![]() |
למכירה פונטו GT 1995
5 צירוף קובץ(ים)
פונטו GT מטופלת עד הבורג האחרון
1400 טורבו 200 כ"ס טורבו איסוזו פורק לחץ אניטר קולר חזית + מתזי מים לקירור ווסגייט מתכוונן מזרקים וולבו 250 קפיצי הנמכה קוני גאנטים חדשים פחות מחודש ללא שירטה אחת דוד אחרי של אימפרזה שעון גדישה אוטו גייג חוטי הצתה 8MM מצבר חדש פנסים מושחרים הרכב אחרי טיפול גדול פלאגים, ברקסים, חוטי הצתה,פילטרים,תושבת גיר מנוע חדש מיבוא מאושר ברשיונות המנוע שופץ מחדש בוכנות מחוזקות רינגים מחוזקים טלטלים מחוזקים הטורבו עבר שיפוץ לפני שבוע הרכב כוון והכל עובד כמו שעון. השקעה של יותר מ10000 שקל רק בחודשיים האחרונים 0542873182 קובי |
לא מזמן קנית אותה לא?
למה אתה מוכר? |
החברה גרה במרכז ואני בצפון כל סופ"ש נסיעה לשם קצת קשה והיא לא מוכנה לעלות על האוטו הזה בשום מחיר כי היא מפחדת אז אני בבעיה
בכאב אני עושה את זה למה תמיד רציתי את האוטו וכמו שאתה רואה השקעתי עליו לא היה בתכנון בכלל מכירה |
לדעתי תלכו לפסיכולג :)
לא חבל למכור? |
חבל למכור בגלל כזאת סיבה ...
בהמה האוטו הזה .... נאור . |
תנסה לשכנע את החברה לשנות את דעתה, אולי היא מפחדת כי אתה נוסע מהר מידי? (לא שיש עם זה בעיה, פשוט יש בנות שמפחדות שהנהג נוסע במהירות "מופרזת", מניסיון...)
עוד אפשרות (זה רק למקרי חירום) זה להעמיד את הרכב, להקפיא רישיונות וביטוח ולחכות לימים טובים יותר. מקסימום לקנות רכב פשוט להתנייד מהצפון למרכז. חבל, זה רכב של פעם בחיים. |
צטט:
קדימה גיא זו הזדמנות של פעם בחיים ;) |
אם הייתי יכול, הייתי רוכש דגם רכב אחר שאני רוצה. ליתר דיוק זה חלום, וחלומות צריכים להתגשם במוקדם או במאוחר, לא?
טוב, בעצם אני יכול, אבל אין למכירה מה שאני רוצה... :sad: |
אתה מחפש אבארט לא?
דווקא תתפלא יש אחת למכירה במצב מצויין לכל המחפשים! |
לפעמים..חלומות מתגשמים.. בנתיים קח GT את ה H תוסיף בשלב מאוחר יותר :)
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:13. |