![]() |
אוטוסטור - החנות וטלפון חדש
חברי מועדון פיאט היקרים, אחרי כמעט שנה וחצי של פעילות ברשת, סוף סוף נפתחה החנות הרשמית של אוטוסטור.
החל ממחר (יום ראשון) אתם מוזמנים לבקר אותנו בחנות בכל יום מ- 09:30 בבוקר ועד 18:30 בערב. כתובתינו: בצלאל 6 חולון (קישור: מפה) כמו כן, מספר הטלפון שלנו הוחלף באופן קבוע, מעכשיו אנו זמינים בכל שעות הפעילות בטלפון 03-5503433. |
אמממ..
סוף סוף :lol:
חבר'ה בהצלחה!!! אני כנראה מחר יגיע.. לפתיחה. (אני באיזור מחר ).;-) |
שירות אדיב ומצויין,
שיהיה בהצלחה! |
|
בהצלחה !
|
חנות אוטוסטור
שיהיה בהצלחה רבה.
בברכה - רפי לין |
תודה רבה חברים!
|
בהצלחה!
במה בדיוק אתם מתעסקים? יש אבזרים לשיפורים? כמו פילטרים ושעונים? |
הייתי שמה כבר פעמיים ... (ממש אהבתי את השירות שלהם )
השירות שלהם אדיב וטוב וכנראה שיכנס המשכורת בחודש הבא אני עושה שמה מסע קניות ;) |
צטט:
|
בהצלחה !
חנות מעולה ! אנשים עוד יותר, ממליץ בחום ;-) |
חברים, מצטער שלקח לנו זמן לענות לשאלות.. ימי ההקמה ארוכים וקשים
וויליאם קרליני אנחנו מנסים לרכז בחנות אחת מגוון גדול של מוצרים לטיפול, אחזקה שוטפת ושיפור הרכבים שלנו. נכון לימים אלו אנו משווקים מגוון רחב של שמני מנוע וגיר איכותיים, תוספי שמן ודלק, מגוון גדול של מוצרי טיפוח לרכב, אביזרים כגון פודים, שעונים, ידיות הילוכים, כפפות נהיגה ועוד. אתה מוזמן להיכנס לחנות המקוונת שלנו ולצפות בכל המוצרים. http://www.Autostore.co.il צביקוש23 אנחנו בימים אלו ממש מתכוונים להוסיף את נוזל הקירור פרפלו להיצע נוזלי הקירור שלנו. עד לאחרונה ניתן היה לרכוש רק נוזלי קירור של פרסטון, כעת הוספנו את נוזל הקירור הייעודי של קונצרן VW ו- פרפלו הבא בתור. לגבי פרטי לבוש, כרגע ישנו מלאי שהוכן באופן ייעודי למטרה מסויימת שלא צלחה, ראינו לנכון לרכוש את המלאי הזה ולהציע אותו לקהל הלקוחות שלנו, גם כדי להוסיף מוצר מעניין נוסף וגם בכדי לעזור לבעל הסחורה למכור את הפריטים. מדובר על בחור "משלנו" שחי ונושם במועדוני הרכב, במפגשים וכו' - אם יש לנו דרך לעזור אז בכיף - ואם אנו גם מרוויחים מזה מעט - אז אין סיבה בעולם שלא ניתן יד. לאור ההצלחה היחסית של פרטי הלבוש, כבר דנו בעניין במטרה להוסיף חולצות של פיג'ו, פיאט, רנו וכו'... אני מקווה שבקרוב אכן יתווספו המדוברים. לגבי אביזרים יעודיים? מה אתה מחפש? אנחנו נעשה מאמץ לעזור. ומעבר לכך - תודה לכל המברכים. |
חברים יקרים, מאז המעבר לחנות החדשה, אנו עושים מאמצים גדולים בכדי להגדיל את היצע המוצרים ולהציע לכם את כל מה שאתם צריכים לרכב שלכם.
אם כך, הנה כמה מהמוצרים החדשים בחנות שבטח יעניינו חלק מכם: מוצרי הטיפוח מבית Menzerna אוטם צבע ופולישים של אחת מהחברות המובילות בעולם. http://www.autostore.co.il/image/use...ig/3277036.jpg מוצרי הטיפוח של Cyclo ארה"ב ווקס ה- Rally המוכר ואיתו הפוליש העדין והגס מסדרת No.7 http://www.autostore.co.il/image/use...ig/3275434.jpg מגוון מוצרי הטיפוח של SONAX גרמניה מגוון מוצרי הטיפוח של SONAX ביניהם: פוליש, ווקס, תכשיר לניקוי ג'אנטים יעיל ביותר, שמפו איכותי לברק מושלם ועוד http://www.autostore.co.il/image/use...ig/3281650.jpg מעבר לכך, הורחב היצע שמני Castrol, שמני רויאל פרפל, תכשירי העבודה והניקוי של STP, תוספי השמן והדלק המעולים של Poladyne ועוד. בתחום שיפורי הרכב אנו ממשיכים להציע כפפות נהיגה OMP, קפיצים ובולמים של Weitec ו- KW, פילטר כותנה רגיל ו- INBOX של K&N ועוד.. להזכירכם, חברי מועדון פיאט נהנים מ- 6% הנחה ! אנחנו כאן לשירותכם, בהודעות פרטיות, בטלפון 03-5503433 בפייסבוק http://www.facebook.com/Autostore.co.il בדואר לאקטרוני Sale@autostore.co.il |
היום הייתי בחנות ורכשתי שמן של agip 5w40.
אחלה חנות, אנשים טובים מגוון מוצרים ועוד רק ישתפר. מאחל בהצלחה ואמשיך לרכוש אצלכם מוצרים ערן |
צטט:
תודה רבה! |
רכשתי AGIP 10W60.
הגיעה אחרי כמה ימים. בנוסף קיבלתי חולצה מתנה. תודה לכם. בבקשה להביא חלפים איכותיים לHGT וחולצות של פיאט. |
חברים, אנו ממשיכים להרחיב את היצע המוצרים בחנות,
מוצרי BG ארה"ב: - תוסף דלק 44K - שמן לתיבת הילוכים אוטומטית - נוזל (שמן) הגה - סינטטי מלא או חצי סינטטי - תרסיס לחיטוי וניקוי מערכת המיזוג - מומלץ לכל מי שסובל מריח רע במערכת המיזוג - תרסיס סיליקון - תרסיס לניקוי סעפת היניקה - תרסיס הגנה למעגלים חשמליים עוד חדש בחנות: - כיסוי 4 עונות HAMMER של HR לרכבי כביש-שטח - נוזל קירור Eurol Coolant G12 Plus |
גם אני ביקרתי בחנות ויצאתי עם שלל מכובד לטיפוח הרכב.
חשבתי שאני בא לכמה דקות ובסוף מצאתי את עצמי יושב עם החבר'ה כמה שעות :) אחלה אנשים אחלה שירות ואחלה מוצרים. מומלץ בחום! |
צטט:
אתה מוזמן להגיע לכאן מתי שרק תרצה.. |
צטט:
יחסית לאחד שרוצה להיות מנהל אתה חופר חופר ..:D אחלה חנות .ואתם מטר ממני בהזדמנות הראשונה אני קופץ לבקר . |
שבוע טוב לחברי מועדון פיאט.
כמו שביקשתם, אנחנו בדיוק בתהליך צירוף נוזל הקירור פארפלו לרכבי פיאט (כחול ואדום). כשיגיעו אלינו המוצרים אנו נעדכן כמובן. בינתיים, סוף סוף צירפנו את השמנים המעולים של Valvoline להיצע בחנות. השמנים שתפסו מקום על המדף שלנו: Valvoline DuraBlend 10w40 - חצי סינטטי Valvoline SynPower 5w40 - סינטטי מלא Valvoline VR1 Racing 5w50 - סינטטי מלא Valvoline VR1 Racing 10w60 - סינטטי מלא בנוסף, וחשוב לא פחות - אנחנו שמחים מאוד לבשר כי החל מהיום ניתן לבצע בחנות טיפולי פוליש, איטום צבע ו-ווקס לרכב. מדובר על טיפולים מקצועיים הכוללים שימוש בחומרים סופר איכותיים וציוד מקצועי. עלות טיפול מתחילה ב- 150 שקלים ומשתנה בהתאם לאופי העבודה וגודל הרכב. פרטים מלאים: פוליש ווקס לרכב |
האם יש אפשרות שתמכרו ביגוד של פיאט (כמו החולצות המקצועיות שחברי אלפא לובשים שהם מחו"ל )
באירופה יש ביגוד מדהים של פיאט וכ"ו.? אני אישית לפחות אשמח אם תייבאו ביגוד (אם תביאו אני הראשון שבא לקנות ובכלל תיהיו היחידים בישראל שמוכרים) אשמח להתייחסות |
צטט:
|
צביקה שלום,
מוצרים יעודיים כרגע אנו לא מוכרים לשום רכב.בעתיד ייתכן שכן. כמו שכבר כתבי בקרוב נצרף פילטרים מקוריים (שמן, דלק ואוויר), צלחות בלימה ורפידות מקוריים למספר יצרניות אך לא מעבר לכך. עיקר החנות בשיפורי רכב (בולמים, קפיצים, קוילאוברים, פילטרים וכו'), שמנים, תוספים, מוצרי טיפוח וכו'. כאשר ייעוד החנות היא לספק לכל חובב רכב חנות לאחזקה שוטפת, טיפול, טיפוח ושיפור הרכב. |
ביצענו טיפול פוליש-אוטם צבע ל- WRX 2007.
משמאל הרכב לפני הטיפול ומימין הרכב אחרי הטיפול ולפני ניקוי כללי. http://www.ufu.co.il/files/1lo5e9m5lux6hksco08e.jpg |
|
ניראה מגניב ביותר,דומה לTOP GEAR.
ראיתי שהתחלתם למכור פלסטלינה של WOLF אך לא ראיתי את הספריי החלקה,הוא יהיה גם משווק? |
צטט:
לא, בשלב הזה אנחנו לא חושבים להביא את נוזל ההחלקה. ממש בימים הקרובים ייגיעו אלינו השלמות המוצרים של Menzerna ושל Optimum ומי שירצה יוכל לרכוש נוזל החלקה של אופטימום. |
חדש בחנות:
פלסטלינה Wolfgang - פלסטלינה יפנית מקצועית ואיכותית ביותר! לפרטים והזמנה: פלסטלינה Wolfgang http://www.autostore.co.il/image/use...ig/3277040.jpg |
מצוין סוף סוף מוצרים ברמה גבוהה שניתן לקנות בארץ :) בדיוק חשבתי לעשות פלסטלינה.
|
חדש חדש חדש בחנות
ספריי ציפוי גומי! ספריי צבע המתייבש והופך לציפוי גומי, גמיש, איכותי ועמיד. בצבעים שחור, לבן, אדום וכחול. מתאים לצביעת ג'אנטים, פלסטיקים בפנים והרכב ומבחוץ, כיסויי מראות ועוד החומר ניתן ליישום על מתכת, פלסטיק, עץ ועוד היתרון הגדול: ניתן פשוט לקלף את הציפוי ולחזור למקור. אז אם בא לך ג'אנט לבן - זה הזמן.. כשימאס תוכל בקלות לחזור לצבע המקורי או לצבוע בציפוי בגוון אחר. שימו לב לסרטון הבא: קליק לפרטים והזמנה: פלסטי דיפ |
מגניב ביותר !
|
אמממ..
הייתי שם אתמול.. רכשתי שמן של AGIP 10W60!! :D
היחס ו השירות מעולה..!:) זאת בוודאי לא תהיה הפעם האחרונה שלי שם. אממ.. הבנתי שיש אפשרות לעשות וואקס ו פוליש במקום.. ?! מה העלות?! ל HGT? |
צטט:
ראשית - תודה רבה על התגובה! בהחלט נשמח לפגוש אותך בהמשך. לגבי טיפולי פוליש ווקס, אכן כן - אנחנו מבצעים טיפולים לרכבים תוך כדי שימוש בחומרים איכותיים (Menzerna). הטיפול הבסיסי כולל פלסטלינה, אוטם צבע ו- ווקס ומחירו החל מ- 150 שקלים בהתאם לגודל הרכב (HGT המחיר הוא 150 שקלים). טיפול מורכב יותר שכולל פלסטלינה, פוליש בכמה רמות "חיתוך", אוטם צבע ו- ווקס מחירו החל מ- 600 שקלים (HGT המחיר 600 שקלים). כמו כן אנחנו עושים טיפול חידוש פנסים ב- 130 שקלים לזוג פנסים. פרטים נוספים: פוליש ווקס לרכב |
שימו לב,
שמני מנוע בצמיגות 10W60 במחיר הטוב בישראל! שמן 10W60 בהיצע: שמן AGIP Racing 10W60 שמן Castol EDGE 10W60 תודה! |
מחירים
הטיפול הבסיסי כולל פלסטלינה, אוטם צבע ו- ווקס ומחירו החל מ- 150 שקלים בהתאם לגודל הרכב (HGT המחיר הוא 150 שקלים).
טיפול מורכב יותר שכולל פלסטלינה, פוליש בכמה רמות "חיתוך", אוטם צבע ו- ווקס מחירו החל מ- 600 שקלים (HGT המחיר 600 שקלים). כמו כן אנחנו עושים טיפול חידוש פנסים ב- 130 שקלים לזוג פנסים. האם זה כולל מע"מ?. בברכה - רפי לין |
צטט:
כל המחירים שלנו - תמיד - כוללים מע"מ. אנחנו מוכרים לצרכן הפרטי. תודה |
אמממ..
צטט:
|
צטט:
אכן כן. כשאנו מבצעים עבודה אנחנו צריכים לא מעט כוח אדם בחנות (לפחות 2 עובדים על הרכב ואדם נוסף שייתן שירות ללקוחות המגיעים לכאן) ולכן זה נקבע בתיאום מראש. אנחנו לא מבצעים ניקוי חיצוני או פנימי לרכב. גם כאשר לקוח מגיע לטיפול בסיסי או מלא לצבע הרכב הוא מתבקש להגיע כשרכבו אחרי שטיפה. לגבי מוצרי טיפוח - אנו מוכרים מוצרי טיפוח לכל הצרכים ברכב. מוצרי טיפוח לרכב. תודה |
חברים, מחר, יום שישי 29.06.2012 - מבצע מיוחד על המעמד המגנטי של TETRAX
79 שקלים בלבד לדגם ה- FIX במקום 99 שקלים 109 שקלים בלבד לדגם ה- GEO במקום 149 שקלים שימו לב, דגם ה- FIX מודבק את הדשבורד בעוד דגם ה- GEO מתחבר אל תריסי המיזוג הרכב. http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...03173134_n.jpg המלאי מוגבל חברים ולכן המבצע על בסיס כל הקודם זוכה. ניתן לבצע כבר מעכשיו הזמנה טלפונית או הזמנה בחנות. ניתן לקבל את המוצר במשלוח. המבצע אינו כולל את דגם ה- XWAY וה- FIXWay. לפרטים מלאים: מעמדי המגנט של טטרקס TETRAXאיטליה מעמד מגנטי TETRAX איטליה, דגם FIX מעמד מגנטי TETRAX איטליה, דגם GEO |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:05. |