![]() |
מפגש מועדון פיאט, 3.2.12, הרצליה.
ביום שישי, 3.2.2012 בשעה 16:00 יתקיים מפגש מועדון ברחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה, במגרש שמול קפה מצדה (מפה).
מצפים לראותכם. להתראות, הנהלת המועדון. |
:Dיופי הגיע הזמן מקווה שלא ירד גשם באותו יום
|
מגיע
|
יהיה כיף :)
|
מקווה שעד אז הפונטו תיהיה מוכנה
|
מגיע
|
מגיע :)
|
:)
קודם כול.. אהלן חבר'ה.. היום רכשתי HGT מאחד מחברי הפורום פה.
לאחר הרבה זמן שאני מחפש.. ובקשר למפגש.. בטח שאני מגיע!!!!1 הזדמנות טובה בשביל להכיר את החבר'ה :) |
מפגש ב 3.2.12
אני מגיע.
בברכה - רפי לין |
מגיע.....
|
אני אשתדל להגיע - לא מבטיח.
|
גם אני ישתדל :)
|
המפגש
מכיוון שמזמן לא ביצענו מפגש, לדעתי, כדאי מאוד להתאמץ ובכל זאת להגיע למפגש.
במספר פעמים הגיעו למפגשי מועדון אלפא מזראטי חדשות מעניינות ויפות ומגיעים, לפעמים, לאותו המתחם גם מכוניות אספנות לא איטלקיות מיוחדות, כך שזה בסך הכל ארוע מוטורי יפה עם מפגש בין חברים ומכרים. בברכה - רפי לין |
המפגש נדחה ל- 10.2.2012.
עריכה (הוקדם בחזרה ל- 3.2.2012). |
צטט:
למה נדחה? בסוןפ"ש צפוי מזג אוויר חם נעים ומצויין. אני מציע בכל זאת לקיים את המיפגש כרגיל ללא תלות בגורם כזה או אחר. |
גם לדעתי, יש אנשים שלקחו חופש מעבודה בגלל המפגש...
פעם הבא לא נראה לי שאנשים יבואו. |
צטט:
סתם חומר למחשבה: בתור אחד שהיה פה פעם מאוד פעיל, אני מופתע כל פעם מחדש ברמת התלות במועדון אלפא. החניה באיקאה נתניה ריקה, אפילו החנות לא עובדת - מדוע לא להרים מפגש עצמאי? ובכל מקרה, נעים להיזכר באחד הטיולים הטובים שהיו לנו פעם. שימו לב למכוניות המבריקות, לדגלים על המכוניות כולל הדגל הגדול, להיענות המרשימה ולגיבוש של החברים :) http://img220.imageshack.us/img220/9214/1002333f.jpg |
בעזרת השם אני יגיע
כי אני חייל אני ינסה |
1 צירוף קובץ(ים)
אגיע עם הפוקוס החדשה :-)
|
באמת לקחתי חופש.
בכל זאת בואו נזרום. stio צודק. נתניה יהיה מעולה. וגם יש חניה. |
צטט:
בכל מקרה תהנו, ומקווה שהענות תהיה גבוהה!!! אגב, לגבי בעלי הקופה, אשתדל להרים קשר לכלל חברי הקבוצה על מנת שיגיעו כמות גדולה ככל שתוכל בברכה ארז |
גם אני התארגנתי על יום חופש בשישי הקרוב+ שאר דברים שהייתי צריך לדחות על מנת להגיע למפגש, זה באמת מבאס.
אני גם די בעד מפגש באיקאה. |
מגיע:)
|
לאור התגובות, הוחלט לקיים את המפגש במועד המקורי (3.2.2012).
השקת אבארט 500, בחסות מועדון אלפא, תתקיים ב- 10.2.2012 ביחד עם 2 השקות נוספות (147+159). |
מעולה, מגיע!
|
תחילטו כבר ניפגשים בשישי הזה(3.2) או בשבוע הבא אני צריך לדעת כי אני מגיע כל הדרך מב"ש במיוחד בשביל המפגש
|
התכנון היה לקיים מפגש ולהנות מהשקה של אבארט 500 (חברת מועדון אלפא) שתוכננה במקור ל- 3.2.
ההשקה נדחתה ומכיוון שאנשים כבר "ננעלו" על התאריך, נפגש ללא השקה ב-3.2. |
המיקום נשאר כמו שהיה, בהרצליה.
שישי הקרוב, 3.2 שעה 16:00. להשקה בשבוע הבא (10.2) כדאי גם להגיע :) |
אז אני מגיע (כמה חבל אני יצתרך לסבול את חמתי בסופש)
|
עכשיו לא בטוח שאצליח להגיע (ארוחת ערב מתוכננת) אבל בהחלט אשתדל.
-דוד |
המפגש
אגיע גם ב 3.2 וגם ב 10.2 להשקות (אמורות להיות 3 השקות ביחד) ואני ממליץ גם להגיע ב 10.2 להשקות.
בברכה - רפי לין |
אני בסוף כן אגיע מחר, 100% !
אבל אני אגיע לפני 4.. מקווה לא לשבת שם לבד |
אודי אני גם מגיע לפני. תרשום לי בפרטי מס פלאפון שלך..
|
איגור, אתה מוזמן לעבור לקפה בדרך, ניסע אח"כ בשיירה :)
|
אפשר להצתרף אליכם מצומת יוקנעם ?
אם אני יעמוד בקצב :D |
צטט:
דווקה נירא לי שהמתן לא יעמוד בקצב :P אני זורם. בואו נפגש בצומת יוקנעם וניסע. הטלפון שלי הוא 0542565910. דברו איתי. אני יהיה בחיפה בסביבות 13:30 |
אודי, אין לך מה לדאוג, יהיו שם איטלקיות משובחות מהמשפחה + אנשים טובים מהמשפחה :)
|
טוב, הגעתי כבר מלפני 10 דקות ואני יושב פה לבד,
יש אנשים באופק? |
צטט:
|
היה טוב. מי שלא בא חבל.
ואני עדיין לא יכול לזכור מה השם של bil. *** אני לא יודע מה יש לי ) שמחתי מאוד לראות את החברה. מקווה מאוד שנפגש בקרוב. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:30. |