![]() |
מה קורה עם תמונות מהמפגש שהיה ביום שישי??
מה קורה למה אין תמונות עדיין ?
היו כמה אנשים שצילמו :roll: וסתם לידע כללי , למה לא עובד האלבום תמונות באתר?? למה לא לאפשר את האופצייה הזאת ובכך כל אחד יפרסם את הרכב שלו :) בכיף שלו :D |
כנס לשירשור הבא.. http://fiatclub.co.il/modules.php?na...c8c724ae39fdc8
יש לך בשירשור סירטון... בברכה אלי |
צטט:
למה אין אלבום תמונות לכל משתמש כאן ? סתכלו למשל על פורומים בחול של פיאט |
תגובה
א. אין גלריה כי כרגע יש בעיית אבטחה. הייתה אחת בעבר, טובה מאוד.
ב. מה הסיפור עם התמונות של המפגש? אין עניין. מה כבר היה לצלם שם ?? כמה אונו מזובלות שרק במדינה המפגרת פה מצמידים להם חצאיות ומדבקות! אין מה לראות. לא היה מה לראות, וגם לא יהיה מה לראות. לא רוצים גם סרטונים? לא תקבלו גם את זה. תצלמו לבד. פשוט ביזיון מה שקורה פה |
Re: תגובה
צטט:
מה קרה? סה"כ שאלו פה על תמונות |
אני אסביר לך על מה המרירות.
המרירות היא שכל הזמן אנשים מקטרים "למה אין מפגשים" "למה אין הרצאות" "למה אין טיולים" למה ולמה ולמה ולמה ולמה. וכשעושים משהו (והיו כבר כמה מפגשים גדולים, כמה קטנים, הרצאה, טיולים וכו') אז האנשים שמגיעים הם תמיד אותו גרעין קשה של אנשים. הם אמנם אנשים נפלאים אחד אחד, אבל איפה כל אותם אנשים שתמיד מתלוננים על זה שאין יותר ארועים. התשובה היא פשוטה ומתחלקת לשני חלקים - הראשון הוא שארועים לוקח זמן לארגן. במיוחד את הגדולים שבהם שכוללים נוכחות של סמל"ת, רכבי אספנות, חלוקת מוצרים של פיאט וכו'. החלק השני הוא שזה מייאש לארגן ארועים כשתמיד מגיע אותו גרעין קשה ומצומצם של אנשים. אז קדימה, לשנס מותניים - ומי שחושב שלנסוע עם האוטו 50 ק"מ בשביל מפגש, שוכח שאת המכונית המציאו בשביל לנסוע, וגם שנסיעות בין עירוניות טובות לאוטו. אבל עדיין לא נאמר נואש... |
לא בוער פה משהו קריטי ורק זה כל מה שכייף לראות.
לא נורא,עד לפעם הבאה... |
הודעה לכל החברים הרשומים הוירטואליים:
מספיק כבר לז...ן את המוח לגבי כל הנושא, דיי. שכחתי ישנם 3 מועדוני FIAT בארץ. 1 מרכז שזה אנחנו, 1 בדרום ,1 בצפון. HAVE FUN |
Re: תגובה
צטט:
או כנף עזר, זה שם יותר מתאים אולי :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: חבורת פלצנים וליצנים , שעושים צחוק מכל החלק הנורמלי של המועדון הזה. כל פלצן שאין לו שום ידע בכלום, נרשם למועדון ומתחיל לשאול שאלות דביליות ולעלות תאוריות מפגרות, ועוד מנסה להוכיח אותם. 855 חברים רשומים 8O תתחילו לעשות סדר בבית זונות הזה כבר. להעיף כל מי שלא צריך להיות פה. כולנו יודעים למי הכוונה למודרטור- נא לא למחוק ולא לערוך הודעה זו. תודה |
אני אישית מצדיק מילה במילה את ניר, אביעד ואדי. מעבר לזה אין לי שום דבר להוסיף בנושא.
|
תגובה
כמובן מצדד בכל מה שנאמר מעליי , בפרט את הדברים המדוייקים של אביעד. אדי כרגיל צודק בעגתו המיוחדת.. :)
העניין הוא שיש התייחסות למשתתפים שלא באים. כל ה 850 מיליון וזובי שרשומים פה ולא רואים אותם בכלל. אבל תכלס הם לא מענינים אותי, אני גם יכול לשער ולא רק, אלא גם על פי זכרוני של 95 אחוז מהם פיאט אונו חבוטה. ככה ש WHO GIVES A SHIT. מה שמעצבן אותי זה שיש דווקא בגרעין שכן מגיע , הרבה תלונות על מה לא בסדר. אני לא אנקוב באנשים, אבל אני שמעתי כל מיני דברים , זה ככה, ולמה לא עושים ככה, ואין פה ואין שם. ואני לא מדבר על המפגש האחרון , בעיקר אלו שקדמו לו וגם בנסיעות. גילי מנהל פה את הפיאסקו הזה בקמצוץ זמן שיש לו, ואיפה שאפשר אני מנסה לעזור ו לשלב אירועים שיוסיפו קצת טעם לדליחות של ה "מפגשים". אז למה גם כשמארגנים משהו צריכים לשמוע תלונות מטופשות? למה? מי שלא טוב לו, שישמור את זה לעצמו וילך לחפש את הגחמות המוטורית שלו באבו-דאבי מצידי. אבל אל תזיינו בשכל מאחרי השפה על מה לא טוב לכם. אם יש לכם ביקורת בונה , אדרבא. אבל אם כל מה שאתם אוהבים לעשות זה לקטר , תעשו טובה ושבו בשקט. אנשים באים להנות, ולא בזין של אף אחד לשמוע את הקשקושים האלו. לא טוב לכם, אל תבואו. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:34. |