![]() |
למכירה - פונטו HGT Abarth, שנת 2003, יד שנייה
4 צירוף קובץ(ים)
פיאט פונטו
שנה: 2003 רמת גימור: HGT Abarth נפח מנוע: 1747 סמ"ק צבע: צהוב ק"מ: 99,814 (נכון לכתיבת הודעה זו) יד: שנייה (01 ברישיון) טסט עד אוגוסט 2011. כללי
שגרת טיפולים
דברים נוספים
לשאלות, מענות, טענות, פרטים נוספים וסתם שיחות חולין, ניתן להשיג אותי בטלפון --- כל יום, בשעות הגיוניות. אני לא מתכוון לענות לשאלות כאן בפורום או בהודעות פרטיות, אז הרגישו חופשי לפנות אלי טלפונית. בכל מקרה, אם אינני עונה, אנא השאירו הודעה בתא הקולי ואשמח לחזור אליכם. את הרכב ניתן לראות בשעות היום ברמת-החיל בתל-אביב, ובשעות הערב וסופי שבוע בנס-ציונה. גדעון. |
יש סנרוף ***?
|
לא. מהכרות ארוכה עם הרכב המדובר ובעליו, אין ספק שלא תמצאו HGT שמורה מזאת :)
|
אפשר לשאול למה בידיוק אתה מוכר?(:
|
כמה דורש?
|
מה יש לך אתה, הוא רושם במפורש שהוא לא עונה פה ובה''פ ואתה בכל זאת שואל אותו פה.
תתקשר אליו וזהו, למה לחפור |
מיני עדכון:
עברנו את רף ה100,000 ק"מ היום בשעות הבוקר המוקדמות. מזל טוב לנו :) |
בהצלחה במכירה, רכב שמור ויפה.
בהצלחה גם ברכישת האיטלקיה החדשה - אל תתפשר על תוספות :) |
כנראה ה-HGT הכי שמורה ומלוקקת שיש עכשיו! שווה כל שקל!
|
אין רכבים כאלו!!! מקווה שהיא תמסר לידיים אוהבות , לפי השמועות המחיר מאוד ריאלי אז למי שמחפש HGT שווה להשקיע עוד כמה זוזים בשביל לקבל רכב ששמור ברמה באמת אחרת..
|
גדעון, בהצלחה עם המכירה.
ללא צל של ספק אחד הרכבים היותר שמורים שקיימים במועדון. |
מינשיקנה את הht הזאת רק ירוויח, הhgt פשוט הכי שמורה שיש.
|
אפשר להפסיק להתקשר.
בהחלטה שלמה אך עם הרבה רגשות מעורבים נפרדו דרכינו היום בבוקר. כל מה שנשאר לי הם הזכרונות הטובים, וכבוד עצום לפיאט על הפלא הזה שהם יצרו איי שם בשנת 2003. אני אעלה הודעת פרידה מסודרת שכזו מאוחר יותר, אני חושב שאני והרכב הרווחנו את הזכות הזו. המון בהצלחה לבעלים החדש, תהנה מהרכב ותשמור עליו :) |
צטט:
ממצב שבכלל לא בא לי רכב פרטי, בטח שלא קטן, ובטוח שלא 2 דלתות (אה וגם בטח שלא צהוב), הגעתי למצב ששנייה אחרי שראיתי את ההודעה שלך ידעתי שאקנה את הרכב הזה ספציפית... לפעמים יותר חשוב מ"מה קונים" - אלא "ממי קונים". מתחיל לעשות את שיעורי הבית בנושא הוו גרירה... |
תתחדש! רכב מדהים!!!!
גדעון, בהצלחה עם הרכב הבא..! |
פיאט
ואיזה מכונית אתה קונה?.
בהצלחה ובברכה - רפי לין |
סוד כמוס :)
|
אתה חייב עכשיו לבוא למפגשים, כן? :-)
מזל טוב על הקניה. צטט:
|
אכן.
צטט:
קבענו? כרגע חושב על הוו ואיך לעשות אותו.... |
הפונטו HGT היפה ביותר בארץ לדעתי השמורה ביותר והיחידה ללא קשקושים, שטויות ושאר תוספות הזויות.
מקווה מאד שגם הקונה המאושר ישמור אותה מקורית כמו שהיא . |
אולי הHGT היפה בארץ ,בטח האבארט היפה בארץ.
עוד לא קיבלת אותה, והדבר הראשון שעולה לך בראש זה להרוס לה את הצורה עם איזה וו גרירה מטופש .. מה אני יגיד לך בן אדם ? תתחדש .. |
לא מבין את ההערה הזאת.
בסופו של דבר זה רכב רכב שנועד לשרת את הבנאדם, ואם וו גרירה הוא צריך, אז שיתקין. גם גדעון התקין גגון להובלת חפצים על הגג, אז מה? בגלל שזה רכב ספורטיבי כל מה שהוא יכול לעשות זה להיראות יפה ולתת ביצועים יפים? זהו? :cool: |
צטט:
אולי אני צריך ללמוד להתנהל בפורום...או שבהחלט יש אנשים מוזרים בעולם הזה... את הוו גרירה אני לא שם ליופי, מוזר שזה לא ברור.. את הוו גרירה אני שם כי אני צריך אותו...חשבת על זה לשניה? יש ברשותי אופנוע שטח שמגיע על נגרר למסלולי הרכיבה שלי. ותזכיר לי ? למה קניתי את הרכב? סתם שיעמוד בחניה? ובלי קשר ואם כבר.. 1. הרכב כבר אצלי. 2. כל וו שמתקינים היום הוא נשלף (דהיינו שאתה לא גורר לא רואים שום וו) אבל מה אני כבר יודע...סה"כ וו גרירה מטופש... 8O |
בהחלט.
צטט:
אשתדל מאוד. :) |
צטט:
כי "מוזרים" "ידידי" הם אלו שלוקחים יצירה נדירה כמו האבארט ומרכיבים עליה וו גרירה גלוי או נסתר..זו דעתי כמובן .אתה תעשה מה שעולה לך בראש. |
חבר'ה, בבקשה.
אני התקנתי גגון עם מנשא לאופניים על הרכב, מה זה אומר עלי? |
צטט:
יודע מה סבבה... אני פה האיש המוזר שקניתי רכב עם דרישות ספציפיות... עזוב אני גם מתכנן לעלות את הכלב כל היום לרכב, שלא תדע... יום אחד שתתבגר, תבין שרכב זה כלי תחבורה, שאמור לשרת אותי, ולא אני אותו. (הייתי שם גם פעם) אתה תיהיה הרבה יותר נינוח, והרבה פחות עצבני אחרי זה... פעם הבאה שאני אקנה רכב פרטי, אקנה דובלו, בידיעה שבסופי שבוע הרכב יגרור נגרר עם אופנוע עליו... :roll: |
יצירה יפה אבל יועדה גם לתפקד כרכב פרקטי, זה לא איזה ARIEL ATOM שאין לו שום דבר אחר לעשות חוץ מלחיות על מסלול. אצלי הבעלים הקודמים היה שם מנשא אופניים על הדלת מטען, לדעתי זה מכוער בטירוף אבל מה לעשות, פרקטי.
בו נשמור על פופורציות ונאחל לו שיהנה מהרכב. צטט:
|
דבר עם רפי לין פה בפורום, הוא ידע אל מי להפנות אותך, יש אדם שמתמחה בתחום ויכול להזמין קיטים יעודיים.
צטט:
|
צטט:
יבוצע בהקדם. |
צטט:
כלי תחבורה "ידידי" היו ויהיו ..ואני באמת מאחל לך את מחציתם אבל מה לעשות אני משתדל לשמור.. ולא להרוס ..מצידי תעלה גם פרה בנוסף לכלב ,ולא זה ממש לא מזיז לי .. בכל מקרה תתחדש ,כי כרגע יש לך כלי מדהים . איך הוא יראה אחר כך זו כבר הבעיה שלך .. |
צטט:
סה"כ פונטו - עם מנוע 1.8 וגוף קל... תעשה עם הנתונים מה שבא לך - ותקרא למה הרכב הזה נועד... זה לא רכב מסלול - אלא רכב פרטי עם טיפה יותר יכולות. היו ברשותי לא מעט מכוניות, וחלקן חזקות הרבה יותר וספורטיביות לא פחות...ועדיין זה כלי תחבורה..הדרישות שלי שהכלב יעלה לרכב וכן לגרור אופנוע בסופשים..האופנוע אגב זה כלי מסלול בניגוד לרכב....חיים קשים - אני מבזה את הרכב - איתך הסליחה. בכל אופן סיימתי את הויכוח...כי נראה לי זה לא מתקדם לשום מקום. |
צטט:
יותר נוח ולא מזיק לרכב. מה שכן יקר מאוד. |
אפשר לשאול משהו?
לא מתכוון להיות חוצפן, אבל למה השרשור עדיין רץ? הרכב כבר נמכר, לא? מה שיש פה בינתיים זה ויכוחים מיותרים.. ( ניתן ליישב את הנושא בקרב אקדחים במקום קרב ויכוחים ) |
איפה המנהלים שינעלו את זה?(:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:53. |