![]() |
תזכורת: שבת - 2.10, יום צילומים.
כל מי שמגיע - נא לאשר הגעתו.
בנוסף, אשמח לדעת מה התוכנית הנבחרת, האופציות הן: 1. להמפגש במסעדת "פטרה" (נס ציונה) סביבות 12:30 לארוחת צהריים טובה, ומשם להמשיך לאיזור תעשייה בראשון בו נבצע במספר מקומות צילומים. 2. להפגש באיזור תעשייה ברשל"צ (ב-G, ליד סינמה סיטי) בסביבות השעה 13:30, לצלם באיזור במספר מקומות, ולאחר מכן להמשיך לנקודות צילום בת"א/ר"ג. אנא השמיעו דעתכם. |
מגיע.
עריכה בשביל אוראל: אופציה 1 עדיפה |
מגיע שתי האופציות נשמעות באמת טובות מה שכן האופציה עם הארוחה נשמעת טיפה יותר טובה.
|
תגידו מה אתם מעדיפים, זאת בדיוק השאלה :D
|
מעדיף אופציה 2, 99% מגיע
|
אוראל, למה דווקא מסעדת פטרה ? אין חלופות טובות יותר ?
|
אור, יש הרבה חלופות. העניין הוא שאם בא לך חומוס טוב עם בשר לא רע ובמחיר סביר, זה המקום.
|
מגיע רק לצילומים.
|
מגיע וסבבה שתי האופציות.
|
שמע, אני אישית לא אהבתי את החומוס שלהם, בכלל לא בעניין של חומוס אבל סבבה, אין לי זכות דיבור
|
יוסי, אשמח לתשובה קונקרטית - 1 או 2, כדי שנדע מה עושים :)
|
צטט:
|
צטט:
|
עריכה:
הצירייה הוחזרה למקומה והכל חזר לשלמותו :) :) אני מגיע ומעדיף את אופציה 1 vRS אם תוכל לשלוח לי את המספר טלפון שלך בפרטי אני אשמח כדי שאוכל להיות מתואם עם מישהו מחר |
מעדכן סופית:
12:30, במסעדת 'פטרה' - בנס ציונה (לשעבר היכן שהייתה מסעדת 'בית האדום'), רחוב בן גוריון מס' 4. נאכל ונצא לצילומים באיזור ראשון. מי שלא מעוניין להגיע למסעדה, יוכל להגיע לצילומים ישירות, רק שיהיה איתי בקשר לקראת השעה 1 וחצי. וחבר'ה, נא לשטוף מכוניות. |
מגיע. וגם מביא איתי עוד hgt צהובה והכי חשוב מביא את הכפפות הomp המגניבות והחסרות פרקטיות שלי :-)
|
50\50 שאני יגיע גם לפטרה, אבל אני בטוח שאני יגיע לצילומים, הבעיה היא שאין לי דרך ליצור איתך קשר, אם אתה יכול תשלח לי את המספר שלך בפרטי או אפילו אני ישלח לך את הטלפון שלי ותעדכן אותי כי פשוט אין לי דרך אחרת להתעדכן \=
|
מגיע ישר לצילומים! חבר'ה להתעורר? מי עוד בא?
|
רועי, בדוק ה"פ.
שחר, אחיך מגיע? תעיר אותו ;) |
*** עובד לא יגיע!
|
מעדכן: ידידה עם ג. פונטו חדשה מגיעה, וגם מצלמת :)
|
תודה אני יגיע :)
|
דניאל, יוסי, ערן...
לאן נעלמתם? :confused: |
אולי אספיק לקפוץ לומר שלום לפני העבודה.
|
בעז"ה נגיע :)
|
מגיע שלח לי הודע עם מס שלך
שאני יגיד עם אני בא לאכל אוו לא..* |
מגיע!
|
חבר'ה, שמח לשמוע שיש הענות. עדיין חסרים לי כמה - ואני מקווה שהם יגיעו, למרות שלא אישרו סופית.
המצלמה ממתינה, הסוללות בהטענה, העדשות בהיכון, ורק חסר פלאש חיצוני למקרה ש... ו גם את זה אני הולך להביא כרגע מחבר לעבודה :) שיהיה לנו יום צילומים מהנה ופורה. שיהיה לנו יום גיבוש נוסף ונחמד לא פחות מהטיול האחרון. מצפה למחר בקוצר רוח :D |
ערב טוב לכולם :)
ראשית כל אני חייב לציין לשבח את אוראל , אשר בראש ובראשונה פנה אלי עם הרעיון וכל נושא של יוזמה ויצירתיות תמיד מבורך במועדון - כמובן שיש להעלותו בדרך מקובלת בלי כל קשר, אני חייב לומר שלאור שיחות של חברים רבים במועדון הן בפורום והן במפגש היום , ההענות הינה רבה אך יש לקחת בחשבון כי על כל אחד ואחד שמגיע להיות סבלני וכמובן עם גישה חיובית שכן התרכזו ליום זה מספר צלמים אשר כבודם במקומם מונח, והינם מאוד מקצועיים שיהיה סופ"ש מהנה, בברכה ארז |
אחלה תירוץ להרטיב קצת את הבובה :mrgreen:.
אם אצליח להתעורר מוקדם מספיק כדי לשטוף אותה, גם אני מגיע... |
מתי זה אולי גם אני יבוא עם הרכש החדש ? ;)
|
מחר ב12 וחצי בנס ציונה תעבור על השרשור ותמצא פרטים על הכל.
|
לא נעלמתי לשום מקום אני בין הראשונים שאישרו הגעה מחר אני יגיע לנס ציונה עם מאור בתקווה שאני יצליח להעיר אותו.
|
פדיחה גם אני לא מכיר אף אחד וגם האוטו מלוכלך רצח אני יגיע לG בראשון
|
תודה ענקית לכל מי שהגיע ותרם את חלקו במאמץ המועדוני :)
עובד על התמונות. מקווה שהיום אתחיל בהעלאה. |
היה באמת כיף, שחר לא נורא עדיין יש לך את האוטו הכי יפה:)
|
היה באמת כיף!
יש סקר באוויר+תמונות בקרוב!! שחר תתכונן.:D |
|
לצערי נרדמתי היום חזרתי בבוקר מיציאה והייתי עייף \= דיי מבואס מהעניין במיוחד בעקבות זה ששטפתי את האוטו.
|
היה ארוע צילומים פשוט מעולה באמת נהנתי הרבה מעבר למטרה שבשבילה הגענו.
כל הכבוד לצלמים ולאוראל על האירגון היה ארוע נהדר. הטיזר נהדר :grin: |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 11:53. |