![]() |
ג'אנטים לפנדה
3 צירוף קובץ(ים)
למישהו יש רעיון איזה ג'אנטים לקנות לפנדה בצבע ירוק? גודל 14
רציתי להשאר עם הג'אנטים של הפונטו אבל הם הלכו במכירה. כנראה רק בזכותם האוטו נמכר כל כך מהר :rolleyes: הנה תמונה עם הג'אנטים של פונטו - אני יכול לקנות כאלה שוב אבל בטח אפשר להיות יותר מקורי מזה, אני אשמח להצעות!! |
חח אל תחשוב שזה יראה כמו בפוטושופ שעשית,
זה נראה כאילו עשית 15 אינץ מקדימה ו-16 מקוצץ מאחורה.. יש תקציב? חדש? יד2? |
יש תקציב לחדש כמובן
למרות הפוטושופ דווקא נראה לי שיצא יפה גם במציאות, גם על הפונטו הם נראו גדולים כאלה אבל אני רוצה לשקול אפשרויות אחרות קודם אולי אפילו מקורי של פנדה מאובזרת? אפשר להשיג כאלה במחיר סביר? הפונטו עם הג'אנטים אצלי עד יום רביעי והפנדה פה כבר שנים אז אני יכול לעשות נסיון אבל צריך כוח בשביל זה :roll: |
|
את אלו לא אהבתי, נראים זולים כאלה של ערסים. בלי להעליב אף אחד :roll:
|
2 צירוף קובץ(ים)
הנה הפעם עריכה ברמה יותר גבוהה קצת
הם עדיין המועדפים שלי הג'אנטים האלה, רק אני ממש אוהב אותם או שעוד אנשים חושבים שזה יפה? :confused: דרך אגב מישהו מעודכן בשוק הג'אנטים בימינו? השתנה משהו משנה שעברה? ממה שראיתי הכל זה המלאי של pitstop וכל הפנצ'ריות קונים מהם, מגיעים ג'נטים חדשים או שזה נשאר אותו הדבר? איפה יש את התצוגה הכי טובה ומחיר של 1200-1300? לא אהבתי לקנות בפנצ'ריה מעפנה פעם קודמת :cool: |
http://www.gantim.com/products/pro_pic320.2.jpg
אישית אהבתי, כמובן מבחינת התקציב והגודל. שים קאפה יפה באמצע, צבע קאליפרים ויראה מצויין. אלה גם יפים: http://www.carsforum.co.il/vb/showth...98%D7%99%D7%9D שאלה אם הם עדיין אקטואליים ואם המרווח 4x100 |
1 צירוף קובץ(ים)
כן זה הכיוון, שיש הרבה "קווים" חח
אבל לא נראה לי שג'אנט לבן יראה יפה, מעדיף כסוף. ואם משומש שיעלה פחות, מה הוא מבקש שמה 1200, זה מחיר של חדש. ראיתי עכשיו באוטודיפו את אלו שמצורפים, גם נראים יפה. כנראה שבסופו של דבר אני יחליט בפנצ'ריה :roll: אני רוצה גם להחליף את ה4 צמיגים (עדיין מקוריים מ2006 וכמובן לא במידה, הם 13 בכלל) אז אני לא רוצה לחכות עם זה אלא לקנות וזהו אני מתלבט אם עדיף את "המראה הקלאסי" של ג'אנט כסוף, או כמו שבתמונה פה ומה שהיה לי עם השחור מאחורה? |
חח מה שהראתי לך בקישור מקארספורום זה OZ, קצת יותר איכותי מהג'אנטים הסופר-איכותיים שיש באוטו-דיפו.
הג'אנט הראשון שהעלתי אליו קישור כמובן גם סיני והוא כסוף, לא לבן. ולדעתי נראה הכי פחות בוא נקרה לזה "סיני" מהשאר. בשילוב עם קאפות מקוריות של פיאט (או אפילו מדבקה איכותית) יגרום לג'אנט להיראות יותר כמו מקורי לרכב. ושוב, לדעתי גם הג'אנט שהיה לך על הפונטו וגם הג'אנט שהעלת בקישור האחרון צועקים סיני וצועקים זול. אבל בסופו של דבר הבחירה שלך. בהצלחה ערן |
חשבתי שזה הסיבה. בתכלס מה ההבדל בין oz לסיני? לא יודע
אבל אם הוא ימכור את הג'אנטים האלה במחיר שבו אני יכול לצבוע אותם בכסוף ושהכל ביחד יצא 1200 אז נראה לי סבבה. ואני אוכל להגיד שיש לי ג'אנט לא סיני :rolleyes: מעניין כמה עולה לצבוע... |
2 צירוף קובץ(ים)
אוקיי היום הייתי באוטודיפו, בטכלס אני מחפש עיצוב, לא מעניין אותי oz או לא oz. בפונטו היה לי סינים יפים שאהבתי ונסעתי איתם ללא רחמים והם לא התפרקו, מה צריך לעניין אותי יותר מזה?
הם מוכרים שמה ב1080 את הג'אנטים וצמיגים תוצרת קוהומו ב850, עם מבצע לשניהם ועוד הנחה מהכרטיס אשראי, ממש זול. עכשיו ההתלבטות היא בין בדיוק מה שהיה לי לבין ג'אנט אחר שהתמונה שלו מצורפת למטה, אני אהבתי את העיצוב של הישן מאוד, אבל גם ה"חדשים" נראים נאה, ולפעמים צריך להכניס לי שינויים בכוח כי אני שמרן בקטעים האלה, אז אני צריך את הדיעה שלכם. סקר קצר בבית אומר שהבנות מעדיפות את ה"ישנים" ואבא ואח מעדיפים את ה"חדשים". הבחירה היא בעצם כללית בין multispoke ל5 צלעות. מה לדעתכם נראה יותר יפה? מחר אני מתקין את מה שיבחר! |
ה multi-spoke בהרבה יותר יפים, 5 צלעות ניראים מאוד פשוטים לעומת multi-spoke.:cool:
|
אוטודיפו הרמאים באו לשים לי עכשיו צמגים "מרשל" במקום קומו, אמר שזה אותו דבר, עלקקק
אז לקחתי את הג'אנטים במחיר טוב ויש פלקן ב220 לצמיג ביפו, בפתח תקווה יש רק זבל במחיר הזה. הג'אנט שהביאו לי הוא עם שחור מבריק כזה אני מקווה שזה יצא יפה. |
תעלה תמונות 8)
|
3 צירוף קובץ(ים)
אוטודיפו הדפוקים האלה הביאו אפילו ספייסרים לא נכונים ובפנצ'ריה היו צריכים שעה לעבוד כדי להתאים משהו. אסור לקנות אצלהם פשוט. חוסר מקצועיות משווע, עדיף לשלם 100-200 שקל יותר בפנצ'ריה אבל שיעשו הכל באותו היום בלי סיבוכים ובעיות ובלי שינסו לעבוד עליך.
אבל התוצאה יפה ומיוחדת: |
תתחדש! הג'אנטים פצצה!
|
האוטו צריך להיות ירוק חזק ובולט אבל בגלל הגשם הדפוק הזה אני לא יכול לשטוף ולעשות ווקס לאוטו החדש שלי :mad: אז הצבע נראה כזה מת בתמונות
הג'אנטים נראים הרבה יותר מרשימים במציאות, מתאימים לפנדה. צריך לדעת איך לצלם את הפנדה גם, זה אוטו חמוד מאוד אבל לא פוטוגני בכלל :lol: |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:42. |