![]() |
איזה דלק מתאים לאונו 93?
למרות שקיבלתי הסבר מפורט על זה שאונו 70s מודל 93 זה קרבורטור ומתודלק באוקטן 96
שאלתי בעלי רכב דומה והתשובה היתה 95 אוקטן מי מוסמך ויודע |
בפיאט אונו 1993 דגם 70S מותקן קרבורטור, עקב זה נדרש תדלוק באוקטן 96!
תדלוק באוקטן 95 לא מזיק במיוחד אבל עדיף 96 לשיפור הסחיבה ולמניעת צילצולים. |
רגע רגע רגע
ב-93' נמכרו דגמים מוזרקים. הדגמים המפוארים. יש לך קרבורטור? אם כן, תדלק 96'. |
אם כבר מדברים על התידלוק....
יש לי גם אונו 94 מנוע 1.4.i.e.s אני מתדלק 95, אם אני יתדלק באופן חד פעמי 96 אז זה ישפר את הגימגומים או יפסיק אותם? יש משהו בדבר? בברכה אלי:) |
אם תדלק 96 אתה תהרוס את הממיר הקטליטי.
|
אהההההההה הבנתי...
תודה על התגובה :) מזללללללל שלא תידלקתי 96, בדיוק באתי לתדלק אתמול ואמרתי נחכה לתגובה.... :D בברכה אלי :) |
סתם שאלה מתוך הסקרנות, איך יודעים אם ממיר קטליטי נהרס :?: :arrow:
|
מלא ברכבך אוקטן 96 וחזור לדווח לנו, על התוצאות.
צטט:
מה דעתך למלאות 96 ברכבך, ולחזור לדווח לנו, כיצד ידעת שהוא נהרס?! בברכה צביקה |
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] צביקה צביייייקהה אולי יש כאן אנשים שלא כל כך מבינים מה זה יכול לגרום לממיר קטליטי... אולי תסביר בכל אופן כי לא רק Vin_Diesel לא יודע, גם אני לא יודע.....!!!
בברכה אלי :) |
אפשר להתערב ?
הממיר הקטליטי בנוי מחומר רדיו אקטיבי שמגיב לפליטה סוג מסויים של גזים . הוא תוכנן לעבוד עם בנזין נטול עופרת ולכן כל תדלוק בדלק המכיל עופרת יגרום ל"סתימה" של הממיר (הוא בנוי חרירים ) ובכך תרד יעילותו . סתימה של הממיר או התישנותו תגרום לירידה בביצועי מנוע וכמובן לפליטת גזים רעילים לאוויר. ואם רכבך מעל שנת 95 לא תעבור טסט. מקווה שעזרתי |
תודה על התשובה פשוט לא ידעתי (לא רק אני, אני חושב)
בברכה אלי :) |
ניסיונות לעבור לאוקטן 96, למה ?
צטט:
אשמח לשמוע ממך ,מדוע בכלל רצית לתדלק באוקטן 96 ,ברכב מוזרק, ש95 הוא הדלק המותאם ל,ולו רק בשל העובדה שהוא נטול עופרת, להבדיל אלפי הבדלות מאוקטן 96 שהכיל בעבר עופרת, והיום מכיל אשלגן, האם בגלל מחירו הגבוה יותר לעומת אוקטן 95, או האם בגלל שאתה חושב שהוא נקי יותר מזוקק יותר, מתוסף יותר, מנקה את מערכת הדלק, חוסך בדלק, שומר על חיי המנוע, משפר את התאוצה.... מדוע?! אשמח מאד לתשובה, (וזאת בלי קשר לממיר הקטליטי הקיים ברכבך) בברכה צביקה |
צביקה שלום.
יש לי אונו 1400 הזרקה כמו שציינתי, בעבר סיפרו לי שיש את ה96/98 שהם אפשריים לתדלוק גם במנוע שצורך 95 רק שאצלהם (96/98 ) יש מין תוסף כמו K44 ולכן רציתי לבדוק זאת איתכם. אני מההתחלה ראיתי את הקינאה של אותו בן אדם שניסה לדפוק אותי עם האוטו, ראה אותו אוטו שמור ומצוחצח (בלי עין הרע!!!!!!)... אז לפי מה שאני מבין בנוגע ל96 זה לא נכון השאלה עכשיו אם זה נכון לגביי ה98....? הוא שמע שיש לי גימגומים קטנים וביזמנו רפי לין טען שצריך להחליף את הפילטר דלק, ובדיוק לפני שבועיים החלפתי (לאחר איזה חודש שרפי לין הגיב) ויש עדיין טיפההה טיפה גמגומים.... השאלה היא אם ה98 זה ישפר משהו... אשמח לתגובתך... בברכה אלי :) |
הסבה ל98 במקום 95!
אלי תמם שלום רב!
בוא נסכם : 96 אסור בתכלית האיסור לרכבך, ואוקטן 98 לא יפתור את בעייתך, לא יועיל ואתה סתם זורק כסף, כנ"ל לגבי תוסף דלק, אין צורך בשום תוסף! בדוק אפשרות להחליף חוטי הצתה פלגים,מכסה מפלג ורוטור. חזור לדווח. בברכה צביקה |
Re: מלא ברכבך אוקטן 96 וחזור לדווח לנו, על התוצאות.
צטט:
זה מה ששאלתי. לamitoha23 תודה על ההבנה! :arrow: |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:06. |