![]() |
מפגש על האש סופרלנד
http://i878.photobucket.com/albums/a...dihob/copy.jpg
ביום שלישי הקרוב ה-10.4.12 בשעה 18:00 אחרי הצהריים ניפגש במתחם הסופרלנד בראשון לציון למפגש על האש! המפגש פתוח לכל חברי הפורום, חדשים וותיקים כאחד. אנא התאמצו להגיע, זאת אחלה הזדמנות להכיר את האנשים מאחורי הכינויים בפורום, להתייעץ, להשיג רעיונות וכמובן להתגבש כמועדון. זה לא מפגש למכוניות ספורטיביות בלבד! רשימת המגיעים נכון לעכשיו: 1. ערן (dodihob) - בשרים ו-2 בקבוקי שתייה. 2. שחר (שחרון) - אלכוהול (כשר) + בשרים 3. מיכאל (michael) - בשרים + בקבוק שתיה 4. יוסי - בשרים + שתיה 5. רענן (raanant) - כבדים נקניקיות ובקבוק שתייה 6. נאור 7. tomerzhr - אני אביא כנפיים, סלט חי ובקבוק שתיה! 8. אודי - 9. כדיר KHGT- פותחן שימורים, זיתים,חריף, חומוס בשרים, חמוצים, סלטים, בצל, קטשופ, אלף האיים. 10. yair791 - מנגל ושתי חבילות פחמים וחומר להדלקה ומלקחים 11. yuval58 12. dennis + חבר - אני מביא כלים חד פעמיים ( כוסות, צלחות וכו') + שישיה קולה! + בשרים 13. caveman גדעון - משלים חוסרים :) אנשים שטרם אישרו סופית: 2. laptawp רשימת מוצרים שצריך להביא: מגשי כסף חד פעמיים חומוס בשרים (המבורגרים, קבבים, פרגיות, עופות וכו') סלטים למיניהם (סלט כרוב, סלט מטבוחה וכו') שתייה קלה (מוגז, טבעי ומים) כמו כן על הדרך אם אנשים יוכלו להביא כסאות מתקפלים, ויש צורך בשולחן נפתח אחד חובה! בבקשה אם אתם מגיעים להודיע בשרשור, ואני אוסיף אותכם לרשימה. *חשוב* מנסיון אני מבקש מלחתחילה, זה לא שרשור להתלונן על המיקום, או להציע לעשות את המפגש במקום אחר, או כל תלונה אחרת. יאללה אנשים! נתראה יום שלישי! חג שמח ערן מפת הגעה איזורית: http://i878.photobucket.com/albums/a...b/c5166706.jpg השטח המסומן בעיגול הוא המוגדל. בכיכר הזאת, יש לפנות ימינה, ולהמשיך עם הכביש, לאחר נסיעה של דקה תהיה חנייה מצד שמאל, שם ניפגש! (אחרי גוף המים הכחול במפה). לאלה שעובדים לפי GPS ולא מהאיזור, לשים שדרות מרילנד ראשון לציון. |
אני מאשר הגעה, תגידו לי מה להביא :)
|
אממ..
חבר'ה.. אני צריך לסגור עם אורן (מוסך אורן), מתי אני מכניס עליו את ה- HGT.. להחלפת צינורות רדיאטור + תושבת מנוע תחתונה + רפידות ודיסקים... הוא עוד לא נתן לי עידכון אם החלפים הגיעו, הכול תלוי בו.. אם נסיים את ההרכבה אני בפנים, אם הוא עוד לא ייבא את החלקים והאוטו לא אצלו במוסך עומד מפורק אני גם בפנים.
בקיצור תרשמו אותי.. אני מאמין שמחר או יום ראשון אני אעדכן סופית!:D |
צטט:
זה לא לנושא... אפשר בבקשה אחרי זה עידכון כמה עלו החלקים? לגבי המפגש לצערי לא תראו אותי. אני עובד משמרת לילה. אני יעשה כל מעמץ כדי להחליף. |
אני אשתדל מאוד להגיע, עובד באותו יום.
|
אממ..
צטט:
*בכול מקרה אני אעדכן מחר אני מאמין |
קצת רחוק.. וגם אני עובד באותו היום..
צריך לארגן אחד בצפון עם החבר'ה הצפוניים.. |
אני חושב שזה דרומה מידי, מי שבא צפונית למפגש הולך לאכול את כל הפקקים של איילון/כביש 4 בשעה הזאת.
אם כבר מפגש במרכז אז באיצטדיון רמת גן או משהו בסגנון. אולי בכל זאת אצליח להגיע, עוד לא יודע מה סידור העבודה שלי להשבוע. |
אני רוצה לבוא!
יש מישהו מאשדוד שיכול לתת לי טרמפ? |
צטט:
קח יוזמה! |
אודי אין לי בעיה לאסוף אותך זה בדרך שלי!
|
אז אודי אפשר להוסיף אותך לרשימה?
|
אשתדל מאוד להגיע ערן, אם כי אני עובד באותו היום וכנראה גם אנצל את שאר היום לתערוכת אוטומוטור:)
שיהיה חג שמח ;) |
ארז, אני יודע איפה האוטו עומד, ואתה יודע שאני חם על הג'אנטים!
סתם זרקתי את זה באוויר :D מקווה שתגיע |
חבל אני לא יוכל להגיע בשלישי..אני בצבא..אולי אם זה יהיה בסופ"ש אני יוכל להגיע..שישי בצהריים כזה או משהו בסגנון.
|
תומר בשמחה!
יש טרמפ - אפשר לרשום אותי :) אני אביא פיתות (?) סתם ;) |
או ווה ! סוף סוף משהו אופטימי ויוזמתי.
אני מאוד מקווה שלא אעבוד עד 6 באותו יום. אם לא, אני איתכם. במקרה ואבוא, מה להביא? חמוצים ? =) |
צטט:
בכל זאת חול המועד. |
אני מגיע תצרפו מפה עם מיקום מדויק של החניה בה ניפגשים
מה צריך להביא דברו איתי 0547257532 |
מאשר הגעה, אשמח מאוד להכיר את החברים :)
|
תוסיפו אותי.
אני יגיע. לא משנה מה אני חייב להגיע חח. ואגב, מה להביא? |
אני אוסיף את כל המאשרים מאוחר יותר היום, ונעלה רשימה מסודרת של מה צריך להביא, וכל אחד יוכל להתנדב להביא משהו.
חג שמח ערן |
נכנסים לסופרלנד, מגיעים לכיכר, לוקחים בכיכר ימינה
ממשיכים ישר ישר בכיש כיפי ומפותל ואז מגיעים :D |
טוב חברים, עידכנתי עכשיו את ההודעה המקורית עם המאשרים הגעה + רשימת הדברים שצריך להביא
תרגישו חופשי להביא מה שצריך וכמובן לעדכן מה אתם מביאים, כך שאני יוכל לרשום. כמו כן, מי שמאשר הגעה שזה יהיה סגור, כי אנחנו בונים עליו שיביא משהו מסויים, וחבל שניתקע בלי. אז יאללה חברים!!! סוף סוף מפגש נא להפגין נוכחות!!!! אם יש עוד משהו שאתם רוצים להביא על הדרך אתם מוזמנים, אני מבקש להביא דברים כשרים בלבד, שלא יקרה מצב לא נעים ובשביל שכולנו נוכל להינות! חברים להתעורררררר!!!! מפגש מועדון :twisted: |
אני מביא מנגל ושתי חבילות פחמים וחומר להדלקה ומלקחים
|
אני אביא כנפיים, סלט חי ובקבוק שתיה!
|
בקצב הזה נאכל גחלים וכנפיים :)
|
אממ..
חברים..
מחר אני בערב אני אעדכן סופית אם אני מגיע.8) (רוב הסיכויים שכן). אם לבסוף, ה-HGT לא תהיה כשירה ותעמוד מפורקת.. אני מבקש את עזרתכם לאסוף אותי ממתחם חונים קונים (לא רחוק מהסופרלנד). על מנת שאני גם יוכל להשתתף ולהכיר את החבר'ה:]. *בכול מקרה אם אני יגיע, אני מביא כלים חד פעמיים ( כוסות, צלחות וכו') + שישיה קולה! הייתי מביא חומוס.. אבל אין אם מה לנגב את החומוס :roll: |
ממש רוצה לבוא,
אבל האוטו שלי בתהליך סיום אם אני אצליח לסיים עד מחר אז אני אעדכן אם מגיע או לא |
טוב אז 99% שאני מגיע. ואולי מושך עוד חבר מקרית גת עם HGT.
אני הולך להביא: 1. פותחן שימורים 2. בשרים אני יבדוק מה יש ומה אפשר לארגן. 3. חומוס 4. חריף 5. חמוצים 6. זיתים 7. סלטים למיניהם 8. בצל 9. קטשופ 10. אלף האיים יאללה ניפגש מחר חבר'ה. בע"ה. נ.ב ערן, השם שלי זה כדיר. :rolleyes: |
ווואיייי איזה באסהה!@#!@#
אני יום שלישי גורר את האוטו לחשמלאי בראשון!~ יש לי בעיה, פיוז אימובילייזר נשרף כל פעם שאני נותן סוויץ', יש לי קצר איפה שהוא בדרך. בקיצורררררררר! אני מקווה שמשם אני ימשיך אליכם ועל הדרך אני אקנה כמה דברים שצריך. נקווה להספיק. |
יאללה חברים להתעוררררררר!!!
מי שלא הספיק עוד לאשר הגעה, אז זה הזמן! dennis אם הרכב לא יהיה מוכן קבל איסוף, חפש את הרכב שלך עם 2 דלתות אקסטרה :), פלא נשלח לפרטי המפגש כמתוכנן מחר!! להתעורר ולרשום מה אתם מביאים, הרשימה בדף הראשון של השרשור עודכנה! חברים יש גם צורך בכסאות מתקפלים ושולחן אחד נפתח, אז אם יש למישהו נא להביא. יאללה אנשים, לא נפגשים כל חודש, להגיעעע!!! כמו כן, עודכנה מפת הגעה באותה הודעה בעמוד הראשון |
ערן, שלח לי את הטלפון שלך, אני אהיה איתך בקשר לפני שאני אצא מהעבודה. אני אעבור בטיב טעם ליד ואשלים דברים שחסר.
נכון להיום (מה שלא סביר שישתנה) אני מגיע. |
תגיד ערן, מה הסיכויים שהייתי היום בקרית גת ? או בשבוע שעבר?
ראיתי רכב בדיוק כמו שלך אותו צבע עם טאסות וטמבון קדמי של HGT ובצבע זהוב. של מי זו ? |
לאאאא...עבר הרבה זמן מאז שהאוטו לא על טסות :D
יש עוד אחת מוזהבת מהדרום עם פגוש של HGT, היית שייכת לחבר בפורום. |
אה הבנתי.. טוב.
|
מגיע עם עוד חבר.
בירות קבבים נקנקיות |
צטט:
נמכרה לבחור חביב ממושב ליד קרית גת. ברוך שפטרנו מהצרה הצרורה הזו 8-) |
ליאור, אם אתה לא מתכוון לכבד אותנו בנוכחותך במפגש, אז בבקשה לא על גבי שרשור המפגש ;)
*רמז* *רמז* |
אממ..
חברים! ומנהלי המועדון!!
מחר יש מפגש!! ואם זאת יש לי הצעה.. אני רוצה סטיקר של המועדון על האוטו שלי!! :D אנא ממכם מנהלים תדאגו לי (אני חדש בפורום ועם איטלקיה בכללי). אשמח גם לחולצה של המועדון בהמשך...:lol: |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:52. |