![]() |
מזגן שוב לא מקרר
שלום,
בפעם הראשונה, מצאו לי דליפה מאטם כלשהו. החליפו. בפעם השניה, מצאו דליפה קטנה מהרדיאטור מזגן, החליפו. עכשיו נסעתי מהצפון למרכז וחזרה, ושוב המזגן לא מקרר. הוא מקרר קור מקפיא, ואז לא מקרר בכלל וחוזר חלילה. אני חושש כי המדחס הלך... מה אתם אומרים? נ.ב. פונטו 2006 דינאמיק. |
כמה זמן עובר מאז שהוא מקרר עד שמפסיק ?.
דוד. |
כמה דקות... אולי 20 דקות... מה זה אומר?
תודה. |
אם המזגן מקפיא למשך 20 דקות המדחס לא הלך.
נוצר קרח על המאייד והקירור מפסיק. כתוצאה של טרמוסטט תקול או חוסר גז (דליפה). נסה בנסיעה לכבות את המזגן למשך כ-10 דקות, כאשר הבלאובר עובד. הפעיל שוב וראה אם הקור חזר. אם חזר עלית על הבעיה, דבר ראשות יש לבדוק לחץ, אם תקין הטרמוסטט תקול. בהצלחה דוד. |
אכן, בכל הדלקה של המדחס, הקור יוצא מאוד חזק.
הבעיה היא שהם החליפו לי את הרדיאטור ונתנו אחריות 6 חודשים. בשל חוסר בקיאותי בנושא קירור, אני חושש שהם יטענו כי זה הלך וזה וזה וזה... אתה טוען כי יכול להיות גז, ויכול להיות טרמוסטט...? פרט לכך לא יכולה להיות דליפה מהמדחס? |
עודף גז יכול גם לגרום לבעיה.
דליפה יכולה להיות מכול מקום, גם ללא קשר להחלפת הרדיאטור. כמה זמן מאז שהחליפו רדיאטור ?. והאם מיד לאחר ההחלפה הופיעה הבעיה ?. על מה קיבלת שישה חודשי אחריות ?. דוד. |
המוסכנית מילא לי גז לפי הכמות הרשומה מתחת למכסה המנוע.
עברו 3 שבועות מאז ההחלפה. האחריות היא על הרדיאטור ועל דליפות גז... אבל שננו יודעים שאם תהיה דליפה ממקום אחר, זה לא יכוסה... |
לא ענית על השאלה, האם מיד לאחר ההחלפה הופיעה הבעיה ?.
דוד. |
מיד לאחר ההחלפה שמתי לב לרעש מאוורר נוסף כלשהו.
פרט לכך, לא נסעתי מעל 30 דקות אז לא שמתי לב לקירור. עכשיו נסעתי למרכז ולצפון ובדרך שמתי לב לקירור הלקוי. |
צטט:
בעקרון הרדיאטור נשמע לי ונראה תקין, הוחלף לי טרמוסטט לפני שבועיים. מניע ונוסע הדקלתי את המזגן יוצא אוויר קר אבל זה לא באמת קירר כמו תמיד והרגשתי לחות ברכב שלא כמו עם מזגן רגיל, היום ירדתי לבדוק קצת שמנים ברכב והמזגן הרגיש בסדר (קר). נראה מחר מחרתיים מה הולך איתו .. |
הבעיה אצלך אינה דומה לבעיה של חן.
אצלו המזגן מקפיא. דוד. |
מסכים,
אולי יותר קל יותר להחליף את כל הרדיאטור .. |
אם לא שמת לב, הרדיאטור הוחלף.
דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 10:41. |