מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=52)
-   -   מי אני ועל מה אני נוהג? (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=90)

03-05-06 15:51

שלום.
אני חיים, חייל בן 21. עוד מעט משתחרר.

יש לי פונטו 97', S60.
מתקלפת. עושה הרבה בעיות, אבל אני חולה עליה. לאחרונה פרצו וגנבו לי את הר"ד, והתבאסתי שלא לקחו אותה. בכלליות, אני קורע את אמא שלה!!!

נ.ב. לאחרונה פתחתי את מכסה המנוע ושמתי לב שעף לי הפקק של מיכל המים (לרדיאטור), למישהו יש ספייר??

03-05-06 18:17

פקק חדש עולה כמה עשרות שקלים. הוא עף? איך הוא עף? לא סגרת אותו עד הסוף?

14-05-06 21:07

אז ככה.. אני הכי חדש.. עכשיו תורי..

שמי צביקה . בן 25 וחצי מתגורר במרכז.
עובד כנהג משאית בחברה בינלאומית גדולה.....
בעל פיאט אונו 1400 (שנת ייצור 1994)

14-05-06 22:25

ברוך הבא צביקה !
מקווה לראות ולשמוע ממך עוד :)

26-05-06 00:43

שמי שחר מראשון לציון!!!
היום קיבלתי פונטו ELX שנת 2002 אני מאושרררררררררררר
נקווה לבוא למפגשים לראות אותכם ולשמוע דברים מענינים!
נ

01-06-06 15:01

היי אני רוצה גם
מה המצב לי קוראים קובי אני חייל בן 20 מחולון אני הכי חדש פה אז... ריספקט
לי יש.... טוב כרגע כבר אין לי רשיון אז מה זה משנה :cry:
לי היה פיאט אונו טורבו שנת 89 יבוא אישי שחורה עם סאן רוף יפיפיה (אחותי השביתה אותה בזכות החברות החמודות שלה :twisted: )
אח"כ מאחר שהייתי מאוהב באוטו הזה ולא יכולתי להחזיר את האוטו לכביש קניתי פיאט אונו טורבו1400 ie שנת 94 אדומה יפיפיה השקעתי עליה את הנשמה וגם היא שברה לי את הלב אחרי שעשיתי אותה לאחת המכוניות היפות (האוטו היה משופר גם מכאנית ברמות שאסור לדבר עליהן
בואו נגיד את זה ככה בזכות השיפורים של האוטו נשארו לי עוד 3 חודשי שלילה מתוך 11) אחריה כמעט שקניתי עוד אחת לפני שנה שנת 92 שהייתה שיכת לאחד מהבסיס שלי שחורה חמודה אבל גם עקב השלילה....
בקרוב תגמר השלילה ואז ישנם כמה אפשרויות:
1.פיאט קופה(אם אני ימצא בזול ובמצב סביר)
2.אימפרזה טורבו שנת 99 של בן דוד שלי(שופרה ועברה הרצה בגרמניה בעלת 400 כ"ס אבל הדלק.. והבטיוח וכל הבלאי של האוטו.... ואני רק חייל :cry:
3.אמפרזה 1600 הילוכים של אבא שלי ולסדר אותה שתהיה יפה אבל אני לא הכי אוהב שאנשים לוקחים אוטו רגיל ומשפרים רק את המראה שיראה אימפרזה טורבו זה נראה ממש נואש..
אבל מצד שני אני גם ככה לא הולך להשתמש בכוח הזה אני כבר לא יעשה שטויות אז למה אני צריך לבזבז כל כך הרבה כסף על תחזוקה יומיומית בשביל משהוא שאני יכול להעשות גם ל1600

בקיצור הגענו למסקנה שאני לא יודע...

11-06-06 21:13

שלום לכולם,

אני ניר, ואני חדש פה בפורום.

בן 29, ובעלים של פונטו ספייס 1.2L 8v בצבע תכלת (צבע שהיה חביב בכמה דקות הראשונות וזהו :) ...)
חובב הגה, ולאחרונה מתחיל "להסתובב" גם בפורומים הרלוונטיים...

לא ידעתי שיש פורום כל כך פעיל לפיאט בארץ, עד שראיתי כמה מחבריו (ורכביו) באירוע של ה-carsforum בשישי שעבר.

ניר

11-06-06 22:11

ברוך הבא

ברוך הבא ונשמח לראותך במפגש בחיפה.
בברכה - רפי לין :)

11-06-06 22:19

תגובה

ברוך הבא ניר, כבר יש לנו משהו במשותף.

חבל שלא עצרת לומר שלום בסככה שלנו ב CF ..

נשמח לפגוש אותך בחיפה..
:)

11-06-06 23:50

דווקא עצרתי והתרשמתי מהנוכחות המכובדת של הפיאטים - במיוחד מהקופה והפונטו abarth...

לא היה לי הרבה מה להגיד, כי לא הכרתי אף אחד, וגיליתי שהמועדון קיים רק באותו רגע :-)

ואני חושב שאני אגיע למפגש בחיפה, למרות שאני מהמרכז - יש לי גם חברים בחיפה שאפשר לבקר אחר כך (הם ישמחו - אני לא מבקר מספיק...)
מה אופי המפגשים אגב? סתם חונים איפשהו כולם ומדברים קצת, או איך זה הולך? (וסליחה על הבורות...)

ניר

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:40.