![]() |
מכירת חיסול
10 צירוף קובץ(ים)
עקב יום סדר בבית, מצאתי כמה דברים שאין לי בהם שימוש, אז חשבתי להציע אותם למכירה.
נתחיל: מטען מקורי חדש בשקית- 30 ש"ח. נמכר! כיסוי פלסטיק עם גימור קרבון- 10 ש"ח. 3 מגני מסך לאייפון 3- 20 ש"ח. תושבת לשמשת הרכב לאייפון 4- 50 ש"ח.נמכר! שני פאנלים, אחד זהב, אחד תכלת לנוקיה 6120 -10 ש"ח כ"א. פנס קדמי+ נצנץ אחורי לאופניים- 20 ש"ח כ"א. מצלמת רשת של לוג'יטק לניידים- 50 ש"ח. נורות לד T10 שני זגות לבנים+ זוג צהוב- 10 ש"ח לקטנים נמכרו!, 20 לגדולים. מערכת פשוטה USB/AUX/MP3/SD +שלט- 120 ש"ח.נמכר! תיבה שקופה לסאב 10 אינצ'+ תאורה אדומה- 200 ש"ח. סאב ותיבה של סוני 10 אינצ' כמעט ולא היה בשימוש- 350 ש"ח. חיבור בלוטות' OBD2 עם דיסק תוכנות- 150 ש"ח. שני נשמים, אחד כניסה 13מ"מ והשני 18מ"מ- 50 ש"ח כ"א. תיק פשוט חדש למחשב נייד- 20 ש"ח. למסירה חלקים לפונטו דור ראשון: שני פנסים אחוריים, מחשב ניהול מנוע (75), וינקר, הפלסטיקים של המזגן, רשתות לרמקולם, צינור כניסת אוויר לפילטר. המחירים הנ"ל סופיים, אל תנסו להוריד אותי, גם ככה הכל נמכר בגרושים. אם אני אמצא עוד דברים מעניינים אני אעדכן. נא לשלוח הודעות פרטיות. |
אני צריך פנסים אחוריים לפונטו :)
איך יוצרים איתך קשר? |
שלחתי לך מספר בפרטי.
|
מעוניין בתושבת לאיפון 4
|
לא יכולת להגיד כשלקחת את הג'אנטים? חח סתם..
יש לך את המספר שלי, תרגיש חופשי להתקשר. |
אשמח למחשב רכב .
|
דבר איתי בפרטי ונקבע.
|
יש תמונה של רדיו דיסק, הוא למכירה או מסירה? של איזה חברה הוא?
|
הרדיו דיסק נמכר
|
יש ברשותך את הקונסולה המרכזית העליונה של הפונטי דור ראשון? זה התריסים הקבועים לא המתכווננים
|
כן, יש
|
הסאב עדיין אצלך?
|
יש סאב של סוני וסאב של פיור אקוסטיקס שניהם 10 אינצ'
|
ומה המחירים של הסאבים,באיזה מצב הם,על כל אחד אתה דורש 350 ?
|
הסוני במצב מצויין כמעט ולא היה בשימוש 350.
הפיור אקוסטיקס במצב מצויין היה בשימוש חצי שנה 200. |
אוכל לקבל את הקונסולה המרכזית של המזגן?מהיכן אתה?
|
נתניה.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:53. |