היום, אבל אני לא לחוץ על כסף.

אני לא ממהר למכור, גם כי עדיין לא סיימתי עם הרישיון לאופנוע, גם כי ייקח זמן עד שאני ימצא אופנוע שיתאים, וגם כי הרכב לא עושה בעיות והוא לא שוחט לי את הכיס.
אני אפילו חוטא במחשבה על הקפאת הביטוח והרישיון ולהשאיר אותו בחניון המקורה, ולקחת הלוואה לאופנוע.
אגב, במה זה כרוך והאם שווה לטרוח בריצות לביטוח ולמשרד רישוי בשביל שהרכב יעמוד סה"כ עד החורף הבא?

הייתי משאיר אותו במשפחה, אבל אני היחיד עם רישיון בבית אז כל הוצאות התחבורה עליי, אחרת מי היה חושב למכור בכלל רכב כזה.

דניאל_חיפה 11-08-13 01:02

מחיר מעודכן, 13,500
משאיר ברכב רדיו דיסק פיוניר דולפינים עם usb ds aux ורמקולים של פיוניר.

אפשרות החלפה בhgt תישקל.

retrohaifa 24-08-13 11:19

אני כבר עוד מעט עושה טיפול 60 אלף לפנדה ואתה עדיין מוכר? בסוף עוד יגידו שאין שוק לפונטו...

דניאל_חיפה 24-08-13 12:25

שלוש קונים שבאו לראות אחד אחרי השני, כל אחד יותר ישראלי מהשני, אומר לי שהברקסים גמורים שאני מראה לו קבלה שהם חדשים, לך תבין.

בכל מקרה, קניתי אופנוע ואני עושה לו פרוייקט, שהפרוייקט יסתיים אני אולי ישקול בכובד ראש אם למכור או להחזיק במקביל.

retrohaifa 24-08-13 13:22

זה כי הם מנסים לרמוז לך שהמחיר לא מתאים.

אני מכרתי לראשון שבא...ומכרתי במחירון עגול.

דניאל_חיפה 24-08-13 13:49

אם שלושתם הגעתי למסקנה סופית, שיפסיקו לבלבל לי את המוח ולחפש תקלות שלא קיימות, בשביל להוריד במחיר, תגידו מצטערים הרכב שלך פיקס אבל אין לנו כסף, למה לשגע אותי מראש?

ניסו להוריד אותי 3000 אלף שקל כי זה מחיר של קלאץ׳, כאשר אני מתקשר מול הבן אדם למוסך מורשה שם על רמקול ומקבל הצעה של 1000 שקל, אז אמרתי לו, קח 12, הוא אומר שיש לו רק 10, אז תגיד מהתחלה, יש לי 10, גם עם שמת טורבו וגאנטים מזהב אמיתי זה התקציב שיש לי.

retrohaifa 26-08-13 15:47

אתה בא בטענות לקונים שסה"כ מוכנים לשלם לך מחיר נאה על הרכב.

אני אישית התעסקתי במכירה עם כמה טלפונים וזה התיש אותי...לא יודע איך לך יש כוח לעמוד בזה 3 חודשים.

דניאל_חיפה 26-08-13 16:09

אני לא מכיר אותך אישית, אבל מתגובות שלך אתה מצטייר אצלי כאיש די עצלן\עסוק (בנושא רכב,לא יודע אחרת), אתה מחפש
משהו שיזיז אותך מa לb בזול, ומעדיף ללכת לקנות רכב מהשכרה\ליסינג, רק לא לבזבז מספר ימים לחפש רכב פרטי ושמור, אולי כמו שאומרים בשבילך time is money. וזה בסדר גמור.

אם אני יכול למכור ביותר, אבל זה ייקח זמן, למה לא? אני יכול למכור לראשון שיבוא ב10, או לחכות חודשיים לדוגמא ולמכור ב12-13, אני לא לחוץ בזמן, ככה שאני מעדיף את אופציה ב', אתה כנראה כן לחוץ בזמן ואתה תעדיף את א', 2-3 אלף לא בא ברגל בשבילי.

בכל מקרה, המודעה ירדה כבר מיד2, הרכב במצב פיקס והוא משרת אותי נאמנה, הסיבה היחידה שרציתי למכור היא כי חסר לי כוח, את הכוח הזה אני ישיג באופנוע שרכשתי, האוטו יישאר בצד לסידורים, ימים גשומים, והאופנוע לfun.

dennis 26-08-13 16:16

אממ

דניאל. בגישה A שציינת יש יתרונות וחסרונות. חסרון כמו שציינת מכירת הרכב בזול. אבל יש אנשים שאין להם את הזמן להיתעסק עם המכירה. וכמובן אולי צצה להם איזה מציאה.
בגישה B גם כן יש יתרונות וגם חסרונות. היתרון , שאולי באמת תרוויח את ה אלפיים הנוספים (אני בספק, בגלל המצב של השוק היום). צריך הרבה מזל. החיסרון הוא שאל תשכח בכול זמן שעובר והרכב אצלך המחירון נופל. ולפעמים אתה חושב להיות חכם למכור ביותר, בסוך מוכר ביותר זול ממשהציעו לך בעבר. נתון לשיקולך ;):)

דניאל_חיפה 26-08-13 17:03

דניס אתה צודק, אבל בזמן המכירה, ככל שראיתי יותר אנשים, ככל שקיבלתי יותר הצעות, ככל שאני שומע\קורא\רואה סיפורי אימה על פיאט משומשות ומצבם, מתחזקת דעתי להישאר עם הרכב וזאת ההחלטה שלי כרגע, אני בספק אם אני ימצא רכב שמור כזה שוב, הוא משרת אותי נאמנה והוא נשאר, במחירים שמציעים לי עליו אני לא קונה בזוקה במכולת.

m1011409 26-08-13 23:57

למען האמת, מתחילת השירשור הייתה לי תחושה שאתה לא באמת רוצה למכור.
הייתה לך מחשבה בראש שצריך למכור, אבל לא רצית ולכן גם הצעת אותה במחיר
שידעת שהסיכוי לקבל אותו נמוך ואם תקבל אותו אז בכל מקרה זאת עיסקה טובה.

ניראה לי שאם האוטו באמת במצב טוב כפי שאתה מתאר (ואני מאמין לך), ואתה יכול
להרשות לעצמך להחזיק רכב בנוסף לאופנוע אז זאת באמת בחירה טובה בשבילך להשאיר אותו.

דניאל_חיפה 27-08-13 01:09

קלעת בול לקו המחשבה שלי!

האוטו במצב מכני טפו טפו טפו מצויין, עבר יישור קו מסיבי, מתוחזק בתחזוקת מנע פדנטית, ומטופל הרבה לפני הזמן, בחלפים הכי איכותיים שיש בלי פשרות, זה בנוסף לעבר ללא רבב שיש לרכב הזה.

עקרונית, אני גר בחיפה ונוסע מידי יום לטבריה (120 ק"מ הלוך ושוב), האוטו במצב מצויין והוא שורד, אבל זה לא הטריטוריה שלו, עליות, עקיפות ביעירוניות, שיוט במהירות גבוהה, יש לי חנייה פרטית כמעט בכל איזור שאני מסתובב בו, רציתי לשדרג בשביל משהו חזק יותר, חשבתי על HGT ועוד כמה, לבסוף, החלטתי לקנות אופנוע בנוסף לספייס, שהספייס תהיה לימים גשומים וסידורים, והאופנוע, זה כבר בחירה עם אופי הרבה פחות כלכלי :D

אז אם המנהלים יואילו בטובם להעלים את השירשור הזה, ככה שיפסקו השיחות, אני ישמח.

nils 27-08-13 14:39

דניאל - אני עוקב אחרי השרשור הזה כבר כמה חודשים. לדעתי העלת גם שרשור דומה ב carsforum.

תבין, לרוב האנשים (או לפחות לאלה שאני מכיר) אין את הזמן\הכוח\הרצון להשקיע כל כך הרבה ע"מ לחסוך 1000 שח במכירה. הזמן שהשקעת בטלפונים, הודעות פורום, הצגת הרכב, הקפצת המודעה ביד2, האנרגיה והעצבים שכרוכים בהתעסקות עם "ישראלים", כל אלה שווים להרבה אנשים הרבה יותר מ1000 שח.

בנוסף, זה שאתה חושב שהרכב במצב טוב, לא אומר שהוא כזה. וגם אם הוא כן, המילה שלך לא שווה כלום לאדם שלא מכיר אותך. מבחינתו הפיאט שלך היא גרוטאה כל עוד לא הוכח אחרת (בבדיקה, שעולה הרבה כסף בימינו, ורבים לא רוצים להשקיע בה). ואז - המטרה של הקונה העתידי היא לקנות בכמה שפחות, ובכסף שיחסוך יוכל לתקן את כל הפגמים ברכב שלך (הוא לא יודע שאין כאלה, אתה מבין...?)

retrohaifa 02-09-13 09:37

צטט:

במקור פורסם על ידי דניאל_חיפה (הודעה 123278)
אני לא מכיר אותך אישית, אבל מתגובות שלך אתה מצטייר אצלי כאיש די עצלן\עסוק (בנושא רכב,לא יודע אחרת), אתה מחפש
משהו שיזיז אותך מa לb בזול, ומעדיף ללכת לקנות רכב מהשכרה\ליסינג, רק לא לבזבז מספר ימים לחפש רכב פרטי ושמור, אולי כמו שאומרים בשבילך time is money. וזה בסדר גמור.
ם, ימים גשומים, והאופנוע לfun.

משפט המפתח כאן הוא כמובן "זמן זה כסף" :rolleyes: יפה שעלית על זה לבד, בלי שהייתי צריך להסביר אותו.

אלה כנראה תובנות שמקבלים בגיל 30 ואין בגיל 22, אבל גם אני התרשמתי ש-2000 שקל הם לא כ"כ הרבה כסף עבורך - כי בנאדם שמחזיק שני כלי רכב הוא אדם בעל אמצעים.

בלי קשר - התעסקות עם "הישראלים" זה דבר מתיש. אני מתעסק איתם מדי יום בתור לקוחות שלי, אז להוסיף על זה התעסקות בתור קוני רכב זה עוד עצבים, בטח בשביל 2000 שקל.

עם זאת, לכל דבר יש מחיר - בכ"ז לא הלכתי על עסקת טרייד אין שבפועל הייתה גורמת לי למכור את הפונטו ב-7K במקום 15.5K - עסקה שאני בטוח שאנשים רבים עושים בדיוק כדי לא לפגוש את "הישראלים" שמחפשים רכב.

דניאל_חיפה 02-09-13 14:47

אם הייתי בעל אמצעים לא היה לי פונטו מלכתחילה :lol

בכל מקרה, בחורף האופנוע יקשט את החנייה ובקיץ זה יתהפך, שניהם ביחד לא יתוחזקו במקביל.

מי שמעוניין העלתי סקירה אחרי שנה ו25 אלף ק"מ עם הספייס, אמינות מוחלטת תקראו:
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=496444

דניאל_חיפה 19-09-13 13:44

הרכב חוזר למכירה לזמן מוגבל!
מחיר 10,500.

לרכב יש טסט בעוד חודשיים.
עלות האגרה 840.
יש להחליף שני צמיגים מקדימה- 500 שקל לצמיגים איכותיים, אפשר להשיג גם בפחות למי שמתפשר.
(ואני ספציפית גם אצטרך לחדש לו ביטוח)

הסיבה למכירה היא כמו שאתם יודעים, היא שיש לי אופנוע, קשה להחזיק ביחד, אחד מהם חייב ללכת, אני מעדיף שזה יהיה האוטו כמובן :D

בכל מקרה, אם הרכב לא יימכר עד מועד הטסט ואצטרך לעשות לו טסט בעצמי, אני משאיר אותו, כי בסך הכל הוא במצב מצויין ומי שמכיר אותי וקורא הודעות שלי בפורומים שונים מבין את זה בטח.

למי שחושש מהטסט:
כל החשמל ברכב פועל, איתותים אורות ברקסים הכל.
אין מנורות דולקות חס וחלילה בלוח שעונים.
ברקסים חדשים, גם רפידות וגם דיסקים.
צמיגים אחוריים מצויינים ומלאי בשר.
מסרק הגה הוחלף בחדש כולל תפוחים וציריות גומיות.
גלגל רזרבי תקין, מגבים חדשים, לוחיות רישוי תקינות, ואפילו אפוד זוהר :D
הרכב עובר טסט בלי בעיה!

תתקשרו 0524705962
הרכב בחיפה.

eli_h1 19-09-13 16:24

הצלחת לבלבל אותי.
אתה רוצה למכור את האוטו לפני הטסט כדי לא לעשות לו טסט, ואז אתה אומר שהוא בטוח עובר את הטסט ואין מה לחשוש העלות כביכול היא 840 ש"ח.
זה נשמע לא אמין. מקסימום אם אתה בטוח בכך שהאוטו עובר טסט בקלות למה שלא תמשיך את מכירה גם לאחר ביצוע הטסט בתוספת האגרה, אני מבטיח לך שגם אם תוסיף אלפיה זה ימכר יותר בקלות כי אנשים אוהבים לראות טסט לשנה.
כמובן העדיפות היא למכור לפני, כי כל חודש שהרכב אצלך זה הפסד במובן מסויים.
בקיצור מה שרציתי להגיד שאין צורך להקציב זמן למכירה (או לספר סיפורים)זה פשוט מעלה חששות אצל הקונים.

דניאל_חיפה 19-09-13 17:10

840 אגרה+תשלום במכון, יצאנו 900 שקל, עוד צמיגים זה 500, יוצא 1400 שקל השקעה, האוטו ככה או ככה עומד בצד כי אני נוסע רק באופנוע כרגע, מידי פעמים מקבל סיבוב בשביל החימום, אז לא בא לי להשקיע יותר כי הרכב לא זז גם ככה בתקופה האחרונה.
בשביל לעשות טסט, צריך גם ביטוח חובה, נכון אפשר לעשות לכמה ימים, אבל אין לי זמן וכוח להשקיע ברכב שגם ככה עומד, חבל לי עליו, עדיף שמישהו אחר יהנה ממנו.

ממממ לגבי ההצעה השנייה של להעביר את הרכב טסט ואז למכור, אז אני רק יפסיד מזה, אני ישקיע 1400 שקל, האוטו יהיה עם טסט לשנה, ואז אף אחד גם ככה לא יהיה מוכן לתת יותר מ10 אלף, אז קרה שהפסדתי יותר, ואין לי גם ככה ממה להפסיד.

דבר שני, אני את הרכב הזה קניתי גם חודשיים לפני הטסט שלו, בשנה שעברה בידיוק, לא חשדתי ולא נעליים, נכשלתי על מסרק הגה תקול שהוחלף בחדש בניילון כולל ציריות ותפוחים בעלות בדיחה של 260 שקל, אין מה לחשוש.

בכל אופן, מי שמכיר אותי אישית ויש כמה כאלו בפורום, וראו את הרכב, יודעים שמדובר ברכב מצויין, אין לי סיבה לתחמן ולשקר, לא צריך להיות גאון בשביל להסתכל על הרכב ולראות שהוא יעבור טסט עם החלפת צמיגים, כל טמבל יכול לבדוק תקינות אורות וחשמל, כל טמבל יכול להתכופף מתחת לרכב ולראות שהמסרק הגה חדש, כל טיפש יודע לראות בקבלה של מוסך מורשה שהרכב עבר טיפול ברקסים רפידות ודיסקים.

הרכב באמת במצב מצויין! אם הוא לא יימכר ובסוף מחוסר ברירה אני אצטרך להעביר טסט בעצמי ולעשות ביטוח, אני ישאיר את האוטו וימכור את האופנוע, הרכב לא עושה בעיות גם ככה.

אגב, אם תקרא מה שרשמתי, תבין שהרכב כן עובר טסט.

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:45.