![]() |
מערכת לאודיופיל המתחיל
4 צירוף קובץ(ים)
ובכן חשבתי אם להשקיע במערכת או לא אז לבסוף אמרתי אם כבר קונים אז בוא נילך על הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב, ככה שהמערכת עדיין בשלבי בנייה והיא מורכבת לאט לאט.
ביינתים מה שנרכש: hu: Eclipse 5030- תודה לאוהד!:], כל כך הרבה פונקציות ואקולייזר פשוט מטורף שייקח לי הרבה הרבה זמן ללמוד אותו. קומפוננט: מורל אייבריד אוביישן סט שני חלקים הכי טובים ששמעתי ולפני שקניתי שמעתי הרבה סטים, ביניהם ההרץ היי אנרג'י והאינפינטי הסדרות הגבוהות ולדעתי אף אחד מהם לא משתווה לאיכות והעוצמה של המורל. חשבתי ללכת על האולטימו של מורל אבל האלטרנטור של הפונטו לא יצליח להחזיק אותו אז ביינתים אני פתוח להצעות לסאב spl בלבד. כנ''ל לגבי מגבר עדיין מתלבט עם מה להגביר את הקומפוננט, ופתוח לעצות של זקני הפורום, התקציב למגבר עומד על 2000 ש''ח פחות או יותר ועדיף פחות:p, הומלץ לי לאטום את הדלתות והבאגז' ואת הקיר אש כדי להוציא מקסימום מהסט, ביינתים אני יחכה עם זה לראות איך הסט יעבוד עם מה שקיים. אם יש למישהו הצעות לייעול ושיפור אשמח לשמוע וגם את דעתכם על מה שיש כרגע סתם כמה תמונות ועוד תמונה שלא קשורה לכלום אבל אני אוהב אותה :lol: |
הייתה מפרסם את התמונה שאתה אוהב למכירה של הדוד....
|
צודק
|
ליאור אחלה מערכת בנתיים יש לך:)
את המגבר שאתה מחפש זה רק חדש או יד 2? ובנתיים אתה רוצה לקנות רק מגבר ואחר כך סאב? נ.ב לא אמרת שמכרת את ההיבריד?:rolleyes: |
ההיבריד זה סיפר ארוך, מה שמכרתי היה סט משומש שנמכר במחיר שקניתי סט חדש לאחר שהמתקין אמר לי שאפשר לשים את המידבאס בדלת של הhgt ללא שום שינוי במסילה של הדלת.
מגבר רק חדש, לא מתכוון לשים יד שנייה חוץ מהhu, עם הסאב אני יחכה קצת, נראה איך זה ייצא עם ההייבריד |
יש לך במחיר של עד 2000 2 מגברים נהדרים.
1) CELECTRA 475X 2) סאנדאון 100.4 מגברים ששווים כל שקל,וחדשים מהניילון:wink: |
קורא מחשבות אתה אהה, זאת ההתלבטות שלי בדיוק.
חשבתי גם על הנאקמיצ'י 2 ערוצים, הוא גם סוס עבודה לא קטן |
הנקמיצ'י גם מגבר מעולה.
אך לא עדיף לך כבר לנצל את זה ולשים מגבר 4 ערוצים שיהיה לך עוד יציאות פנויות לסאב באותו מחיר? (ואך פחות) עם תקנה את הנקמיצ'י תצטרך לקנות בעתיד עם הסאב גם מונו. הסלסטרה אמורים להישמע פשוט בלי מילים עם ההיבריד. גם הסנדאון יעשה את העבודה,לכן בחירה שלך. |
אני בכל מקרה ישים מונו בשביל סאב, אני לא רוצה להעמיס על מגבר אחד הכל
|
גם כשיהיה לך מגבר 4 ערוצים ובהתחלה זה יהיה מחובר קומפוננט ובגישור לסאב,אחר כך תוכל להביא מונובלוק ולחבר אקטיבי ולהוציא יותר מהרמקולים שלך,או שהמכשיר שלך לא תומך באקטיבי?:confused:
|
לא בדקתי את זה למען האמת, ובכל אופן לא חסרים מגברי מונו אקטיביים ככה שאני לא חושב שזה ממש משנה נכון לעכשיו
|
אני לא דיברתי על מגברי מונו אקטיבים:rolleyes: דיברתי על שתוכל להגביר את הסט עם המגבר סלסטרה אקטיבי וזה יהיה יותר נציל ותוכל לשלוט על הכל,השאלה אם המכשיר הנ"ל תומך בזה..כי אם לא אז אין מה לדבר בכלל על זה.
|
תצטרך להיות יותר ברור פעם הבאה;), ביינתים אני לא חושב על אקטיבי, אם בעתיד נשקול אופציה כזאת, מקסימום נשדרג את היחידת ראש
|
הבנתי,בכל מקרה בהצלחה עם מה שתקנה,מקווה שלא תצטער:grin:
ואם תרצה עזרה אתה יודע איפה למצוא אותי. |
אני עם דן באותה הגישה. מגבר ארבעה ערוצים עכשיו ומונו בעתיד (בהנחה שאתה חושב עכשיו על עבודה פאסיבית ובעתיד אקטיבית) או ישר למצוא מגבר 5/6 ערוצים ולעבוד אקטיבי מההתחלה. הבעיה היא שמגברי 5/6 ערוצים איכותיים עולים בהתאם.
בנוסף, אל תוותר על איטום הדלתות. אתה משקיע פה באחלה מערכת ובכל מקרה תהיה חייב לפתוח דלתות להחלפת החיווט לרמקולים (קידוח בקונקטור) ועוד, תן כבר את ההשקעה החד פעמית הזו עכשיו. את קיר האש ותא המטען, תשאיר להזדמנות אחרת אך הדלתות ישנו את חוויות ההאזנה בצורה מהותית. |
האמת אני מפחד לעבוד אקטיבי עכשיו מההתחלה, אני קודם מעדיף להשתפשף עם מה שיש ואולי בהמשך, בכל אופן כבר בחרתי מגבר 4 ערוצים, הלכתי על חברת אודיסון שהיא ידועה בשמה הטוב, וגם אחרי שחובר לצורך בדיקה אותו מגבר ברכב לא נשארו ספקות, הסאונד פשוט מטורף וזה עוד ללא איטום בדלתות, אני יצטרך להמתין עד שיגיע המגבר כי אין אותו בסטוק ממי שאני מביא, אבל מה שכן התפלאתי שהמגנט עם הצלעות הבומבסטיות של המידבאס נכנסו ללא כל שינויים והפרעות בדלת של הhgt שידועה בבעיתיות שלה. לדעתי, זאת בין הפעמים היחידות שאני מוציא סכומים לא מבוטלים ואפילו לא מתחרט לרגע. פשוט חובה סאונד כזה בכל רכב!
|
במידה ואולי ותעבור להגברה אקטיבית, אני מציע מעכשיו להתקין את הקרוסים בבגאז - יעלה יותר חיווט אך במידה ותרצה לעבור לאקטיבי לא תצטרך להעביר שוב עוד זוג כבלים לקידמת הרכב.
חבל שלא הלכת על יד2, לשחף יש אחלה מגבר של audison במצב מצויין למכירה. בכל מקרה אם אתה מועניין יש לי סאבוופר של JL Audio W3 למכירה במצב מצויין, תעשה חיפוש עליו הסאב הכי מומלץ לתקציב - 650 ש"ח או יש לשחף (אבל בתיבה בומבסטית) סאבוופר של Adire Audio Shiva גם סאב מאוד רציני גם אם אני לא טועה במחיר של 650 ש"ח. אם תהיה מעוניין תקפוץ בהזדמנות ותוכל גם לשמוע אותם שיהיה בהצלחה גבר ערן |
עצור;)
עוד לא קניתי מגבר, הוא סך הכל מזמין אותו, אם אני לא רוצה אז הוא מחזיר אותו, לא ייגרם נזק לאף אחד. איזה דגם המגבר של שחף? וביינתים אני מעדיף ללא סאב כי המידבאס של האאיבריד הוא די עוצמתי וחזק. ובקשר לקרוסים זה טיפה מאוחר כי הם כבר הותקנו בדלתות, זה לא כזה נורא, מקסימום נעביר אותם אחורה אבל אני לא רוtה איך אני עובר לאקטיבי בעתיד הקרוב |
איזה דגם של האודיסון הזמנת?
SRX4? |
לא זוכר את הדגם, הוא אמור להתקשר אליי ולהגיד לי
|
ליאור אני מקווה שאתה נהנה מהמכשיר ואם יש לך שאלות אתה מוזמן לבוא להדרכה
אגב אצל מי היתקנת אותו? ולגבי המגבר: סלסטרה 4 ערוצים רק לקומפוננט תאמין לי אתה לא תתחרט. ולגבי סאב: קח את האולטימו 10 אניט'ץ אתה תהנה מכל רגע. אני אומר לך מנסיון אלה שילובים מנצחים. |
*** לי יש את האודיסון 4.5 4 ערוצים למכירה במצב חדש עם אתה רוצה לקנות אתה מוזמן
|
שחף תודה, אבל בכל מקרה נפל לי בהזדמנות נאקמיצ'י pa2100 במחיר מצוין במצב חדש אז אני יילך עליו ביינתים. אוהד, לגבי האולטימו אני לא חושב שהאלטרנטור אצלי יחזיק אותו חח, והתקנתי אצל מריק, וואלה לא מתחרט לרגע, בחור טוב ומחירים מצוינים ויש לו אחלה זוג ידיים
|
ליאור צור איתי קשר יש משהוא חשוב ששכחתי לתת לך!!
|
ליאור יש משהו חדש??
קנית משהו? תעדכן:p |
הHu היה בתיקון קטנטן, כרגע הוא מחובר.
השתמשתי בכבל 4 גייג' של אודיסון וקיט התקנה של אודיסון( חור בכיס). המגבר חובר והוא על גיין די נמוך כרגע אבל עדיין המורל פשוט נותנים ונותנים, וכרגע אין סאב לזמן מאוד מוגבל. המידבאסים נותנים עבודה ומפצים על החוסר בסאב שלב הבא זה יהיה איטום הדלתות עם דיינמיט, בצירוף תמונות :cool: וגם מתוכננת בנייה למגברים ולסאב מאחור, אבל זה ייקח טיפה זמן. שוואי שוואי ;) |
לא כתבת איזה מגבר שמת בסוף?
|
נאקמיצ'י 2 ערוצים, מגבר מטורף ושווה ביותר ביחס למחיר שלו
|
אהה יפה,בהצלחה.
מגבר שווה! |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:45. |