![]() |
מפגשים מפגשים מפגשים!! עוד מפגשים!!!
העם דורש מפגשים!!!
|
אנשים לא יוזמים...קח יוזמה
|
קח אתה יוזמה
אתה היזם הראשי :) |
האמת חבר עם פיאט (גם לי הייתה בעבר) ביקש ממני לשאול בפורום אם יש מפגש של פיאט, מתי יש באמת? בחיים לא ראיתי מפגש שלכם ושל פיאט פה! (אני תקופה קצרה פה אבל בכל זאת).
|
יהיה בקרוב אל תדאג :)
|
צביקה (צביקוש 23) פתח שירשור בנושא הזה והיתה הענות רבה מאנשי המועדון מדובר במיפגש על האש ב25.5 בצפון
|
זה עוד חודש!!!
צריך לעשות עוד אחד במרכז |
יש רצון לים המלח? :D
|
מה עם איזה מפגש מאחורי האיצטדיון ברמת גן ביום שישי במהלך החודש?
|
נשמע טוב יאיר
|
כמה חבל שעם איך שמיתקדמים הלימודים של אישתי לא יצא לי ללכת לאף מיפגש אם יהיה החודש (מקווה שדברים ישתנו)
|
נראה לי פשוט נחכה למפגש בצפון
|
אם הולכים על המפגש בצפון כמו שצביקה הציע ב25 לחודש אז צריך להתחיל היתארגן להוצאי הודע מסודרת ולפתוח ארוע בלוח שנה איך עושים את זה?
|
צטט:
|
אין לי את האפשרות ליצור ארוע כי אני לא מנהל חבל שהמנהלי של הפורום לא קופצים על ההיזדמנות ועושים את המיפגש הזה רישמי
|
כאמור יש מיפגש שאני מארגן ב 25.5 בצפון
ואכן השרשור בנושא יעודכן מחר בערב ותדעו פרטים מלאים. לגבי מיפגשים בימי שישי אני בעד לגמרי להיפגש כל שבוע כמו כל המועדונים השונים שנפגשים כולם על בסיס שבועי . רק מה למיפגשים לא מגיעים אנשים ואלה שמגיעים לרוב (לא אומר כולם ולא מכליל) הם בעלי רכבי ספורט שזה דבר מבורך אבל אלה עם הרכבים הפשוטים פשוט לא מגיעים (מלבד 2 -3 קבועים) . המיפגש הבא שאני יארגן אישית יהיה באזור באר שבע. לתשומת לב החברה הדרומים. |
מפגש מועדון גדול יתקיים במהלך חודש יוני באיקאה, נתניה. פרטים בימים הקרובים.
לתשומת לבכם, כל רעיון למפגש/טיול מבורך. אם יש לכם רעיון, אנא עדכנו את אחד מהמנהלים לפני פרסום היוזמה הברוכה. תודה. |
צטט:
|
אממ..
צטט:
אני בעד עם יש איזה FIAT 127 HGT... :lol::cool: |
צטט:
|
אני מחזק את צביקה בכל מילה !
סוף סוף, מישהו חושב כמוני. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 16:56. |