מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=52)
-   -   טיול מועדון פיאט ישראל [צפון] 2006 (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=1099)

08-11-06 14:10

טיול מועדון פיאט ישראל [צפון] 2006

אחרי הרבה דחיות.. הגענו לשלב נוסף ועליית מדרגה בפעילויות המועדון.. :)

מועדון פיאט ישראל, יוצא לטיול ב יום שבת ה 25 לנובמבר..

היעד : אלומות, וסיור ביער שוויץ סמוך להר מנורים. מול הכנרת.

להלן המסלול ופרטים נוספים :
ותודה מראש ליואב קווה..

תושבי המרכז [רוב אוכלוסית המועדון] , נפגשים ביקום , במגרש החנייה בתחנת הדלק בשעה 9:30 בבוקר. היציאה המשוערת היא 10:00 מקסימום. שעת חזרה משוערת 19:00 בערב. תלוי ברצון המשתתפים.. מי שרוצה, יכול לבוא עם המשפחה שלו, חברה שלו, הספארי שיש לו בבית , וכל מה שבא לכם. המטרה היא ליצור שיירה די ארוכה של מכוניות פיאט, אבל אם אתם לא יכולים, אפשר לבוא גם עם רכב אחר.

משם , נמשיך על כביש החוף לכיוון צפון למחלף זכרון. ימינה משם לכביש מס 70 והלאה על עבר יוקנעם עילית שם נעצור בפארק תעשיות מורדות הכרמל, על מנת לאסוף נהגים תושבי הצפון. במידה ולא יהיו, כמובן שנמשיך הלאה.

נמשיך בכביש מס 70 כמה ק"מ עד לצומת התשבי שם נפנה ימינה לכביש מס 722 עד לצומת השומרים. נמשיך ימינה בכביש מס 75. בהמשך ,שמאלה לכביש מס 77 [צומת ישי] עד לפוריה עילית [הטווח השני באורכו] שם נפנה שמאלה אל תוך יער שוויץ. מי שרוצה, ישנה אפשרות לטייל או ברכב או ברגל. אנחנו כמובן נעדיף את האפשרות הראשונה בתנאי שלא יהיה שם ברדק חריג של מכוניות.

אורך המסלול הלוך ושוב כ 300 ק"מ מאיזור גוש דן רבתי ומעט דרומה.

יער שוויץ : http://212.199.160.128/kkl/rad8ED43.html

כמה דברים :

א. ייתכנו עצירות בלתי מתוכננות.
ב. במידה ומזג האוויר לא יהיה סביר דהיינו סופות של ממש. הטיול מבוטל ותגיע הודעה מוקדמת על כך [יומיים-שלושה לפני]. גשם קל או רוחות ערות אינן עילות מספקות לביטול.

ג. מי שכבר חולפות לו מיני מחשבות ותסריטי ערעור על מרחק הנסיעה , כדאי מאוד שיבלום בעוד מועד את תנועות ידיו על המקלדת. להזכירכם, אנחנו במועדון רכב . וככזה הדינמיקה שלו שזורה גם בפעילות פיזית המערבת את גוש הפח הזה ששילמתם עליו הרבה כסף ומסב לכם הנאה. נסיעות מתקיימות לעתים רחוקות פעם פעמיים בשנה אז בבקשה, בלי הערות מיותרות. מי שלא רוצה/יכול לבוא, שיימנע מההערות חסרות טעם.
ד. כל הטיול, כולל הנסיעה , יוסרט בוידאו , ויש הערכות כי הסרט ישמש כמסמך תדמיתי למועדון. יתרה מכך, הוא ייערך על ידי אשתו לעתיד של אביעד [ארילו] שהיא במקצועה בתחום עריכת הוידאו. תביאו את מיטב ציוד הצילום שברשותכם לתיעוד אירועים נוספים.

השיירה תהיה שיירה דינמית. רב-תחליפית במיקומי המכוניות בכדי שגילי יוכל לצלם את כולם. למען ההבהרה אני וגילי בפיאט שלי , נתעד את כל הפעילות על הכביש.

ראשית - אנא אשרו השתתפותכם! מפה תצורף לקראת האירוע למי שחייב. יש שיירה בכל מקרה..

אם יש לכם, הערות , בקשות, טענות [רלוונטיות בבקשה] אתם מוזמנים להגיב. ממחר עד יום ראשון גילי לא יהיה זמין בעמדת מחשב , לכן אני אשתדל לענות לכם על כל שאלה. בענינים נוספים אתם יכולים לפנות לגדעון או לאביעד.

יהיו עוד עדכונים בהמשך ..

עדכונים: [על בסיס שינויים יומיים]

ארוחת צהריים : עצירה בצומת אלומות במסעדת אבו סלים. בקרבת השעה 15:00

אין עצירה בפארק מורדות הכרמל ביקענם.. 21.11.06

08-11-06 19:43

טיול המועדון

רעיון יפה, תכנון מדוקדק, כל הכבוד על הארגון.
נרשם אצלי ביומן ואני מאשר השתתפות.
בברכה - רפי לין :)

08-11-06 19:48

מרחק זה לא בעיה בשבילי ניר. טיול זה טיול, נוסעים להנות ולעזעזל עם המרחק.
איך זה שלאבא שלי לא מפריע שאנחנו איזה 4 פעמים בשנה נוסעים לטיול עם כל המשפחה (גם בשטח עם הג'יפ)...

בכל מקרה, אני אגיע. כל עוד לא יהיה משהו בלתי צפוי עם הפלשתינאים ממש ימים ספורים לפני, אני איתכם.

אה כן, נזכרתי בעוד משהו. אני אצטרך מפה או משהו כדי להגיע ליקום. אני יודע איך מגיעים לווינגייט, אני גם יודע שזה מאוד קרוב לשם.

08-11-06 19:58

מגיע.

אציין שמומלץ לשים את הדגלים של "פיאט" על המכוניות בטיול.

האם אתם מתכוונים לפארק שנמצא בין אליקים ליוקנעם? באיזה שעה להיות בפארק הזה?

08-11-06 20:00

רעיון נחמד מאוד..

גם אני בפנים..ודרך אגב לא יצא לי להציג את עצמי בפורום שמי טל....אני מפ"ת ..יש לי פונטו GT..מקווה שיהיה כיף!

08-11-06 21:32

אני בטוח בא!!! עד שסוף סוף אין לי אבט"ש בתאריך של מפגש אז אני בא בטוח, אחרי הרבה מפגשים שכבר הפסדתי :( .

08-11-06 21:58

תגובה

כמה תשובות למה שנשאל עד כה.. וקבלו ח"ח עצבני כל המגיעים..

א. רפי, על הנייר הכול טוב, השאלה איך יהיה הביצוע.. :wink:

ב. גיא לגביי המיקום והשעה. יכול להיות שאנחנו מדברים על אותו מקום צריך עוד לבדוק את זה.. [מחר אני אגיד לך בידיוק]
מכל מקום, צריך להמתין ולראות כמה אנשים יצטרפו מהצפון. אם אתה תהיה היחידי מאיזור זה , נוכל לאסוף אותך מאותו איזור וממקום שתבחר ויהיה לך נוח להצטרף. בתנאי כמובן שהוא לא מצריך עיקופים אלא נמצא על הדרך. לגביי השעה , אני מקווה שלאיזור זה נגיע כשעה בערך לאחר היציאה מיקום. אם הכול יפעל כמתוכנן זה יהיה בסביבות 11.

בקיצור, בשבוע של הנסיעה לקראת יום שבת, נדע בידיוק מה קורה באיזור שלך..

לגביי הדגלים- אין חריגות. כולם שמים. גם מי שמגיע ביונדאי אקסנט [השם ירחם]..

08-11-06 23:50

אחלה !

רוב הסיכויים שאני מגיע
השאלה היא איך אני מקבל דגל? :P

שי.

09-11-06 00:04

אני בהחלט מתכוון להגיע!

סוף סוף טיול.
זה יפצה על המיפגש באשדוד שנאלצתי לחתוך באמצע לחזור וללכת לקראת סוף ההרצאה.

בהחלט אגיע ואפיץ את זה במקום העבודה שלי שכן יש אצלינו עשרותך בעלי פיאטים שישמחו לבוא.

09-11-06 01:53

מגיע גם מגיע :D

קטן עלי בשבת האחרונה הייתי צפונית למעלות

חיקיתי לזה לא חשבתי שזה יגיע כל כך מהר :o

יוסי 8)

09-11-06 11:04

תגובה..

עוד כמה דברים..

א. גיא לגביי המיקום, אני חושב שזה אותו איזור. מעט לפני איזור המלאכה של מבוא יקנעם, ממש משמאל ליקנעם עילית מכוון דרום נמצא הפארק הזה. אבל כרגע זה לא מחייב. תלוי כמה יהיו מהצפון.. את הנקודה הזו תמיד אפשר לשנות אם צריך.

ב. שכחתי לציין, ואולי זה גם מיותר כי רובנו די אחראים למעשינו. אבל כל רכבי הספורט שמגיעים איתנו, HGT או GT וכו, הכבישים קורצים [אני יודע] אבל אנא , בלי השתוללות שאינה מתאימה לתנאי הדרך. לא חסרים שם כבישים דפוקים משופעי בורות ומרסקי שלדות.

09-11-06 19:52

אגב מה אם שיתוף פעולה ואוטובוס פיאט..?

אני יסביר לאלה שא יודעים
במוזיאון אגד אשר מצא בחולון שוכן לו אחר כבוד אוטובוס הפיאט האחרון ששרד בישראל שהיה שייך לאגד אי שם בשנות ה 70. הוא כמובן נוסע ובמצב נסיעה.. אולי אפשר לדבר עם מנהל המוזיאון נח לשלוח אותו ככה לטיול נוסטלגי והיסטורי.. בכל זאת מדובר באוטובוס הפיאט האחרון על כבישי ישראל (ואני יודע שיש מידיבוסים קטנים של פיאט חדישים שנוסעים בארץ אבל אלה לא ממש אוטובוסים)

09-11-06 20:05

הפילוסופיה שלי לגבי נהיגה בכבישים מפתים, היא דבר ראשון להכיר את הכביש. זה אומר שאני נוסע לכל אורך המסלול לפחות פעם אחת, לאט, כדי להכיר אותו. משם לאט לאט מגבירים את הקצב, כמובן תוך כדי התחשבות מלאה בתנועה, בראות, בתנאי הכביש וכו'

בכל מקרה, כרגע יש לי מקום פנוי ברכב, למי שרוצה להצטרף, או לצלם. מובטחת חוויה תיאטרלית :)
(אני לא מצליח להשיג את אוראל כרגע, אז המקום שלו פנוי)

09-11-06 20:16

אוראל בצבא, הוא יחזור כנראה מחר ותשאל אותו. יש לי הרגשה שהוא ישמח לבוא. :)

ניר- אנחנו מדברים על אותו מקום, זה הפארק. דרך אגב, התמונה שבסמלון שלי צולמה שם.

09-11-06 20:19

אני יודע שאוראל בצבא... הוא לא עונה בטלפון.
הוא גם סוגר את השבת הזו. כנראה שאני אקפוץ לבקר אותו.

09-11-06 20:25

וואיי גדעון הייתי מת להצטרף אליך לנסיעה הזאת אבל בכל זאת אני אגיע עם האוטו שלי :wink: .

09-11-06 21:01

תמיד אפשר שנגיע לאיזור חנית הצהריים, לכל אלה שרוצים להיות נווט לכמה דקות :)
אין לי בעיה, להיפך, זה גם תורם לי, וכמובן שאני נהנה מזה.

אפשר גם ככה להוסיף דברים לסרטון שניר הזכיר, להעמיד מצלמה ליד קטע כביש מסויים במצב סטטי, ולצלם מהצד רכבים של המועדון עוברים.

10-11-06 00:01

אני מקוה שיהיה לי פונטו HGT עד אז.... בכיף אני אצטרף....

מאיפה משיגים דגלים??

10-11-06 09:41

אני מאמין שיחולקו דגלים לחברי מועדון שאין להם, במקום המפגש.
הבעיה שלי היא אחרת. איפה אני אשים אותו. בזמן נסיעה אין מצב שהוא יחזיק מעמד על החלון האחורי שלי :?

10-11-06 11:00

גדעון תפסיק לבכות :D

מקסימום נתקע לך אותו על המכסה מנוע או שתישתמש במזגן....

אם יהיה מזג אוויר קר(מה שכניראה יהיה) לא תהיה בעיה לתלות אותו על החלון הקידמי....

ואם כל זה לא מספיק!!!!!! אני עוד מעט מסיים תואר בהנדסת תוכנה עליי איזה שהוא שיפצור לדגל :)

10-11-06 17:50

כמו שגדעון ציין, דגלים יחולקו בחנייה ביקום. גילי מחזיק סטוקים של זה אצלו ברכב אז אין בעייה..

אם יש עוד אנשים שרוצים להצטרף לאשר בשרשור, לא להמתין לרגע האחרון..

תודה

10-11-06 20:11

אני גם בפנים אשמח לבוא.

10-11-06 22:31

מגיע...

11-11-06 13:21

אם יש כאן נהגים מהצפון , שרוצים להצטרף על דרך יקנעם היכן שציינתי , נא להודיע כמה שיותר מוקדם..

כמו כן, דרושה פיאט המוכנה להתנדב לשאת דגל גדול דרך החלון בחלקים מסויימים של הנסיעה.. [כן כן, סטייל בית"ר ירושלים :wink: ]..

מי שלידו יושב נווט, ולא מגיע לבד , בהחלט קנידט מתאים לעניין הזה. רציתי בעצמי לעשות את זה אבל לידי יושב גילי עם המצלמה ויש רק שני חלונות..

יש מתנדב?

11-11-06 13:47

ניר, אני ממליץ על פרסום הטיול בפורמי הרכב המובילים (כדוגמת קארס פורום, ופורום רכב ב- ynet)

ישנם משתמשים שאינם פעילים במועדון ומחזיקים ברשותם פיאט, ופרסום הטיול יביא לעוד משתתפים.

11-11-06 14:10

תגובה

גיא, אני וגילי דיברנו על העניין הזה. הגענו למסקנה שעדיף לא לפרסם את זה באתרים גדולים כמו CF או פורומים כללים נוספים. אין לנו עניין ליצור מאבקי כוח על הכביש עם כל מיני מתפרעים שינצלו את העניין הזה לסיפוק האגו הפרטי שלהם .ובסופו של דבר אם יקרה משהו, זה יהיה לנו לרועץ ואנחנו נצא אשמים.

בכל מקרה, כשגילי יחזור [נמצא בדרום כרגע] הוא יתיז קישורים למספר מקומות רלוונטים. אספנות וכו..

סה"כ יש עוד שבועיים, וכרגע ההיענות היא לא רעה בכלל.. יש עוד שמגיעים שאני יודע עליהם ולא נמצאים פה אז כרגע המספרים רק גדלים..

12-11-06 01:35

מגיע... :wink:

12-11-06 10:02

בלי נדר אני והGT נגיע

12-11-06 11:43

http://www.fiatclub.co.il/modules.php?name=Forums&file=v

לצערי לא אוכל להגיע בגלל בחינה חשובה שיש לי שבועים לפניי, אז נוכל להתראות במפגשים הבאים.... :roll: :roll:
ואוכל להכיר לכם את הבראבו ה :twisted: שלי
נ.ב
ניר אתה בא עם הקופה או hgt??
:lol: :lol:
מקקוה שתהנו ותראו את הצפון בשיא הפריחה
הרבה זמן לא הייתי בצפון

12-11-06 17:15

יש סיכוי לא רע שאבוא.
מזמן לא טיילתי...

12-11-06 20:40

יש מצב טוב שאני בא.
חוץ מזה, לפי דעתי כדאי להוסיף לטיול "על האש", במקום שכל אחד יאכל את מה שהוא הביא מהבית.
זה יהיה הרבה יותר נחמד, ויוסיף לטיול המון וגם לגיבוש החבר'ה...

12-11-06 22:55

[בקשר לדגל הגדול אני לוקח על עצמי את העניןquote="NirBentovim"]אם יש כאן נהגים מהצפון , שרוצים להצטרף על דרך יקנעם היכן שציינתי , נא להודיע כמה שיותר מוקדם..

כמו כן, דרושה פיאט המוכנה להתנדב לשאת דגל גדול דרך החלון בחלקים מסויימים של הנסיעה.. [כן כן, סטייל בית"ר ירושלים :wink: ]..

מי שלידו יושב נווט, ולא מגיע לבד , בהחלט קנידט מתאים לעניין הזה. רציתי בעצמי לעשות את זה אבל לידי יושב גילי עם המצלמה ויש רק שני חלונות..

יש מתנדב?[/quote]

12-11-06 22:57

אני מצטרף אליכם מאיזור יוקנעם, אני אחכה לכם בפארק, זהו פארק גדול שמכיל מקומות ישיבה ויש מקום גדול לעמיד את כלי הרכב שם לצילומים. בדרך חזרה אני אפנה לתוך יוקנעם- לא לטעות ולנסוע אחריי אלא להמשיך עם השיירה..

חשוב לציין: חובה לנסוע עם אורות מעבר דולקים גם בשעות היום. אנחנו לא רוצים בעיות עם המשטרה.

אפשר גם לערב את היבואן בנושא (הם באו למפגשים קודמים), אולי הם יביאו את הגרנדה פונטו החדשה.. :)

13-11-06 17:48

צטט:

במקור פורסם על ידי KoF-sHeLeG
יש מצב טוב שאני בא.
חוץ מזה, לפי דעתי כדאי להוסיף לטיול "על האש", במקום שכל אחד יאכל את מה שהוא הביא מהבית.
זה יהיה הרבה יותר נחמד, ויוסיף לטיול המון וגם לגיבוש החבר'ה...

בהתאם להמלצה של גל , החלטנו שכדאי בכל זאת לבצע אתנחתא קולינרית. אמנם לא אנחנו נלוש את הבצק או נעבד את הבשר אבל בהחלט נלעס אותו.

המועדון יבצע עצירה בצומת אלומות במסעדת "אבו סלים עדוי" , בו יוצע לנו תפריט הכולל את מיטב הגורמה הים-תיכוני , בשרים, על האש , חומוס ומה לא.

המחירים נעים בין 50 ש"ח ל 2 שיפודים +שתייה וכל תוספת שתחפצו. עד ל 75 שקלים לארוחה פתוחה.. מה שנקרא.. נתון למשא ומתן עם המנגליסט.. :wink:

מסעדת אבו סלים - http://www.index.co.il/mojotemplates/?info_id=250091

הצפי לשעת הארוחה הוא סביבות 14:30 -15:00 תלוי בבטן שלכם. יחד עם זאת, מכוון שאנו יוצאים מיקום ב 10:00 ולמעשה לא אוכלים עד העצירה, כדאי בכל זאת להביא נשנוש קליל מהבית או לקנות משהו לדרך בתחנת הדלק ביקום. איך שתרצו..

13-11-06 17:51

סחטיין! :wink:

13-11-06 19:49

פששש כל הכבוד לכל המארגנים, נראה לי שהולך להיות טיול מדהים אני כבר ממש מחכה בקוצר רוח.

13-11-06 21:17

מעולה. איך אפשר לסרב לאיזה שיפוד..

15-11-06 17:32

נשמע טוב!

מקווה שאני אהיה בבית :|

17-11-06 15:54

עדכוני מזג האוויר ליום האירוע: [עדכון סופי]

מזג האוויר ליום שבת הוא מעונן חלקית עד הצהריים, אח"כ ייעשה בהיר עם ירידה קלה בטמפ'.

20-11-06 23:00

מגיע!

הגיע הזמן שאני אגיע גם לאיזה מפגש!
יש לי רק הצעה קטנה,פעם דובר פה על סטיקרים למכונית שרצו לעשות.מה נסגר עם זה?
פשוט אני יכול להכין ולדאוג להביא למקום(ולמכור במחיר עלות 4 גג 5 שקלים).
חשבתי שאם כולם באים זה יהיה נחמד לדאוג שלרוב יהיה סטיקרים שלנו.

נ.ב
לאחי יש פונטו והוא לא במועדון אני אשתדל להביא אותו גם.

ב-ה-צ-ל-ח-ה
שחרון!

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 16:04.