![]() |
בעיה במנורות דרך בטסט
שלום יש לי פיאט פונטו ספייס 2001
בטסט אמרו לי שהמנורות שלי לא מגיעות ל30 מטר ושלחו אותי לניקוי של הפלסטיק וגם אחרי זה לא עבירו אותי כי המנורות לא מפסיק חזקות שהלכתי להחליף נורות אמרו שאי אפשר להשים מנורה יותר חזקה מזו שיש מה עושים אם זה? אותו בעיה היה לי באונו אבל מכרתי אותה לפני הטסט למה זה ככה בפיאט? |
הפנס נראה שקוף לאחר הניקוי ?
גש לחשמלאי לבדיקת מתח בחיבורים למנורה, האם יש 12V? ניסית מכון טסטים אחר ? |
הוא נראה שקוף
אני יגש לחשמלאי לבדוק את זה אבל גם בפיאט אונו שהיה לי זה היה חלש כזה שאני נוסע בכביש 6 בחושך אני בקושי רואה משו תמיד זה היה ככה בכל פיאט שהיה לי |
היתה לי אותה בעיה .הלכו לך הרפלקטורים בשני הפנסים צריך להחליף פנסים .
|
רפלקטור הולך? אשמח אם תוכל להסביר זאת.
|
הרפלקטור בפנס הוא כמו מראה שמחזירה אור במשך הזמן הציפוי של המראה דואה ואז הפנס לא דולק בכל עוצמתו.
|
יש נורות של OSRAM או פיליפס לעצמה יותר חזקה
יכול להיות שזה יעזור (הנורות חוקיות - זה לא קסנון) פיליפס |
אממ המנורות לא יזקו לכל המערכת של הנורות ?
כי הוא אמר לי שהוא לא יכול לשים יותר גבוהה ממה שיש כי זה יכול לדפוק משו שם . אני לא שם לב בכלל שיש רפלקטור בפונטו ספייס בכלל. רואים את זה ברכבים אחרים בפונטו יש את זה גם ? וכמה יעלה לי לחדש את זה? בערך ? |
אין אפשרות לחדש קנה שתי פנסים חדשים 400 שקל ליחיד לא מקורי.
|
יכול להיות שיש לך בעיה של חוטים הפוכים ואז הפנס חלש יותר..
|
חוטים הפוכים ?
מה הכוונה ? שבמקום + מגיע - ובמקום - מגיע + ? ומה זה משנה בנורה פשוטה (סליל) ? יניב, ה"הוא" התכוון שאסור להתקין נורה מעל 55W, כל עוד הנורה היא 55W זה בסדר. |
כמו שכתבתי הנורות של פיליפס הם אותו דבר כמו הרגילות 55W
עצמת התאורה שלהן יותר חזקה. בפונטו ספייס יש עדשה בפנס אבל יש רפלקטור בפנים - אולי תנסה להוציא נורה ולנגב עם סמרטוט ואצבע. אלה ה OSRAM: OSRAM |
יש לחבר באתר למכירה זוג פנסים.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:18. |