מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פורום המועדון (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   מועדון פיאט (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=15881)

idango 04-12-12 17:12

מועדון פיאט

ביקרתי אתמול , הגבתי בכמה הודעות , נכנסתי היום - עכשיו , היו תשע הודעות חדשות בלבד

כולם חיים ? מישהו מת ?

אני מבקש מאנשים לא להתבייש לפרסם פוסטים !!!

צביקוש23 04-12-12 17:33

כמו שציינתי עשרות פעמים. מועדון פיאט צריך ״דם חדש״. הנהלה חדשה , רה ארגון.

stio 04-12-12 18:37

מה תעשה הנהלה חדשה שהנוכחית לא עושה?
תארגן יותר מפגשים? יבואו 5 רכבים. ככל שתדירות המפגשים עולה, כך כמות המשתתפים יורדת.
תארגן יותר טיולים? הדלק היום גם ככה יקר ואנשים מחפשים איפה לחסוך, ההיענות תהיה נמוכה מאוד.
צריך לעשות מפגש דו-חודשי (כל חודשיים) עם מועדון אלפא בהרצליה, וכשבועיים לפני המפגש לשלוח אימייל לכל חברי האתר קומפלט עם פרטי המפגש. ככה אתם עושים את המקסימום (מפרסמים את המפגש), וגם אם לא יבואו הרבה זה לא יהיה כזה נורא (עוברים להסתכל על האלפות).

מעבר לזה, יש לי הצעת יעול למועדון הזה. תרצו - תאמצו, לא תרצו - לא קרה כלום :)

פתיחת פורום נוסף עם הכותרת "מועדון אבארט ישראל". זה יהיה פורום שיהיה מיועד לבעלי האבארט בארץ, שכידוע יותר שייכים לפיאט מאשר לאלפא רומאו. לא יכול להיות שכרגע כל הפעילות שלהם מתנהלת דרך האתר של מועדון אלפא, או באמצעות קבוצות נסתרות בפייסבוק, הודעות פרטיות בפייסבוק או טלפונים/SMS. כאן יש פלטפורמה רצינית יותר. אם הם חוששים לפרסם בפומבי את מועדי הטיולים שלהם (למרות שאני אישית הייתי שמח להצטרף אפילו עם הפאביה), ניתן לפתוח להם תת פורום שיהיה זמין לחברים מוגדרים בלבד, וכל המידע יישאר פנימי ולא יזלוג החוצה.

Punto Evo Abarth 04-12-12 18:49

צטט:

במקור פורסם על ידי stio (הודעה 116340)
תארגן יותר טיולים? הדלק היום גם ככה יקר ואנשים מחפשים איפה לחסוך, ההיענות תהיה נמוכה מאוד.

לא מסכים איתך בנושא, הדלק יקר אבל רוב המכוניות פה עושות צריכת דלק די יפה אני בתור אחד שמחזיק ברכב מוגדש שאוכל דלק יותר מרוב הפורום פה עושה כ2 טיולים בחודש לצפון ובנוסף ימי מסלול.
מי שאוהב את זה ורוצה לעשות את זה הדלק לא פונקציה עיקרית פה.

צטט:

פתיחת פורום נוסף עם הכותרת "מועדון אבארט ישראל". זה יהיה פורום שיהיה מיועד לבעלי האבארט בארץ, שכידוע יותר שייכים לפיאט מאשר לאלפא רומאו. לא יכול להיות שכרגע כל הפעילות שלהם מתנהלת דרך האתר של מועדון אלפא, או באמצעות קבוצות נסתרות בפייסבוק, הודעות פרטיות בפייסבוק או טלפונים/SMS. כאן יש פלטפורמה רצינית יותר. אם הם חוששים לפרסם בפומבי את מועדי הטיולים שלהם (למרות שאני אישית הייתי שמח להצטרף אפילו עם הפאביה), ניתן לפתוח להם תת פורום שיהיה זמין לחברים מוגדרים בלבד, וכל המידע יישאר פנימי ולא יזלוג החוצה.

בתור בעל אבארט אני לא יודע מאיפה הגעת לזה שאנחנו מתנהלים דרך פורום אלפא, ישנם חברים במועדון אלפא שבעבר היה להם אלפא ועברו לאבארט זכותם להשאר בפורום ולהמשיך להגיע למפגשי אלפא.
אני אישית לא מתחבר לחברי אלפא ולכן גם איני מגיע למפגש שלהם.
מעבר לזה שהטיולים שאולי שמעת או ראית שחברי אבארט עושים זה טיולים אישיים של כמה חברים קרובים שבבעלותם יש אבארט (או מחזיקים באברט) אבל זה לא אומר שכל מחזיקי אבארט נפגשים לטיול או למפגשים.

shotdown 04-12-12 20:04

צטט:

במקור פורסם על ידי Punto Evo Abarth (הודעה 116341)
לא מסכים איתך בנושא, הדלק יקר אבל רוב המכוניות פה עושות צריכת דלק די יפה אני בתור אחד שמחזיק ברכב מוגדש שאוכל דלק יותר מרוב הפורום פה עושה כ2 טיולים בחודש לצפון ובנוסף ימי מסלול.
מי שאוהב את זה ורוצה לעשות את זה הדלק לא פונקציה עיקרית פה.

נפגשים לטיול או למפגשים.

אני חושב שבעניין הזה אני חולק עליך :D קשה לי להאמין שאבארת שלך שותה יותר מפיאט קופה מזדקנת.

בכל אופן אני חושב שצריך דווקא לעשות מפגשים קצת יותר קבועים ובתדירות גבוהה.
אני רואה כל שבוע מועדונים בימי שישי שנפגשים, בגלל שרוב החברים שלי נמצאים במועדון של וואגית אז אני הרבה איתם ואני רואה איך זה כן עובד.
אפשר לעשות מקום מפגש שבועי שנוח לכולם, לצורך העניין, במסלול באשדוד אם לא סגרו אותו עדיין או אלטרנטיבה אחרת, לדעתי אפשר לעשות ביחד עם וואגית, גם אם נתחיל במפגשים של 4-5 כלים שזה גם כיף לפעמים, אפשר לשבת על נרגילה פיצוחים, מוזיקה וכמובן לחיצות (אהמ אהמ וויליאם)
לאט לאט שיהיה מודעות ואנשים ידעו על זה, ככה יתחילו להתווסף מדי פעם חברים, כי אם תקבע מפגש אחת לחודשיים, תמיד יהיו כאלה שדווקא באותו היום לא יכולים ולכן גם אתה יכול לצפות לכמות נמוכה של רכבים.

כשהמפגשים יותר נעוצים לדעתי זה יתחיל לעורר פה את המועדון, כי זה יראה אופן פעילות כלשהי.
יש פה הרבה חברי פורום ואני מבטיח לכם שכשפעם באף פעם מארגנים מפגש הם אומרים : " המועדון מת, חבל על הסטרטר שאני אתן רק כדי להגיע, בטח לא יהיו אנשים" ולרוב הם צודקים.

פעם אחרונה שנפגשנו באשדוד היו דווקא אם אני זוכר נכון איזה 8-9 כלים, וזה היה ממש מכובד.
ארז המנהל שלנו עבר להיות שכן שלי ולכן הוא יהיה יותר בעניינים של המפגשים והוא גם יתחיל להזרים את המצב.

Punto Evo Abarth 04-12-12 20:57

צטט:

במקור פורסם על ידי shotdown (הודעה 116342)
אני חושב שבעניין הזה אני חולק עליך :D קשה לי להאמין שאבארת שלך שותה יותר מפיאט קופה מזדקנת.

דבר ראשון אתה יכול לחלוק ולהביע דיעה אבל רק כדי לסדר את האוזן מי שקונה רכב רכבים כמו שלי ושלך בדרך אוהבים את הגז יותר מחסכון זה נכון שהמנוע שיש באברט בנהיגה נכונה ולא חזקה יכול לעשות 1 ל12 ואפילו 1 ל14 (מוכח חבר שלי נוסע כמו זקן עם גולייטה עם אוטו מנוע ועשה את הצריכה הזאת) אבל אם תיסע חזק כמוני ותמשוך את האוטו תעשה צריכה של 1 ל7 +/- ולכן אני מאמין שהקופה שלך המזדקת כן עושה כמו שלי

צטט:

במקור פורסם על ידי shotdown (הודעה 116342)
אפשר לעשות מקום מפגש שבועי שנוח לכולם, לצורך העניין, במסלול באשדוד אם לא סגרו אותו עדיין או אלטרנטיבה אחרת, לדעתי אפשר לעשות ביחד עם וואגית, גם אם נתחיל במפגשים של 4-5 כלים שזה גם כיף לפעמים, אפשר לשבת על נרגילה פיצוחים, מוזיקה וכמובן לחיצות (אהמ אהמ וויליאם)

לגבי הדברים שאמרת יש לי מס' דברים לחלוק עליהם,
1) אין לערבב מפגשים של יצרנים לא מאותו קונצרן בדרך כלל, הסיבה היא שאתה קונה רכב מסויים בגלל מה שהוא והערך המוסף שלו ואם כל הכבוד לוואגיות אין מבחינתי את הערך המוסף של האיטלקיות ולכן אני לא בעד לערבב מפגשים.
2) כל המפגשים הללו של נרגילות ופיצוחים לא ממש משדרים החוצה מפגש/חבר'ה איכותיים בלי להעליב לא מכיר את רוב חברי הפורום אבל כן לעשות מפגש באיזור מסעדות שבחניה המכוניות וכולם ויש לך בתי קפה או מסעדות לשבת בהם עדיף ולכן המסלול באשדוד לא ממש רלוונטי גם למרות שנסגר לדעתי, כך לדוגמא את המפגש של אלפא בגולייטה, מפגש ברמת החייל, מפגש הרודסטרים באיזור קפה קפה בצפון ת"א ואפילו נוקיה עדיף מאשדוד.

רפי לין 05-12-12 09:21

פיאט ואבארט

1 צירוף קובץ(ים)
בתמונה המצורפת ניתן לראות את פעולת הלב אצל מי שנוהג בפיאט או באבארט ;)
בברכה - רפי לין

Caveman 05-12-12 10:55

צטט:

אין לנו מועדון.
אנחנו לא מתנהלים משום פורום או מועדון אחר.

למה לא יכול להיות שהפעילות שלנו מתנהלת בצורה מצומצמת? יכול מאוד להיות. זה הכי טוב ככה.
ההתנהלות שלנו היא מצומצמת למספר אנשים שקרובים אחד לשני מחוץ לכותלי האינטרנט.
אירועים גדולים יותר, כמו הטיול שהיה לכנרת, אורגנו על ידי היבואן, ולכן פורסמו לכל בעלי הרכבים, וגם על גבי האינטרנט.

hamudi_hgt 05-12-12 11:56

וואלה מבגש הבא אני מביא כבש קומבלט !

צביקוש23 05-12-12 15:42

צטט:

במקור פורסם על ידי hamudi_hgt (הודעה 116361)
וואלה מבגש הבא אני מביא כבש קומבלט !

אבתי אד ההודעא שלכ, אפשר להביא פרקיות :D

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:58.