![]() |
הרמת כוסית לכבוד השנה החדשה ו-2 השקות של רפי לין במוסך שמשון, יהוד.
עדכון (29.8.10):
המפגש יערך ביום ו' הקרוב, 3.9.10, בשעה 15:00 במרכז שירות "שמשון" שברח' דרך העצמאות 24, יהוד מפה. במפגש הרמת כוסית לשנה החדשה וכיבוד כיד המלך, השקה כפולה לפיאט בראבו ופנדה של רפי לין, הפתעות נוספות והמון המון פיאטים. פרטים נוספים בהמשך. נשמח לראות את כולכם, הנהלת המועדון. . |
מגיע הפעם !
וכמובן כבר פורסם בקארס פורום . מקווה לראות שם שני רכבים מיוחדים שהגיעו החודש לארץ בייבוא אישי (פיאט X1\9 ,ו לאנציה ) חברים זה הזמן להגיע בנוכחות מלאה אז קחו את האיטלקיה שלכם (פיאט\אלפא\ביאנקי\ לאנציה וכ"ו) ובואו להרים כוסית לכבוד השנה החדשה !!יאללה מי מגיע? |
עדכון (29.8.10):
המפגש יערך בשעה 15:00 במרכז שירות "שמשון" שברח' דרך העצמאות 24, יהוד מפה. במפגש הרמת כוסית לשנה החדשה וכיבוד כיד המלך, השקה כפולה לפיאט בראבו ופנדה של רפי לין, הפתעות נוספות והמון המון פיאטים. פרטים נוספים בהמשך. |
מקווה להגיע
חברים מקווה להגיע
ולראות הרבה פיאטים במיוחד קופה :-} |
המפגש והרמת כוסית
יש לשער שאני מגיע :wink:.
בברכה - רפי לין |
מברוק יא רפי!!!
תתחדש שתיסע בה תמיד בדרך המלך ושתהנה מהרכבים החדשים! מה יעלה בגורל הטמפרה המפורסמת? אם היא מחפשת בית חם קח אותי בחשבון:D |
מגיע!
|
אני ממליץ למנהלים בחום רב לשלוח הזמנה אישית לאיש הרכב אדוארד אטלר במייל שלו
הוא לבטח ישמח להגיע בתור אחד חובב מושבע של רכבים איטלקים. |
באיזה תאריך...??!!
אולי פספסתי אבל לא הצלחתי להבין באיזה תאריך..?!
|
צודק ועודכן :).
ביום שישי הקרוב, 3.9.2010. |
3.9.2010
יום שישי בשעה 15:00 |
יכול להיות שאגיע - תלוי אם תצא שיירה מהצפון (מוכן להסתיר את סמלי הסקודה...). אומנם צביקה הסביר לי איך להגיע, אבל כמו שאני מכיר את עצמי אני אגיע בטעות לירושלים.
|
גיא - אל חשש. הדרך קלה, ואם תרצה לפגוש אותי בהרצליה אז בכיף.
אני מגיע כמובן. |
מגיע עם מצלמה והגודשת הטרייה :)
|
צטט:
עדכון: לא מגיע עקב אילוצי מרחק והסמיכות לטיול של מחר - אגיע כבר אליו. |
אומנם לא בפיאט אבל אני אנסה להגיע גם כן.
|
פיליפ התגעגת למועדון פיאט ?? ;)
מגיע כמובן. |
אני מגיע יהיה נחמד לעשות לפונטו נסיעת מבחן
|
בוקר טוב חברי פורום יקרים! מקווה לראות את כולכם בכלל ואת מרבית בעלי הקופה בפרט :) כמובן שמגיע להרמת הכוסית, קחו בחשבון שבמתכונת זוהי הזדמנות לחדש הרשמה למועדון פיאט לאלו מכן שכבר חברי מועדון וכמובן לחדשים שמכם זה הזמן להצטרף למשפחתנו החמה על כל נרשם בעלות של 100 ש"ח : א. קבלת הנחות בבתי עסק ספציפיים (רשימה תפורסם בהמשך) ב. קבלת חולצה, כובע ומדבקת המועדון ג. הדובדבן שבקצפת - קבלת כרטיס חבר מונפק אישית לכל חבר וחבר אז קדימה , למה אתם מחכים?:wink: |
מגיע..:)
|
מעולה!
חברים, מתוכנן משהו גדול ויפה. נתראה שם! :-) |
אני מגיע!!!
רפי רק תעדכן אותי לגבי מה אי צריך להביא\לארגן... אני בלחץ על האוטו כי הזמנתי 4 צמיגים ויש כמה תיקוני צבע קטנים שצריך לעשות{עם הגיל באה החלודה....} |
צטט:
במידה וכן אביא איתי את הגאנטים (המכסים המקורים לאמצע הגלגל) שהבטחתי להביא לך ונבדוק במקום אם מתאימים לגלגל. |
אני עדיין מנסה להבין איך ניכנס כולנו שם, אבל זה לא ימנע ממני להגיע :)
|
אכן כן.
אני מגיע עם הפיורינו המיוחדת... אני רק צריך לתת לה כמה נגיעות אחרונות לקראת המפגש.. צמיגים וכדומה.... והיא מושלמת!! |
צטט:
ונבדוק עם הם באמת מתאימים.... תודה בכל מקרה על הכל צביקה |
מגיע משודרג מסתבר, אחרי .....
א. התקנת דוד אחורי אובאלי של סברינג ב. התקנת מערכת מקצועית כולל חיווט מלא + מגבר + סאב וקומפוננט 3 way ו-HU של אלפיין תענוג להשקיע בה :) |
מגיע אם המריאה סוף סוף תכירו אותי
|
כל הזמן אני מחפש תירוץ לבקר במוסך מבלי לעשות טיפול ועכשיו יש לי :)
מגיע! |
אני אולי יבוא כי יהוד רחוק משדרות
|
יש אולי מישהו שבא מהאזור שלי כדי שאני יסע אחריו
|
זה לא שאלה בכלל!
|
צטט:
ואני עוד פחדתי שאהיה היחיד עם מריאה:D |
אז תעשה לנו מקום מיוחד.
|
חבל שהמפגש ביהוד ולא בנתניה-לתושבי הצפון
לצערי לא מגיע |
אז תגיע לטיול בסופ"ש בצפון!
|
אנקונדה, נתניה - יהוד זה לא מרחק גדול כל כך.
יהיה שווה במיוחד הפעם. |
אפשר לדעת מה הולך להיות ביום הזה?
אם כן, אז אני יבריז מהעבודה או יחלה במחלה בדיוק באותו היום.:) |
ליאור אתה תבוא למפגש אני לא מאמין חח
|
הרשמה למועדון/ חידוש הרשמה לשנת 2011
שימו לב חברים יקרים, הרשו לי לעדכן כי ביום שישי הקרוב תחודש ההרשמה לחברי מועדון פיאט
כולם בלי יוצא מן הכלל - אז מה חברות במועדון כוללת? א. כרטיס חבר מועדון אשר מונפק לכל חבר וחבר ב. מדבקה, כובע וחולצת המועדון ג. הנחות בבתי עסק הן בתחום המוטוריקה והן בתחומים אחרים ד. הנחות בהשתתפות בספורט מוטורי כגון: קארטינג וכו'.. ה. דיסק AUTODATA (ספר רכב לבעל הרכב הספציפי, בעלי הקופה כבר קיבלו בלי יוצא מן הכלל) עלות רישום למועדון: 100 ש"ח בלבד תמורת חברות למשך שנה אז הכינו את עצמכם מראש |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 05:18. |