![]() |
יפה מאוד שחר.
עם איזו פלסטלינה השתמשת? מקווה שעשית ווקס אחרי. |
עושה חשק להזמין גם :)
|
תודה
יש איפהשהו בשרשור הזה , הודעה של Ido עם פרטים של בחור שמטפל במוסך שעידו עובד בו הבחור עושה עבודות פרטיות בבית הלקוח (מפנק להם את הרכב) ובין היתר מוכר פלסטלינות , מגבות מיקרופיבר , שמפואים שהוא מייצר וכו .. הפלסטלינה היא של חברת Eraser פלסטלינה לטעמי מהסוג הקשיח (לא מכיר אחרות ) במהלך הניקוי אתה ממש שומע את הלכלוך נידבק לפסטלינה עד ש"הרעש" מפסיק אתה מבין שהאזור נקי רענן , אכן עשיתי ווקס אבל צילמתי לפני כן כי התחיל להחשיך |
טוב, עכשיו אתה צריך לבוא למפגש בשישי, להראות לנו איך יצא, להראות לנו את החומר עצמו ולהסביר לנו איך עושים! :)
|
אם אגיע זו תהיה החלטה של הרגע האחרון.
מצאתי כמה שעות בודדות עכשיו כדי לנקות בן כל העבודות כי באמת הרכב כבר היה במצב זוועה אחרי שהזנחתי את הניקיונות בכמה חודשים בגלל הלימודים אפילו לא שמתי לב וכניראה שחניתי פעם מתחת לעץ, שרף עצים נידבק לי לצבע וגם הפלסטלינה לא הורידה אותו . (מעט נפט נוזלי וזה ירד... אל תהרגו אותי שהשתמשתי בנפט על הצבע, אבל זה כל פעם עובד מחדש) |
תראה את זה מנקודת המבט הזאת: הרכב שלך כבר נקי ומצוחצח, אף פעם עוד לא היית במפגש, המפגש יחסית קרוב לצפון מפעמים קודמות, וגם יהיו הרבה אנשים. הזדמנות שלך לראות ולהיראות.
חוץ מזה עושה רושם שלא לומדים בטכניון, כל היום חגיגות, יום הסטודנט, מאור כהן מופיע... |
יפה, אתה עוקב :wink:
|
תמיד :)
|
שחר, לא נגמר הסמסטר?
|
שחר, מה יש ביום שני (22 לחודש הזה) בטכניון? הסעתי את השומר שעומד בשער טרמפ הביתה (היום) והוא סיפר לי שיש עוד חגיגות! לא שמעתי על זה, זה נכון?
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:19. |