מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פורום המועדון (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   הצעת ייעול...אבקש מהחברים להגיב (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=12205)

צביקוש23 30-04-11 12:22

הצעת ייעול...אבקש מהחברים להגיב

לאחר מחשבה רציתי להעלות כמה דברים לדיון .
לדעתי (האישית כמובן) יש מקום להעלות את המועדון כיתה כמו שאומרים.ולמה אני מתכוון?
1:להירשם כעמותה (כמו רוב מועדוני הרכב שפועלים בארץ) רשומה.
2:לנהל פנקסי קבלות ותקציב מסודר
3: לקבוע דמי חבר סבירים (לדעתי 100 ש"ח לשנה לא מספיק ויש לגבות מכל חבר כל שנה 200 ש"ח אם רוצים ציוד טיולים וכ"ו)
4:לקבוע בחירות לוועד המועדון אחת לשנה\שנתיים.
5: להוציא דף קשר מסודר של כלל חברי המועדון ולחלק אותו לחברים.
6:להוציא אחת לכמה חודשים עלון של המועדון.
7:לפנות (לאחר סקר מחירים) ליצרן חולצות\דגלים לייצר דגלים בכמות גדולה לרכבי המועדון .

אשמח מאד אם כלל החברים יביעו את דעתם בענין. :)

danielkochin 30-04-11 12:33

בקשר לגביית דמי החבר אני נגד, חולצות זה לא מה שיעלה את המועדון הזה רמה אלה פעילויות ששואפות במועדון הזה ל0 וזה כבר לא עניין של תקציב.
דבר שני אפשר היה להגדיל טיפה את כמות הפרסומות אוליי לעשות שינויים קלים לאתר וככה להגדיל את התקציב החסר.

ליאור23 30-04-11 12:34

200 ש''ח? אתה כנראה תהיה לבד במועדון, יש מועדונים שמרימים טיולים אחת לחודש עם סדר גודל של 20- 30 רכבים ויותר באופן קבוע. אוטוספורט לדוגמא ולא גובים כסף. כל חבר מביא איתו מספר מוצרים שנקבעים מראש על פי רשימה מסודרת.
וועד של מה?
לגבי פנקסי קבלות, איך אתה יודע איך זה מתבצע, אולי הכל מסודר מהפאן הזה?
לגבי פעילויות, ממש לאחרונה ארז ארגן קארטינג, היינו שם 11 איש. אז אולי כדאי שתבוא בטענות לחברי הפורום שלא ממש מעוניינים בפעילויות. אגב זה תמיד אותם אנשים מגיעים.

צביקוש23 30-04-11 12:36

צטט:

במקור פורסם על ידי danielkochin (הודעה 91345)
בקשר לגביית דמי החבר אני נגד, חולצות זה לא מה שיעלה את המועדון הזה רמה אלה פעילויות ששואפות במועדון הזה ל0 וזה כבר לא עניין של תקציב.
דבר שני אפשר היה להגדיל טיפה את כמות הפרסומות אוליי לעשות שינויים קלים לאתר וככה להגדיל את התקציב החסר.

היי דניאל אני מודה לך על התגובה.
התכוונתי בדמי חבר לא רק לחולצות. אלא כמובן שאתה צריך להבין שלארועים, טיולים, ציוד , שלטים וכ"ו, ובקיצור לכל דבר כדי שיהיה צריך תקציב מסודר במועדון.
בכל המועדונים בארץ זה דמי החבר המקובלים בדרך כלל דרך אגב.

צביקה:)

yair068 30-04-11 12:39

זה נשמע כמו ועד בית
יותר מדי כסף עבור חברות
אם הייתם מבקשים 50 ש"ח לדעתי היו נרשמים הרבה יותר קח בחשבון שיש הרבה חברים
עלות כל פרט בתשלות נוסף וכל אחד יחליט אם מתאים לו

צביקוש23 30-04-11 12:39

צטט:

במקור פורסם על ידי ליאור23 (הודעה 91346)
200 ש''ח? אתה כנראה תהיה לבד במועדון, יש מועדונים שמרימים טיולים אחת לחודש עם סדר גודל של 20- 30 רכבים ויותר באופן קבוע. אוטוספורט לדוגמא.
וועד של מה?
לגבי פנקסי קבלות, איך אתה יודע איך זה מתבצע, אולי הכל מסודר מהפאן הזה?
לגבי פעילויות, ממש לאחרונה ארז ארגן קארטינג, היינו שם 11 איש. אז אולי כדאי שתבוא בטענות לחברי הפורום שלא ממש מעוניינים בפעילויות. אגב זה תמיד אותם אנשים מגיעים.

ליאור..
אתה לא צודק... מועדון לא מיועד רכ לרכבי ספורט, ותשים לב שלטיולים(כשסוף סוף יש כאלה) באים בעיקר רכבי ספורט. זה לא צריך להיות כך.
טיולים צריכים להיות גם לרכבים פשוטים לגמרי במסלולים פשוטים ובמהירות רגועה, וכ"ו.
ובכל מקרה במועדונים הגדולים כולם משלמים בין 100 ל 200 ובדרך כלל הרוב משלמים (והרוב זה יותר מ 50-60 חברים)

צביקוש23 30-04-11 12:41

צטט:

במקור פורסם על ידי yair068 (הודעה 91348)
זה נשמע כמו ועד בית
יותר מדי כסף עבור חברות
אם הייתם מבקשים 50 ש"ח לדעתי היו נרשמים הרבה יותר קח בחשבון שיש הרבה חברים
עלות כל פרט בתשלות נוסף וכל אחד יחליט אם מתאים לו

הבעיה במועדון שבאתר רשומים איזה 800-900 ולמפגשים מגיעים במקרה הטוב 10-20 (ואני מדגיש במקרה הטוב) חברה שבדרך כלל הם קבועים. זה לא צריך להיות ככה.

yair068 30-04-11 12:44

יפה אממרתה אם תגבה מכל אחד 50 ש"ח יהיה לאנשים מחוויבות וגם יבואו
אני הייתי מצטרף על עקרון כזה
דא"ג בקופה יהיו יותר כספים מאשר לאסוף 200 ש"חח

צביקוש23 30-04-11 12:46

אשמח לשמוע דעות של כולם בנוגע לכל ההצעות שהעליתי.

ותודה כמובן לכל מי שמגיב .

ליאור23 30-04-11 12:46

איפה אני לא צודק צביקה? אלה עובדות. אוטוספורט הוא המועדון בין הגדולים בארץ היום לדעתי ועדיין לא גובים שם כסף.
אין לי בעיה לשלם סכום סימלי של 100 ש''ח אבל 200, זה כבר מוגזם. ותראה לי מועדון אחד שבאים למפגשים שלו 50 60 אנשים ואל תגיד לי עכשיו מועדון ה5.
מה שאני אומר זה שהבעיה היא באנשים, אין לי זכות לשפוט את המנהלים כי אני לא יודע איך זה מהצד שלהם.
אבל לקארטינג כל אחד יכל להגיע ולא רק אותם הפרצופים הקבועים.( שהם אחלה אנשים אגב:))

צביקוש23 30-04-11 12:55

צטט:

במקור פורסם על ידי ליאור23 (הודעה 91355)
איפה אני לא צודק צביקה? אלה עובדות. אוטוספורט הוא המועדון בין הגדולים בארץ היום לדעתי ועדיין לא גובים שם כסף.
אין לי בעיה לשלם סכום סימלי של 100 ש''ח אבל 200, זה כבר מוגזם. ותראה לי מועדון אחד שבאים למפגשים שלו 50 60 אנשים ואל תגיד לי עכשיו מועדון ה5.
מה שאני אומר זה שהבעיה היא באנשים, אין לי זכות לשפוט את המנהלים כי אני לא יודע איך זה מהצד שלהם.
אבל לקארטינג כל אחד יכל להגיע ולא רק אותם הפרצופים הקבועים.( שהם אחלה אנשים אגב:))

ההשוואה עם מועדון אוטוספורט אינה נכונה מכיוון שיש להם מקורות מימון אחרים שאתה לא מודע אליהם דבר שלמועדון פיאט אין.

Sharky 30-04-11 12:59

בעיקרון אני אין לי בעיה לשלם את הכסף הזה.. פשוט אני חדש פה ועוד לא יודע איך זה עובד.. חבר לא חבר. עוד לא כ״כ הבנתי:) את הפיאט שלי אני אמור לקבל עוד איזה שבועיים אם הכל יסתדר. ( תודה לכל מי שעזר לי אם השאלות הצאירות שלי )
אבל בכל זאת בסכום הזה אפשר לעשות הרבה דברים לחברי המועדון. מסגרות למספר לדוגמא. או כל מיני מדבקות,יש עוד ים רעיונות. פירסום של האתר ועוד. השאלה אם באמת נדרש 200 ש״ח או שאפשר פחות.. עוד פעם אני אין לי בעיה לתת. אבל אני רוצה לדעת הכסף הולך. ובכלל אני לא חבר =_= סתם אומר מה נראה לי :)*

צביקוש23 30-04-11 13:05

שרקי... קודם כל ברוך הבא (אני מניח שזה אינו שמך האמיתי )

אתה צודק לגמרי.

לגבי כסף כמובן שצריך להיות שקיפות מלאה לחלוטין, לדווח בדיוק על הוצאות והכנסות מועדון.
לאן בדיוק הכסף הלך. כמה יש בקופה . כמה נאסף.

חייב להיות שקיפות מלאה .

יש צורך להרשם כעמותה רשומה, וכמובן לתת לכל אחד קבלה (ובשביל פנקס קבלות צריך כמובן להרשם כעמותה רשומה).

בכסף כמובן אפשר לעשות המון דברים ממדבקות ועד ארועים מוצרים וכל דבר שהדמיון מעלה על הדעת.
לא התכוונתי שזה חייב להיות 200 שקל, אלא כרעיון, כדוגמא.

Sharky 30-04-11 13:12

כן הא :) זה לא השם שלי:)
קוראים לי גלב:)
אין לי מה להוסיף.. לדעתי אמרת הכל:)

איתי398 30-04-11 14:02

חברה ההבדל בין ה100 ל200 ₪ דמי חברות במועדון זה לא הבעיה ככה שאין טעם לעלות את הדמי חברות.
האפשרות שתשפר את המצב של המועדון זה המפגשים בערבים בתור התחלה זה יתן הרבה.
ראו דוגמא המפגש שהיה בסופרלנד לפני 3 חודשים (אחלה אירגון יוסי-יהיה נחמד עם תארגן עוד)
הבחור בא אמר יש מפגש על האש כל אחד מה מביא נגמר הסיפור ובסוף הגיע כמות יפה מאוד של אנשים ורכבים :)
לא חובה על האש,אפשר רק כיבוד קל
ולא חסר מקומות לבצע את זה במיוחד שעכשיו מתחיל קיץ ואין את הבעיה של המזג אויר

עריכה
בשאר המועדונים בסופו של דבר זה מה שמחזיק אותם ...הגיבוש של המפגשים
הונדה קלאב מועדון חזק מאוד כבר הרבה שנים ותשימו לב במאגר התמונות שלהם זה המפגשים בערב
כנ"ל לגבי PSI שלפני שנה וחצי היה מת לגמרי ובסוף החליטו עושים מפגשים בערבי חמישי בוולפסון התחילו ולאט לאט(5 מכוניות בהתחלה) המועדון חזר לרמה גבוהה- אתמול הייתי במפגש החודשי היה 30 רכבים ויותר אנשים קצת כיבוד קל יופי של צל ובאמת אחלה מפגש

stio 30-04-11 14:08

בתור אחד שהיה כאן מיום הקמת המועדון, מס' נקודות:

1. דמי החבר צריכים לרדת ל- 50 ש"ח. כתוצאה מכך התקציב יירד אך חברים נוספים ייצטרפו בגלל המחיר - בצורה כזאת הגרעון ייסתם והקופה תתמלא.
2. להירשם כעמותה רשומה ולהוציא פנקס קבלות - ברור לחלוטין וכמה שיותר מהר. בסה"כ מדובר בסוג של מלכ"ר - אף אחד לא מרוויח כסף פה.
3. בחירות לועד המועדון - אפשרי להעלות סקר בנושא, אם כי גילי ומנהלי הפורום השונים עושים את העבודה בצורה מצויינת.
4. שקיפות מלאה - להנפיק פנקס קבלות, להוציא קבלה לכל חבר מועדון שנרשם עם טווח תאריכים לחברות ומס' רכב. בנוסף בתחילת כל שנה להעלות פוסט עם כל התקציב שנאסף ופירוט לאן הוא הולך.
5. לבקש מחברי הפורום (ללא קשר למי שילם או לא) לשלוח מס' טלפון, יישוב מגורים וסוג רכב (ללא מס' רכב) בהודעות פרטיות למישהו שיארגן את זה - ובמפגש הבא להוציא דף קשר מסודר.
6. חולצות, כובעים ומדבקות רגילות זה לא משהו שיעשה את העבודה - נחמד שיש, לא יותר. מה שצריך לעשות זה להנפיק מדבקה שחורה וארוכה שתתלבש על מסגרת הלוחית רישוי האחורית, מדובר בפרסום מוצלח ולא מכער את הרכב.
7. למנות את צביקה למנהל הטיולים של המועדון - רק בתקופה שצביקה ארגן את הטיולים הם היו מוצלחים ומאורגנים למופת. מדובר באדם המכיר את כל המדינה בזכות עבודתו ומכיר את המסלולים היפים באמת (כמובן אם הוא יהיה מעוניין בכך).
8. להפסיק את המפגש החודשי. ככל שכמות המפגשים עולה - כך כמות החברים המגיעים יורדת. להעביר את המפגש לנתניה (איקאה) ולהתנתק ממועדון אלפא, זה רק מזיק. לעשות את המפגש בתאריך קבוע פעם בחודשיים-שלושה גג.
9. לבדוק את אפשרות ליצור קשר עם סמל"ת כדי להכניס אותם לעיניין - הבנתי שהשירות שלהם השתפר לאחרונה בצורה משמעותית (כל הכבוד) ובשילוב הרחבת היצע הדגמים העיניין הזה יכול להביא להם גם לקוחות חדשים.

כרגע לפי דעתי המועדון פשוט רדום לחלוטין. זה לא מה שהיה פעם.

ליאור23 30-04-11 14:15

תעביר את המפגש לנתניה ויגיעו פי שניים פחות אנשים, אזור המרכז, ראשלצ או תל אביב זה מצוין.
בשביל לתכנן טיול לא צריך להכיר את הארץ על בוריה.
מה ייתן בחירות לוועד? מה הבעיה עם מי שמנהל אותו עכשיו?
זכור לי שגדעון אמר משהו על כך שסמל''ת לא רוצים להיקשר למועדון כי הם לא יכולים לקחת אחריות על המידע שנרשם פה או משהו כזה, ושיתקן אותי אם טעיתי.
הבעיה היחידה פה היא בחוסר רצון של אנשים להשתתף, ארז ארגן טיול מאוד מכובד שנה שעברה וגם השנה היה על האש שהגיעו הרבה בזכות יוזמה של יוסי.
כל ההצעות שרשמת לא ישנו בכלום את המצב עכשיו.

צביקוש23 30-04-11 14:19

צטט:

במקור פורסם על ידי ליאור23 (הודעה 91362)
תעביר את המפגש לנתניה ויגיעו פי שניים פחות אנשים, אזור המרכז, ראשלצ או תל אביב זה מצוין.
בשביל לתכנן טיול לא צריך להכיר את הארץ על בוריה.
מה ייתן בחירות לוועד? מה הבעיה עם מי שמנהל אותו עכשיו?
זכור לי שגדעון אמר משהו על כך שסמל''ת לא רוצים להיקשר למועדון כי הם לא יכולים לקחת אחריות על המידע שנרשם פה או משהו כזה, ושיתקן אותי אם טעיתי.
הבעיה היחידה פה היא בחוסר רצון של אנשים להשתתף, ארז ארגן טיול מאוד מכובד שנה שעברה וגם השנה היה על האש שהגיעו הרבה בזכות יוזמה של יוסי.
כל ההצעות שרשמת לא ישנו בכלום את המצב עכשיו.

ליאור ידידי

סמל"ת יכולים מאד להיות בקשר יותר רציני.
ועובדה שעם מועדון אלפא רומיאו הם בקשר ואפילו קשר הדוק מאד.
(מי שראה את השקת האלפא במסגרת מועדון החמש לפני חודש ראה מה זה אירגון של סמל"ת ואירגון רציני)

הכל ענין של רצון.

הם בטח לא ירצו קשר עם מועדון רדום ולא רציני.

קבלות חייבות להינתן לכל אדם ששילם וכמה שיותר מהר יותר טוב (אגב לפי חוק לידיעתך)
חובה לגמרי שקיפות, ודו"ח שלם ומפורט של הוצאות והכנסות .
בוודאי שחובה

לגבי מיקום המפגשים הסטיסטיקה הוכיחה וממשיכה להוכיח ולא ניתן להתווכח איתה.
למיפגשים באיקאה מגיעים הרבה יותר אנשים !! זה מוכח, זה בדוק ולא ניתן להתווכח על הענין הזה!
ככה שאתה טועה ומטעה.

אתה אומר המון דברים שאינך יודע.

וגם לגבי מועדון אוטוספורט לידיעתך יש להם הכנסות ממקורות אחרים, שלמועדון פיאט פשוט אין!לגבי מה שסטיו רשם כל מילה פשוט בסלע!!!!!

Amit-IL 30-04-11 14:28

אין מה להוסיף על הדברים ש STIO כתב אלא רק להתפלל שחצי מהדברים יעשו וזו תהיה כבר התחלה טובה.
צריך להעיר את המועדון הזה חבל שאנחנו נרדמים כמו סמל"ת, יש כאן מספיק אנשים עם אנרגיה זורמת
50 ש"ח לשנה זה סכום שאתה מוציא ומרגיש מחוייבות למועדון כדבר ראשון ולאחר מכן כמו שציינו כבר קודמי יצטרפו יותר אנשים, 100 ש"ח זה גבולי יותר מזה זה כבר מוריד כמות מצטרפים אולי עם הזמן תהיה אפשרות להעלות מחירים אבל זה צריך להעשות עם התקדמות הפעילות והעמקת הקשר בפורום.

לדעתי הכסף יכול להגיע יותר מפרסומות באתר סתם לדוגמא מדוע מיר וסודאי אינם מפרסמים אצלנו?
ויש עוד המון דוגמאות מוסך שמשון וכו' שהאתר שולח לקוחות על ימין ועל שמאל מגיע לאתר גם קצת קרדיט מהעסקים הנ"ל זה לא הולך לאדם פרטי או לכוונות רווח אלא לקיומו והמשכיותו של המועדון
ואפשר וניתן לפנות לעסקים כאלו בבקשת השתתפות בכיבוד במפגשים לדוגמא ושילוט במקום המפגש עם פרסומות של העסקים בשלטי פלריג או על שימשוניות

צביקוש23 30-04-11 14:32

צטט:

במקור פורסם על ידי Amit-IL (הודעה 91364)
אין מה להוסיף על הדברים ש STIO כתב אלא רק להתפלל שחצי מהדברים יעשו וזו תהיה כבר התחלה טובה.
צריך להעיר את המועדון הזה חבל שאנחנו נרדמים כמו סמל"ת, יש כאן מספיק אנשים עם אנרגיה זורמת
50 ש"ח לשנה זה סכום שאתה מוציא ומרגיש מחוייבות למועדון כדבר ראשון ולאחר מכן כמו שציינו כבר קודמי יצטרפו יותר אנשים, 100 ש"ח זה גבולי יותר מזה זה כבר מוריד כמות מצטרפים אולי עם הזמן תהיה אפשרות להעלות מחירים אבל זה צריך להעשות עם התקדמות הפעילות והעמקת הקשר בפורום.

לדעתי הכסף יכול להגיע יותר מפרסומות באתר סתם לדוגמא מדוע מיר וסודאי אינם מפרסמים אצלנו?
ויש עוד המון דוגמאות מוסך שמשון וכו' שהאתר שולח לקוחות על ימין ועל שמאל מגיע לאתר גם קצת קרדיט מהעסקים הנ"ל זה לא הולך לאדם פרטי או לכוונות רווח אלא לקיומו והמשכיותו של המועדון
ואפשר וניתן לפנות לעסקים כאלו בבקשת השתתפות בכיבוד במפגשים לדוגמא ושילוט במקום המפגש עם פרסומות של העסקים בשלטי פלריג או על שימשוניות

מסכים לחלוטין אמת ויציב!
יש לנער את המועדון, לצרף להנהלה אנשים עם דם חם! אנשים שרוצים להזיז דברים! גילי וחבריו עושים עבודה נהדרת באמת אבל עם כל הכבוד ויש כבוד הגיע הזמן לעשות שינוי הגיע הזמן לגדול, ליזום, למצוא מקורות מימון, לקדם את הקשר עם סמל"ת ובהקדם. הגיע הזמן לשינוי . (ומיותר לציין שכמו בכל מועדון אפשר וצריך לקיים בחירות לועד המועדון וכ"ו)

ליאור23 30-04-11 14:34

בסדר, אני טועה ומטעה. אתה תיסע לאיקאה ומצידי גם סע לקרית שמונה.
לא מכיר את מקורות ההכנסה של המועדון פיאט או של אוטוספורט או של psi או כל מועדון אחר.
כל שאני יודע הוא שבשביל להרים מפגש נחמד או טיול נחמד לא צריך לערבב כסף בעניין.
והדוגמא לכך היא הפעילויות האחרונות שהיו שאגב אתה לא היית באף אחת מהן אז שמור על פרופרציות פה.
או לדוגמא כמו עם האירוע השקה של האבארט פונטו, קובעים תאריך מסוים ואחר כך מזיזים אותו בגלל המזג אוויר ואחר כך אתה מבקש שיזיזו עוד פעם כי זה מתנגש באיזה השקה של אלפא שלא מעניינת לי את הלאו לאו, אז קודם שכל אחד יסתכל על עצמו לפני שהוא מציע הצעות שיפור וייעול וידאג לשפר את עצמו ( עדיף שיפורים חוקיים אבל גם לא חוקיים באים בחשבון:))

צביקוש23 30-04-11 14:49

לגבי הטיולים של הייתי.
למעט טיולים שמראש הוצהרו שהם לרכבי ספורט,ולמעט הקארטינג האחרון שלא הגעתי אליו( כי הייתי בבי"ח השרון במחלקה לטיפול נמרץ עקב חבר שהיה מאושפז שם במצב קשה שזה קצת יותר חשוב , ) הייתי בכל פעילויות המועדון לרבות 2 אולי שעקב נסיבות מסוימות לא יכלתי להגיע, כך שלא יודע מאיפה אתה קובע את הקביעות ההזויות האלה.
בוודאי שלא אגיע למיפגש שמוצהר מראש שפונה בעיקר לרכבי ספורט .
המועדון הוא לא של רכבי ספורט וזה שעושים טיול למיגזר מסוים במועדון זה דבר פסול.

מועדון אלפא רומיאו שמוביל אותו שי וורד היקר הוא מועדון מכובד ויש המון מה ללמוד מדרך ההתנהלות שלהם וכמובן שכמו מועדון החמש גם הם עמותה רשומה מסודרת עם דו"ח הוצאות והכנסות , ישיבות מועדון ובחירות דמוקרטיות כל שנה.
אצליהם למשל כשמוציאים טיול הוא פונה לכולם ולא למישהו מסויים. ולא משנה אם יש לו אלפא רומיאו גי טי 20111 או אלפא משנות ה80 ו 90.

ודווקא כסף הוא בהחלט דבר מאד חשוב וקובע שבלעדיו המון דברים לא אפשרים. ולהגיד שלא זה ממש לא נכון.

ישיבות צריכות להתקיים בנוכחות כלל חברי המועדון . זכותו של כל אחד שחבר במועדון להגיד את דברו, להציע הצעות, וגם להבחר לתפקיד כזה או אחר גם אם הוא לא מקושר למי מההנהלה.
דו"ח הכנסות והוצאות בוודאי צריך להיות. אם יש כאלה שלא אכפת להם לאן הכסף הולך אז שיהיה להם בכיף.
אני (ואני מאמין בלי שום ספק שרבים מאד במועדון) רוצה לדעת לאן הולך הכסף, מה בדיוק נעשה איתו, מה נכנס , מה יצא.

צריך להיות שינוי.

המועדון חד משמעית גוסס ומי שחושב אחרת אינו רואה רנאה את כלל התמונה.

הגיע הזמן שמועדון פיאט יתעורר יגדל, יתבסס , יפתח קשרים חזקים עם סמל"ת ובקיצור צריך שינוי.

יש כאן לפי הבנתי כמה אלפים של חברים רשומים באתר, אז בבקשה.
השרשור נפתח כדי לעורר דיון וליצור שינוי , וזה המקום לכולם להגיד את דעתם ולא רק ל 3-4 חברים.

מי שבאמת אכפת לו שיגיב, שיכתוב.

וגם להנהלה מותר וצריך להגיד את דברה ולהתערב דיון כאן.

איתי398 30-04-11 14:58

לא חושב שיש קשר לדמי חברות,הוצאת פנקס קבלות,שקיפות מלאה,הירשמות כעמותה לפיתרון למצב של המועדון לצערי אין לזה קשר בכלל!!!!!
מפגשי המועדון הם נטו כיף שאנשים באים כי הם רוצים! וכל מה שרשמתם פה זה נראה כמו שאנחנו באים להקים עסק!
אין פה עניין של כסף
העניין של כמות האנשים שבאים זה הבעיה!
אין מספיק מפגשים פשוטים ורגילים כדי לגבש ולפתח את המועדון
להפגש לא עולה כסף-וזה מה שיגבש את המועדון וירים את מצבו ומשם אחרי שיגדל כמות אנשים יהיה אפשר לארגן טיולים וכו'.....

dodihob 30-04-11 15:08

שבת שלום חברים :)
בנושא מיקום המפגש, לפי דעתי יש הבדל גדול מאוד מהמפגשים באיקיאה ולמפגשים שקיימנו בראשל"צ בסופרלנד. באיקיאה המקום משעמם, אנחנו נמצאים בחנייה, אין מקום כמו שצריך לשבת ולדבר, כמו כן רוב הזמן היינו נצלים בשמש, ובשביל לעשות על האש כמו שצריך, התקפלנו למקומות אחרים.
זה שזהו מקום נוח מבחינת מיקום בארץ (במיוחד לצפונים, אך לא לדרומים) לא אומר שהמפגש צריך דווקא להתבצע שם, המקום משעמם נקודה!.
המפגשים שקויימו בסופרלנד בערבים היו ממש מהנים, מאורגנים כמו שצריך ואני חושב שממש התגבשנו שם, והייתה היענות בכל מפגש. והיה נחמד שנתנו רק ליוסי את הקרדיט על המפגש האחרון :rolleyes:.
אבל זה אומר שצריך לעשות את המפגשים רק שם? לא, דיברנו על יער בן-שמן, ועל מקומות אחרים אך צריך שהמקום יהיה מהנה, מאורגן ומסודר ולא איזה חנייה שנצטרך לשבת על האספלט.
בנוסף גם מפגש הצילומים היה נחמד מאוד, עכשיו במיוחד בקיץ אפשר לצאת למקומות עם נופים קצת יותר מעניינים.

Sharky 30-04-11 15:15

אני חושב שאתם מגזימים קצת.. אני בפורום הזה אולי שבועיים או קצת יותר וברור פה שצריך שינוי..
לדעתי צריך לעשות יותר מפגשים וזהו. אם יהיה יותר מפגשים אז שם כבר יהיה אפשר לראות מי בא קבוע ומי לא.. אם האנשים שיבאו קבוע אפשר לדבר אל משהו. יאני זאת תהיה בדיקה של מי באמת מעוניין במועדון הזה ומי לא..
בתור בן אדם חדש פה אני יכול להגיד שאנח יכניס כמה שצריך כסף אם יהיו אנשים רצניים. אם זה 50 שח או 500 שח.
כי חבל שהמועדון הזה עובד ככה.. כי יש פה אנשים שמבינים עניין אז למה לא לעשות אם זה משהו יותר:)

צביקוש23 30-04-11 15:19

צטט:

במקור פורסם על ידי Sharky (הודעה 91371)
אני חושב שאתם מגזימים קצת.. אני בפורום הזה אולי שבועיים או קצת יותר וברור פה שצריך שינוי..
לדעתי צריך לעשות יותר מפגשים וזהו. אם יהיה יותר מפגשים אז שם כבר יהיה אפשר לראות מי בא קבוע ומי לא.. אם האנשים שיבאו קבוע אפשר לדבר אל משהו. יאני זאת תהיה בדיקה של מי באמת מעוניין במועדון הזה ומי לא..
בתור בן אדם חדש פה אני יכול להגיד שאנח יכניס כמה שצריך כסף אם יהיו אנשים רצניים. אם זה 50 שח או 500 שח.
כי חבל שהמועדון הזה עובד ככה.. כי יש פה אנשים שמבינים עניין אז למה לא לעשות אם זה משהו יותר:)

הוצאת לי את המילים מהפה!
צודק בכל מילה.

ואני חייב לצוטט משפט שאמרת כי הוא נכון לגמרי אז ברשותך ואני מצוטט " חבל שהמועדון הזה עובד ככה.. כי יש פה אנשים שמבינים עניין אז למה לא לעשות אם זה משהו יותר"

וחשוב לציין שמועדון פיאט הוא אחד ממועדוני הרכב היחידים בישראל שאינו ניפגש כל שבוע אלא אחת לכמה זמן, והוא גם נראה בהתאם (וזה לא מחמאה)
צריך שינוי במועדון הזה ומיד!

Caveman 30-04-11 15:39

כל החבר'ה שלא הגיעו לקארטינג, מדוע? הראתם התלהבות בעבר לאירועים כאלה.
זוהי בדיוק דוגמא לארגון פעילות מגבשת בקרב המועדון במחיר מוזל, ובכל זאת הגיעו רק 11 איש.
אציין שהיה מצויין. ונראה היה שכולם נהנו.

למפגש ההשקה לרכב שלי, מדוע הגיעו מעט אנשים? התאמצנו וארגנו דברים יפים, ובכל זאת ההענות הייתה נמוכה. וזה עוד היה אמור להיות המפגש השנתי שלנו.
צביקה, מדוע היית נחוש כל כך בדעתך להזכיר באותו מפגש, מעט לאחר חשיפת הרכב, שיש מפגש נוסף, שמתקיים בהיכל נוקיה, ושצריכים להגיע גם לשם? היה לי מאוד נחמד לראות מספר אנשים נאספים יחד איתך ועוזבים את המקום.
דרך נהדרת להתנהג במפגש במועדון בו אתה חבר, ושלפי דבריך, "צריך להשתפר".

השורה התחתונה היא שיותר ממחצית האנשים שפעילים כאן באתר, ושהגיבו בשרשור, מבטלים את ההשתתפות שלהם באירועים ברגע האחרון, ולא באמת מגיעים, למרות שהם מבקשים שוב ושוב פעילויות נוספות.

לגבי העניין עם סמל"ת. נפגשנו איתם, והיה מאוד פורה.
שאלנו לגבי שיתוף פעולה הדוק יותר, כמו למשל פרסום המועדון בקרב לקוחות שרוכשים רכבים חדשים. אבל העניין הוא שהם לא יכולים להתחייב לאמינות ואיכות הדברים שנכתבים או נאמרים על גבי הפורום. מה יקרה אם ימליצו ללקוח על הרשמה למועדון, אך כאשר הוא ישאל שאלה הוא יענה ב"א-ח-י", או שיקבל תשובה לא נאותה אחרת? או לא ממצה? הוא יבוא בטענות למוקד השירות של סמל"ת, ובצדק. הם לא יכולים לקחת אחריות על הנאמר כאן.

הם כן מסכימים להביא רכבים מטעמם למפגשים (מה שקרה כבר מספר פעמים).
ואנחנו כן מיידעים אותם על פעילויות שאנחנו מתכננים לעשות.

אתם צריכים להבין שרוב הלקוחות של פיאט הם לא חובבי רכב כמו קומץ האנשים שרשומים כאן. הם אנשים שקונים רכב, משתמשים בו, אולי שואלים כאן שאלה או שתיים, ומוכרים אותו. זה האופי של הרכבים האלה. הם לא מיוחדים או מרגשים עבור רוב הלקוחות, ובסופו של דבר, הם כלי ותו לא.
אלפא רומיאו למשל הוא יצרן של רכבים עבור חובבי רכב. לכן יש יותר הענות אצלהם. ולכן החטיבה של אלפא בסמל"ת יותר מעורבת בנעשה אצלהם, וזה בסדר.

אנחנו עדיין מעוניינים לקיים מפגשים באיקאה, ועושים זאת, אם כי האחרון היה חביב ותו לא. בהחלט לא יפה וגדול כמו בעבר. וזה בגלל שמעט אנשים הגיעו. אלה שכן הגיעו, ראו ששווה להגיע. אוכל טעים, רכבים יפים ומיוחדים, ואנשים טובים.
המפגשים החודשיים בהרצליה אכן מראים הדלדלות בזמן האחרון, אבל כזכור, הם פרי בקשתם של חברי המועדון שדרשו יותר מפגשים, ובמקום קרוב יותר למרכז מאיקאה. הנה רק השרשור הזה הוא דוגמא לבקשה של יותר מפגשים.

אז מצד אחד אנשים כותבים כאן שהם מעוניינים ביותר פעילות.
אבל הנה, למפגשים החודשיים, לא מגיעים. למפגש ההשקה, הגיעו מעט. לקארטינג, 11 איש.

לפחות אני שומע דברים טובים מחיים שמקבל לקוחות חדשים בזכותנו. שזה באמת דבר טוב עבורו, ועבור הלקוחות שמקבלים שירות מצויין.

לגבי עניין הכספים.
כל הכסף שנאסף מחברי המועדון מגיע לדברים כמו הכיבוד שאתם מקבלים במפגשים (עוגות, שתיה, על האש), תחזוקת האתר, הפיצ'פקעס. אף שקל לא הולך לכיסם של אף אחד מחברי ההנהלה. יש לנו רישום מדוייק של כמות הכסף בקופת המועדון.
למרות זאת, אנחנו לא מעט מוציאים מכיסנו הפרטי כמעט בכל מפגש, על מנת שהוא יהיה קצת יותר טוב. אביעד למשל, מתחזק את האתר בכוחות עצמו, בזמנו הפרטי. לצערי אני לא בקיא בPHP, אחרת הייתי בשמחה עוזר לו.
סתם לידע כללי.

Sharky 30-04-11 15:59

Caverman - למה לא לנסות לעשות יותר מפגשים וזהו? משם נראה לאן נתגלגל?
אני זוכר לפני הרבה זמן בר״ג ליד קניון איילון כל הזמן היו אספות בימי שישי. לא נראה לי שזה היה מועדון מסיום כי היו רכבים שונים,אבל זאת לא הנקודה.
הם היו שם כל שבוע אחרי הצריים עד הערב ביום שישי. אני מדגיש = כל שבוע.
בוא ננסה נראה מה יצא.. למה מישהו יפסיד כסף מזה?
אני גם יכול לבוא.. להתחשב בעובדה שעדיין לא קניתי פיאט:) אני יבוא אם מה שיבוא.. ( אם לא תצעקו אליי :)) )
*

Caveman 30-04-11 16:09

מניסיון רב שיש לי (לא רק במסגרת המועדון הזה), מפגשים שבועיים לא עובדים בטווח הארוך.

שוב, אנחנו מקיימים מפגש אחת לחודש, שאליו בזמן האחרון מגיעים רק מספר אנשים בודדים.

איתי398 30-04-11 16:18

גידעון אני הייתי במפגש שהיה בסופרלנד ובמפגש ההשקה באיקאה לקארטינג לא באתי כי אני לא אוהב וזה היה עיקר האירוע אז ככה שלא היה לי מה לעשות כל כך שמה(גם לא ציינתי שאני יבוא)
במפגש בסופרלנד היה ממש אחלה מלא אנשים באמת היה כיף
באיקאה היה גם נחמד(ההפקה הייתה מעולה עם הנקניקיות) אבל אין איפה לשבת אין צל( ולא נחמד שהמכסה מנוע של האוטו שלך נהפך לספסל ל 3 אנשים-ככה זה היה על הרכב שלי) ולפי דעתי גם המרחק שלו גורם לאנשים להפסיק לבוא(חודש לפני בסופרלנד היה כמות יפה)

ובכללי זה 3 האירועים שהיו בחצי שנה האחרונה( אני דיי עיקבי ממתי שקניתי את הרכב)

Sharky 30-04-11 16:18

לא אמרתי כל שבוע.. הבאתי את זה בתור דוגמא.
פעמיים בחודש משהו כזה אולי יאבוד. ועוד פעם אני אומר.. אם זה לא יאבוד?? זהו אין טעם לחיים אני לא מבין? תנסה.. ואז נראה

צביקוש23 30-04-11 16:27

צטט:

במקור פורסם על ידי Sharky (הודעה 91378)
אני זוכר לפני הרבה זמן בר״ג ליד קניון איילון כל הזמן היו אספות בימי שישי. לא נראה לי שזה היה מועדון מסיום כי היו רכבים שונים,אבל זאת לא הנקודה.
אני גם יכול לבוא.. להתחשב בעובדה שעדיין לא קניתי פיאט:) אני יבוא אם מה שיבוא.. ( אם לא תצעקו אליי :)) )
*

ברמת גן ליד קניון איילון בעבר היו מתקיימים מפגשי מועדון החמש , לאחר מכן עברו להדר יוסף ולאחר מכן עברו להיכל נוקיה שם הם מתקיימים כל שישי בשעה 16:00 אחה"צ. (לכל מיפגש מגיעים בממוצע בין 70-100 חברים ואני מדבר על מיפגש שמתקיים כל שבוע)

איתי398 30-04-11 16:41

נו וזה מה שיפה
כל הבלאגן עבר לנוקיה וברמת גן יש שקט
אתמול שעשו שמה את המפגש החודשי של PSI היה שמה רק מועדון PSI בלי בלאגן והכי חשוב היה צל לכולם(למכוניות ולאנשים כאחד) ולאחר מיכן הגיעו מועדון החיפושיות שמקיים שמה גם את המפגשים שלו

Caveman 30-04-11 17:42

צטט:

במקור פורסם על ידי איתי398 (הודעה 91380)
גידעון אני הייתי במפגש שהיה בסופרלנד ובמפגש ההשקה באיקאה לקארטינג לא באתי כי אני לא אוהב וזה היה עיקר האירוע אז ככה שלא היה לי מה לעשות כל כך שמה(גם לא ציינתי שאני יבוא)
במפגש בסופרלנד היה ממש אחלה מלא אנשים באמת היה כיף
באיקאה היה גם נחמד(ההפקה הייתה מעולה עם הנקניקיות) אבל אין איפה לשבת אין צל( ולא נחמד שהמכסה מנוע של האוטו שלך נהפך לספסל ל 3 אנשים-ככה זה היה על הרכב שלי) ולפי דעתי גם המרחק שלו גורם לאנשים להפסיק לבוא(חודש לפני בסופרלנד היה כמות יפה)

ובכללי זה 3 האירועים שהיו בחצי שנה האחרונה( אני דיי עיקבי ממתי שקניתי את הרכב)

בחצי שנה האחרונה היו 9 אירועים.
6 מפגשים חודשיים + קארטינג + השקה + על האש.

Sharky 30-04-11 17:56

כל הדיבורים האלה ומה מחליטים בסוף?...

איתי398 30-04-11 18:24

למפגשים החודשיים אין לי אפשרות לבוא בגלל שזה נופל על כניסת שבת תמיד
כבר אמרתי שבמידה וזה לא היה בכניסת שבת הייתי בא בכיף
הבעיה בכל מקרה לא אני כי זה פעם בחודש ובאים לשמה מעט אנשים לפי מיטב הבנתי.
חבל לא לבחון שינויים במפגש החודשי (שעה,יום,מיקום) אפילו לעשות סקר פה ולראות לאן מתאים לאנשים ולנסות פעם אחת(אין מה להפסיד) וככה גם תראה את רמת הרצינות של האנשים אחרי שהרוב יקבלו את מה שהם ירצו אמורים לבוא הרבה אנשים למפגש.
בכל מקרה ההנהלה צריכה להישאר כי לבינתיים אין אנשים רציניים בכלל שיקחו את המושכות מה שכן במידה ויש משהוא רציני שחושב שהוא יכול להרים את הכפפה במועדון אז יש לבחון את האפשרות שהוא יהיה גם בהנהלה.

Sharky 30-04-11 20:15

אז קדימה בו נעשה סקר.. ונראה מה יותר נוח למי..

ארילו 30-04-11 21:05

צטט:

במקור פורסם על ידי stio (הודעה 91361)
בתור אחד שהיה כאן מיום הקמת המועדון, מס' נקודות:

1. דמי החבר צריכים לרדת ל- 50 ש"ח. כתוצאה מכך התקציב יירד אך חברים נוספים ייצטרפו בגלל המחיר - בצורה כזאת הגרעון ייסתם והקופה תתמלא.
2. להירשם כעמותה רשומה ולהוציא פנקס קבלות - ברור לחלוטין וכמה שיותר מהר. בסה"כ מדובר בסוג של מלכ"ר - אף אחד לא מרוויח כסף פה.
3. בחירות לועד המועדון - אפשרי להעלות סקר בנושא, אם כי גילי ומנהלי הפורום השונים עושים את העבודה בצורה מצויינת.
4. שקיפות מלאה - להנפיק פנקס קבלות, להוציא קבלה לכל חבר מועדון שנרשם עם טווח תאריכים לחברות ומס' רכב. בנוסף בתחילת כל שנה להעלות פוסט עם כל התקציב שנאסף ופירוט לאן הוא הולך.
5. לבקש מחברי הפורום (ללא קשר למי שילם או לא) לשלוח מס' טלפון, יישוב מגורים וסוג רכב (ללא מס' רכב) בהודעות פרטיות למישהו שיארגן את זה - ובמפגש הבא להוציא דף קשר מסודר.
6. חולצות, כובעים ומדבקות רגילות זה לא משהו שיעשה את העבודה - נחמד שיש, לא יותר. מה שצריך לעשות זה להנפיק מדבקה שחורה וארוכה שתתלבש על מסגרת הלוחית רישוי האחורית, מדובר בפרסום מוצלח ולא מכער את הרכב.
7. למנות את צביקה למנהל הטיולים של המועדון - רק בתקופה שצביקה ארגן את הטיולים הם היו מוצלחים ומאורגנים למופת. מדובר באדם המכיר את כל המדינה בזכות עבודתו ומכיר את המסלולים היפים באמת (כמובן אם הוא יהיה מעוניין בכך).
8. להפסיק את המפגש החודשי. ככל שכמות המפגשים עולה - כך כמות החברים המגיעים יורדת. להעביר את המפגש לנתניה (איקאה) ולהתנתק ממועדון אלפא, זה רק מזיק. לעשות את המפגש בתאריך קבוע פעם בחודשיים-שלושה גג.
9. לבדוק את אפשרות ליצור קשר עם סמל"ת כדי להכניס אותם לעיניין - הבנתי שהשירות שלהם השתפר לאחרונה בצורה משמעותית (כל הכבוד) ובשילוב הרחבת היצע הדגמים העיניין הזה יכול להביא להם גם לקוחות חדשים.

כרגע לפי דעתי המועדון פשוט רדום לחלוטין. זה לא מה שהיה פעם.

1. גיא, רק בשביל שלא תגיד שלא מקשיבים לך - 100 ש"ח זה לא סכום גבוה. אם יש כאן מישהו שזה יקר לו לשנה ורק בגלל זה הוא לא נרשם, אנחנו מוכנים לבוא לקראתו. מצד שני, שיראה רצינות ויגיע למפגשים ולארועים השונים.
2. להירשם כעמותה, להוציא פנקס קבלות וכו' דורש כסף. הרישום כעמותה דורש כסף, צריך להגיש דו"ח שנתי למדינה שעולה כסף, וצריך לשלם גם לע"וד ורואה חשבון. אני אגלה לך סוד אבל התקציב השנתי שלנו לא מספיק לאחד מהסעיפים האלה. גם ככה לא פעם ולא פעמיים אנחנו מוציאים כסף בעצמנו בארועים השונים כדי שיהיה יותר כיף.
3. בחירות לוועד - אני לא מאמין בבחירות יותר מדי, אבל אם מישהו מרגיש שהוא רוצה להצטרף לניהול הוא מוזמן לפנות אלינו (פנים אל פנים) באחד המפגשים ולהגיד את זה. סה"כ כל מי שיכול לתרום וליזום מוזמן.
4. כל חבר מועדון מקבל היום כרטיס חבר עם תאריך פג תוקף. אתה רוצה שנפרסם את השמות של מי שנרשם? ומה אם הוא לא רוצה בזה? לגבי הוצאות - בכיף. החל ממאי נפרסם את ההוצאות שלנו.
5. כבר ניסינו את זה, וסה"כ יש לנו את הטלפונים של רוב האנשים. את האימייל כמובן שיש לנו.
6. זה נחמד וכיף. גם מדבקה שחורה. אתה מוזמן לקדם את זה עם בית דפוס ולחזור עם הצעת מחיר ל-100 חתיכות למשל.
7. צביקה מוזמן לקחת את התפקיד בכל עת.
8. אני לא יודע אם צריך לוותר על המפגש החודשי, אבל אני התייחס לזה בהמשך.
9. סמל"ת לא מעונינים להיכנס בצורה רצינית מכמה סיבות. הראשונה היא שאין להם דרך לשלוט במה שקורה פה. סיבה שניה היא שמעט מאוד חברי מועדון קונים רכבים חדשים מהם. מצד שני הם בהחלט מוכנים לספק רכבים כשצריך, ולהוסיף לנו חולצות דגלים וכו' בהזמנה הבאה שלהם.

צטט:

במקור פורסם על ידי Amit-IL (הודעה 91364)

עסקים מסויימים (למשל עופר קצב שמימן לנו את אליפות המועדונים בקארטינג, או מוסך שמשון, או אפילו רפי לין שתומך בנו בסתר) תורמים לנו. אנחנו באמת מחפשים מישהו שייצור קשר עם עסקים וישכנע אותם לפרסם אצלינו. רוצה לפנות למ.י.ר וסודאי?

צטט:

במקור פורסם על ידי Sharky (הודעה 91378)
*

בעבר עלתה פה הדרישה ליותר מפגשים באמת ואז התחלנו עם המפגש החודשי. במקביל התחיל מפגש שבועי בסופרלנד בראשון שמהר מאוד מת. גם למפגש החודשי מגיעים אותם אנשים שמגיעים לשאר הארועים. אנחנו יותר מנשמח אם יגיעו יותר אנשים למפגש בשישי. עכשיו עם שעון הקיץ אפשר להקדים אותו לשעה שלוש אחה"צ, וגם שומרי השבת שבינינו יוכלו להגיע.
באופן חד פעמי אני מוכן שננסה את האצטדיון בר"ג בשישי הקרוב.

סה"כ כולנו כאן בהתנדבות, לרובנו יש חיים עמוסים גם מחוץ למועדון (לימודים, עבודה, אישה וילדים) ונשמח לכל אחד שרוצה לעזור ולחלוק בעומס. מישהו קרא פה לישיבה פתוחה בפני כל המשתתפים - אז אני אנצל את הבמה הזאת: בשישי הקרוב נשב ביחד עם כל מי שירצה בזה ונדון בכל נושא שקשור במועדון. אם זה מפגשים תכופים יותר או פחות, יותר או פחות טיולים, קארטינג (לצערי לא הגעתי), סיורים במוזיאונים, פיינטבול או כל דבר אחר שתרצו.

צביקוש23 30-04-11 21:49

אביעד היקר

אני מצטרף ושמח על היוזמה למיפגש ניסיוני בשישי הקרוב ברמת גן.
(כמובן מחכה שתוציאו בהקדם הודעה על כך אולי כבר היום או מחר וכמובן תשלחו הודעות פרטיות לכל מי שרשום במערכת אתר המועדון ) אשמח לקבל שעה ופרטים ושוב מברך על היוזמה הנסיונית.

אני חושב שיש מקום לצרף להנהלה כמה חברים שיש להם המון אנרגיה ורצון לקדם ולשנות.

יש מקום בהחלט לדאוג לדגלים באופן דחוף לרכבים . מקווה שסמל"ת אכן תעזור בנושא .

יש מקום לשלוח מסר פרטי לכל מי שרשום באתר המועדון ולקרוא לו להצטרף כחבר פעיל (כולל דמי חבר וכ"ו)

והכי חשוב יש וצריך להיות פרסום למועדון למשל במגזין "אוטו" או "הגה" (אולי תמורת חסות שלהם ופרסום שלהם כאן באתר ? ) לדעתי צריך לבדוק את האפשרות הזאת מול הגורמים המתאימים.

חברים נוספים זה השרשור המתאים ביותר להעלות הצעות נוספות בעד, ונגד, הצעות ייעול וכ"ו.

בבקשה הגיבו כתבו חופשי . זה בדיוק המקום.

ואני חוזר ומברך על היוזמה של אביעד למיפגש השבוע במקום ניסוני , ליד קניון איילון (איפה שמיפגש PSI ומועדון החיפושיות) ליד הבאולינג למי שמכיר.

Amit 01-05-11 00:11

עלה בראשי רעיון בנוגע לסכום חבר המועדון ..

צביקה תבדוק נושא של הנחות מועדון בגופים כגון רחיצות , חלפים לרכב , ריפודים לרכב ... ניתן יהיה ליצור כרטיס חבר מועדון והטבות יחסיות לכל חבר לפי עלות ההשתתפות . לדוגמא :

1) 50 ש"ח יעניק לחבר דגל ומדבקה + חברות מועדון
2) 100 ש"ח יעניק לחבר דגל מדבקה + כרטיס הנחות + חברות מועדון ..

ואולי לפרק את החבילה למספר קטגוריות שכך כל אחד יוכל לבחור מה טוב לו ללא הפליה .
הרי במדינתינו הקטנה המצב הכלכלי לא תמיד מאפשר ..

חברי המועדון הוותיקים כבר מקושרים בכל מיני חניות אני מוכן לפנות לחנות שלי לתמיכה בכרטיס מועדון ולהעניק הנחה מיוחדת לחברי מועדון . כך נחלק את העומס . רק צריך לבדוק עליות יצור וכדאיות עסקית לפורום בנוגע לחולצות כרטיסים וכד . . נושא דיווחים כספיים עלול לעלות הרבה כסף כמו שטוען ארילו (שהיה חסר בקארטינג ) וצריך להיות אמון בסיסי בחברי הפורום .

דעות אנשים ...

עמית

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:20.