![]() |
טיול מועדון שבת 3.5.2008
אז כך בעוד שבועיים , יום שבת 3.5.2008 (שימו לב לשינוי בתאריך)מתוכנן טיול מועדון לדרום רמת הגולן...
כן, אני יודע התראה קצרה.. אבל זה כל הרעיון, לא לתכנן יותר מדי רחוק, אלא להיות ספונטנים. לכן להלן התוכנית בקצרה ממש. הטיול יתקיים בדרום רמת הגולן באזור אחד היפים בארץ. כולל קטעי הליכה קצרים. הנסיעה בכבישים מפותלים עם זוויות חדות, נהיגה אתגרית וכמובן זהירה במידת האפשר. מכיוון שהטיול בהתראה קצרה ובשבת הקרובה. זה הזמן לאשר. רק מי שמגיע בטוח לגמרי ב 100% מתבקש לאשר בשרשור זה כבר עכשיו. בהמשך פרטים נוספים. אז מי מגיע? עדכון: יוצאים מהחניה ביקום בשעה 9:00 |
מסלול
המסלול :
ניפגשים ביקום כמובן , נסיעה על כביש מספר 2, משם חותכים מזרחה במחלף זכרון יעקב עד מחלף אליקים, משם חותכים (כמו בטיול הקודם) לכיוון צומת מגידו. נסיעה עד צומת גולני ומשם נפנה ימינה לכיוון העיר טבריה. נרד עד תחתית העיר ובסוף הכביש נפנה ימינה לכביש סובב כינרת. משם נעלה בכביש מפותל עם עליות ועיקולים חדים מאד (כביש 98) ונוף עוצר נשימה. בדרך שתי קטעי הליכה קצרים וביקור בחוות הטורבינות שנמצאות על הר "בני רסן" קצת פרטים על הטורבינות: "בשנת 1984 מצאו פרנסי הגולן שתנאי הרוחות ברמה מתאימים להקמת טורבינות רוח לייצור חשמל, לאספקת לצריכה מקומית של רמת הגולן. החליטו והקימו עשרה מגדלים שבקצתיהן כנפיים אדירות, החשמל המופק מהרוח נמכר לחברת חשמל, יותר ממיליון דולר חסכון מדי שנה, חישוב קטן מראה שהטורבינות הענקיות יכולת לספק את הצריכה הביתית של רמת הגולן. לכל טורבינה יש רוטור, בעל שלושה להבים, עשוי מפיברגלס. אורך כל להב 15 מטר, קצהו הגבוה מגיע לחמישים מטר מעל פני הקרקע. הטוריבינה נבנתה בצורה מאסיבית כי לעמוד בעוצמות הרוח החזקה, רק שתדעו, משקל כל אחת כ-70 טון, היא מיועדת להפיק חשמל מירבי של 600 קילו ווט. מהר בני רסן, עליו מוצבות הטורבינות מתנשא לגובה של 1072 מ`, רואים גם תמונת נוף יפה. ממזרח נחשפים מראות מעבר לגבול, בשטח הסורי. הישובים ממערב- קיבוץ עין זיוון, הר שיפון מתנשא ותל א-רחיניה. נסיים את היום בארוחה במסעדה בצומת מחניים. |
זה נשמע מסלול מצויין, אך האם יש אישור מהמנהלים להוציא לפועל את הטיול?
במידה ויש אישור אתן את תשובתי בנוגע להגעה לקראת אמצע השבוע ברשותך, משום שאני עדיין לא יודע מה אני עושה בשבת... :) |
היי
היי הטיול קיבל את ברכת הדרך מגדעון :)
אשמח מאד אם תגיע , חברה כולכם מוזמנים. אני מתחייב (ומי שהיה בטיול האחרון לגולן יעיד) שיהיה כיף. הפעם הטיול משודרג וכולל קטעי הליכה והברה כיף. אשרו הגעה... :) צטט:
|
היות ובשבת הבאה אני עובד, לא אוכל להגיע. אנסה לשנות אך קשה לי להאמין שיצא לפועל.
באם יהיה שינוי, אעדכן. מה שכן, כביש 9 מאוד יפה לנהיגה והייתי שמח לעבור שם. בעצם, בקרוב, כשתתחיל עונת הדובדבנים, אסע לאזור. תהנו. |
הי
אנשים קצת היענות לא תזיק...
בסך הכל טיול באמת כיפי ואם לא תיהיה היענות יבוטל או ידחה חבל מי רוצה להצטרף לטיול כיפי באמת? |
לצערי התחייבויות קודמות (המשפחה של אשתי) תפסו את יום שבת הקרוב...
אגב, לעמוד מתחת לטורבינות הענקיות האלה ולהרגיש את הלהבים עוברים מעל הראש זה פסיכי לגמרי. |
הטיול נדחה
עקב חוסר היענות של חברי המועדון הטיול ידחה לשבת הבאה
3.5.2008 מי מתכוון להגיע? |
היי
מתוך 83 אנשים שצפו בהודעה על הטיול... אפילו לא אחד אישר..
מצד אחד טוענים שאין טיולים ומצד שני לא טורחים אפילו להגיב או לאשר. אני באמת מנסה לארגן כאן יום כיפי וחבל מאד שמתוך 83 איש שנכנסו להודעה אף אחד לא טרח לאשר אפילו ולהתייחס. אני מתכוון להרים כאן באמת יום טיול מהנה כמו שהיה בפעם האחרונה . אז אודה מאד להתייחסות ממי שבאמת רוצה לבוא ולהנות. תודה |
קצת סבלנות, מתוך ה- 80 ומשהו אנשים שצפו אני נכנסתי לשרשור הזה 20 פעם וזה גם מקפיץ את המונה.
צריך לתת תאריך לטיול לפחות שבועיים מראש ולחכות 4-5 ימים לכל האישורים. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:26. |