![]() |
מה אתם אומרים על הג'נטים האלה ?
4 צירוף קובץ(ים)
מידה מיוחדת 14 7" אינץ
|
נחמד! לא יותר.
למה אתה לא מגדיל מידה? חובה 15 או 16 אינץ! זה ניראה קטן לרכב! |
שחר יא תותח..
עניין של טעם .. אני אהבתי יותר את ה 16 שהיו לך (אלה שבסמלון)... אבל גם אלה החדשים נראים טוב.. נראים מיוחדים באמת.. |
צטט:
|
אנחנו מסתכלים על הקוטר הכללי! עם תיקח גאנט 15 עם חתך נמוך תישאר באותו קוטר ככה שהרכב יגיב אותו דבר!
שחרון |
הקודמים יפים יותר לדעתי
|
צטט:
|
המקורי הכי מתאים לרכב, ולדעתי הכי יפה.
אבל כמדומני הדיון כאן הוא על החדשים מול הקודמים (אלו שבסמלון). אלו שבסמלון לדעתי היו יפים יותר. |
+1
|
ה-16 יותר יפים מהמקורי. ברכב הזה המקוריים לא יפים לדעתי!
|
לדעתי ה-16 שבסמלון ממש יפים
ד"א איפה הם ? אולי למכירה? |
3 צירוף קובץ(ים)
צטט:
אבל יש לי את ה-16 האלה אני חושב שהם גם יפים |
יפים *** תתחדש . עניינת אותי עם נושא הארכת ההילוכים מי ביצע את הדבר וכיצד אם אפשר לדעת ? האם הגיר שלך זהה לגיר דור ראשון מבחינת מבנה ההילוכים (האם ניתן לבצע שינוי זה בגירים סטנדרטיים לדעתך ?)
עמית |
צטט:
שנית,החלפת המהליכם נעשתה על ידי , הגיר שלי זהה אך ורק לגיר של פונטו דיזל. ונעשה בצורה כזו : פירקתי את שני הגירים בשל תקלה אשר היתה בהילוך השני של ה-GT ( הסינכרון נשבר) החלפתי את גלגלי השיניים 3,4,5 של פונטו דיזל משום שהם יותר ארוכים והרכבתי אותם על תיבת הההילוכים של ה-GT והילוכים 1,2 נישארו מקורים רק החלפתי סינכורנים חדשים אשר הוזמנו מחו"ל. |
עדכון :
אחרי שראיתי את הג'נטים במציאות, הם נראים פגז . בתמונות הם לא מחמיאים לרכב,אבל חובה לראות אותם באמיתי כדי להבין כמה הם מיוחדים ויפים ונראים ממש רחבים (7''). ו....שחר , היה כיף היום. הנסיעה עם הגיר אחרי שיפור המהלכים פשוט אימתנית, שלישי לא נגמר (עד שהחלטת להוריד גז ב **1) :cool: |
אתה מוכר את ה16 אלה שפירסמת 4 הודעות לפני? בכמה?
|
צטט:
|
הג'אנט שהצגת החדש נראה זול מדי ולא נותן לרכב את מה שהוא צריך לקבל..
לדעתי כדי שלא יפגע לך האיכות נסיעה שים 15 אינץ' והנמכה לא תצטרך יותר מזה. |
על איזה נוחות נסיעה אתה מדבר :o:)
|
נוחות נסיעה על 16 לעומת ה 15/14 אינץ'
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 06:00. |