![]() |
מקום טוב לקנות מצבר איכותי ובזול( שירות עד לבית}
שלום לכל חבריי המועדון.
היתה לי בעיה אם המצבר שלי. אחריי שחיפסתי קצת חנויות והשוות מחירים מצאתי מקום מדהים שמספקים שירות עד לבית ומחירים פשוט מדהימים וזולים. אז המלצתי אל העסק .באמת שווה. מספר טלפון לכל מי שהלך המצבר כדאי.0524498666או 0575205911 מצברי חיים ברנשטיין יכולים להוסיף שהפנה אתכם גנאדי מאשדוד בעל רכב קאדילאק יום טוב |
האם הם מוגבלים לאזור מסויים, או שהם יכולים להגיע לכל אזור המרכז?
|
..
יש איזושהיא הגבלה אך מציע להתקשר ולברר
|
קישור לאתר
|
אכן מחירים טובים,
נכנס למועדפים. תודה ידידי |
רכישת מצברים
שווה גם בדיקה: www.matzber.co.il
בברכה - רפי לין |
עדכון:
לדודה שלי הלך המצבר ברכב. יצרתי קשר עם הקישור של רפי, שם ענו לי מהר מאוד במרכז שירות הזמנות, לקחו ממני את מספר הטלפון שלי, ואמרו שסוכן יצור איתי קשר על מנת להודיע לי מחיר (משעה 15.00 היום ועד עכשיו טרם יצרו איתי קשר). יצרתי קשר עם הקישור של פותח השרשור, ענו לי מהר מאוד בחור בשם חי, נאמר לי מחיר בטלפון, תוך חצי שעה הגיע לראשון לציון, שם בדק את המצבר (הבחור היה מקצועי, הגיע עם כלים לבדיקת עומסים וכו', סוללת גיבוי בשביל שלא יתאפס השעון, הרדיו, ומחשב הרכב. ואכן קבע שמדובר במצבר חלש, הבחור עובד עם כפפות סטריליות, תוך דקה החליף למצבר חדש מהניילון) הביא תעודת אחריות פורמלית בו במקום וחשבונית מס ואמר יפה להתראות. |
//
שמח שעזרתי , ובאמת גם אני נידהמתי מהשירות.
|
יש גם את מצברי הדרום שמצבר של וולטה 62 אמפר עולה 500 שקל, מה עדיף וולטה או את החברה מגרמניה?
http://www.carbatteries.co.il/ |
וורטה הגרמנית עדיפה - לעניות דעתי.
היה לה מצבר של וולטה 55 אמפר הסדרה בצבע אדום. יש עליו חותמת נובמבר 2007 וכבר הלך. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:24. |