![]() |
הזמנה לחברי מועדון פיאט - מפגש פורים
שלום לכל חברי המועדון.
ב 23.2.13 יתקיים מפגש שמאורגן ע"י חברים שלי ממועדון VAGIT / VAGS המפגש יוצא יום שבת ויתקיים בערב לאחר צאת השבת בכדי לכבד את שומרי השבת. בעיקרון המפגש מיועד למועדון הגרמניות אבל מצאנו לנכון שאפשר גם לצרף את חברי המועדון שלי כי אני בעל האיטלקיה היחיד שם :D אז אני לא רוצה להיות לבד. נכון להיום המפגש יתקיים באזור המרכז כי יש חברים מהדרום ויש חברים מהצפון וצריך שיהיה הוגן כלפי כולם. מי שהיה ושמע על מפגשי המועדון הזה יודע מה הוא הולך לקבל שם! חתיכת כמות של רכבים, כל מפגש לא נופל מ 30-40 כלים מפלצות אחד אחד החל מלאונים מטורפות, S3 , וגם חברים אחרים עם קורבטים, אימפרזות, ניסאן Z ועוד פצפוצים כנראה יגיעו. מי שמעוניין להצטרף ולפתוח אופקים ולראות כלים שהוא רק שמע עליהם ברשת מוזמן לאשר הגעה בתגובה פה ואני אשלח לו פרטים לקראת המפגש עצמו. המפגש הינו דסקרטי וקפדני, אנחנו לא מעוניינים באורחים לא רצויים שיבואו לעשות בלאגן ואי סדר לכן מי שיקבל פרטים אבקש לא לפרסם בפומבי בכל מיני מקומות. אני אהיה שם עם פנינה הצהובה שלי עומד בגאווה ואשמח אם חברי מועדון יצטרפו אליי. |
חח חברים, לא יודע איך אנשים הגיעו אליי לפלאפון הפרטי ושאלו :D
הכוונה הייתה להגיב פה כדי שיהיה מסודר ואני אדע בדיוק למי לשלוח פרטים. אחלה שבת שתהיה חבר'ה |
אמממ
דרור.. תרשום לי בפרטי , מיקום ותאריך.. אם זה קרוב עליי במרכז.. אין סיבה שלא אקפוץ.. :)
|
מקווה להצטרף.
|
90% שאני יגיע
|
תשלח לי פרטים בבקשה אני מאמין שאני יגיע.
|
יופי חברים, דניס אתה תרצה להגיע כשתשמע את המיקום.
כרגע עוד בשלבי הרמה אבל יש למה לצפות. כרגע אני יודע שהולך להיות ממש יפה, יש כמות מכובדת של רכבים שהולכים להגיע אבל לא נפתח פה. הודעות פרטיות יגיעו בהמשך השבוע, עם מיקום מדוייק ושעה. |
יאללללה חבר׳ס להתעורר, עוד 3 ימים, היום ישלחו הודעות עם פרטים
|
שלח לי הודעה גם לגבי האירוע..
אולי אוכל להגיע :) |
אממ
מתקיים?! בסוף היום בערב?!.. הבנתי ש וואגס (מאוטוספורט) יש מפגש בנפרד היום..
מה אם המפגש היום?! כרגיל?!... :confused: דרור תעדכן.. ווקשה.. אני מתכוון להגיע.. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:22. |