![]() |
צמיגים מומלצים?
שלום,
אני רוצה להחליף את ארבעת הצמיגים שלי בפיאט פונטו ספייס 2002 אוטו'. מידות הצמיגים: 165/70R14. לא זקוק לצמיגים ספורטיביים במיוחד, אלא לנסיעה רגילה. למישהו יש המלצות? מחיר? מיקום? תודה, שי. |
תגובה
TOPSTAR של אליאנס ממש מומלץ לא יקר ואיכות מעולה !
עולים בסביבות ה800 שקל ! לרביעיה ! מהיכן אתה בארץ ! ופה תוכל לבדוק בדיוק מה הכי מומלץ לרכב שלך @ http://www.tireclub.co.il/Hebrew/TireSelectHeb.asp |
החלפת צמיגים
מהיכן אתה בארץ?
בברכה - רפי לין :) |
גם האוטו שלי נועל אליאנס כבר שנתיים.
אין תלונות. יוסי 8) |
תודה על התגובות.
אני מהוד השרון. |
אליאנס?! מומלץ?!
ראבק צמיגים זה הקשר שלכם לכביש, ואתם חוסכים בזה?! הרחק נפשך מאליאנס - צמיגים קשים כמו אבן (טר'דוור גבוה מאוד), לכן הם כ"כ עמידים אבל אחיזה היא מילה שאינה מוכרת להם. לא חסרים צמיגים איכותיים - יוקוהמה, קונטיננטל, גודייר, ברידג'סטון, מישלין, קלבר אז למה להתמקד באליאנס - הזבל עופות הזה? :roll: תן קפיצה לצמיגי אנטון - ביפו (יפת 88) הכי זול ויש סחורה איכותית (וגם זבל'ה סיני - להתרחק!) |
אני מצטרף לחוסר המלצה על צמיגי אליאנס. עד כמה שאני בעד תוצרת ישראל, הם צמיגים רועשים, עם אחיזה גרועה ביותר.
תן קפיצה לאנטון. :) |
תגובה
לא יודע מה איתכם אבל לי יש אחיזה מעולה !!
וגם שיש מים בכיכרות הרכב לא מחליק ! לעומת חברים שלי שעושים שם צלחות ! |
Re: תגובה
צטט:
ואז תבין עד כמה גרועים האליאנס (והם גרועים ביותר - כמו זבל סיני, פשוט מחפירים) |
לאחר בירורים רבים, נשארו 3 מועמדים
קומהו במחיר 700 ש"ח לרביעיה. sava במחיר 760 ש"ח לרביעיה. דנלופ במחיר 1000 ש"ח לרביעיה. מה דעתכם? תודה רבה לכל העוזרים. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:23. |