מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פונטו - טכני (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=24)
-   -   פישלתי ב"חצי אוברול"?? (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=11358)

chesh 13-02-11 00:11

יש פונטו GT כחולה ביד 2 לפירוק, לא ידוע לי מצב הטמבון אבל יש לו 2 שפריצרים כאלה ליד הפנסים
האוטו בצבע כחול, מניח שאם תצבע את הטמבון הוא יראה פצצה

ben_david7 13-02-11 15:20

שתי צעדים קדימה צעד אחד אחורה=== אטם לא אוטם

אחרי ההנעה של הרכב,הפונטו מעשנת עשן לבן וטיפות מים מהאגזוז,אני משאר שלא סגרתי כמו שצריך את אטם הראש.
שהאוטו מונע ופקק המים פתוח יוצא בועות אוויר וחלקיקים קטנים של חומר לבן סמיך (שמן במערכת המים)
תחילה חשבתי שזה ככה רק בהתחלה,אני עוד מעט מגיע הביתה אני ייסגור את הראש בעוד 90 מעלות,סגרתי 90 רק פעם אחת ,מאוד מקווה שזאת הבעיה.
מה שנראה לי שזה בגלל ששמתי ראש מנוע של פונטו 1250 ואני 1108 סמ"ק למישהו יש יידע בגודל הראש,או אפילו האטמים ,האם האטמים זהים כך אני אוכל לדעת אם מדובר בראש.
אשמח לתשובות...מקווה שצריך רק חיזוק

Amit 13-02-11 15:30

אותו ראש בדיוק . האם האטם ממוקם כראוי ?
נקווה שאכן מדובר רק בהידוק .

לפי התיאור שלך אתמול מדובר בבעיה שכבר אתמול היתה על הפרק , אין הסחיבה ואיך הטמ"פ?

Amit 13-02-11 15:33

מעט קצף לבן במים זה טבעי אחרי ראש . אבל אמור להיות מעט מאוד ..
אם לא תפתר הבעיה תפתח את הפלגים ותראה מי נראה נקי מאוד משם הדליפה .

עמית

ben_david7 13-02-11 15:33

טמ'פ 85-90 מעלות
סחיבה רגילה לחלוטין
אני אחזק את זה ,אחליף מים ואעדכן

Amit 13-02-11 16:09

קודם כל .. סחטיין עליך .. העבודה לא מיועדת לכל אחד . אם עמדת בזה כבר בשלב שהרכב מניע אז מגיע לך עידוד . עמית

ben_david7 13-02-11 23:52

תודה רבה אבל תמיד אפשר ללמוד יותר,רציתי לפרק את הבלוק כולו אני עוד יעשה את זה על הרכב הבא.
בכל מקרה פתחתי את מכסה השסתומים וסובבתי 90 מעלות את כל הברגים לפי הסדר,החלפתי מים,אין יותר שמן במים ,אין אוויר במערכת,ולא יוצא עשן לבן,לחצתי בניוטרל על הרבה גז ויוצא עשן רק שאני לוחץ על הגז ורק שמגיע לטורים גבוהים ...זה יפסיק?
חוץ מזה נסיעה נעימה אין בכלל זיופים ומורגש הרבה יותר כוח באוטו אי אפשר להסביר את זה.
המנוע לא פועל הכי שקט שיש אבל אין תזוזות של המנוע (זיופים) פשוט קצת רועש...

Platinum 14-02-11 00:18

זו ההודעה הראשונה שלי בפורום זה ואני רוצה להקדיש אותה לך.
כל הכבוד, קראתי את השרשור מתחילתו ועד סופו ואני פשוט מתפעל מהסקרנות, התעוזה, ההתמדה והנחישות שלך.

אני חסיד גדול של "עשה זאת בעצמך" ויודע שהסיפוק בלעשות לבד הוא אדיר.
אני חושב שעשית פרוייקט נהדר וגם אם הוא לא יצא הכי טוב בעולם או מושלם ב100%. זה עדיין יפה מאוד ואתה יכול להיות גאה בעצמך. גם בעלי המקצוע הטובים ביותר לא תמיד מוציאים עבודה שהיא 100%.

עשית עבודה מדהימה בתור פרוייקט ראשון, אין לי ספק שהפרוייקטים הבאים שלך יהיו עוד יותר מדהימים.

ben_david7 14-02-11 18:30

תודה רבה.
לאחר נסיעה של 100 ק"מ האוטו נסע חלק לא ייצא טיפת עשן לא התרעבב מים עם שמן או להפך,לא היה אוויר במערכת,האוטו לא התחמם,וסחיבה שכזאת לא האמנתי שיכולה להיות.
אבלללללל זה לא הכל רק סיימתי עם הכל ובאה לי עוד בעיה,עכשיו שחזרתי הביתה עמדתי ברמזור והאוטו שיחק עם הטורים בין 1000-2000 טורים הלוך וחזור שאני נותן גז קבוע הוא קבוע ולא מפסיק (להזכיר ששמתי בתהליך השיפוץ כבל גז חדש כי הוא נקרא לי ששיפצתי את המנוע)
חשבתי שמתחתי אותו איכשהו אבל שמתי לב שיש עשן חום מהאגזוז (דלק נשרף אני משאר) ככל שאני לוחץ על הגז יותר ,יותר עשן חום יוצא מהאגזוז.
אני משאר שיש בעיה במשאבת הדלק או האינגקטורים ואין לי כלכך ידע בזה,לפחות את יכול להרוויח עוד קצת ידע על מערכת ההזרקה בפונטו.
לפי מה שהבנתי בפונטו של ההזרקה היא חד נקודתית ,זאת אומרת שיש מזרק אחד שמחובר למשאבת דלק ומבוקר על ידי המחשב או לפי דעתי על ידי מנוע הצעדים בפונטו (בנוסף משירשורים קודמים שקראתי אין לנקות את החיישן האדום של בית המצערת אבל לצערי כבר עשיתי את זה (עם WWD40 ונייר) האם כדי לקנות מנוע צעדים מפירוק או שאין מה לנסות ומדובר במחשב?

תודה מראש בן.

yair068 14-02-11 18:40

האם נעשה כיוון שסתומים
איזה חיישן פורק ,אוליי פירקתה את חיישן מצערת.
האם ידוע איך נראה מנוע צעדים.
אין עשן חום יש עשן שחור ששורף שמן או לבן מים.
לגבי העשן הראשוני נראה לי מרוב שהרכב עמד נוצרו נוזלים בצינור הפליטה
אתה מתחיל לעייף וחבל כי לדעתי בםעם השנייה אתה לא עובד נכון ורוצה לסיים בכח
אם עמית יהיה באיזור נקפוץ לראות

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:36.