מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   הרכב שלי (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=66)
-   -   אהבה זהובה.. (פרוייקט מתעדכן). (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=14684)

dennis 18-04-12 14:46

אהבה זהובה.. (פרוייקט מתעדכן).

אז ככה לאחר חודשיים עם הHGT שלי.. החלטתי לעשות פרוייקט.. ומכיוון שכול פעם יצצו כול מיני תוספות... הפרוייקט יתעדכן..

אז ככה לאחר חודשיים עם האוטו שלא נעשה כמעט כלום, (טיפול 145K+ תיקון נזילה באטם מנוע)
היום קרה השיפור שהכי רציתי... נרכשו קוילאוברים של VMAXX (כמובן תודה ענקית לשחר מהפורום, כי בילעדיו הייתי נוסע עוד שנה כמו ג'יפ).
הקוילאוברים עדיין לא הורכבו.. והם כנראה יחכו לשבוע הבא.. בגלל שיש לי טיפול של החלפת רפידות + צלחות + כנראה שאלבש ג'יאנט חדש.
כמו כן נרכש ווילון אחורי חדש.. וכמובן גם פה שחר נכנס לתמונה ועושה לי לוגו ;).
ברדליין בחולון הוזמן היום אנג'יל אייז.. הבחור אמר שרק בעוד חודשיים יגיע..
כמו כן כנראה שבקרוב מאוד אני יעבור לאזעקת ביפר..
זהו לבנתיים.. אני יעלה תמונות של הקוילאוברים ושל הווילון מחר כבר...
ככה שיש למה לחכות ... :D

Caveman 18-04-12 14:56

יש לנו תת פורום במיוחד בשביל שרשורים כאלה.
ראה הועברת :)

גל שאמיס 18-04-12 16:31

צטט:

במקור פורסם על ידי dennis (הודעה 107529)
אז ככה לאחר חודשיים עם הHGT שלי.. החלטתי לעשות פרוייקט.. ומכיוון שכול פעם יצצו כול מיני תוספות... הפרוייקט יתעדכן..

אז ככה לאחר חודשיים עם האוטו שלא נעשה כמעט כלום, (טיפול 145K+ תיקון נזילה באטם מנוע)
היום קרה השיפור שהכי רציתי... נרכשו קוילאוברים של VMAXX (כמובן תודה ענקית לשחר מהפורום, כי בילעדיו הייתי נוסע עוד שנה כמו ג'יפ).
הקוילאוברים עדיין לא הורכבו.. והם כנראה יחכו לשבוע הבא.. בגלל שיש לי טיפול של החלפת רפידות + צלחות + כנראה שאלבש ג'יאנט חדש.
כמו כן נרכש ווילון אחורי חדש.. וכמובן גם פה שחר נכנס לתמונה ועושה לי לוגו ;).
ברדליין בחולון הוזמן היום אנג'יל אייז.. הבחור אמר שרק בעוד חודשיים יגיע..
כמו כן כנראה שבקרוב מאוד אני יעבור לאזעקת ביפר..
זהו לבנתיים.. אני יעלה תמונות של הקוילאוברים ושל הווילון מחר כבר...
ככה שיש למה לחכות ... :D

אפשר לשאול כמה עולה התענוג של ה VMAXX ?לא כולל התקנה כמובן :)

KHGT 18-04-12 17:41

או וואה!! לדעתי מוקדם בישביל כל זה. אבל אם יש לך. אז למה לא!?
לדעתי היית צריך להוציא את מקסימום עם בולמים רגילים ולראות איך הרכב מתנהג ואחרי זה עוברים לנמוך יותר. (שלא בהכרח תמיד יתרון)
תתחדש ! וסע בזהירות..
תעלה תמונות.

dennis 18-04-12 17:57

אאממ..

גל לגביי המחיר.. קיבלתי מחיר זנות.. בגלל אחד החברים פה, שהוא מכיר את המנהלים ב E&A..
(ועד כך עוד הפעם תודה)... המחיר של ה- VMAXX בסביבות ה- 4500 - 5000 אם אני לא טועה... מדובר ב קוילאוברים..

כדיר.. לגבי המקסימום של הבולמים שיש לי.. 2 הבולמים הקדמיים חדשים אצלי, בני 5 חודשים..
וכמובן שהם ירדו וימכרו פה..
לגבי האיכות עזוב אותך בולמים.. אם הייתי מקצר אותם עוד שנה הייתי צריך להתחדש בבולמים חדשים..
כך שעל האיכות של ההתנהגות של הרכב לא מתפשרים :D

yair068 18-04-12 20:37

תזהר מהבחור מחולון מבטיח אבל עד שמגיעים הפנסים לוקח אצלו חודשים כך שתבדוק אותו

dennis 18-04-12 20:44

אממ..

צטט:

במקור פורסם על ידי yair068 (הודעה 107561)
תזהר מהבחור מחולון מבטיח אבל עד שמגיעים הפנסים לוקח אצלו חודשים כך שתבדוק אותו

הוא ישר אמר לי שיהיה רק חודשיים.. השארתי לו את הפלא שלי.. כשהיה לו הוא היתקשר..
אין אי אפשר להשיג בשום מקום.. הייתי בפיט סטופ, E&A , אוטוסטור היום.. אין לאף אחד

גל שאמיס 18-04-12 21:31

צטט:

במקור פורסם על ידי dennis (הודעה 107543)
גל לגביי המחיר.. קיבלתי מחיר זנות.. בגלל אחד החברים פה, שהוא מכיר את המנהלים ב E&A..
(ועד כך עוד הפעם תודה)... המחיר של ה- VMAXX בסביבות ה- 4500 - 5000 אם אני לא טועה... מדובר ב קוילאוברים..

כדיר.. לגבי המקסימום של הבולמים שיש לי.. 2 הבולמים הקדמיים חדשים אצלי, בני 5 חודשים..
וכמובן שהם ירדו וימכרו פה..
לגבי האיכות עזוב אותך בולמים.. אם הייתי מקצר אותם עוד שנה הייתי צריך להתחדש בבולמים חדשים..
כך שעל האיכות של ההתנהגות של הרכב לא מתפשרים :D

נשמע יקר מידי 5000 שקל ..מה המחיר ששחר סידר ?

-אודי- 18-04-12 21:40

צטט:

במקור פורסם על ידי גל שאמיס (הודעה 107567)
נשמע יקר מידי 5000 שקל ..מה המחיר ששחר סידר ?

זה לא שאלה ששואלים על גבי הפורום ..

dennis 26-04-12 20:51

אמממ..

אז ככה עידכון קטן..

הרכב.. נמצא במעבדת פרונט כבר מספר ימים..
כאשר ביום חמישי בקושי הגעתי עליו ( למעבדה)..
בגלל תיקתוקים בגלל.. ורעידות ומכות חזקות גם בדוושות וגם בהגה..
הוחלט להשאיר את הרכב שם לכמה ימים..
באותו יום חזרתי כי שכחתי את כרטיס העבודה באוטו..
אחד החברה אמר שהוא כבר רצה להיתקשר עליי.. כי אין תיקתוקים.. עושה סיבוב עוד הפעם וכבר אין כלום.. אז הוא לא יודע מה הבעיה.. אמרתי לו שזה לא פעם ראשונה.. וזה כול פעם ככה.. הרכב כבר היה ב לפחות מוסכים.. ואף אחד לא נתן פיתרון.. אחריי שבוע - שבועיים חוזרים התיקתוקים.. הוא אמר לי שייקח כמה ימים לאתר את הבעיה.. אמרתי לו שכמה שהוא ייצטרך..
כי אני כבר נואש בקשר לזה.. הוא אמר אני ייסדר לך את זה.. עלה לי חיוך בפנים כשהוא אמר את זה :).
בקשר לפרוייקט.. הנמכה, צבע.. ועוד כמה דברים שאני מתכנן להזמין מחו'ל ייחכו קצת..
גם בגלל הבעיה הזאת.. וגם כי יש כמה בעיות מכאניות בדלק.. כגון צריכת דלק-זיהום אוויר, ברקסים גמורים, תושבות מנוע, כמה צינורות של רדיאטור, כנראה שגם משאבת מים תתחלף באחת חדשה, כמו כן גם.. אני ממש מעוניין להחליף את הוויראטור שלי + טיימינג.. המנוע עושה רעשים של דיזל.. והוא יעבוד אצלי יותר שקט מי רכב היברדי חדש!!!:D
אני מקווה ששבוע הבא יהיה מוכן הרכב ממעבדת פרונט.. שאני יוכל לטפל בדברים האחרים.:rolleyes:
מצטער שאני לא יכול לצלם את הבעיה בגלגלים.. פשוט הרכב מטופל כמה ימים במעבדה, ואני לא יכול להגיע כול פעם למעבדה.. בגלל העבודה.. אבל אני אעדכן.

kiwi 30-04-12 00:33

מקווה לטוב בשבילך דניס.
יש תמונות משהו?

dennis 30-04-12 20:03

אממ..

חבר'ה.. היום החזרתי את הרכב.. סוף סוף אחריי כמעט שבוע במעבדת פרונט..
שופצה הצירייה.. בנתיים האוטו נוסע חלק, (חשוב להדגיש.. שהצירייה הייתה צריכה שיפוץ, אך המוסכניק לא יודע אם הרעש מהצירייה) נקווה שהרעש היה ממנה..
בדרך חזק לבית עמדתי ברמזור.. הרגשתי כמו 2 רעידות כאלה.. (לפני זה תידלקתי 95 , לא יודע אם זה קשור). הסל'ד לא יציב.. הוא זז מעט למטה - למעלה.. יש לי ממה לחשוש?!
חבר'ה? מישהו מכיר את מוסך הילוך שישי באזור?! (הבנתי שזה מורשה) האם שווה לקפוץ לשם ?

מאפיונר 01-05-12 02:24

צטט:

במקור פורסם על ידי dennis (הודעה 108165)
חבר'ה.. היום החזרתי את הרכב.. סוף סוף אחריי כמעט שבוע במעבדת פרונט..
שופצה הצירייה.. בנתיים האוטו נוסע חלק, (חשוב להדגיש.. שהצירייה הייתה צריכה שיפוץ, אך המוסכניק לא יודע אם הרעש מהצירייה) נקווה שהרעש היה ממנה..
בדרך חזק לבית עמדתי ברמזור.. הרגשתי כמו 2 רעידות כאלה.. (לפני זה תידלקתי 95 , לא יודע אם זה קשור). הסל'ד לא יציב.. הוא זז מעט למטה - למעלה.. יש לי ממה לחשוש?!
חבר'ה? מישהו מכיר את מוסך הילוך שישי באזור?! (הבנתי שזה מורשה) האם שווה לקפוץ לשם ?

דניס התחילו לך נפילות טורים?

dennis 01-05-12 07:40

אמממ..

ייתכן וכן.. מה זה יכול להיות?! וויראטור תקול?

Caveman 01-05-12 10:31

בית מצערת תקין?

dennis 01-05-12 18:24

אמממ..

יום חמישי אני נכנס.. להרכבת 3 תושבות מנוע.. ברקסים , צינורות.. אני אבדוק גם את המצערת..
נחבר את הרכב למחשב.. נבדוק הכול.. ניפתור את כול הבעיות.. שאני כבר יוכל להשקיעעע.. בשיפור ו-ביופי..
אגב.. נקבע צבע חדש + פחחות לשבוע הבא :D..
שבוע אחריי זה כנראה ג'אנטים.. BBS!!!!!!!! ;)

-אודי- 01-05-12 20:37

אתה עושה צבע כללי??

תבחר משהו ייחודי כמו של שחר! (ייחודי כמו של שחר, לא צבע כמו של שחר! תבחר אחד בעצמך:) )

dennis 01-05-12 21:42

אממ..

צטט:

במקור פורסם על ידי -אודי- (הודעה 108248)
אתה עושה צבע כללי??

תבחר משהו ייחודי כמו של שחר! (ייחודי כמו של שחר, לא צבע כמו של שחר! תבחר אחד בעצמך:) )

הצבע כבר נבחר.. הצבע יישאר אותו צבע רק טיפה כהה יותר..
לדעתי הצבע מאוד יפה.. ואין עוד HGT בצבע כזה בארץ.. חוץ מי זה הסלון של הרכב שלי בפנים.. בצבע כזה.. כך שזה גם יתאים לצבע של הסלון..

-אודי- 02-05-12 20:50

אם כבר מחליפים צבע, אז מחליפים צבע :|
אני הייתי הולך על כתום כמו של האיביזה, יכול להיראות מאוד מיוחד לפונטו הקטנטנה :)

dennis 02-05-12 21:05

אממ..

צטט:

במקור פורסם על ידי -אודי- (הודעה 108324)
אם כבר מחליפים צבע, אז מחליפים צבע :|
אני הייתי הולך על כתום כמו של האיביזה, יכול להיראות מאוד מיוחד לפונטו הקטנטנה :)

עוד לא מאוחר.. תנו לי רעיונות חבר'ה.. כתום נשמע מעניין.. יש לך דוגמא לתת לי?! (דוגמא על רכב)..:roll:

-אודי- 02-05-12 21:24

הכתום של האיביזה יכול להיות מאוד מעניין

http://i9.photobucket.com/albums/a53...s/P1010222.jpg
http://i9.photobucket.com/albums/a53...t/P1010686.jpg
אני אחשוב על עוד צבע מיוחד שאתה יכול לעשות

-אודי- 02-05-12 21:30

מה אני הולך רחוק
עזוב את האיביזה, הנה כתום של גרנדה פונטו
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ndePunto_1.JPG

לעוד הרבה תמונות:
http://www.google.co.il/search?hl=iw...HI2K4gTAtJGHCQ

dennis 03-05-12 08:23

אממ..

נשמע מעניין.. יש עוד הצעות למישהו..

KHGT 03-05-12 15:58

אם יש לך כבר תקציב כזה לכל מה שכתבת אז תוסיף עוד אלף או אלפיים לצביעה ותעשה משהו באמת יחודי ומשולב.
ובהצלחה!!

נ.ב
אתה יודע שבכל הכסף הזה כולל הרכב היית יכול לקנות כבר לאון טורבו?!

dennis 03-05-12 21:09

אממ..

צטט:

במקור פורסם על ידי KHGT (הודעה 108361)
אם יש לך כבר תקציב כזה לכל מה שכתבת אז תוסיף עוד אלף או אלפיים לצביעה ותעשה משהו באמת יחודי ומשולב.
ובהצלחה!!

נ.ב
אתה יודע שבכל הכסף הזה כולל הרכב היית יכול לקנות כבר לאון טורבו?!

בקשר לצבע... לא אכפת לי להוסיף עוד 2000.. כסף זה לא הבעיה.. הבעיה היא למצוא צבע ייחודי.. למישהו יש רעיון טוב לצבע?!

בקשר ללאון טורבו.. *** אתה כנראה לא מבין .. את הבעלות שאתה מחזיק.. *** זאת HGT..
אתה חושב שלאון טורבו יותר טובה.. (צר לי להגיד לך אבל אתה מתבלבל).. שלא נדבר על זה שעוד שנתיים - שלוש כבר לא תראה HGT.. בכלל כי יישארו בודדות.. וזה יהיה סוג של רכב נדיר/קלאסי.. כך שזה באמת הזמן לרכוש אחת ולעשות אותה כמו חדשה.!! ;)
הדבר החיד שיש בלאון ושאין ב HGT זה טורבו.. אם אתה מחפש כוח ברכב את מצטער להגיד לך אבל HGT לא בשבילך.. HGT יותר לכיוון של התנהגות!

dodihob 03-05-12 21:27

צטט:

במקור פורסם על ידי dennis (הודעה 108380)
HGT יותר לכיוון של התנהגות!

דניס, אני ממליץ לך לא לרשום את הנ"ל באוטוספורט, קארספורום וכו'..;)

dennis 03-05-12 21:32

אממ..

צטט:

במקור פורסם על ידי dodihob (הודעה 108383)
דניס, אני ממליץ לך לא לרשום את הנ"ל באוטוספורט, קארספורום וכו'..;)

***.. וואלה. אני לא מתבייש בזה שיש לי HGT.. ואני מבסוט ממנה..
כמובן שיש מכוניות הרבה יותר טובות.. אבל בתכל'ס ה HGT לא רכב רע בכלל..
עם קצת השקעה.. היא עוד תהיה הכי יפה..

שחרון 04-05-12 00:45

אמרתי לך אני בעד אפור כהה מט. לדעתי מדהים.....

dodihob 04-05-12 02:36

אפור כהה מט +1, יראה מרושע. עם גאנטים כהים וקאליפרים בצבע בוהק צהוב/אדום או אחר.

KHGT 04-05-12 03:01

דניס, התנהגות בכביש לא נמדדת רק בגובה הרכב ובאיזה קוילאוברים שמת לרכב שלך.
בשורה התחתונה אף אחד מאיתנו לא נכנס לפניות בדריפטים... כמובן שאני לא מדבר על החמודים שנכנסים לפניה ולוחצים פול גז...
מה שבאתי להגיד זה שאם אתה עוצר לפני פניה ויוצא ממנה בלחיצה עולה על הגז הרכב שלך יושב טוב.
רכב עם יותר כוח יעוף מהפניה וישב טוב.
עכשיו לעניין העיקרי שכתבתי את זה...
כוח! מאוד מאוד מאוד משפיעה על הרכב.
מכל הבחינות! גם בפניות וגם בכל דבר.
זה ששמים צמיגי toyo הכי יקר והכי טוב וקוילאוברים ב-10 אלף ומוטות חיזוק בכל הרכב וברקסים מוגדלים זה לא אומר שהרכב ישב בפניה... הוא ישב אפילו יהיה דבק על הריצפה.
כי אתה נוסע בקושי 70 ~ 90 בפניה (סתם לדוגמא) ועם מנוע חזק יותר אתה באמת מוציא את המקסימום ביצועים מהרכב כולל כל החלקים המשופרים שאכן עושים את תפקידם הפעם לעומת מהירויות מצחיקות.
אז עזוב אותך כמה אתה אוהב את הרכב.
אם כל הכבוד זה לא וואוו של רכב.
זה רכב חמוד, יפה, ספורטיבי.
זהו.

dennis 04-05-12 20:38

אממ..

אפור כהה !! :lol: כנראה זה יהיה הצבע לבסוף !!

כדיר.. אני לא מתווכח *** ;-), כול אחד ואיך שהוא מרגיש.. אני רק אומר ש הHGT זה לא רכב כוח.. בכסף של HGT תוכל למצוא IBIZA 20V שהיא הרבה יותר חזקה.. ובהשקעה נכונה תוכל להגיע 250 + סוסים..
הייתה לי בעבר פיג'ו 106 ראלי.. הרכב לא היה מונמך ולא צמיגי ספורט.. הרכב התנהג חבל על הזמן.. יש לה את ההגה הכי כייפי.. ולדעתי ה HGT לא רחוקה ממנה.. הרי לא סתם עשו לך את כפתור ה - CITY ב HGT ;-)

Caveman 04-05-12 21:40

הפונטו לא רק רחוקה מה106, היא רחוקה מאוד ממנה. ההגה של הפונטו אמנם מדוייק, אבל לא מתקשר בכלל, והרכב עצמו נשען הרבה יותר בזמן הפניה. ואני לא מדבר על עניין של מתלים רכים. אתה מקבל רכב פושר יותר, אבל מרוויח בדברים אחרים כמו למשל קצת יותר כוח ופנים מזמין יותר.

כבודו של הרכב במקומו, אבל הוא לא הכלי הכי חד בארגז הכלים. הוא תמורה טובה מאוד לכסף, אבל צריך לשמור על פרופורציות.

-אודי- 04-05-12 23:11

למה אפור??
אני נגד הקטע של האפרוריות הזאת
אבל בהצלחה!

dennis 04-05-12 23:45

אממ..

צטט:

במקור פורסם על ידי -אודי- (הודעה 108441)
למה אפור??
אני נגד הקטע של האפרוריות הזאת
אבל בהצלחה!

אודי הכתום מאוד יפה, הוא אפילו יותר יפה מהאפור.. אבל הכתום יימאס מתישהו..
ואפור.. זה לא נמאס (זה כמו קירות בבית שהם בצבע לבן.. ואף פעם לא נמאס).
אפור נראה קרבי..;-)

-אודי- 04-05-12 23:54

כל אחד ומה שעושה לו טוב :)

שחרון 05-05-12 04:54

דניס כהה מט לא מבריק . שם לב !!!

dennis 05-05-12 09:43

אממ..

צטט:

במקור פורסם על ידי שחרון (הודעה 108447)
דניס כהה מט לא מבריק . שם לב !!!

יש לך תמונה.. (דוגמא ) לתת לי.. ככה שאני גם ייראה לפחח :confused:

KHGT 05-05-12 15:04

אפור מט רק הדבקה עושה את האפקט המדהים.
זה היה בתכנון שלי...
אבל עכשיו וגם לא בקרוב אין לי זמן להיתעסק בצבע של האוטו.
בהצלחה.

dodihob 05-05-12 15:21

חס וחלילה מדבקה שלא תחשוב אפילו.
כבר היה אחד בפורום שעשה את כל הרכב קרבון, עם הזמן גם היה צורך בתיקונים עקב החום הרב, וכן הוא אמר שהיו המון מקרים של ילדים שסרטו את הרכב ואו ניסו לקלף בנסיון לראות שזו מדבקה.
וצביעה איכותית במט תיראה מעולה, כבר העלו לפורום צביעה של שירוקו בצבע תכלת מט במוסך פחחות בנס ציונה ויצא מדהים.

שחרון 05-05-12 17:35

צטט:

במקור פורסם על ידי dodihob (הודעה 108465)
חס וחלילה מדבקה שלא תחשוב אפילו.
כבר היה אחד בפורום שעשה את כל הרכב קרבון, עם הזמן גם היה צורך בתיקונים עקב החום הרב, וכן הוא אמר שהיו המון מקרים של ילדים שסרטו את הרכב ואו ניסו לקלף בנסיון לראות שזו מדבקה.
וצביעה איכותית במט תיראה מעולה, כבר העלו לפורום צביעה של שירוקו בצבע תכלת מט במוסך פחחות בנס ציונה ויצא מדהים.

מחזק . צביעה איכותית . וזה יהיה מדהים , אחפש תמונה ואעלה בערב ,,,,

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:18.