![]() |
תראו מה מצאתי .
3 צירוף קובץ(ים)
תראו איזו יצירת מופת מצאתי בחניון בחולון .
אשכרה 458 איטליה .. |
אממ
חלוםםם... תגיד אתה מחולון??? עם hgt זהובה?!?.. יצא לי כמה פעמים לראות hgt זהובה טסה... מחולון לבת ים ברחוב יוספטל...
|
צטט:
כן אבל אל תגלה :D |
אמממ
צטט:
|
צטט:
מכסה מנוע וגג כמו כל הפיאטים איבדו את הלכה .. אז לשטוף ??למה ?? |
השיקולים של המנהלים בקארזפורום שמורים להם. אתה מוזמן לשאול אותם.
אל תשמיצו אותם, או את הפורום עצמו, בפורום שלנו. ולעניין, אחלה מכונה! לחוות אותן נוסעות זה בכלל כיף לא נורמלי. |
פשש ... מחיקת הודעות זה משהו שלא הייתי מודע שעושים כאן בפורום
מאיזו סיבה אתה כל כך "מגונן" עליהם ? האם זהו פורום בת של קארספורום ? או שמא אתה באופן אישי כמנהל פה בפורום ועל דעת עצמך מקדם אינטרסים של פורומים אחרים שאתה חבר בהם ולכן גם מוחק הודעות בגנותם ? לא רואה שום פסול בהבעת דעתי על כל נושא שבעולם על דפי הפורום הזה אז למה בעצם נמחקה ההודעה ?! אשמח להסבר ! |
מהסיבה הפשוטה שלהשמיץ באמצעות המילים שהשתמשתם בהם, זה לא לעניין, ולא מתאים לפורום שלנו.
לא אם זה כנגד פורום שלם, או המנהלים שלו, ולא אם זה מופנה לאדם אחד אישית. אגב, תתפלא כמה הודעות אנחנו נאלצים לערוך או למחוק כאן על בסיס יומי. זה שאתה לא מודע לזה, סימן שאנחנו עושים את עבודתנו כהלכה. אין שום בעיה שתביע את דעתך, בשמחה. אבל בשפה נאותה. ולא בשום צורה אחרת. זה לא פורום בת, אין לי אינטרסים שם ואני לא מקדם שום אינטרסים על דעת עצמי מתוקף היותי מנהל כאן בפורום. אם נהיה יותר קטנוניים, שים לב שבכללי הפורום שלנו מצויין לא להשתמש בשפה שכזאת. |
פרארי שחורה בחולון? איפה?!?!
וראיתי גם HGT זהובה בחולון... ויש אחת ירוקה דהוייה עם 2 אגזוזים, ואחת כחול לא מטאלי (רואים שצבע לא מקורי) ואחת שחורה דהוייה, מחלה של הפונטו הצבע הזה!! |
אמממ...
צטט:
|
צטט:
אם היא מחולון ? וואלה לא יודע . |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 12:53. |