![]() |
תחרות קארטינג - מועדון פיאט עולים על המסלול לרגל חג הפסח [27.4.11]
http://img534.imageshack.us/img534/328/trackandlogo.jpg
Uploaded with ImageShack.us האירוע יתקיים ב-27.4.11 יום רביעי בשעה 18:00, בקארטינג בילו (המסלול ממוקם במרכז המסחרי "בילו סנטר" (POWER CENTER) - צומת בילו מזרחית לעיר רחובות). בתוכנית: 1. התכנסות בקארטינג בילו של כלל רכבי המועדון 2. רישום כללי חברי המועדון למסלול כאשר התחרות כוללת מקצה זמנים , מקצה מחצית ולאחר מכן הגמר - כאשר המנצחים יחזרו עם מדליה בגאווה. 3. עלות השתתפות : סה"כ 120 ש"ח לאדם וזהו המחיר הטוב ביותר שכרגע השגנו כמועדון ולבטח בפרט שמדובר בתקופת החגים מספר כללים: 1. שימו לב כי המרוץ פתוח לכלל חברי המועדון שכן כל אחד רשאי להשתתף 2. יש לאשר הגעה בשירשור זה וכמובן פלאפונית אלי (ארז) 054-4763270 על מנת שנדע בדיוק ונערך בהתאם לתפוסה מלאה אז קדימה חברי מועדון יקרים וגם אלו שלא זה הזמן להירשם ולהשפיע:wink: עידכונים בהמשך השבוע, בברכה ארז:wink:הוסיפו עצמיכם לרשימה בתוספת הודעה פרטית אלי או פלא' |
I'm in !
|
מגיע בהחלט סוף סוף משהו טוב!!!hgt
|
רשימת המגיעים לתחרות הקארטינג:
1) גדעון 2) דור 3) ארז |
נו מה נראה לכם..:D
|
אם לא תהיינה הפתעות, אני בפנים.
|
אם לא תהיה עבודה אז אני בא! :)
|
היות ויש לי טראומה מקארט שלא תעבור בזמן הקרוב אז אוותר אבל אם קיימת אפשרות להגיע בתור צופה מהצד אז אני אגיע :)
|
..
באיזה שעה ועד איזה שעה:-}?
|
העניין עם העבודה סודר אני מאמין!
99% אני מגיע, תשובה סופית אני אתן לקראת יום רביעי-חמישי |
חבל שזה לא יוצא בסופש, בבסיס לצערי.
|
העניין סגור, אני מגיע בטוח!
COUNT ME IN! :) |
התאריך הוא סופי? ובאיזה שעה?
|
אוי ואבוי
עכשיו אני רואה שזה ב27, חשבתי זה רביעי הקרוב עדין לא יודע אם אני אוכל להגיע או לא.. :\ רק לקראת הסופ"ש תהיה לי תשובה |
בוקר טוב ושבוע טוב לכולם!!!
שימו לב !! קודם כל עודכנה השעה ל-18:00 , נא להסתנכרן :) כרגע אנו מתכננים מינימום השתתפות של 15 נהגים על מנת שבאמת יהיה מעניין רשימת המשתתפים המעודכנת המגיעים לתחרות הקארטינג: 1) גדעון 2) דור 3) ארז 4) יוסי 5) ליאור 6) גיתי |
כניראה מגיע גם.
|
יאללה גם אני אבוא.
פעם ראשונה שלי במפגש. |
מצטער חברים, חשבתי שזה יהיה בשעות הבוקר.
אם זה היה בחול המועד אז בכיף.. אבל זה כבר אחרי החג וחוזרים לשגרה. יום רביעי בשעה 5 אני חוזר ללימודים |
נו מה, איפה ההיענות שלכם? יהיה מאוד כיף. ובאמת שהמחיר שארז השיג הוא ברצפה. חבל לפספס חוויה כיפית:)
|
בא.
חוויה כזאת במחיר כזה זה ממש זול |
בוקר טוב ושבוע טוב לכולם!!!
שימו לב !! קודם כל עודכנה השעה ל-18:00 , נא להסתנכרן :) כרגע אנו מתכננים מינימום השתתפות של 15 נהגים על מנת שבאמת יהיה מעניין רשימת המשתתפים המעודכנת המגיעים לתחרות הקארטינג: 1 ) גדעון 2 ) דור 3 ) ארז 4 ) יוסי 5 ) ליאור 6 ) גיתי 7 ) שחרון 8 ) טל 9 ) טימור שימו לב נשארו עוד 3 ימים להשתתפות, נצלו את הזמן והצטרפו |
מגיע איתי עוד מישהו(:
|
ניפגש שם רבותי !
|
מה מצב התמונות ?
|
5 צירוף קובץ(ים)
כמה תמונות מהערב
נ.ב טימור יא נוכל!! :) |
*** איפה הרוח הספורטיבת שלך
|
השארתי אותה כמו חתיכות מהקארט שלי על הקיר של פניה מספר 3